Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, melina92 είπε:

Κορίτσια σήμερα 20:30 έχουμε τον πρωτο μας υπερηχο με τον γιατρο!!!  Έχω πολύυυυυυυυ άγχος! Δεν φαντάζεστε!!! ΥΓ: Είμαι 5w+2d

Με το καλό κορίτσι!!! Όλα να πάνε καλά!!! Φαντάζομαι την αγωνία σας, να μπεις να μας πεις τα νέα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Α, εγώ ειμαι η θέα Κάλλιστα αυτή τη στιγμή -δουλευω (από το σπίτι), μαγειρεύω ταυτόχρονα και φυσικά δίνω και το "παρών" εδώ μέσα! 

Τα κανει ολα κ συμφερει λεμε!

Εγω θα κανω κανα αυγουλακι με σαλατα για μεσημερι απογευμα που τρωω γιατι το αγορι θα λειπει εως αργα το βραδυ! 

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Εεεεε λιγακιιιιι!!! 

Περαστικα! Δεν υπαρχει κανα γιατροσοφι? 

• Χαχα 1

tpnxp3.png

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

καλα εννοειται οτι θα παρω κιλα υπολιζω στα 70 αν παω θα ειμαι καλα. αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση που κατευθειαν 1 κιλο χωρις καθυστερηση . μαλλον παθαινει σοκ ο οργανισμος μας κ κανει κατακρατηση υγρων κατευθειαν..  για το 60 εννοουσα να μην το δω τωρα κατευθειαν . ας το δω τον αλλον μηνα !! ασε με να ονειρευομαι !!!χαχαχαχαχ :P:P  εντωμεταξυ λεω στον αντρα μου , διαιτα θα κανω απο δω κ περα . κ μου απανταει " τι διαιτα?? θα προσεχεις αλλα θα τρως , κανονισε γτ εσυ θα τα αφηνεις κ εγω θα παχαινω!!! "   χαχαχα

Καλημερα ! ναι μαλλον  νωρις πρεπει να εγινε. αρα κ τα δικα σου μυριζουν ? εμενα απο την 24η μερα αλλαξαν μυρωδια , μαλλον απο τις ορμονες ειναι ..

Ναι κι εμένα...μου μυρίζω, ελπίζω όχι και στους άλλους!χαχαχα

• Χαχα 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , MelinaFo είπε:

Τα κανει ολα κ συμφερει λεμε!

Εγω θα κανω κανα αυγουλακι με σαλατα για μεσημερι απογευμα που τρωω γιατι το αγορι θα λειπει εως αργα το βραδυ! 

Περαστικα! Δεν υπαρχει κανα γιατροσοφι? 

Για εγκυους? Δεν ξέρω 

πρίν από 21 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσια σήμερα 20:30 έχουμε τον πρωτο μας υπερηχο με τον γιατρο!!!  Έχω πολύυυυυυυυ άγχος! Δεν φαντάζεστε!!! ΥΓ: Είμαι 5w+2d

Με το καλό. Τελείωσαν τα καφε? 

nlmNp2.png

πρίν από 26 λεπτά , melina92 είπε:

Με το καλό !!!! Να δεις το γλυκό σπορακι σου!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, andrianni είπε:

@vila για την d να κάθεσαι κ 10 λεπτα στον ήλιο (όταν έχει!)για να σε παίρνει στο προσωπο κ στα χερια. Μήπως ανεβει πιο γρηγορα! Περιεργο που δεν στην ειχε γραψει νωρίτερα. Τωρα πια εχει γίνει της μόδας λόγω πολλών ερευνών κ γι αυτο την χορηγούν κ τα ταμεία. Επίσης είναι κ ενδειξη για πολυκυστικές. Οπότε θα σε βοηθήσει κ το γκλουκοφάζ πιστευω. Θα παρακολουθησεις με υπερηχο αυτο τον κύκλο;

@elenakii22 καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη σου! Είναι υπεροχες οι ετοιμασίες του δωματίου!

@ada32 μια χαρά τα αποτελέσματα! Να απολαυσεις μια τελεια εγκυμοσύνη!

