Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ο γυναικολόγος εμένα δεν την έγραψε. Αλλά θα πάω στον ενδοκρινολόγο για επανέλεγχο και θα τη ζητήσω. Τιποτα άλλο που επηρεάζει τώρα που γυρίζει και πρέπει να του το ζητήσω, ξέρετε;

Τι ώρα έχεις ραντεβού Κική μου?Θα κάνεις όλο το πακέτο ορμονών?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσια μου τι θα λεγατε να ειχαμε και 1γκρουπ στο messenger του facebook για να μπορουμε να βλεπουμε ολα τα μηνυματα πιο ευκολα? Οσες κοπελλες θελουν να μου στειλουν μηνυμα να το φτιαξω το γκρουπακι και εκει..θα μπορουμε να μιλαμε με περισσοτερη ευκολια..βεβαια εγω μονο messenger εχω..δεν εχω facebook..

Just now, marillia είπε:

Να μαι ειλικρινής ούτε εγώ!!!Επειδή είμαι και μελαχροινή δεν φοβάμαι το έγκαυμα!!!Κακώς βέβαια!!!Ουτε γυαλιά ηλιού!!!!Γιατί είχα δει σε μια εκπομπή ότι την D την απορροφούμε από τα μάτια και φταίνε και τα γυαλιά!!!Αλλά μπορεί να είναι και μούφες τι να πώ!!!Επίσης λένε την απορροφάμε αν είμαστε με ανοιχτες παλάμες στον ήλιο!!!

Ααα και εγω μελαχρινη ειμαι οχι ομως στο δερμα...ισα ισα που μαυριζω παρα πολυ και δν καιγομαι...φοραω παντα γυαλια ηλιου ακομα κ τον χειμωνα...το μονο π κανω ειναι να βαζω κρεμα ματιων οταν ξυπναω

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ααα και εγω μελαχρινη ειμαι οχι ομως στο δερμα...ισα ισα που μαυριζω παρα πολυ και δν καιγομαι...φοραω παντα γυαλια ηλιου ακομα κ τον χειμωνα...το μονο π κανω ειναι να βαζω κρεμα ματιων οταν ξυπναω

Ωραία καλά κάνεις!!!Η μαμά μου λεει βάζουμε κρέμα πριν κάνουμε ρυτίδες!!Μετά είναι αργά!!!χαχαχχα!!!Εγώ πήρα το Πάσχα πέρσυ ωραία γυαλάκια!!Αλλά τίποτα!!!Ουτε ο άντρας μου τα φοράει!!!

Κορίτσια επειδή σε λίγο φεύγω για τον καινούργιο γιατρό, εκτός από βιταμίνη d και κολπική καλλιέργεια (που δεν έχω κάνει) υπάρχει κάτι άλλο να τον ρωτήσω; 

Κορίτσια, οι κρέμες δεν κάνουν τίποτα. Μία ενυδατική και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Και πολύ νερό. Άλλωστε το μεγαλύτερο ρόλο παίζει το DNA! 

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Δοκίμασε και μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο, με κρεμμύδι και χυμό πορτοκαλιού. Εύκολο, γρήγορο, υγιεινό και διαφορετικό (αυτό μαγείρεψα σήμερα). 

Τα κόβω δηλαδή όλα σε ένα ταψάκι κ ρίχνω από πάνω χυμό πορτοκαλί; Ευχαριστωωωωωωω κ είχα κάτι μανιταριανκνλεω πάλι γεμιστά μανιτάρια θα φάμε;

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ωραία καλά κάνεις!!!Η μαμά μου λεει βάζουμε κρέμα πριν κάνουμε ρυτίδες!!Μετά είναι αργά!!!χαχαχχα!!!Εγώ πήρα το Πάσχα πέρσυ ωραία γυαλάκια!!Αλλά τίποτα!!!Ουτε ο άντρας μου τα φοράει!!!

Α εγω. Εχω κολλημα.μς τα γυαλια...τα εχω παντα μαζι μου...ναι κ μενα μου το ελεγε απο μικρη....και βαζω τα τελευταια 5 χρονια...οπως κ βαζω και ενα τζελ π ειναι για το πρηξιμο στα ματια κ τα ενυδατωνει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Smile89 είπε:

Το ματιασα... μόλις Εβγαλα λιγο αιμα.... δεν ξανα μιλαω... 

