Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Εμείς είμαστε κ παράξενοι στο φαΐ... εγώ δηλαδή ο Αντρσς μου όλα τα τρώει, το μενού μας είναι συνήθως σολομός φιλέτο με λεμόνι, ριζότο κοτόπουλο με Κάρυ, μανιτάρια γεμιστά με κιμά, μοσχάρισιες μπριζόλες με πατάτες φούρνου... κτ τέτοια... γτ είναι γρήγορα κ τα τρώμε κ οι δυο. Όσπρια σπάνια γιατί με πειράζουν... εσυ είσαι σεφ σε έχω πιάσει εγώ θα σε ρωτάω τι να μαγειρέψω όταν δεν έχω έμπνευση!

Ναι να με ρωτάς!!Και γω είμαι περίεργη!!Μαγειρεύω σχεδόν κάθε μέρα γιατί φαγητό από ψυγείο δεν τρώω και μεσημέρια τρώω στη μαμά μου και εννοείτε με ρωτάει!!!!Πολύ ωραίο μενού έχεις!!!!Τα τρώω όλα αυτά που λες!!!!Αααα και κανένα έτοιμο σνιτσελάκι κοτόπουλο στο φούρνο μια χαρά τρώγετε!!!Εγώ το φτιάχνω Σάββατα!!!Επίσης φτιάχνω τραχανά ξινό με φέτα και τηγανίζω κρουτονάκι  στον άντρα μου αλλά εγώ τον σιχαίνομαι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Εμείς είμαστε κ παράξενοι στο φαΐ... εγώ δηλαδή ο Αντρσς μου όλα τα τρώει, το μενού μας είναι συνήθως σολομός φιλέτο με λεμόνι, ριζότο κοτόπουλο με Κάρυ, μανιτάρια γεμιστά με κιμά, μοσχάρισιες μπριζόλες με πατάτες φούρνου... κτ τέτοια... γτ είναι γρήγορα κ τα τρώμε κ οι δυο. Όσπρια σπάνια γιατί με πειράζουν... εσυ είσαι σεφ σε έχω πιάσει εγώ θα σε ρωτάω τι να μαγειρέψω όταν δεν έχω έμπνευση!

Δοκίμασε και μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο, με κρεμμύδι και χυμό πορτοκαλιού. Εύκολο, γρήγορο, υγιεινό και διαφορετικό (αυτό μαγείρεψα σήμερα). 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Δοκίμασε και μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο, με κρεμμύδι και χυμό πορτοκαλιού. Εύκολο, γρήγορο, υγιεινό και διαφορετικό (αυτό μαγείρεψα σήμερα). 

Αυτο ειναι τελειο!!! Και αμα θες,  βαζεις και λιγο μελακι και γινεται της κολασεως!!!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ωραίοοοοο!!!!Τα λατρεύω τα μανιτάρια!!!!!Και τηγανιτά χαχχαχ!!!!

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτο ειναι τελειο!!! Και αμα θες,  βαζεις και λιγο μελακι και γινεται της κολασεως!!!!! 

Όντως. Επίσης ότι άλλο λαχανικό θέλεις -κανα καρότάκι, μπρόκολο, ότι έχεις. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Σμαιλάκι τις κοντευουμε τις 2000 σελίδες!

Ωχ!!! Ναι ρε!! 

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

What is κραδατα???? 

Χαχαχα Χαχαχα κρασατα το ορθόν 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Συγχαρητήρια!!!Πόση καθυστέρηση έχεις;

Ευχαριστώ !!Δεν εχω.. Σήμερα περίμενα!από Αύριο μετραω καθυστέρηση.

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

συγχαρητηρια!!!!εγω ειχα 13.9 κ πηρα προγεστερονη για ενα διαστημα...κοιταω τις εξετασεις αλλα δεν γραφει φυσιολογικες τιμες διπλα οποτε δε ξερω κ γω να σ πω!!αν ο γιατρος ειπε οτι ειναι καλη η τιμη τοτε οκ!!!

Πόσο καιρό επαιρνες; κ  Πότε την εκανες την προγεστερόνη; εγώ σήμερα περίμενα περίοδο κ ο γιατρός είπε ότι νωρίς ακόμα κ θα ανέβει..

