Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , Vila είπε:

@ada32 μου όλα μια χαρά!! Και η χοριακή σου τέλεια!! Μπράβο!!!

Για το πρώτο προσπαθούμε εδώ και 1 χρόνο και δεν καταφέραμε ποτέ σύλληψη δυστυχώς.. 

Κι εγώ  κανένα τικερ δε βλέπω.. αλλά μόνο από το κινητό μπαίνω.. μήπως γι αυτό το λόγο. 

Ελενάκι έφτασε ο καιρός!!!! Απίστευτο μου φαίνεται πόσο γρήγορα πέρασαν οι μήνες..

ειδες???κ εγω δε μπορω να το πιστεψω ακομα...σαν χθες θυμαμαι π μπηκα πρωτη φορα στο φορουμ,να μην πω για τις προσπαθειες που έπιασαν τοπο μετα απο 1.5 χρονο!!!θα τα καταφερετε κ σεις συντομα θα το δεις!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 28 λεπτά , marillia είπε:

Ο καρδιολόγος στο Ιασώ που είχα παέι για απόξεση μου ειχε πει ότι δεν συστήνω χάπι!!!Αν κάνεις παιδάκι θα πάρεις!!Τώρα η παθόλογος μου είπε λέγεται ότι επηρρεάζει την γονιμότητα και επειδή προσπαθείς είναι κρίμα να το ρίξουμε εκεί!!!Αλλά και γω δεν ρώτησα λεπτομέρειες!!!Μπορεί μόνο στη γυναίκα.Θα σε γελάσω!!!Θα ρωτήσω όμως τον γυναικολόγο μου και θα σου πω!!!!Πόσο χοληστερίνη έχει?

280 ξεκίνησε και με lipidil την εριξε 239..

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

280 ξεκίνησε και με lipidil την εριξε 239..

Εχεί καιρό που το παίρνει?Γιατί δεν έπεσε δραματικά!!Πχ ο αδερφός μου είχε 400 και το έριξε στο 200!!!Και έφαγα φλασιά να σου πω ο άντρας της κολλήτης μου παίρνει  χρόνια το χάπι και μια χαρά τα καταφεραν!!!Μπορεί να ισχύει στη γυναίκα μόνο ή σου λεει με 245 που έχω μπορείς να το ρίξεις στο 220 μόνο με διατροφή!!!Σίγουρα αν είχα παραπάνω έπρεπε δεν έπρεπε θα μου έδιναν!!!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Εγω παλι εφαγα 2κωκακια σημερα...

Ποτε λες να κανει δλδ?κατα τις 10?

Ναι για Σάββατο πρωι λεω... 

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κορίτσια μου 412 χοριακη. Προγεστερόνη 18.3Δεν είναι πολύ καλή

Μπραβο κοριτσι μου τελειααααα! Τελειομηνη εγκυμοσύνη γλυκια μου!!!! Εχεις συμπτωματα γενικά ;;;;

1 hour ago, Vila είπε:

@ada32 μου όλα μια χαρά!! Και η χοριακή σου τέλεια!! Μπράβο!!!

Για το πρώτο προσπαθούμε εδώ και 1 χρόνο και δεν καταφέραμε ποτέ σύλληψη δυστυχώς.. 

Κι εγώ  κανένα τικερ δε βλέπω.. αλλά μόνο από το κινητό μπαίνω.. μήπως γι αυτό το λόγο. 

Ελενάκι έφτασε ο καιρός!!!! Απίστευτο μου φαίνεται πόσο γρήγορα πέρασαν οι μήνες..

Πάντως δε φτάνει η απογοήτευση που ήρθε η περίοδος με έχει πεθάνει στον πόνο σήμερα! Και η ψυχολογία στα πατώματα.. τσάκισα κι εγώ μια σοκολατόπιτα @Ungry girl.. μια χαρά ιδέα μου έδωσες!

Σχεδον μαζι είμαστε λοιπον! Και εμεις ειμαστε στον 9ο κυκλο! 

jgJqp3.png

πρίν από 18 λεπτά , marillia είπε:

Τώρα θα φτιάξω πιπεριές φλωρίνης γεμιστές με μπεικον και φέτα!!!!!

Σαταναααααα σταματα!!!! Οι γεμιστες πιπεριες φλωρινης ειναι αγαπημενες!!!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Εχεί καιρό που το παίρνει?Γιατί δεν έπεσε δραματικά!!Πχ ο αδερφός μου είχε 400 και το έριξε στο 200!!!Και έφαγα φλασιά να σου πω ο άντρας της κολλήτης μου παίρνει  χρόνια το χάπι και μια χαρά τα καταφεραν!!!Μπορεί να ισχύει στη γυναίκα μόνο ή σου λεει με 245 που έχω μπορείς να το ρίξεις στο 220 μόνο με διατροφή!!!Σίγουρα αν είχα παραπάνω έπρεπε δεν έπρεπε θα μου έδιναν!!!