@andrianni μου σκεφτομουν μήπως φταίει που φοράω και αντιλιακο στο πρόσωπο χειμώνα καλοκαίρι! Θα προσπαθήσω όποτε βλέπω ήλιο να βγαίνω για περπάτημα να φωτοσύνθετω! Χαχαχαχα ναι θα παρακολουθήσω με υπέρηχο 2 κύκλους είπαμε με τον γιατρό και αν δεν έχω αποτέλεσμα θα πάω για πρόκληση.

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@Vila είχα 23 και μου έδωσε σε χάπι των 2000ui ένα την ημέρα.και τώρα πήγε 31.περιπου μέσα σε 4 μήνες

Το βλέπω να αργεί να μου ανέβει.. αλλά μου έδωσε τών 25000 δύο φορές τη βδομάδα οπότε είναι πολύ δυνατή δόση τελικά!

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Εγω βιταμίνη D παίρνω εδω και 1 χρόνο ειχα 10 οταν ξεκίνησα και τωρα εχω 26 και παίρνω την 4000iu 

Εμένα μου φαίνεται περίεργο που ενώ έπαιρνα πολύβιταμίνες για 4 μήνες μου βγήκε τόσο χαμηλή. Ελπίζω με 25000 να ανέβει γρήγορα.

Το πιο κουλό είναι ότι με δική μου προτοβουλια έκανα την εξέταση.. δεν μου την είχε γράψει ούτε αυτός ο γιατρός!

2 ώρες πρίν, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα,

Χιλια κομματια που προσπαθω να μαζεψω απο χθες ειμαι ,ενα κουρελι που σερνεται απο δω και απο κει...

Παλι τα ιδια ,παλι αρρωστο το μωρο ,παλι πρεπει να διακοψω, 2 στα 2 ,τετοια τυχη εχοωυμε.μ

Τελικα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο,....να μην μπορεις να πιασεις ευκολα μωρο  ή να το χανεις στην πορεια???

Εχω περασει 7 μηνες plus εγκυμοσυνης και οχι ευκολους και τελικα ειμαι με αδεια αγκαλια ,δεν εχω τιποτα στα χερια μου να κρατησω.

Οπως καταλαβαινετε ο πονος ειναι μεγαλο και δεν υπαρχει παρηγορια ,δεν υπαρχουν λογια να απαλυνουν αυτο που νιωθω.Σας μαυρισα την καρδια σιγουρα και συγνωμη γι αυτο.

Καλη συνεχεια να εχετε και καλη επιτυχια σε ολες!!!

Υγ  @caramel_83 βγαλε με ,σε παρακαλω απο το πινακακι

Ότι και να σου πω είναι λίγο.. κουράγιο και δύναμη να σου δώσει η Παναγίτσα να συνεχίσεις την προσπάθεια σου. Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ κοπέλα μου

πρίν από 43 λεπτά , melina92 είπε:

Όλα να πάνε καλά μελινακι! Τι όμορφη στιγμή! ❤

XDXPp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

@andrianni μου σκεφτομουν μήπως φταίει που φοράω και αντιλιακο στο πρόσωπο χειμώνα καλοκαίρι! Θα προσπαθήσω όποτε βλέπω ήλιο να βγαίνω για περπάτημα να φωτοσύνθετω! Χαχαχαχα ναι θα παρακολουθήσω με υπέρηχο 2 κύκλους είπαμε με τον γιατρό και αν δεν έχω αποτέλεσμα θα πάω για πρόκληση.

Το βλέπω να αργεί να μου ανέβει.. αλλά μου έδωσε τών 25000 δύο φορές τη βδομάδα οπότε είναι πολύ δυνατή δόση τελικά!

Εμένα μου φαίνεται περίεργο που ενώ έπαιρνα πολύβιταμίνες για 4 μήνες μου βγήκε τόσο χαμηλή. Ελπίζω με 25000 να ανέβει γρήγορα.

Ότι και να σου πω είναι λίγο.. κουράγιο και δύναμη να σου δώσει η Παναγίτσα να συνεχίσεις την προσπάθεια σου. Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ κοπέλα μου

Όλα να πάνε καλά μελινακι! Τι όμορφη στιγμή! ❤

Εγω δεν εχω μετρησει ποτε την βιταμινη μου d αλλα οποτε εχει ηλιο καθομαι γτ ειμαι κρυουλιαρα κ μ αρεσει να με καιει ο ηλιος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...