Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Nati85 είπε:

Πάντως κορίτσια δεν τα ήθελα γενικά τα χάπια βιταμίνες και όλα αυτά πιο παλιά αλλά από τότε που θέλουμε για δεύτερο τα έχω πάρει όλα για να ανέβουν οι πιθανοτητες.

@ada32 άσε τις δίαιτες εσύ τώρα.να προσεχεις λίγο ναι αλλά όχι δίαιτα!!!

ναι να τα παιρνεις ! σε βοηθανε ...κ εγω πιστυω οτι αν δεν επαιρνα το χαπι για την προλακτινη θα καθυστερουσαμε κ αλλο στην συλληψη . 

ναι θα τρωω εννοειται αλλα πιστευω να εχω την θεληση να προσεξω κ να μην τρωω χαζα γτ  τουρτες κ παστες  τρωω συνεχεια.. 

πρίν από 28 λεπτά , zina7777 είπε:

Κοριτσια εσεις σιδερωνετε τα εσωρουχα σας? Μου ειπε καποια καποτε οτι παθαινω ουρολοιμωξεις επειδη δεν τα σιδερωνω..καλα κι επειδη δεν πινω πολυ νερο.Το νερο το αυξησα αλλα το σοδερωμα το βαριεμαι..

@ada32 σωθηκα με το χυμο..ειναι λιγο αηδια ομως..πολυ γλυκος

οχι δν τα σιδερωνω .. τα απαραιτητα σιδερωνω! οτι χρειαζεται σιδερο!! χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα Αγαπες!!! Πολλα γραψατε κι αρχισα να μπερδεύομαι με τα χαπια.... Χαχαχα Χαχαχα 

@alina80 Εεεεεε 2001 ρεεεε!!! 

@ada32 νέα εγκυουλα μας πως νιώθεις σήμερα? 

@Vila όσον αφορα τα κιλα Εχω περασει μεγαλο λούκι να τα χασω λαο το κανα, έλεγα πως στην εγκυμοσύνη μου θα προσέχω και πως αν με αφήσει ο γιατρός μου στο 4ο μηνα θα συνεχίσω το γυμναστήριο μου. Αυτό που με στεναχωρει Τωρα ειναι οτι λόγω της ακινησίας δεν καιω τίποτα!!! 

Αααααααααααα ξέχασα @alina80 όσον αφορα την ομελέτα και γω φούρνο ούτε απο πανω χρειάζεται να είσαι και είναι και πιο υγιεινή!!!! 

Παντως Σημερα θα φαω γεμιστα, Ασχετο, μουχαχααχ!!! 

καλημερα κοριτσι μου !! τιποτα το ιδιαιτερο ακομα !! ελπιζω να μην ματιαξω τον εαυτο μου κ μου ερθουν ολαααα τα συμπτωματα  μαζεμενα . αν κ γενικα απο μονη ανεκαθεν ειχα αναγουλες πχ.. ειτε το πρωι που θα σηκωθω ειτε αν δεν φαω γι απολλες ωρες γτ εχω ξεχασει να  φαω!!! :P  

βεβαια ειμαι πολυ νωρις ακομα .. η εφαρμογη  flo μου λεει οτι και  σημερα(25%)  μπορει να μου ερθει περιοδος ..  συμφωνα με αυτην δν ειμαι σε καθυστερηση ακομα!!! 

πρίν από 37 λεπτά , kido είπε:

Πότε θα την επαναλάβεις εγκυούλα μας; Σου είπε ανά δυο μέρες;

δεν ξερω ποτε να τν ξανα κανω .. ελεγα για Πεμπτη πρωι αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι θελει να την κανω με 3 μερες καθυστερηση .. καλα ο δικος μου γιατρος δν των χοριακων .. μου ειπε οτι θελουμε αυξηση ορατη αλλα οχι διπλασιασμο παντα μετα απο 2 μερες! 