Κανα εξάμηνο.. ναι το ξέρω συνεχίζει να το ρίξει κι άλλο!

Διαφημίσεις

Just now, noni90 είπε:

@marillia δεν έρχεσαι μια βόλτα κ από εδώ; Δεν έχω έμπνευση πια για μαγείρεμα κ κάνω τα ίδια κ τά ίδια συνέχεια....

Τέλεια υθα ήταν!!!!Ναι πρόβλημα αυτό γιατί συνήθως φτιάχνουμε τα ίδια και τα ίδια!!!Τώρα ο άντρας μου θέλει να του κάνω την αυθεντική συνταγή καρμπονάρας με αυγό!!!!Και το φοβάμαι λίγο αν και λένε ψήνετε!!!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Κανα εξάμηνο.. ναι το ξέρω συνεχίζει να το ρίξει κι άλλο!

Ωραία σίγουρα θα πέσει κι άλλο!!!

Just now, marillia είπε:

Τέλεια υθα ήταν!!!!Ναι πρόβλημα αυτό γιατί συνήθως φτιάχνουμε τα ίδια και τα ίδια!!!Τώρα ο άντρας μου θέλει να του κάνω την αυθεντική συνταγή καρμπονάρας με αυγό!!!!Και το φοβάμαι λίγο αν και λένε ψήνετε!!!

Ωραία σίγουρα θα πέσει κι άλλο!!!

Α εσυ είσαι καλή δέχεσαι κ παραγγελίες... στελνεις ταπεράκια να δοκιμάσουμε αυθεντική καρμπονάρα;;;

εγω Τρίτη συνεχόμενη μέρα σαλάτα για βράδυ το μεσημέρι όμως μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες απ τη μαμά... εγώ πλέον έχω καταλήξει σε 5 6 φαγητά που τρώμε κ τα εναλλάσσω. Κ αλλά τρώμε βασικά αλλά ποιος κάθεται να κάνει παστίτσιο κ γεμιστά όταν γυρνάει 6 το απόγευμα σπίτι; Δε λέει.... 

ειμαι σε αναζήτησή εύκολων και νόστιμων συνταγών.... κ υγιεινών γτ πρέπει να χάσουμε κ κανένα κιλό!

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Α εσυ είσαι καλή δέχεσαι κ παραγγελίες... στελνεις ταπεράκια να δοκιμάσουμε αυθεντική καρμπονάρα;;;

εγω Τρίτη συνεχόμενη μέρα σαλάτα για βράδυ το μεσημέρι όμως μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες απ τη μαμά... εγώ πλέον έχω καταλήξει σε 5 6 φαγητά που τρώμε κ τα εναλλάσσω. Κ αλλά τρώμε βασικά αλλά ποιος κάθεται να κάνει παστίτσιο κ γεμιστά όταν γυρνάει 6 το απόγευμα σπίτι; Δε λέει.... 

ειμαι σε αναζήτησή εύκολων και νόστιμων συνταγών.... κ υγιεινών γτ πρέπει να χάσουμε κ κανένα κιλό!

χαχχα ευχαρίστως να έστελνα αλλά δεν θα τρώγεται χαχαχχ!!!Το υγιεινό είναι μεγάλη υπόθεση!!!Εμένα γρήγορο και νόστιμο είναι μπρόκολο σουφλέ,ρεβύθια μια μέρα και την επόμενη με ρύζι νυχάκι και κύβο μοσχάρι αν τον τρώτε,πουρέ με κιμά στο φούρνο,τα μπιφτεκάκια αν μείνουν ωραιότατα την άλλη μέρα με αράβικη και μαρουλάκι,ρύζι με μανιτάρια απίστευτα γρήγορο(όχι ριζότο) με μπαλσάμικο και μουστάρδα!!!Και σαλάτα με μαυρομάτικα,'ανιθο,λεμονάκι είναι ωραία!!!!

Εμείς είμαστε κ παράξενοι στο φαΐ... εγώ δηλαδή ο Αντρσς μου όλα τα τρώει, το μενού μας είναι συνήθως σολομός φιλέτο με λεμόνι, ριζότο κοτόπουλο με Κάρυ, μανιτάρια γεμιστά με κιμά, μοσχάρισιες μπριζόλες με πατάτες φούρνου... κτ τέτοια... γτ είναι γρήγορα κ τα τρώμε κ οι δυο. Όσπρια σπάνια γιατί με πειράζουν... εσυ είσαι σεφ σε έχω πιάσει εγώ θα σε ρωτάω τι να μαγειρέψω όταν δεν έχω έμπνευση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...