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

@ada32 μια χαρα η χοριακη σου και η προγεστερονη.εμενα μου την εβγαλαν 19.80 και μου ειπανε ολα καλα.χωρις καθυστερηση κι εγω(τοτε).

Ολα καλα θα πανε..χαλαρωσε..ασε τη φυση να λεοτουργησει..

Να σου πανε ολα καλα.Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Ευχαριστω πολυ!!μαζί λογικά θα είμαστε!

2 ώρες πρίν, kido είπε:

@ada32τριψηφιο κιόλας ρε θηρίο?! Μπραβοοοοο είχες νωρίς συλλήψη μάλλον γιατί αν θυμαμαι καλά είσαι σήμερα στην 1η μέρα καθυστέρησης η ούτε καν? Άρα με τις πρώτες επαφές το πιάσατε το μπεμπε σας!!

Ναι πρεπει να εγινε 12 η μερα! Σημερα περιμενα!! Μαλλον κοριτσι μου με τις επαφες πριν την ωορηξια.

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Κορίτσια μου γύρισα!!!Ολά καλά!!Η d 22 αλλά μου είπε η παθολόγος ακόμα θεωρείτε χαμηλή!!!Και θα μου έδινε αλλά λίγο με επιφύλαξη γιατί έχω άμμο στα νεφρά θα μου έδινε με την προυπόθεση να πίνω πολύ νερό!!!Πήρα τηλ τον ουρολόγος μου και λείπει!!Θα μου πει Πέμπτη!!!Χοληστερίνη 244!!!Δεν μου δίνει χάπι γιατί επηρρεάζει την γονιμότητα(αυτό μου το είχε πει και καρδιολόγος στο Ιασώ)!!Μου είπε διατροφή και περπάτημα!!!Αναμένω και για την επόμενη Τετάρτη τον γυναικολόγο!!

Και μου είπε επίσης την προλακτίνη να μην την κάνουμε ποτέ μόλις έχουμε ξυπνήσει!!!!

@ada32Αντα μου συγχαρητήριαααααααααααα!!!!!Θα πάνε όλα τέλεια!!!!Με το καλό και ο πρώτος υπέρηχος απ το σποράκι σας!!!!!

Ωραία μαριλακι!!να συνεννοηθεις με τους γιατρους  για να έχεις τα κάλυτερα Αποτελέσματα.

Θα κάνω κ εγώ βιταμίνη d κ θα σας πω. Πάντως χθες η γιατρός μου είπε ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην σύλληψη κ ότι δεν μπορουμε να την ανεβασουμε μονες μας. Μόνο με χάπι.

Ευχαριστώ πολύ!!

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλα τι τεραστιο νουμερο...μπραβο....εκανες χοριακη με καθυστερηση?

Μαριλια μου πρεπει να χασεις βαρος η ειναι κληρονομικη η χολιστερινη που εχεις?και εγω θελω να παω ν κανω εξετασεις εχω πολλα χρονια κ δεν ξερω ποσο θαωεχει παει χολιστερινη κλπ

Ναι είναι καλό νούμερο χωρίς καθυστέρηση.σήμερα περίμενα.

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

Συγχαρητηρια κοπελα μου!σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη :)

Ευχαριστω πολυ !!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , ada32 είπε:

Ευχαριστώ !!Δεν εχω.. Σήμερα περίμενα!από Αύριο μετραω καθυστέρηση.

Πόσο καιρό επαιρνες; κ  Πότε την εκανες την προγεστερόνη; εγώ σήμερα περίμενα περίοδο κ ο γιατρός είπε ότι νωρίς ακόμα κ θα ανέβει..

Ευχαριστω πολυ!!μαζί λογικά θα είμαστε!

Ναι πρεπει να εγινε 12 η μερα! Σημερα περιμενα!! Μαλλον κοριτσι μου με τις επαφες πριν την ωορηξια.

Ωραία μαριλακι!!να συνεννοηθεις με τους γιατρους  για να έχεις τα κάλυτερα Αποτελέσματα.

Θα κάνω κ εγώ βιταμίνη d κ θα σας πω. Πάντως χθες η γιατρός μου είπε ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην σύλληψη κ ότι δεν μπορουμε να την ανεβασουμε μονες μας. Μόνο με χάπι.

Ευχαριστώ πολύ!!

Ναι είναι καλό νούμερο χωρίς καθυστέρηση.σήμερα περίμενα.

