Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Εγω κοριτσια σήμερα είμαι στην 24η ημέρα του κύκλου και η επαφή μας εγινε την 14η... Επίσης (δεν) την περιμενω δευτέρα και σημερα ενιωθα μια σχεδον μονιμη ενόχληση στο κέντρο της κοιλιάς και πριν λιγο ένοιωσα 2 πολυ έντονους πόνους δεξια και ενα στο κεντρο της κοιλιάς αργότερα... Τι να πω μακαρι να μην ερθει

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Μπορειιιιι!!! Απο οτι Εχω καταλαβει εχεις καλύψει όλες τις μέρες εσυ!!! Don't worry be happy!! 

Καληνύχτα κορίτσι μου!! 

Ε οχι ολες τις μερες...απλα ξεκινησα απο νωρις κ εχω μελλον ακομα μεχρι την αναμενομενη..συνηθως εχω κυκλο 28-30 με εξαιρεση την προηγ φορα π ηρθε στις 35

πρίν από 12 λεπτά , soth_26 είπε:

Εγω κοριτσια σήμερα είμαι στην 24η ημέρα του κύκλου και η επαφή μας εγινε την 14η... Επίσης (δεν) την περιμενω δευτέρα και σημερα ενιωθα μια σχεδον μονιμη ενόχληση στο κέντρο της κοιλιάς και πριν λιγο ένοιωσα 2 πολυ έντονους πόνους δεξια και ενα στο κεντρο της κοιλιάς αργότερα... Τι να πω μακαρι να μην ερθει

Ολα αυτα ακουγονται πολυ θετικα.ηρεμησε κι ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της.εδω παρεα δεεε θα την περιμενουμε μαζι σου,για καιρο...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Nati85 είπε:

Πάλι για φαγητά λέτε ε???εγώ κορνφλεικς έφαγα έβαλα ενα λίτρο γάλα και το μπωλ της σαλάτας!!χαχαχχαχα πλάκα κάνω θα ήθελα να το κάνω όμως!έφαγα την μεριδουλα μου.

@marillia εμένα η ενδοκρινολόγος μου δίνει για τα τριγλυκερίδια ένα φυτικό για να πέσουν λέγεται armolipid.270 ειχα πριν το ξεκινήσω αν δεν κάνω λάθος και πήγε 200οπως σου είχα πει.για ρώτησε τον γιατρό μήπως βοηθήσει.δεν γράφεται όμως αυτό.εκανες και ινσουλίνη? 

Όσο για την βιταμίνη d κοριτσια και εγώ παίρνω 4μηνες τώρα χάπι και τώρα έφτασε στο 31!εδώ εμένα ρωτήστε για χάπια τα έχω πάρει όλα!!χαχαχχααχα

Nατι μου τριγλυκερίδια έχω 100!!Νορμαλ απ ότι μου είπε!!!Ινσουλίνη δεν μου έγραψε γιατί λεει καλύτερα να το συζητήσω με τον γυναικολόγο!!!Μπράβο με την d!!Τέλεια είναι!!!Σε χάπι την πέρνεις ή σε σε σταγόνες?

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Ολα αυτα ακουγονται πολυ θετικα.ηρεμησε κι ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της.εδω παρεα δεεε θα την περιμενουμε μαζι σου,για καιρο...

Σε ευχαριστώ πολύ μακαρι Παναγίτσα μου!!!  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , ada32 είπε:

Ελπίζω να μην ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιο κορίτσι γτ είμαι από κινητο κ δεν τα βλέπω όλα..

Πήρα τις εξετάσεις αίματος. Καλό σίδηρο 75,κλασικά χαμηλή φερριτινη 13. Tsh 2.75 απο 2.56 που την είχα.. Λογικά θα χρειαστεί παρακολούθηση αυτή. Αντισώματα anti -tpo τα κατέβασα απο 92 σε 65(όποια ενδιαφέρεται ,πηρα βιταμίνη  ε με σελήνιο.)

Κ έχω Ουρολοίμωξη!!!! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωμα αλλά από το σαββατο,τα ουρα μου μυριζουν.. Αυτά κορίτσια μου ,τα λέμε αύριο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα

Φερριτίνη έχω 109!!!Αλλά το φυλλικό ενώ μου είπε καλό και βλέπω ότι το όριο είναι από 4-27 και έχω 5,8!!!Δεν μου φαίνεται νορμάλ!!!Αλλά όλα αυτά θα ρωτήσω τον γυναικολόγο γιατί πλέον για γονιμότητα θέλω τις σωστές τιμές!!!Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει από την εμπειρία της για το φυλλικό?

