Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

@ada32 θα ζητήσω κι εγώ να την τεστάρω τη βιταμίνη d γιατι δεν την έχω ελέγξει ποτέ. Θα πάω σε ενδοκρινολογο τελος του μήνα για επανάληψη θυροειδη. Λέτε να μπορεί να μου γράψει και d να μηναι πηγαίνω σε παθολογο? 

Ναι εννοειται οτι μπορει. Κανε την κ εσυ να δεις

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Εννοείτε οτι τη γραφει ενδοκρινολόγος!  Παίζει μεγαλο ρολο στο πραθυροειδη! 

Χαχαχαααα εεεε οχιιιι 57;;;;; 1 κιλοοοο;;;;; ζυγιστικες βραδυ και φαγωμενη!!!!!!

Έλα μη με κοροιδευεις!!!!επαθα σοκ γτ πρωτη φορα βλεπω 58 στην ζυγαρια. Ειμαι κ 1.60... Παντα ημουν μεχρι 53.5. Αλλα 1 κιλο κατακρατηση κατευθειαν???αποστευτο

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αγαπούλα έτσι θα δειψας για πολλούς πολλούς μήνες. Να πίνεις πολύ νεράκι.  Όσο για το πρώτο κιλό μην στεναχωριεσαι.  Από την κατακράτηση είναι.  Εγώ τις  πρώτες βδομάδες έπαιρνα ένα κιλό τη βδομάδα. ..

Ναι ε;;; υπαρχει δλδ αυτη η διψα!! Ωχ μη μου λεε τετοια!! Θα δω το 60 στην ζυγαρια κ θα κλαιω ολη νυχτα μιλαμε!!!!

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

Εγω σημερα ειχα παρα μα παρα πολλα υγρα... Σαν να ειχα επαφη και μετα να μην σκουπιστηκα καλα!!!! Λετε να ειναι σύμπτωμα ;;;;

Μπορει..  Εγω ειχα δει μονο μια μερα ετσι..κ απο χθες ξεκινησαν τα ασπρα υγρα

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Πάλι για φαγητά λέτε ε???εγώ κορνφλεικς έφαγα έβαλα ενα λίτρο γάλα και το μπωλ της σαλάτας!!χαχαχχαχα πλάκα κάνω θα ήθελα να το κάνω όμως!έφαγα την μεριδουλα μου.

@marillia εμένα η ενδοκρινολόγος μου δίνει για τα τριγλυκερίδια ένα φυτικό για να πέσουν λέγεται armolipid.270 ειχα πριν το ξεκινήσω αν δεν κάνω λάθος και πήγε 200οπως σου είχα πει.για ρώτησε τον γιατρό μήπως βοηθήσει.δεν γράφεται όμως αυτό.εκανες και ινσουλίνη? 

Όσο για την βιταμίνη d κοριτσια και εγώ παίρνω 4μηνες τώρα χάπι και τώρα έφτασε στο 31!εδώ εμένα ρωτήστε για χάπια τα έχω πάρει όλα!!χαχαχχααχα

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αγαπούλα έτσι θα δειψας για πολλούς πολλούς μήνες. Να πίνεις πολύ νεράκι.  Όσο για το πρώτο κιλό μην στεναχωριεσαι.  Από την κατακράτηση είναι.  Εγώ τις  πρώτες βδομάδες έπαιρνα ένα κιλό τη βδομάδα. ..

Τιιιιιι???? 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Πάλι για φαγητά λέτε ε???εγώ κορνφλεικς έφαγα έβαλα ενα λίτρο γάλα και το μπωλ της σαλάτας!!χαχαχχαχα πλάκα κάνω θα ήθελα να το κάνω όμως!έφαγα την μεριδουλα μου.

@marillia εμένα η ενδοκρινολόγος μου δίνει για τα τριγλυκερίδια ένα φυτικό για να πέσουν λέγεται armolipid.270 ειχα πριν το ξεκινήσω αν δεν κάνω λάθος και πήγε 200οπως σου είχα πει.για ρώτησε τον γιατρό μήπως βοηθήσει.δεν γράφεται όμως αυτό.εκανες και ινσουλίνη? 

Εγω εφαγα για βραδυ ενα τοστακι κ ενα αγγουρι πιο μετα...και τελικα τον αποπλανησα κ την πετυχα την επαφη μου κ σημερα 14η μερα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Εγω εφαγα για βραδυ ενα τοστακι κ ενα αγγουρι πιο μετα...και τελικα τον αποπλανησα κ την πετυχα την επαφη μου κ σημερα 14η μερα

Έτσι μπρρρρραβο παιδι μου!! 

nlmNp2.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Το αγγούρι τι ήταν τελικά φαγητό ή υπονοούμενο??χαχαχαχα μην τα λες έτσι απότομα αυτά!!!έφαγα ένα αγγούρι πιο μετά...χαχαχχα 

Παρόλαυτα μπράβο κοριτσάκι έκανες την επαφουλα σου!!

