Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Smile89 είπε:

@caramel_83 καιρός να διορθωθεί το πινακακι με την χοριακουλα της @ada32!!!! 

καλη μου δες στην προηγουμενη σελιδα ...μολις ειπε την χοριακη ανακοινωθηκε ο νεος πινακας ;) 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια! τις εκανα τις εξετασεις μου εκτος απο την βιταμινη D , που θα την κανω αυριο γτ δεν την καλυπτε  ο εοππυ κ θα την κανω σε ικα . 

σημερα μαζι με τα ουρα που εδωσα , εκανα κ ενα τεστ εγκυμοσυνης κ φανηκε η δευτερη γραμμη παλι αχνη αλλα ξεκαθαρη! 

Να πω τους ενδοιασμους μου, επειδη ειχα κ την βιοχημικη , πρωτον δεν ειδα καθολου αιμα που λενε εμφυτευσης.. δευτερον με ποναει το στηθος λιγο .. απλα οταν γελαω η φτερνιζομαι νιωθω κατι πονακια στιγμιαια.. μονο αυτα κ σαν να φοβαμαι οτι θα καταληξει αλλιως μου φαινεται ... 

κ παλι οπως κ στην αλλη , εκοψα τα γλυκα , δεν τα θελω ενω στα φυσιολογικα μου , τρωω καθε μερα σοκολατα.

Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι μπορουσα το εκανα, εκανα τις εξετασεις , θα παρω σιδηρο κ φυλλικο , κ βλεπουμε .. δεν μπορω να κανω κατι αλλο

@ada32 μου όλα μια χαρά!! Και η χοριακή σου τέλεια!! Μπράβο!!!

5 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Κορίτσια επειδή είμαστε αρκετές στην αναμονή 15! 

Ποιες κοπέλες πάνε για 2 - 3 ;;;;

Ποιες πάνε για το 1 ( δεν έχουν μείνει ποτέ έγκυος);;;;

Και ποιες ειχαν βιοχημικές;;;;;

Για το πρώτο προσπαθούμε εδώ και 1 χρόνο και δεν καταφέραμε ποτέ σύλληψη δυστυχώς.. 

5 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Εμένα εδώ κ 1 μήνα δε μουεμφανίζει τα τικεράκια καμιάς! Το έχει παθει καμία άλλη; εγώ κάαααποια στιγμή θα κάτσω να το φτιαξω. Δεν το εχω κ ευκολο

Κι εγώ  κανένα τικερ δε βλέπω.. αλλά μόνο από το κινητό μπαίνω.. μήπως γι αυτό το λόγο. 

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@caramel_83 μιας κ παω για καισαρικη λες να με βαλεις 10/3 που μ εχει πει?λογικα η 9 η 12 θα γεννήσω γτ σκ δεν βαζει προγραμματισμένες καισαρικες!

Ελενάκι έφτασε ο καιρός!!!! Απίστευτο μου φαίνεται πόσο γρήγορα πέρασαν οι μήνες..

Πάντως δε φτάνει η απογοήτευση που ήρθε η περίοδος με έχει πεθάνει στον πόνο σήμερα! Και η ψυχολογία στα πατώματα.. τσάκισα κι εγώ μια σοκολατόπιτα @Ungry girl.. μια χαρά ιδέα μου έδωσες!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

XDXPp2.png

πρίν από 39 λεπτά , Alekagala είπε:

@ada32 μπραβο τέλεια η χοριακη σου!!!!  Με το καλο σου ευχομαι!!!!  Προσοχη μεχρι να πιαστεί καλα το σπορακι

Το πρώτο τρίμηνο ε;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

@ada32 μια χαρα η χοριακη σου και η προγεστερονη.εμενα μου την εβγαλαν 19.80 και μου ειπανε ολα καλα.χωρις καθυστερηση κι εγω(τοτε).

Ολα καλα θα πανε..χαλαρωσε..ασε τη φυση να λεοτουργησει..