Εν τω μεταξύ είχα και λευκά 4500 ακριβώς στο όριο!!Μου είπε πιθανόν από ίωση που είχα πριν μέρες!!Θα ξανακάνω επανάληψη σε 3 μήνες μαζί με χοληστερίνη!!!Υποθέτω αν ανησυχούσε θα μου έλεγε και πιο νωρίς!!!Κοίταξα και τα παλιά μου και έχει τύχει πάλι!!Στεναχωρέθηκα λίγο τώρα που το ξανασκέφτομαι!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Φερριτίνη έχω 109!!!Αλλά το φυλλικό ενώ μου είπε καλό και βλέπω ότι το όριο είναι από 4-27 και έχω 5,8!!!!Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει από την εμπειρία της για το φυλλικό?

Καλησπερα.εγω το νοεμβριο στη κλασσικη ετησια αιματολογικη ειπα στη μικροβιολογο οτι θελω να μσινω εγκυος και μου ειπε για το φυλλικο οτι θα το εξετασει.το βρηκε 3.5 παααααραπολυ χαμηλο και με συμβουλεψε για felicine το οποιο και παιρνω απο τοτε.Ο γυναικολογος προχτες ειπε πως πια δεν εχει αξια να το εξετασω απλα μου εδωσε αλλη δοσολογια.καπου ανεφερα παραπανω πιο γιατι δεν θυμαμαι ονομασια.Το φυλλικο παιζει ρολο στη συλληψη απ οτι εχω καταλαβει..επιπλεον εγω το ειχα χαμηλο λογω της Β12. Την εχεις μετρησει?

Just now, zina7777 είπε:

Καλησπερα.εγω το νοεμβριο στη κλασσικη ετησια αιματολογικη ειπα στη μικροβιολογο οτι θελω να μσινω εγκυος και μου ειπε για το φυλλικο οτι θα το εξετασει.το βρηκε 3.5 παααααραπολυ χαμηλο και με συμβουλεψε για felicine το οποιο και παιρνω απο τοτε.Ο γυναικολογος προχτες ειπε πως πια δεν εχει αξια να το εξετασω απλα μου εδωσε αλλη δοσολογια.καπου ανεφερα παραπανω πιο γιατι δεν θυμαμαι ονομασια.Το φυλλικο παιζει ρολο στη συλληψη απ οτι εχω καταλαβει..επιπλεον εγω το ειχα χαμηλο λογω της Β12. Την εχεις μετρησει?

Ναι η b12 είναι καλή!!!Το φυλλικό παίζει σίγουρα ρόλο και κάνει καλό στο έμβρυο για αυτό το πίνουμε πάντα με το που μαθαίνουμε ότι είμαστε έγκυες!!!Δεν θυμάμαι αν το βάζουμε στις εξετάσεις που κάνουμε έγκυες!!!Νομίζω και γω δεν την έκανα στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά εννοείτε έπινα filicine!!Τώρα για την σύλληψη θα ρωτήσω και γω τον γιατρό!!!

5 ώρες πρίν, Vila είπε:

@ada32 μου όλα μια χαρά!! Και η χοριακή σου τέλεια!! Μπράβο!!!

Για το πρώτο προσπαθούμε εδώ και 1 χρόνο και δεν καταφέραμε ποτέ σύλληψη δυστυχώς.. 

Κι εγώ  κανένα τικερ δε βλέπω.. αλλά μόνο από το κινητό μπαίνω.. μήπως γι αυτό το λόγο. 

Ελενάκι έφτασε ο καιρός!!!! Απίστευτο μου φαίνεται πόσο γρήγορα πέρασαν οι μήνες..

Πάντως δε φτάνει η απογοήτευση που ήρθε η περίοδος με έχει πεθάνει στον πόνο σήμερα! Και η ψυχολογία στα πατώματα.. τσάκισα κι εγώ μια σοκολατόπιτα @Ungry girl.. μια χαρά ιδέα μου έδωσες!