Ελα ρε παιδι μ! Ισως εχεις ανακαταταξεις στις ορμονες σου για αυτο και οι ζαλαδες κ το αιματακι κατσε καναπε!

tpnxp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοιτα να σου πω την αληθεια το πιστευω οτι κατι θα γινει αυτον τον μηνα..ακομα ειμαι στις γονιμες...το καλο ειναι οτι σιγουρα εχουμε επαφη μερα παρα μερα αν οχι καθε μερα που με καλυπτει αυτο φανταζομαι...απο το σαββατο ενιωθα πονους στην κοιλια μεχρι κ χθες το βραδυ σημερα τπτ

Μακάρι κοπέλα μου να επαληθευτείς!!! Συνέχισε τις επαφές όσο μπορείς μην τις αφήνεις έστω και μέρα παρά μέρα. Ίσως σταμάτησαν οι πόνοι γιατί έκανες την οωρρηξία σου. Από υγρά πώς είσαι; Κάνε σίγουρα και τις επόμενες 2-3 μέρες σεξάκι!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Τα κόβω δηλαδή όλα σε ένα ταψάκι κ ρίχνω από πάνω χυμό πορτοκαλί; Ευχαριστωωωωωωω κ είχα κάτι μανιταριανκνλεω πάλι γεμιστά μανιτάρια θα φάμε;

Ναι. Κόψε λεπτές τις πατάτες, πιο χοντρές φέτες μανιτάρι και κρεμμύδι, αν θες και σκόρδο, λίγο λάδι, χυμό πορτοκάλι (εγώ βάζω και λεμόνι) και ότι μυρωδικό θες -το θυμάρι και η ρίγανη πάει πολύ. 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια επειδή σε λίγο φεύγω για τον καινούργιο γιατρό, εκτός από βιταμίνη d και κολπική καλλιέργεια (που δεν έχω κάνει) υπάρχει κάτι άλλο να τον ρωτήσω; 

Κορίτσια, οι κρέμες δεν κάνουν τίποτα. Μία ενυδατική και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Και πολύ νερό. Άλλωστε το μεγαλύτερο ρόλο παίζει το DNA! 

Εγω παντως ειναι 30 και κανενας δεν το πιστευει ολοι μου λενε το πολυ 25

πρίν από 8 λεπτά , marillia είπε:

Τι ώρα έχεις ραντεβού Κική μου?Θα κάνεις όλο το πακέτο ορμονών?

Ό,τι μου πει κορίτσι μου έχω στις 18:00 τη Δευτέρα και να μου γράψει όλα θέλω. Μαζί και υπέρυχο που δεν έχω κάνει ποτέ και αιμματος για να δούμε πόσο έχει πέσει η TSH από 4,79 από το Δεκέμβρη με Τ4 75άρι κάθε μέρα!

Just now, kido είπε:

Μακάρι κοπέλα μου να επαληθευτείς!!! Συνέχισε τις επαφές όσο μπορείς μην τις αφήνεις έστω και μέρα παρά μέρα. Ίσως σταμάτησαν οι πόνοι γιατί έκανες την οωρρηξία σου. Από υγρά πώς είσαι; Κάνε σίγουρα και τις επόμενες 2-3 μέρες σεξάκι!

Εχω σκοπο να κανω ολη την εβδομαδα οσο μπορεσω και την επομενη ...ευτυχως ειναι κ του αγιου βαλεντινου κ εχουμε δικαιολογια..χαχα σημερα νομιζω οτι εγιναν ασπρα ...δεν ειμαι κ σιγουρη ομως

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ναι. Κόψε λεπτές τις πατάτες, πιο χοντρές φέτες μανιτάρι και κρεμμύδι, αν θες και σκόρδο, λίγο λάδι, χυμό πορτοκάλι (εγώ βάζω και λεμόνι) και ότι μυρωδικό θες -το θυμάρι και η ρίγανη πάει πολύ. 

Πολύ καλή ιδέα κορίτσι σ ευχαριστώ πολύ! 

Ορμονικες έχεις κάνει δε θυμάμαι... μια που πας δηλαδή στο γιατρό...

Ανοιξε το τριωδιο ανοιξε και το παραθυρο γονιμοτητας μ λεει η εφαρμογη που χρησιμοποιω!

Α και γω καθομαι στο ηλιο πολυ ... γεμιζω φακιδα και ελιες δεν κανει βεβαια να θυμηθω να εξετασω κ την D με προβληματισατε!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...