Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω δεν εχω μετρησει ποτε την βιταμινη μου d αλλα οποτε εχει ηλιο καθομαι γτ ειμαι κρυουλιαρα κ μ αρεσει να με καιει ο ηλιος

Ούτε εγώ αλλά θα το κάνω κι αυτό τώρα που πήραμε φόρα και τα ελέγχουμε όλα χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Ούτε εγώ αλλά θα το κάνω κι αυτό τώρα που πήραμε φόρα και τα ελέγχουμε όλα χαχα!

Χαχα οντως...οσο ζουμε μαθαινουμε...εσυ τι κανεις?ποτε περιμενεις?

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χαχα οντως...οσο ζουμε μαθαινουμε...εσυ τι κανεις?ποτε περιμενεις?

τώρα τις επόμενες μέρες μπαίνω στις γόνιμες μου εγώ. Εχω πει να κάνω τεστ οωρρηξίας σε αυτό τον κύκλο έτσι για να βαρέσω στοχευμένα μπας κι αλλάξει η τύχη!

@ada32 μου συγχαρητηρια...πραγματικα χαρηκα παρα πολυ για εσενα..σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη χωρις προβληματα..απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!! 

Συγγνωμη κοριτσια μου που χαθηκα τοσες μερες αλλα δουλευω πολλες ωρες και δεν βρηκα χρονο να απαντησω...βρηκα πολλες σελιδες καινουργιες και επειδη ειμαι απο κινητο δυσκολευομαι λιγο να τις διαβασω ολες..σημερα εχω ρεπο και γιαυτο ξεκλεψα λιγο χρονο να μπω..

Εμεις ειμαστε στις προσπαθειες..σημερα βρισκομαι στην 11τη μερα και ξεκιναμε εντατικα και οσο μας επιτρεπουν τα ωραρια μας..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Vila είπε:

@andrianni μου σκεφτομουν μήπως φταίει που φοράω και αντιλιακο στο πρόσωπο χειμώνα καλοκαίρι! Θα προσπαθήσω όποτε βλέπω ήλιο να βγαίνω για περπάτημα να φωτοσύνθετω! Χαχαχαχα ναι θα παρακολουθήσω με υπέρηχο 2 κύκλους είπαμε με τον γιατρό και αν δεν έχω αποτέλεσμα θα πάω για πρόκληση.

Το βλέπω να αργεί να μου ανέβει.. αλλά μου έδωσε τών 25000 δύο φορές τη βδομάδα οπότε είναι πολύ δυνατή δόση τελικά!

Εμένα μου φαίνεται περίεργο που ενώ έπαιρνα πολύβιταμίνες για 4 μήνες μου βγήκε τόσο χαμηλή. Ελπίζω με 25000 να ανέβει γρήγορα.

Το πιο κουλό είναι ότι με δική μου προτοβουλια έκανα την εξέταση.. δεν μου την είχε γράψει ούτε αυτός ο γιατρός!

Ότι και να σου πω είναι λίγο.. κουράγιο και δύναμη να σου δώσει η Παναγίτσα να συνεχίσεις την προσπάθεια σου. Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ κοπέλα μου

Όλα να πάνε καλά μελινακι! Τι όμορφη στιγμή! ❤

Ο γυναικολογος ή ο ενδοκρινολογος δεν σου την εγραψε; 

Εμενα ηταν απο τις πρωτες εξετάσεις που μου εδωσε ο ενδοκρινολογος! 

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Το ματιασα... μόλις Εβγαλα λιγο αιμα.... δεν ξανα μιλαω... 

Κοριτσι μου μην αγχωνεσε...παρε τον γιατρο σου να κλεισεις ενα ραντεβου..και ξαπλα...μην κουραζεσε και τετοια...ολα θα πανε καλα θα το δεις..αισιοδοξια και ξεκουραση πανω απο ολα..

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

τώρα τις επόμενες μέρες μπαίνω στις γόνιμες μου εγώ. Εχω πει να κάνω τεστ οωρρηξίας σε αυτό τον κύκλο έτσι για να βαρέσω στοχευμένα μπας κι αλλάξει η τύχη!