Προσπαθώ για το πρώτο :oops: 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, marillia είπε:

Κορίτσια μου γύρισα!!!Ολά καλά!!Η d 22 αλλά μου είπε η παθολόγος ακόμα θεωρείτε χαμηλή!!!Και θα μου έδινε αλλά λίγο με επιφύλαξη γιατί έχω άμμο στα νεφρά θα μου έδινε με την προυπόθεση να πίνω πολύ νερό!!!Πήρα τηλ τον ουρολόγος μου και λείπει!!Θα μου πει Πέμπτη!!!Χοληστερίνη 244!!!Δεν μου δίνει χάπι γιατί επηρρεάζει την γονιμότητα(αυτό μου το είχε πει και καρδιολόγος στο Ιασώ)!!Μου είπε διατροφή και περπάτημα!!!Αναμένω και για την επόμενη Τετάρτη τον γυναικολόγο!!

Και μου είπε επίσης την προλακτίνη να μην την κάνουμε ποτέ μόλις έχουμε ξυπνήσει!!!!

@ada32Αντα μου συγχαρητήριαααααααααααα!!!!!Θα πάνε όλα τέλεια!!!!Με το καλό και ο πρώτος υπέρηχος απ το σποράκι σας!!!!!

Μαριλιακι πες μου λίγο.. για αυτό που λες με την Βιτ d επιρρεαζει στα νεφρά?? Δεν κατάλαβα ακριβώς.. πάντως οι εξετάσεις σου μια χαρά σε γενικές γραμμές έτσι? Μπράβο! Έχω αγχωθει πάντως με τη d! 12.4 έχω.. θα αργήσει να ανέβει μάλλον. Μα είναι δυνατόν η ενδοκρινολόγος το καλοκαίρι να μη μου την γράψει να την κάνω?? 7 μήνες περασαν, θα την είχα ανεβάσει ήδη!

4 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ειδες???κ εγω δε μπορω να το πιστεψω ακομα...σαν χθες θυμαμαι π μπηκα πρωτη φορα στο φορουμ,να μην πω για τις προσπαθειες που έπιασαν τοπο μετα απο 1.5 χρονο!!!θα τα καταφερετε κ σεις συντομα θα το δεις!!

Αχ μακάριιιιι.. έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου.. κουράστηκα λιγάκι.. αλλά πάντα σκέφτομαι κοπέλες σαν εσένα που τα καταφέρατε και παίρνω δύναμη.

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Σχεδον μαζι είμαστε λοιπον! Και εμεις ειμαστε στον 9ο κυκλο! 

Μακάρι να τα καταφέρουμε σύντομα κορίτσι!

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Πάλι για φαγητά λέτε ε???εγώ κορνφλεικς έφαγα έβαλα ενα λίτρο γάλα και το μπωλ της σαλάτας!!χαχαχχαχα πλάκα κάνω θα ήθελα να το κάνω όμως!έφαγα την μεριδουλα μου.

@marillia εμένα η ενδοκρινολόγος μου δίνει για τα τριγλυκερίδια ένα φυτικό για να πέσουν λέγεται armolipid.270 ειχα πριν το ξεκινήσω αν δεν κάνω λάθος και πήγε 200οπως σου είχα πει.για ρώτησε τον γιατρό μήπως βοηθήσει.δεν γράφεται όμως αυτό.εκανες και ινσουλίνη? 

Όσο για την βιταμίνη d κοριτσια και εγώ παίρνω 4μηνες τώρα χάπι και τώρα έφτασε στο 31!εδώ εμένα ρωτήστε για χάπια τα έχω πάρει όλα!!χαχαχχααχα

Ποίο χάπι πήρες για τη d? Και πόσο είχες τότε που ξεκίνησες? Εμένα μου έδωσε αμπούλες των 25000 μου είπε ότι είναι πολύ δυνατές και ενώ η δόση είναι 1 αμπούλα τη βδομάδα μου είπε θα παίρνω 2! Θα με μπουκωσει στη d μπας και γίνει κάτι! Χαχαχαχα

1 ώρα πρίν, soth_26 είπε:

Μακάρι! Σου το εύχομαι να μην την δεις για καιρό! Λίγες μέρες υπομονή!

1 hour ago, marillia είπε:

Nατι μου τριγλυκερίδια έχω 100!!Νορμαλ απ ότι μου είπε!!!Ινσουλίνη δεν μου έγραψε γιατί λεει καλύτερα να το συζητήσω με τον γυναικολόγο!!!Μπράβο με την d!!Τέλεια είναι!!!Σε χάπι την πέρνεις ή σε σε σταγόνες?

Ινσουλίνη για πιο λόγο??