λεω να την κανω Σαββατο πρωι που θα εχω κ πιο πληρη εικονα για το ποτε θα δουμε σακο  . εσεις τι λετε?? 

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Εγω φτιάχνω φακές!  Και ταραμοσαλατα! 

Εγω βιταμίνη D παίρνω εδω και 1 χρόνο ειχα 10 οταν ξεκίνησα και τωρα εχω 26 και παίρνω την 4000iu 

αρα δεν ανεβαινει ευκολα , ετσι μου ειπε κ η γιατρος .

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

καλημερα κοριτσι μου !! τιποτα το ιδιαιτερο ακομα !! ελπιζω να μην ματιαξω τον εαυτο μου κ μου ερθουν ολαααα τα συμπτωματα  μαζεμενα . αν κ γενικα απο μονη ανεκαθεν ειχα αναγουλες πχ.. ειτε το πρωι που θα σηκωθω ειτε αν δεν φαω γι απολλες ωρες γτ εχω ξεχασει να  φαω!!! :P  

βεβαια ειμαι πολυ νωρις ακομα .. η εφαρμογη  flo μου λεει οτι και  σημερα(25%)  μπορει να μου ερθει περιοδος ..  συμφωνα με αυτην δν ειμαι σε καθυστερηση ακομα!!! 

δεν ξερω ποτε να τν ξανα κανω .. ελεγα για Πεμπτη πρωι αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι θελει να την κανω με 3 μερες καθυστερηση .. καλα ο δικος μου γιατρος δν των χοριακων .. μου ειπε οτι θελουμε αυξηση ορατη αλλα οχι διπλασιασμο παντα μετα απο 2 μερες! 

λεω να την κανω Σαββατο πρωι που θα εχω κ πιο πληρη εικονα για το ποτε θα δουμε σακο  . εσεις τι λετε?? 

Εγώ θα έκανα την πέμπτη αγάπη! Αν μπορείς να περιμένεις οκ. Εγώ θα ήθελα να κάνω κι ας είναι περιττη.

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Εγω φτιάχνω φακές!  Και ταραμοσαλατα! 

Εγω βιταμίνη D παίρνω εδω και 1 χρόνο ειχα 10 οταν ξεκίνησα και τωρα εχω 26 και παίρνω την 4000iu 

Ταραμοσαλατααααα????? 

Στειλεεεε

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, marillia είπε:

Σ ευχαριστώ Νάτι μου!!!!Θέλω κάποια στιγμή να πάω καρδιολόγο για υπέρηχο!!!Μου το είχαν πει στο Ιασώ!!!Οχι να πάω βιαστηκά αλλά θέλει!!!Και θα ρωτήσω σίγουρα και καρδιολόγο!!!

Ωραίααααα!!Δεν το έχω δοκιμάσει!!!!

επισης οι γιατρο  με εχουν βαλει να κανω και την Β12 .  τηνεχω 560 εντως φυσιολογικων τιμων ειναι .δεν ξερω γτ την εκανα ομως

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ada32 είπε:

ναι να τα παιρνεις ! σε βοηθανε ...κ εγω πιστυω οτι αν δεν επαιρνα το χαπι για την προλακτινη θα καθυστερουσαμε κ αλλο στην συλληψη . 

ναι θα τρωω εννοειται αλλα πιστευω να εχω την θεληση να προσεξω κ να μην τρωω χαζα γτ  τουρτες κ παστες  τρωω συνεχεια.. 

Παντως λενε πως καλο ειναι να τα σιδερωνουμε... ούτε εγώ το κανω βέβαια 

πρίν από 10 λεπτά , ada32 είπε:

Είναι νωρίς για βαρια συμπτώματα. Εμένα ακόμη Φαντασου τίποτα και μακαρι να πει έτσι. Εγώ ακόμη δεν έχω συνειδητοποιείσει τι μου γίνεται. 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Εγώ θα έκανα την πέμπτη αγάπη! Αν μπορείς να περιμένεις οκ. Εγώ θα ήθελα να κάνω κι ας είναι περιττη.

