Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ευχαριστώ !!Δεν εχω.. Σήμερα περίμενα!από Αύριο μετραω καθυστέρηση.

Πόσο καιρό επαιρνες; κ  Πότε την εκανες την προγεστερόνη; εγώ σήμερα περίμενα περίοδο κ ο γιατρός είπε ότι νωρίς ακόμα κ θα ανέβει..

Ευχαριστω πολυ!!μαζί λογικά θα είμαστε!

Ναι πρεπει να εγινε 12 η μερα! Σημερα περιμενα!! Μαλλον κοριτσι μου με τις επαφες πριν την ωορηξια.

Ωραία μαριλακι!!να συνεννοηθεις με τους γιατρους  για να έχεις τα κάλυτερα Αποτελέσματα.

Θα κάνω κ εγώ βιταμίνη d κ θα σας πω. Πάντως χθες η γιατρός μου είπε ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην σύλληψη κ ότι δεν μπορουμε να την ανεβασουμε μονες μας. Μόνο με χάπι.

Ευχαριστώ πολύ!!

Ναι είναι καλό νούμερο χωρίς καθυστέρηση.σήμερα περίμενα.

Ευχαριστω πολυ !!!

Οπότε έγινε νωρίς η σύλληψη!!!

7 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ελπίζω να μην ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιο κορίτσι γτ είμαι από κινητο κ δεν τα βλέπω όλα..

Πήρα τις εξετάσεις αίματος. Καλό σίδηρο 75,κλασικά χαμηλή φερριτινη 13. Tsh 2.75 απο 2.56 που την είχα.. Λογικά θα χρειαστεί παρακολούθηση αυτή. Αντισώματα anti -tpo τα κατέβασα απο 92 σε 65(όποια ενδιαφέρεται ,πηρα βιταμίνη  ε με σελήνιο.)

Κ έχω Ουρολοίμωξη!!!! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωμα αλλά από το σαββατο,τα ουρα μου μυριζουν.. Αυτά κορίτσια μου ,τα λέμε αύριο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα

Μυρίζουν λίγο η αλήθεια είναι! Μήπως δεν είναι ουρολοίμωξη;

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Καλές εγκυμοσύνες!!! Καλές προσπάθειες!!!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

7 ώρες πρίν, Vila είπε:

Μαριλιακι πες μου λίγο.. για αυτό που λες με την Βιτ d επιρρεαζει στα νεφρά?? Δεν κατάλαβα ακριβώς.. πάντως οι εξετάσεις σου μια χαρά σε γενικές γραμμές έτσι? Μπράβο! Έχω αγχωθει πάντως με τη d! 12.4 έχω.. θα αργήσει να ανέβει μάλλον. Μα είναι δυνατόν η ενδοκρινολόγος το καλοκαίρι να μη μου την γράψει να την κάνω?? 7 μήνες περασαν, θα την είχα ανεβάσει ήδη!

Αχ μακάριιιιι.. έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου.. κουράστηκα λιγάκι.. αλλά πάντα σκέφτομαι κοπέλες σαν εσένα που τα καταφέρατε και παίρνω δύναμη.

Μακάρι να τα καταφέρουμε σύντομα κορίτσι!

Ποίο χάπι πήρες για τη d? Και πόσο είχες τότε που ξεκίνησες? Εμένα μου έδωσε αμπούλες των 25000 μου είπε ότι είναι πολύ δυνατές και ενώ η δόση είναι 1 αμπούλα τη βδομάδα μου είπε θα παίρνω 2! Θα με μπουκωσει στη d μπας και γίνει κάτι! Χαχαχαχα

Μακάρι! Σου το εύχομαι να μην την δεις για καιρό! Λίγες μέρες υπομονή!

Ινσουλίνη για πιο λόγο??

Λοιπόν μιας και λέτε για φαγακια.. αύριο έταξα στον vilo μου παστίτσιο οπότε θα ξυπνήσω πρωί πρωί να του το ετοιμάσω! 

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

@VilaΓλυκιά μου επειδή έχω άμμο στο νεφρό μου είπε ότι η d μπορεί να το κάνει πέτρα!!!Και θα πρέπει να πίνω πού νερό!!!!Αλλά θα πάρω τον ουρολόγο μου που βρήκε και την άμμο μου και θα ξέρω την Πέμπτη!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

@VilaΓλυκιά μου επειδή έχω άμμο στο νεφρό μου είπε ότι η d μπορεί να το κάνει πέτρα!!!Και θα πρέπει να πίνω πού νερό!!!!Αλλά θα πάρω τον ουρολόγο μου που βρήκε και την άμμο μου και θα ξέρω την Πέμπτη!!!

Καλημέρα!