Λοιπόν μιας και λέτε για φαγακια.. αύριο έταξα στον vilo μου παστίτσιο οπότε θα ξυπνήσω πρωί πρωί να του το ετοιμάσω! 

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ευχαριστώ !!Δεν εχω.. Σήμερα περίμενα!από Αύριο μετραω καθυστέρηση.

Πόσο καιρό επαιρνες; κ  Πότε την εκανες την προγεστερόνη; εγώ σήμερα περίμενα περίοδο κ ο γιατρός είπε ότι νωρίς ακόμα 

εγω την ελεγξα στις 2 μερες καθυστερήσης οταν δλδ εκανα την 2η χοριακη!τωρα ποσο καιρο την επαιρνα θα σε γελάσω...δε θυμαμαι καθολου..να δει ενδοκρινολογος τον θυροειδη γυ μπορει να θελει ηδη να σου ξεκινησει χαπι...σιγουρα ομως θα πρεπει να το ξαναδεις..

@Vila δεν ηρθε σε ολες γρηγορα κ ευκολα ομως ηρθε!!ετσι θα ερθει κ σε εσας..κ εμενα με πηρε πολλες φορες απο κατω αλλα παιρνεις δυναμη κ συνεχίζεις να προσπαθεις!!

εμεις παντως βρε κοριτσια ξεκινησαμε προσπαθειες στην αθηνα(γεναρη 2016)..μετα απο 9μηνες μετακομισαμε στο νησι(σεπτεμβρη 2016) κ τελικα συλλαβαμε αθηνα (ιουλιο 2017)..λες κ μας το χρωστουσε η αθηνα αυτο το μωρο...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ναι εννοειται οτι μπορει. Κανε την κ εσυ να δεις

Έλα μη με κοροιδευεις!!!!επαθα σοκ γτ πρωτη φορα βλεπω 58 στην ζυγαρια. Ειμαι κ 1.60... Παντα ημουν μεχρι 53.5. Αλλα 1 κιλο κατακρατηση κατευθειαν???αποστευτο

Ναι ε;;; υπαρχει δλδ αυτη η διψα!! Ωχ μη μου λεε τετοια!! Θα δω το 60 στην ζυγαρια κ θα κλαιω ολη νυχτα μιλαμε!!!!

Μπορει..  Εγω ειχα δει μονο μια μερα ετσι..κ απο χθες ξεκινησαν τα ασπρα υγρα

Χαχα προφανώς και θα το δεις το 60. Τι λες να γεννήσεις με +2 κιλά? ?κι εγώ 58 ξεκίνησα και γέννησα 73. Αλλά μετά από 4.5 μήνες είχε γυρίσει στα κιλά μου. Στις 40 μέρες είχα χάσει τα 10 από τα 15. 

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Τιιιιιι???? 

Ευτυχως δεν τράβηξε πολύ.  Αλλά τα πρώτα 5 ούτε που πρόλαβα να δω από που ήρθαν.  Φαντάσου ότι 6 μηνών είχα πάρει τα 12 από τα 15. Ευτυχώς στον 8ο δεν πήρα καθόλου γιατι ήταν κατακαλοκαιρο και έτρωγα πολύ ελαφριά.  

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ελπίζω να μην ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιο κορίτσι γτ είμαι από κινητο κ δεν τα βλέπω όλα..

Πήρα τις εξετάσεις αίματος. Καλό σίδηρο 75,κλασικά χαμηλή φερριτινη 13. Tsh 2.75 απο 2.56 που την είχα.. Λογικά θα χρειαστεί παρακολούθηση αυτή. Αντισώματα anti -tpo τα κατέβασα απο 92 σε 65(όποια ενδιαφέρεται ,πηρα βιταμίνη  ε με σελήνιο.)

Κ έχω Ουρολοίμωξη!!!! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωμα αλλά από το σαββατο,τα ουρα μου μυριζουν.. Αυτά κορίτσια μου ,τα λέμε αύριο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα

Ναι είναι φυσιολογική αυτή η μυρωδιά τις πρώτες εβδομάδες.  Ρώτα και το γιατρό σου. Μπράβο και για τη χοριακη σου! !! Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου! !♡♡♡

Κορίτσια γράψατε ατελείωτα χθες.  Και είχα μαστορους και καθαριότητα χθες και δούλευα κιόλας. .. Ελπίζω να μην έχασα τίποτα. . Δε σας προλαβαίνω. . Καλό ξημέρωμα! !!:)

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...