να σου πω την αληθεια , επειδη εχω φαει την κρυαδα με την βιοχημικη οπου δεν το περιμενα να πεσει ετσι απλα  η χοριακη, τωρα  δεν ανυπομονω τοσο πολυ . κ λεω να μν τρυπηθω 100 φορες . σημερα θα παω να γραψω κ καλλιεργεια κολπικου κ ουρα  για να τελειωνω , κ οτι αλλο  μου εμεινε για αιμα. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , ada32 είπε:

Στο φλο επελεξε οτι είχες θετικό τεστ εγκυμοσύνης για να σε βάλει σε  pregnancy mode!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

να σου πω την αληθεια , επειδη εχω φαει την κρυαδα με την βιοχημικη οπου δεν το περιμενα να πεσει ετσι απλα  η χοριακη, τωρα  δεν ανυπομονω τοσο πολυ . κ λεω να μν τρυπηθω 100 φορες . σημερα θα παω να γραψω κ καλλιεργεια κολπικου κ ουρα  για να τελειωνω , κ οτι αλλο  μου εμεινε για αιμα. 

Ναι το καταλαβαίνω αυτό. Ε τότε Σάββατο όπως σου είπε και ο γιατρός σου. Να είσαι ήρεμη, όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορα! Σας το χρωστά!

πρίν από 43 λεπτά , ada32 είπε:

σίδερο; τι είναι αυτό;

• Χαχα 3

πρίν από 27 λεπτά , Smile89 είπε:

Παντως λενε πως καλο ειναι να τα σιδερωνουμε... ούτε εγώ το κανω βέβαια 

Είναι νωρίς για βαρια συμπτώματα. Εμένα ακόμη Φαντασου τίποτα και μακαρι να πει έτσι. Εγώ ακόμη δεν έχω συνειδητοποιείσει τι μου γίνεται. 

ακριβως!!!! εσυ τωρα ποσο εισαι ? εβδομαδες?

πρίν από 15 λεπτά , andrianni είπε:

Στο φλο επελεξε οτι είχες θετικό τεστ εγκυμοσύνης για να σε βάλει σε  pregnancy mode!!!

το επελεξα αλλα δεν με βγαζει !!  το εχω βαλει απο το σαββατο το θετικο ! πρεπει να ενεργοποιησω μονη μου αλλα θα το κανω αργοτερα που θα εχω κ την 2η χοριακη λεω .

παντως κοριτσια να σας πω την αληθεια αν ηταν η πρωτη φορα που εμενα εγκυος , δεν θα το καταλαβαινα.. πιστευω οτι αυτο το σκ , θα εκανα τεστ.. 

απλα ημουν υποψιασμενη απο την βιοχημικη μονο επειδη ζεσταινομουν πολυ, το οποιο υποχωρησε να σας πω κ το στηθος με ποναει λιγο στο πλαι . 

Καμια φορα , ψαχνουμε για συμπτωματα αλλα  μπορει κ εμεις να τα προκαλουμε απο το αγχος μας ..ουτε νευρα δεν εχω ακομα να φανταστειτe

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 47 λεπτά , ada32 είπε:

Ομοιοπαθης.κι εγω ειμαι προσγειωμενη οσο δεν παει...νωρις ακομα για χαρα πολυ.μια βδομαδα μετα εκανα χοριακη.μου ειπανε οτι θα το βρουν με κομπιουτερακι.αν διπλασιαζεται σωστα.και ολα ηταν καλα τελικα.

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Ομοιοπαθης.κι εγω ειμαι προσγειωμενη οσο δεν παει...νωρις ακομα για χαρα πολυ.μια βδομαδα μετα εκανα χοριακη.μου ειπανε οτι θα το βρουν με κομπιουτερακι.αν διπλασιαζεται σωστα.και ολα ηταν καλα τελικα.

akribws!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...