Καλα θα κανεις...κ εγω εχω αποφασισει απο τον επομενο μηνα αν.δεν γινει κατι αυτον τον μηνα να παρω τεστακια ..εγω σημερα ειμαι 15η

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω δεν εχω μετρησει ποτε την βιταμινη μου d αλλα οποτε εχει ηλιο καθομαι γτ ειμαι κρυουλιαρα κ μ αρεσει να με καιει ο ηλιος

Και γω είμαι κρυουλιάρα χαχχαχαχ και μ αρέσει!!!Ανέβαινω ψυχολογικά με τον ηλιό!!!Εμένα μου είπε η παθολόγος επειδή δεν πηγαίνουμε στους αγρους χαχχα και είμαστε κλεισμένοι στη δουλειά,στο σπίτι μας βλέπει σπάνια ο ήλιος και όπως λενε και τα κορίτσια λόγω αντηλιακού δεν γίνεται η απορρόφηση!!!!

πρίν από 1 λεπτό , RaFa2905 είπε:

Κοριτσι μου μην αγχωνεσε...παρε τον γιατρο σου να κλεισεις ενα ραντεβου..και ξαπλα...μην κουραζεσε και τετοια...ολα θα πανε καλα θα το δεις..αισιοδοξια και ξεκουραση πανω απο ολα..

Ναι ξεκουρασου...ποτε εχεις παλι ειπες ραντεβου?στις 18?

Just now, marillia είπε:

Και γω είμαι κρυουλιάρα χαχχαχαχ και μ αρέσει!!!Ανέβαινω ψυχολογικά με τον ηλιό!!!Εμένα μου είπε η παθολόγος επειδή δεν πηγαίνουμε στους αγρους χαχχα και είμαστε κλεισμένοι στη δουλειά,στο σπίτι μας βλέπει σπάνια ο ήλιος και όπως λενε και τα κορίτσια λόγω αντηλιακού δεν γίνεται η απορρόφηση!!!!

Ααα εγω δεν βαζω αντηλιακο μονο οταν παω στην θαλασσα

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Καλα θα κανεις...κ εγω εχω αποφασισει απο τον επομενο μηνα αν.δεν γινει κατι αυτον τον μηνα να παρω τεστακια ..εγω σημερα ειμαι 15η

Κάτσε εσύ μην παραγγέλνεις ακόμα, τον έχεις ξεκάνει τον άνθρωπο, μίλησε και η γιαγιά... μπορεί να νιώσεις έγκυος ως τέλος του μήνα!

πρίν από 58 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσια σήμερα 20:30 έχουμε τον πρωτο μας υπερηχο με τον γιατρο!!!  Έχω πολύυυυυυυυ άγχος! Δεν φαντάζεστε!!! ΥΓ: Είμαι 5w+2d

να μας πεις τι θα σου πει ! καλα αποτελεσματα. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Ο γυναικολογος ή ο ενδοκρινολογος δεν σου την εγραψε; 

Εμενα ηταν απο τις πρωτες εξετάσεις που μου εδωσε ο ενδοκρινολογος! 

Ο γυναικολόγος εμένα δεν την έγραψε. Αλλά θα πάω στον ενδοκρινολόγο για επανέλεγχο και θα τη ζητήσω. Τιποτα άλλο που επηρεάζει τώρα που γυρίζει και πρέπει να του το ζητήσω, ξέρετε;

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ναι ξεκουρασου...ποτε εχεις παλι ειπες ραντεβου?στις 18?

Ααα εγω δεν βαζω αντηλιακο μονο οταν παω στην θαλασσα

Να μαι ειλικρινής ούτε εγώ!!!Επειδή είμαι και μελαχροινή δεν φοβάμαι το έγκαυμα!!!Κακώς βέβαια!!!Ουτε γυαλιά ηλιού!!!!Γιατί είχα δει σε μια εκπομπή ότι την D την απορροφούμε από τα μάτια και φταίνε και τα γυαλιά!!!Αλλά μπορεί να είναι και μούφες τι να πώ!!!Επίσης λένε την απορροφάμε αν είμαστε με ανοιχτες παλάμες στον ήλιο!!!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Κάτσε εσύ μην παραγγέλνεις ακόμα, τον έχεις ξεκάνει τον άνθρωπο, μίλησε και η γιαγιά... μπορεί να νιώσεις έγκυος ως τέλος του μήνα!

Κοιτα να σου πω την αληθεια το πιστευω οτι κατι θα γινει αυτον τον μηνα..ακομα ειμαι στις γονιμες...το καλο ειναι οτι σιγουρα εχουμε επαφη μερα παρα μερα αν οχι καθε μερα που με καλυπτει αυτο φανταζομαι...απο το σαββατο ενιωθα πονους στην κοιλια μεχρι κ χθες το βραδυ σημερα τπτ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...