Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , marillia είπε:

χαχαχχαχαχχα σίγουρα τα άτιμα είναι μπελάς!!!Και γω καμιά φορά τα πετάω και ο άντρας μου με κοροιδεύει!!!!Ολο στο πέταμα μου λεει είσαι!!!!

Μαστερ σεφ αλινάκι είσαι!!Θυμάμαι στο περσινό που είχαν κάνει στον φούρνο!!Να ρωτήσω θα βγεί ομελέτα χωρίς το ασπράδι?

Γιατί να μη βγει; Αν βάλεις και δύο ολόκληρα και λίγο γάλα μια χαρά θα βγει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα σας.

Πολυ συννεφο σημερα στα Γιαννενα.Κι απλωσα πρωι πρωι το ζωον..

@ada32 για την ουρολοιμωξη,παθαινω συχνα.Εφαρμοζω τακτικη μια φορα τη βδομαδα περιπου πινω χυμο κρανμπερι.Στην αρχη επαιρνα ταμπλετα αναβραζον της power health αλλα κοστιζε κανα 15€ και το γυρισα σε απλο χυμο με 2€. Ειναι το ιδιο καλο για το ουροποιητικο συστημα.

10 ώρες πρίν, marillia είπε:

Nατι μου τριγλυκερίδια έχω 100!!Νορμαλ απ ότι μου είπε!!!Ινσουλίνη δεν μου έγραψε γιατί λεει καλύτερα να το συζητήσω με τον γυναικολόγο!!!Μπράβο με την d!!Τέλεια είναι!!!Σε χάπι την πέρνεις ή σε σε σταγόνες?

Το ξέρω ότι έχεις χοληστερίνη μήπως κάνει και για αυτό.γιατι έτσι λέει μέσα στο φυλλάδιο.α ναι σωστά σου είπε με τον γυναικολόγο πω πω δεν θυμάμαι τίποτα έχω χαζεψει εντελως!!!

Σε χάπι την παίρνω ναι αλλά θυμάμαι η @caramel_83 της έδωσε σε σπρέι και της είπε έχει καλύτερη απορρόφηση έτσι.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Το ξέρω ότι έχεις χοληστερίνη μήπως κάνει και για αυτό.γιατι έτσι λέει μέσα στο φυλλάδιο.α ναι σωστά σου είπε με τον γυναικολόγο πω πω δεν θυμάμαι τίποτα έχω χαζεψει εντελως!!!

Σε χάπι την παίρνω ναι αλλά θυμάμαι η @caramel_83 της έδωσε σε σπρέι και της είπε έχει καλύτερη απορρόφηση έτσι.

Σ ευχαριστώ Νάτι μου!!!!Θέλω κάποια στιγμή να πάω καρδιολόγο για υπέρηχο!!!Μου το είχαν πει στο Ιασώ!!!Οχι να πάω βιαστηκά αλλά θέλει!!!Και θα ρωτήσω σίγουρα και καρδιολόγο!!!

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Γιατί να μη βγει; Αν βάλεις και δύο ολόκληρα και λίγο γάλα μια χαρά θα βγει. 

Ωραίααααα!!Δεν το έχω δοκιμάσει!!!!

10 ώρες πρίν, marillia είπε:

Φερριτίνη έχω 109!!!Αλλά το φυλλικό ενώ μου είπε καλό και βλέπω ότι το όριο είναι από 4-27 και έχω 5,8!!!Δεν μου φαίνεται νορμάλ!!!Αλλά όλα αυτά θα ρωτήσω τον γυναικολόγο γιατί πλέον για γονιμότητα θέλω τις σωστές τιμές!!!Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει από την εμπειρία της για το φυλλικό?

Εν τω μεταξύ είχα και λευκά 4500 ακριβώς στο όριο!!Μου είπε πιθανόν από ίωση που είχα πριν μέρες!!Θα ξανακάνω επανάληψη σε 3 μήνες μαζί με χοληστερίνη!!!Υποθέτω αν ανησυχούσε θα μου έλεγε και πιο νωρίς!!!Κοίταξα και τα παλιά μου και έχει τύχει πάλι!!Στεναχωρέθηκα λίγο τώρα που το ξανασκέφτομαι!!!