• Χαχα 5

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Το αγγούρι τι ήταν τελικά φαγητό ή υπονοούμενο??χαχαχαχα μην τα λες έτσι απότομα αυτά!!!έφαγα ένα αγγούρι πιο μετά...χαχαχχα 

Μου τελείωσαν κ τα like Χαχαχα Χαχαχα με εκανες κ γέλασα..... 

:tongue:

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Παρόλαυτα μπράβο κοριτσάκι έκανες την επαφουλα σου!!

Χαχαχα οχι κανονικο αγγουρι...προσεχω λιγο την διατροφη μου τωρα τελευταια...καλα πριν εχουμε επαφη ειχα παλι πονο στην κοιλια..λετε ν εκανα σημερα ωορηξια?

Just now, Dimitr@17 είπε:

Χαχαχα οχι κανονικο αγγουρι...προσεχω λιγο την διατροφη μου τωρα τελευταια...καλα πριν εχουμε επαφη ειχα παλι πονο στην κοιλια..λετε ν εκανα σημερα ωορηξια?

Συνήθως ποτέ κανεις?πιο μετά αν θυμάμαι καλά ε? Εμένα η ωορρηξία γίνεται συνηθως όταν έχουν περάσει τα πολλά πονακια!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω να μην ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιο κορίτσι γτ είμαι από κινητο κ δεν τα βλέπω όλα..

Πήρα τις εξετάσεις αίματος. Καλό σίδηρο 75,κλασικά χαμηλή φερριτινη 13. Tsh 2.75 απο 2.56 που την είχα.. Λογικά θα χρειαστεί παρακολούθηση αυτή. Αντισώματα anti -tpo τα κατέβασα απο 92 σε 65(όποια ενδιαφέρεται ,πηρα βιταμίνη  ε με σελήνιο.)

Κ έχω Ουρολοίμωξη!!!! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωμα αλλά από το σαββατο,τα ουρα μου μυριζουν.. Αυτά κορίτσια μου ,τα λέμε αύριο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Συνήθως ποτέ κανεις?πιο μετά αν θυμάμαι καλά ε? Εμένα η ωορρηξία γίνεται συνηθως όταν έχουν περάσει τα πολλά πονακια!

Δεντην καταλαβαινω αλλα απο το σαββατο νιωθω πονακια κ δεν κανω τεστακια για ν ξερω...θα παρω τον.επομενο μηνα αν δεν γινει τπτ αυτον...

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Ελπίζω να μην ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιο κορίτσι γτ είμαι από κινητο κ δεν τα βλέπω όλα..

Πήρα τις εξετάσεις αίματος. Καλό σίδηρο 75,κλασικά χαμηλή φερριτινη 13. Tsh 2.75 απο 2.56 που την είχα.. Λογικά θα χρειαστεί παρακολούθηση αυτή. Αντισώματα anti -tpo τα κατέβασα απο 92 σε 65(όποια ενδιαφέρεται ,πηρα βιταμίνη  ε με σελήνιο.)

Κ έχω Ουρολοίμωξη!!!! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωμα αλλά από το σαββατο,τα ουρα μου μυριζουν.. Αυτά κορίτσια μου ,τα λέμε αύριο. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα

αυτό με την ουρολοίμωξη να μας πεις αύριο έκανες και ούρων και φάνηκε εννοείς ουρολοίμωξη η απλώς μυρίζουν.καληνυχταααααα

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Δεντην καταλαβαινω αλλα απο το σαββατο νιωθω πονακια κ δεν κανω τεστακια για ν ξερω...θα παρω τον.επομενο μηνα αν δεν γινει τπτ αυτον...

Ναι σωστά δεν παίρνεις τεστακια νομίζω όταν θα τελειώσουν οι έντονοι πόνοι θα έχει γίνει η ωορρηξία βέβαια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.εσυ συνέχισε τις επαφές σου και δεν σε νοιάζει οποτε γίνει!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπορειιιιι!!! Απο οτι Εχω καταλαβει εχεις καλύψει όλες τις μέρες εσυ!!! Don't worry be happy!! 

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Καληνύχτα κορίτσι μου!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

αυτό με την ουρολοίμωξη να μας πεις αύριο έκανες και ούρων και φάνηκε εννοείς ουρολοίμωξη η απλώς μυρίζουν.καληνυχταααααα

Ναι σωστά δεν παίρνεις τεστακια νομίζω όταν θα τελειώσουν οι έντονοι πόνοι θα έχει γίνει η ωορρηξία βέβαια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.εσυ συνέχισε τις επαφές σου και δεν σε νοιάζει οποτε γίνει!!

Αυτο κανω..ελπιζω να συνεχισουμε ν εχουμε καλες επαφες μεχρι την 20η τουλαχιστον

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...