@ada32 θα ζητήσω κι εγώ να την τεστάρω τη βιταμίνη d γιατι δεν την έχω ελέγξει ποτέ. Θα πάω σε ενδοκρινολογο τελος του μήνα για επανάληψη θυροειδη. Λέτε να μπορεί να μου γράψει και d να μηναι πηγαίνω σε παθολογο? 

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Ναι για Σάββατο πρωι λεω... 

Μπραβο κοριτσι μου τελειααααα! Τελειομηνη εγκυμοσύνη γλυκια μου!!!! Εχεις συμπτωματα γενικά ;;;;

Σχεδον μαζι είμαστε λοιπον! Και εμεις ειμαστε στον 9ο κυκλο! 

Ευχαριστωωω!! Δεν εχω συμπτωματα!!περα απο τη ζεστη που ενιωθα 23-26 μερα, τωρα δεν το νιωθω τοσο. Το στηθος μου με ποναει λιγο και  διψαω πολυ. Πινω 2 μπουκαλια νερο που εγω δεν πινω.. Κ δν εχω φλεβες στο στηθος.καθολου.ουτε νευρα

Μονο ενα σοκ το επαθα πριν λιγο που ανεβηκα στην ζυγαρια κ με εδειξε 58!!!  (Μολις ειχα φαει)Αν ειναι δυνατον,πηρα ηδη το πρωτο μου κιλο.:-(  ημουν 56 κ εγινα 57... Ωχχχχ

Απο αυτο κοντεψα να βαλω τα κλαμματα

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

@ada32 θα ζητήσω κι εγώ να την τεστάρω τη βιταμίνη d γιατι δεν την έχω ελέγξει ποτέ. Θα πάω σε ενδοκρινολογο τελος του μήνα για επανάληψη θυροειδη. Λέτε να μπορεί να μου γράψει και d να μηναι πηγαίνω σε παθολογο? 

Εννοείτε οτι τη γραφει ενδοκρινολόγος!  Παίζει μεγαλο ρολο στο πραθυροειδη! 

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Ευχαριστωωω!! Δεν εχω συμπτωματα!!περα απο τη ζεστη που ενιωθα 23-26 μερα, τωρα δεν το νιωθω τοσο. Το στηθος μου με ποναει λιγο και  διψαω πολυ. Πινω 2 μπουκαλια νερο που εγω δεν πινω.. Κ δν εχω φλεβες στο στηθος.καθολου.ουτε νευρα

Μονο ενα σοκ το επαθα πριν λιγο που ανεβηκα στην ζυγαρια κ με εδειξε 58!!!  (Μολις ειχα φαει)Αν ειναι δυνατον,πηρα ηδη το πρωτο μου κιλο.:-(  ημουν 56 κ εγινα 57... Ωχχχχ

Χαχαχαααα εεεε οχιιιι 57;;;;; 1 κιλοοοο;;;;; ζυγιστικες βραδυ και φαγωμενη!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

1 ώρα πρίν, noni90 είπε:

Α εσυ είσαι καλή δέχεσαι κ παραγγελίες... στελνεις ταπεράκια να δοκιμάσουμε αυθεντική καρμπονάρα;;;

εγω Τρίτη συνεχόμενη μέρα σαλάτα για βράδυ το μεσημέρι όμως μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες απ τη μαμά... εγώ πλέον έχω καταλήξει σε 5 6 φαγητά που τρώμε κ τα εναλλάσσω. Κ αλλά τρώμε βασικά αλλά ποιος κάθεται να κάνει παστίτσιο κ γεμιστά όταν γυρνάει 6 το απόγευμα σπίτι; Δε λέει.... 

ειμαι σε αναζήτησή εύκολων και νόστιμων συνταγών.... κ υγιεινών γτ πρέπει να χάσουμε κ κανένα κιλό!

Μια από τα ίδια... Τα ίδια φαγητά κάνω κ εγώ !!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Αγαπούλα έτσι θα δειψας για πολλούς πολλούς μήνες. Να πίνεις πολύ νεράκι.  Όσο για το πρώτο κιλό μην στεναχωριεσαι.  Από την κατακράτηση είναι.  Εγώ τις  πρώτες βδομάδες έπαιρνα ένα κιλό τη βδομάδα. ..

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...