ουαου!!! εγω δεν νομιζω να δω ποτε τετοια τιμη!!! ειχα κ 6 μια φορα... φυλλικο ειχα 9.4 τον Σεπτεβριο που δεν επαιρνα συνεχεια.  

τιμες της βιοιατρικης οπου το εκανα γραφει  : <3 ng/ml ελλειψη

3 - 5,4  ενδιαμεσο

> 5,4  φυσιολογικο

παιρνεις filicine?  αν παρεις καθε μερα , δεν θα εχεις προβλημα , θα το ανεβασεις.

τα λευκα εγω τα ειχα νομιζω 7560  με ορια 4,000 -10,000 αλλα παντα τοσο τα εχω  . δεν ξερω μηπως εσυ εχεις αλλα ορια στο μικροβιολογικο που τα κανεις .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

ουαου!!! εγω δεν νομιζω να δω ποτε τετοια τιμη!!! ειχα κ 6 μια φορα... φυλλικο ειχα 9.4 τον Σεπτεβριο που δεν επαιρνα συνεχεια.  

τιμες της βιοιατρικης οπου το εκανα γραφει  : <3 ng/ml ελλειψη

3 - 5,4  ενδιαμεσο

> 5,4  φυσιολογικο

παιρνεις filicine?  αν παρεις καθε μερα , δεν θα εχεις προβλημα , θα το ανεβασεις.

τα λευκα εγω τα ειχα νομιζω 7560  με ορια 4,000 -10,000 αλλα παντα τοσο τα εχω  . δεν ξερω μηπως εσυ εχεις αλλα ορια στο μικροβιολογικο που τα κανεις .

Πως είσαι γλυκιά μου σήμερα?Εκανες καλλιέργεια ούρων?Τα όρια για τα λευκά τόσα είναι!!!!Βασικά και γω αρκετές φορές ξαναείχα έτσι!!!Πέρσυ όμως είχα 6000!!!Τώρα τα όρια του μικροβιολογικού μου για το φυλλικό λέει από 4-27 και έχω 5,8!!!!Δεν πίνω filicine!!!Τώρα που θα πάω γυναικολόγο θα μου πει!!!

9 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

εγω την ελεγξα στις 2 μερες καθυστερήσης οταν δλδ εκανα την 2η χοριακη!τωρα ποσο καιρο την επαιρνα θα σε γελάσω...δε θυμαμαι καθολου..να δει ενδοκρινολογος τον θυροειδη γυ μπορει να θελει ηδη να σου ξεκινησει χαπι...σιγουρα ομως θα πρεπει να το ξαναδεις..

@Vila δεν ηρθε σε ολες γρηγορα κ ευκολα ομως ηρθε!!ετσι θα ερθει κ σε εσας..κ εμενα με πηρε πολλες φορες απο κατω αλλα παιρνεις δυναμη κ συνεχίζεις να προσπαθεις!!

εμεις παντως βρε κοριτσια ξεκινησαμε προσπαθειες στην αθηνα(γεναρη 2016)..μετα απο 9μηνες μετακομισαμε στο νησι(σεπτεμβρη 2016) κ τελικα συλλαβαμε αθηνα (ιουλιο 2017)..λες κ μας το χρωστουσε η αθηνα αυτο το μωρο...

ναι ειδα οτι κατευθειαν αλλαξε . θα το παρακολουθω καθε μηνα μου ειχε πει .αν παει πανω απο 3 θα μου δωσει χαπι νομιζω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

8 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Χαχα προφανώς και θα το δεις το 60. Τι λες να γεννήσεις με +2 κιλά? ?κι εγώ 58 ξεκίνησα και γέννησα 73. Αλλά μετά από 4.5 μήνες είχε γυρίσει στα κιλά μου. Στις 40 μέρες είχα χάσει τα 10 από τα 15. 