Να σου πανε ολα καλα.Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη.

@ada32τριψηφιο κιόλας ρε θηρίο?! Μπραβοοοοο είχες νωρίς συλλήψη μάλλον γιατί αν θυμαμαι καλά είσαι σήμερα στην 1η μέρα καθυστέρησης η ούτε καν? Άρα με τις πρώτες επαφές το πιάσατε το μπεμπε σας!!

Κορίτσια μου γύρισα!!!Ολά καλά!!Η d 22 αλλά μου είπε η παθολόγος ακόμα θεωρείτε χαμηλή!!!Και θα μου έδινε αλλά λίγο με επιφύλαξη γιατί έχω άμμο στα νεφρά θα μου έδινε με την προυπόθεση να πίνω πολύ νερό!!!Πήρα τηλ τον ουρολόγος μου και λείπει!!Θα μου πει Πέμπτη!!!Χοληστερίνη 244!!!Δεν μου δίνει χάπι γιατί επηρρεάζει την γονιμότητα(αυτό μου το είχε πει και καρδιολόγος στο Ιασώ)!!Μου είπε διατροφή και περπάτημα!!!Αναμένω και για την επόμενη Τετάρτη τον γυναικολόγο!!

Και μου είπε επίσης την προλακτίνη να μην την κάνουμε ποτέ μόλις έχουμε ξυπνήσει!!!!

@ada32Αντα μου συγχαρητήριαααααααααααα!!!!!Θα πάνε όλα τέλεια!!!!Με το καλό και ο πρώτος υπέρηχος απ το σποράκι σας!!!!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, ada32 είπε:

Κορίτσια μου 412 χοριακη. Προγεστερόνη 18.3Δεν είναι πολύ καλή

Καλα τι τεραστιο νουμερο...μπραβο....εκανες χοριακη με καθυστερηση?

πρίν από 16 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια μου γύρισα!!!Ολά καλά!!Η d 22 αλλά μου είπε η παθολόγος ακόμα θεωρείτε χαμηλή!!!Και θα μου έδινε αλλά λίγο με επιφύλαξη γιατί έχω άμμο στα νεφρά θα μου έδινε με την προυπόθεση να πίνω πολύ νερό!!!Πήρα τηλ τον ουρολόγος μου και λείπει!!Θα μου πει Πέμπτη!!!Χοληστερίνη 244!!!Δεν μου δίνει χάπι γιατί επηρρεάζει την γονιμότητα(αυτό μου το είχε πει και καρδιολόγος στο Ιασώ)!!Μου είπε διατροφή και περπάτημα!!!Αναμένω και για την επόμενη Τετάρτη τον γυναικολόγο!!

Και μου είπε επίσης την προλακτίνη να μην την κάνουμε ποτέ μόλις έχουμε ξυπνήσει!!!!

@ada32Αντα μου συγχαρητήριαααααααααααα!!!!!Θα πάνε όλα τέλεια!!!!Με το καλό και ο πρώτος υπέρηχος απ το σποράκι σας!!!!!

Μαριλια μου πρεπει να χασεις βαρος η ειναι κληρονομικη η χολιστερινη που εχεις?και εγω θελω να παω ν κανω εξετασεις εχω πολλα χρονια κ δεν ξερω ποσο θαωεχει παει χολιστερινη κλπ

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Καλα τι τεραστιο νουμερο...μπραβο....εκανες χοριακη με καθυστερηση?

Μαριλια μου πρεπει να χασεις βαρος η ειναι κληρονομικη η χολιστερινη που εχεις?και εγω θελω να παω ν κανω εξετασεις εχω πολλα χρονια κ δεν ξερω ποσο θαωεχει παει χολιστερινη κλπ

Δημητρούλα μου είμαι 50 κιλά!!!Και δυστυχώς αν σταματήσω να τρώω και αυτά που τρώω θα χάσω χαχχα!!!Ναι είναι κληρονομική!!!!Καλά κάπιοες βλακείες που τρώω και θερμίδες δεν προσφέρουν θα σταματήσω!!!Πάμε για τσίπουρα πχ και τρώω όστρακα!!!Κομένα αυτά!!!Θυμάσαι πόσο είχες τελευταία φορά?