Αφού ίσα που είναι στο όριο συνέχισε να πίνεις κάθε μέρα. Το φιλισίν πινεις;Εγώ το είχα πολύ πιο πάνω γιατί επινα ινοφερτ για καιρό. Δεν μου είπε οτι πειραζει όμως κ συνεχίζω να παίρνω φολιντεξ. Η αληθεια είναι οτι δεν το πίνω κάθε μέρα αφου ξέρω οτι εχω πολύ.Στη Φεριτίνη εισαι τουρμπο! Εγω είχα 8! Μην ανησυχεις για τα λευκα. Αφου όλο και θα εχουμε περασει μια ιωσουλα. Απλα κοιταξε πώς θα είναι κ την επομενη φορα

@vila για την d να κάθεσαι κ 10 λεπτα στον ήλιο (όταν έχει!)για να σε παίρνει στο προσωπο κ στα χερια. Μήπως ανεβει πιο γρηγορα! Περιεργο που δεν στην ειχε γραψει νωρίτερα. Τωρα πια εχει γίνει της μόδας λόγω πολλών ερευνών κ γι αυτο την χορηγούν κ τα ταμεία. Επίσης είναι κ ενδειξη για πολυκυστικές. Οπότε θα σε βοηθήσει κ το γκλουκοφάζ πιστευω. Θα παρακολουθησεις με υπερηχο αυτο τον κύκλο;

@elenakii22 καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη σου! Είναι υπεροχες οι ετοιμασίες του δωματίου!

@ada32 μια χαρά τα αποτελέσματα! Να απολαυσεις μια τελεια εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλημέρα!! Βλεπω σχολιαζετε ολες για τη βιταμίνη d... Εμενα θυμαμαι ηταν στα ταρταρα αλλα λογω της παλινδρομης την παραμελησα... Επηρεάζει καπου?? :?

cO4Yp3.png

πρίν από 12 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα!

Αφού ίσα που είναι στο όριο συνέχισε να πίνεις κάθε μέρα. Το φιλισίν πινεις;Εγώ το είχα πολύ πιο πάνω γιατί επινα ινοφερτ για καιρό. Δεν μου είπε οτι πειραζει όμως κ συνεχίζω να παίρνω φολιντεξ. Η αληθεια είναι οτι δεν το πίνω κάθε μέρα αφου ξέρω οτι εχω πολύ.Στη Φεριτίνη εισαι τουρμπο! Εγω είχα 8! Μην ανησυχεις για τα λευκα. Αφου όλο και θα εχουμε περασει μια ιωσουλα. Απλα κοιταξε πώς θα είναι κ την επομενη φορα

@vila για την d να κάθεσαι κ 10 λεπτα στον ήλιο (όταν έχει!)για να σε παίρνει στο προσωπο κ στα χερια. Μήπως ανεβει πιο γρηγορα! Περιεργο που δεν στην ειχε γραψει νωρίτερα. Τωρα πια εχει γίνει της μόδας λόγω πολλών ερευνών κ γι αυτο την χορηγούν κ τα ταμεία. Επίσης είναι κ ενδειξη για πολυκυστικές. Οπότε θα σε βοηθήσει κ το γκλουκοφάζ πιστευω. Θα παρακολουθησεις με υπερηχο αυτο τον κύκλο;

@elenakii22 καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη σου! Είναι υπεροχες οι ετοιμασίες του δωματίου!

@ada32 μια χαρά τα αποτελέσματα! Να απολαυσεις μια τελεια εγκυμοσύνη!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Η αληθεία είναι ταράχτηκα με τα λευκά!!!Δεν πίνω filicine!!!Πως περνάς??

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!! Βλεπω σχολιαζετε ολες για τη βιταμίνη d... Εμενα θυμαμαι ηταν στα ταρταρα αλλα λογω της παλινδρομης την παραμελησα... Επηρεάζει καπου?? :?

Καλημέρα! Βοηθάει στη σύλληψη. Κάτι άλλο δεν ξέρω. Μηπως να ρωτήσεις γιατρό για συμπλήρωμα;

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Η αληθεία είναι ταράχτηκα με τα λευκά!!!Δεν πίνω filicine!!!Πως περνάς??

Και γιατί δεν πίνεις; αφού πρέπει εμεις που προσπαθούμε.Νιώθω λίγο κουρασμένη αλλά πίνω το καφεδάκι μου για να βγώ για εξωτερικές δουλειές, να επιστρέψω για εσωτερικές κ να πάω κ για δουλίτσα το απογευμα...εσύ; 

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κόρες!

Bonjour!!!  Περιμένω νεα σου το βράδυ! Πολύ χαρηκα που θα πας κ σε αλλο γιατρό! Νομίζω θα βοηθησει πολύ!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! Βοηθάει στη σύλληψη. Κάτι άλλο δεν ξέρω. Μηπως να ρωτήσεις γιατρό για συμπλήρωμα;

Και γιατί δεν πίνεις; αφού πρέπει εμεις που προσπαθούμε.Νιώθω λίγο κουρασμένη αλλά πίνω το καφεδάκι μου για να βγώ για εξωτερικές δουλειές, να επιστρέψω για εσωτερικές κ να πάω κ για δουλίτσα το απογευμα...εσύ; 

Bonjour!!!  Περιμένω νεα σου το βράδυ! Πολύ χαρηκα που θα πας κ σε αλλο γιατρό! Νομίζω θα βοηθησει πολύ!