Ευτυχως δεν τράβηξε πολύ.  Αλλά τα πρώτα 5 ούτε που πρόλαβα να δω από που ήρθαν.  Φαντάσου ότι 6 μηνών είχα πάρει τα 12 από τα 15. Ευτυχώς στον 8ο δεν πήρα καθόλου γιατι ήταν κατακαλοκαιρο και έτρωγα πολύ ελαφριά.  

Ναι είναι φυσιολογική αυτή η μυρωδιά τις πρώτες εβδομάδες.  Ρώτα και το γιατρό σου. Μπράβο και για τη χοριακη σου! !! Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου! !♡♡♡

Κορίτσια γράψατε ατελείωτα χθες.  Και είχα μαστορους και καθαριότητα χθες και δούλευα κιόλας. .. Ελπίζω να μην έχασα τίποτα. . Δε σας προλαβαίνω. . Καλό ξημέρωμα! !!:)

καλα εννοειται οτι θα παρω κιλα υπολιζω στα 70 αν παω θα ειμαι καλα. αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση που κατευθειαν 1 κιλο χωρις καθυστερηση . μαλλον παθαινει σοκ ο οργανισμος μας κ κανει κατακρατηση υγρων κατευθειαν..  για το 60 εννοουσα να μην το δω τωρα κατευθειαν . ας το δω τον αλλον μηνα !! ασε με να ονειρευομαι !!!χαχαχαχαχ :P:P  εντωμεταξυ λεω στον αντρα μου , διαιτα θα κανω απο δω κ περα . κ μου απανταει " τι διαιτα?? θα προσεχεις αλλα θα τρως , κανονισε γτ εσυ θα τα αφηνεις κ εγω θα παχαινω!!! "   χαχαχα

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Οπότε έγινε νωρίς η σύλληψη!!!

Μυρίζουν λίγο η αλήθεια είναι! Μήπως δεν είναι ουρολοίμωξη;

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Καλές εγκυμοσύνες!!! Καλές προσπάθειες!!!

Καλημερα ! ναι μαλλον  νωρις πρεπει να εγινε. αρα κ τα δικα σου μυριζουν ? εμενα απο την 24η μερα αλλαξαν μυρωδια , μαλλον απο τις ορμονες ειναι ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

καλα εννοειται οτι θα παρω κιλα υπολιζω στα 70 αν παω θα ειμαι καλα. αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση που κατευθειαν 1 κιλο χωρις καθυστερηση . μαλλον παθαινει σοκ ο οργανισμος μας κ κανει κατακρατηση υγρων κατευθειαν..  για το 60 εννοουσα να μην το δω τωρα κατευθειαν . ας το δω τον αλλον μηνα !! ασε με να ονειρευομαι !!!χαχαχαχαχ :P:P  εντωμεταξυ λεω στον αντρα μου , διαιτα θα κανω απο δω κ περα . κ μου απανταει " τι διαιτα?? θα προσεχεις αλλα θα τρως , κανονισε γτ εσυ θα τα αφηνεις κ εγω θα παχαινω!!! "   χαχαχα

Έτσι. ..να τρως ότι νιώθεις πως χρειάζεσαι.  Θα σε κατευθύνει ο οργανισμός σου . Όλα θα πάνε τέλεια  !!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα!

Αφού ίσα που είναι στο όριο συνέχισε να πίνεις κάθε μέρα. Το φιλισίν πινεις;Εγώ το είχα πολύ πιο πάνω γιατί επινα ινοφερτ για καιρό. Δεν μου είπε οτι πειραζει όμως κ συνεχίζω να παίρνω φολιντεξ. Η αληθεια είναι οτι δεν το πίνω κάθε μέρα αφου ξέρω οτι εχω πολύ.Στη Φεριτίνη εισαι τουρμπο! Εγω είχα 8! Μην ανησυχεις για τα λευκα. Αφου όλο και θα εχουμε περασει μια ιωσουλα. Απλα κοιταξε πώς θα είναι κ την επομενη φορα

@vila για την d να κάθεσαι κ 10 λεπτα στον ήλιο (όταν έχει!)για να σε παίρνει στο προσωπο κ στα χερια. Μήπως ανεβει πιο γρηγορα! Περιεργο που δεν στην ειχε γραψει νωρίτερα. Τωρα πια εχει γίνει της μόδας λόγω πολλών ερευνών κ γι αυτο την χορηγούν κ τα ταμεία. Επίσης είναι κ ενδειξη για πολυκυστικές. Οπότε θα σε βοηθήσει κ το γκλουκοφάζ πιστευω. Θα παρακολουθησεις με υπερηχο αυτο τον κύκλο;

@elenakii22 καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη σου! Είναι υπεροχες οι ετοιμασίες του δωματίου!