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Δημητρούλα μου είμαι 50 κιλά!!!Και δυστυχώς αν σταματήσω να τρώω και αυτά που τρώω θα χάσω χαχχα!!!Ναι είναι κληρονομική!!!!Καλά κάπιοες βλακείες που τρώω και θερμίδες δεν προσφέρουν θα σταματήσω!!!Πάμε για τσίπουρα πχ και τρώω όστρακα!!!Κομένα αυτά!!!Θυμάσαι πόσο είχες τελευταία φορά?

Πως σχετίζεται το χάπι της χοληστερίνης με τη γονιμότητα; Παίρνει ο σύζυγος... Σου είπε επηρεάζει και άντρα;

Just now, kido είπε:

Πως σχετίζεται το χάπι της χοληστερίνης με τη γονιμότητα; Παίρνει ο σύζυγος... Σου είπε επηρεάζει και άντρα;

Ο καρδιολόγος στο Ιασώ που είχα παέι για απόξεση μου ειχε πει ότι δεν συστήνω χάπι!!!Αν κάνεις παιδάκι θα πάρεις!!Τώρα η παθόλογος μου είπε λέγεται ότι επηρρεάζει την γονιμότητα και επειδή προσπαθείς είναι κρίμα να το ρίξουμε εκεί!!!Αλλά και γω δεν ρώτησα λεπτομέρειες!!!Μπορεί μόνο στη γυναίκα.Θα σε γελάσω!!!Θα ρωτήσω όμως τον γυναικολόγο μου και θα σου πω!!!!Πόσο χοληστερίνη έχει?

πρίν από 16 λεπτά , marillia είπε:

Ημουν κοντα θυμαμαι στο ανωτατο οριο...μεσα στον μηνα θα παω σιγουρα να κανω κ εγω κ το αγορι μου αλλα θελω να σας ρωτησω αυτες τις εξετασεις για βιταμινες ποιος τις γραφει γτ ο παθολογος δεν μ τις εγραφε π τον ειχα ρωτησει

πρίν από 22 λεπτά , marillia είπε:

Αχ! Τσιπουρα με γυαλιστερες και καβουροδαγκανες!  Γιαμ γιαμ

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ημουν κοντα θυμαμαι στο ανωτατο οριο...μεσα στον μηνα θα παω σιγουρα να κανω κ εγω κ το αγορι μου αλλα θελω να σας ρωτησω αυτες τις εξετασεις για βιταμινες ποιος τις γραφει γτ ο παθολογος δεν μ τις εγραφε π τον ειχα ρωτησει

Εμένα μου έγραψε η παθολόγος και d και Β12!!!Ο προηγούμενος που πήγαινα ήταν γενικός ιατρός και δεν μπορούσε να μου γράψει πάνω από 5 αν δεν κάνω λαθος!!!Και έτσι πήγα σε παθολόγο και μου έβαλε μπόλικες!!Φολικό,για συκώτι!!!Εγώ ξεκίνησα το 2013 με 198,μετά 270 και τώρα σταθερά 245!!!!Ο άντρας μου πέρσυ είχε 200 στο όριο!!!Και σήμερα μου την έσκασε και δεν ήρθε!!Αλλά δεν γλιτώνει!!!

Just now, anemoni1989 είπε:

Αχ! Τσιπουρα με γυαλιστερες και καβουροδαγκανες!  Γιαμ γιαμ

χαχαχχα αυτά τρώω!!!Γυαλιστερές με ροκφόρ κι όλας!!!!Και πάμε σίγουρα 1 φορά την βδομάδα,μπορεί και 2 το καλοκαιράκι!!!!Σας περιμένω να τα τσούξουμε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...