Θα τον ρωτησω τωρα που θα ξαναπαω για μια κολποσκοπηση που μ ζητησε... Απλα τοτε μες στην τουρλα τ Σαββάτου το αμελησα

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , andrianni είπε:

Και γω έχω δουλίτσες στο σπίτι σήμερα!!!Ναι δεν πίνω είμαι κάπως ασυνεπής αλλά τώρα σε μια βδομάδα που θα πάω γυναικολόγο να μου δώσει οδηγίες τι να πιώ!!!!

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Θα τον ρωτησω τωρα που θα ξαναπαω για μια κολποσκοπηση που μ ζητησε... Απλα τοτε μες στην τουρλα τ Σαββάτου το αμελησα

Καλημέρα. Κι εγώ θα ζητήσω να την τσεκάρω τη βιταμίνη D από τον ενδοκρινολόγο μου τέλος του μήνα που θα ξαναδώ την TSH και τις λοιπές ορμόνες του θυροειδούς. Ούτε εγώ το ήξερα και η γυναικολόγος δεν μου είχε πει τίποτα ποτέ!

Διαφημίσεις

Just now, marillia είπε:

Και γω έχω δουλίτσες στο σπίτι σήμερα!!!Ναι δεν πίνω είμαι κάπως ασυνεπής αλλά τώρα σε μια βδομάδα που θα πάω γυναικολόγο να μου δώσει οδηγίες τι να πιώ!!!!

Ναι όποιο σου πει να το πίνεις κάθε μέρα! Πιο πάνω δεν μας πειράζει. Το χαμηλό είναι προβλημα. Καλή συνέχεια! Εγώ βαριέμαι το μαγείρεμα. Κ απο τα φαγητά που λέτε τα μισα δεν τα ξέρω!τα κλασικα υγιεινα κ απλα κανω.

Μια ερωτηση εχω μόνο...την ομελέτα με τα 5 ασπραδια κ τον ενα κροκο οκ! Τους 4 κροκους που μένουν τι τους κάνετε;?;

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Ναι όποιο σου πει να το πίνεις κάθε μέρα! Πιο πάνω δεν μας πειράζει. Το χαμηλό είναι προβλημα. Καλή συνέχεια! Εγώ βαριέμαι το μαγείρεμα. Κ απο τα φαγητά που λέτε τα μισα δεν τα ξέρω!τα κλασικα υγιεινα κ απλα κανω.

Μια ερωτηση εχω μόνο...την ομελέτα με τα 5 ασπραδια κ τον ενα κροκο οκ! Τους 4 κροκους που μένουν τι τους κάνετε;?;

Μάσκα προσώπου ίσως!!!!Καρμπονάρα που λέγαμε,κρέμα αυγόλεμνο σε λαχανπντολμάδες ή γεμιστά κολοκυθάκια(αλλά εννοπείτε ποιός τα κάνει και γω μόνο τη κρέμα κάνω και τα υπόλοιπα η μαμά μου)!!!!!

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Μάσκα προσώπου ίσως!!!!Καρμπονάρα που λέγαμε,κρέμα αυγόλεμνο σε λαχανπντολμάδες ή γεμιστά κολοκυθάκια(αλλά εννοπείτε ποιός τα κάνει και γω μόνο τη κρέμα κάνω και τα υπόλοιπα η μαμά μου)!!!!!

Οποτε τα πεταμε!

πρίν από 26 λεπτά , andrianni είπε:

Αυθεντική καρμπονάρα; Κρέμα καταλάνα; (Πάντα κάνω ομελέτα με ολόκληρα τα αυγά εγώ γιατί ο κρόκος έχει πολλά θρεπτικά συστατικά και επίσης έχει απενοχοποιηθει πλήρως για τη χοληστερίνη). Και την κάνω πάντα στο φούρνο -πιο εύκολη έτσι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , andrianni είπε:

Οποτε τα πεταμε!

χαχαχχαχαχχα σίγουρα τα άτιμα είναι μπελάς!!!Και γω καμιά φορά τα πετάω και ο άντρας μου με κοροιδεύει!!!!Ολο στο πέταμα μου λεει είσαι!!!!

πρίν από 21 λεπτά , alina80 είπε:

Αυθεντική καρμπονάρα; Κρέμα καταλάνα; (Πάντα κάνω ομελέτα με ολόκληρα τα αυγά εγώ γιατί ο κρόκος έχει πολλά θρεπτικά συστατικά και επίσης έχει απενοχοποιηθει πλήρως για τη χοληστερίνη). Και την κάνω πάντα στο φούρνο -πιο εύκολη έτσι. 

Μαστερ σεφ αλινάκι είσαι!!Θυμάμαι στο περσινό που είχαν κάνει στον φούρνο!!Να ρωτήσω θα βγεί ομελέτα χωρίς το ασπράδι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...