@ada32 μια χαρά τα αποτελέσματα! Να απολαυσεις μια τελεια εγκυμοσύνη!

ευχαρισρω πολυ αντριαννη !! θα ηρεμησω λιγακι οταν παρω κ την δευτερη χοριακη .

πρίν από 21 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα σας.

Πολυ συννεφο σημερα στα Γιαννενα.Κι απλωσα πρωι πρωι το ζωον..

@ada32 για την ουρολοιμωξη,παθαινω συχνα.Εφαρμοζω τακτικη μια φορα τη βδομαδα περιπου πινω χυμο κρανμπερι.Στην αρχη επαιρνα ταμπλετα αναβραζον της power health αλλα κοστιζε κανα 15€ και το γυρισα σε απλο χυμο με 2€. Ειναι το ιδιο καλο για το ουροποιητικο συστημα.

ναι το εχω ακουσει κ εγω . θα παω να παρω σημερα. ε καλα κ εγω 1 φορα το χρονο παθαινω παντα καλοκαιριατικα πυελοωεφριτιδα λ τρεχω στα νοσοκομεια με 40 πυρετο ... αλλα κρανμπερι   ετρωγα σε καρπους μαζι με γιαουρτι , τωρα θα παρω κ τον χυμο . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

ευχαρισρω πολυ αντριαννη !! θα ηρεμησω λιγακι οταν παρω κ την δευτερη χοριακη .

Πότε θα την επαναλάβεις εγκυούλα μας; Σου είπε ανά δυο μέρες;

Πάντως κορίτσια δεν τα ήθελα γενικά τα χάπια βιταμίνες και όλα αυτά πιο παλιά αλλά από τότε που θέλουμε για δεύτερο τα έχω πάρει όλα για να ανέβουν οι πιθανοτητες.

@ada32 άσε τις δίαιτες εσύ τώρα.να προσεχεις λίγο ναι αλλά όχι δίαιτα!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κοριτσια εσεις σιδερωνετε τα εσωρουχα σας? Μου ειπε καποια καποτε οτι παθαινω ουρολοιμωξεις επειδη δεν τα σιδερωνω..καλα κι επειδη δεν πινω πολυ νερο.Το νερο το αυξησα αλλα το σοδερωμα το βαριεμαι..

@ada32 σωθηκα με το χυμο..ειναι λιγο αηδια ομως..πολυ γλυκος

Καλημέρα Αγαπες!!! Πολλα γραψατε κι αρχισα να μπερδεύομαι με τα χαπια.... Χαχαχα Χαχαχα 

@alina80 Εεεεεε 2001 ρεεεε!!! 

@ada32 νέα εγκυουλα μας πως νιώθεις σήμερα? 

@Vila όσον αφορα τα κιλα Εχω περασει μεγαλο λούκι να τα χασω λαο το κανα, έλεγα πως στην εγκυμοσύνη μου θα προσέχω και πως αν με αφήσει ο γιατρός μου στο 4ο μηνα θα συνεχίσω το γυμναστήριο μου. Αυτό που με στεναχωρει Τωρα ειναι οτι λόγω της ακινησίας δεν καιω τίποτα!!! 

Αααααααααααα ξέχασα @alina80 όσον αφορα την ομελέτα και γω φούρνο ούτε απο πανω χρειάζεται να είσαι και είναι και πιο υγιεινή!!!! 

Παντως Σημερα θα φαω γεμιστα, Ασχετο, μουχαχααχ!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...