Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι όντως μακάρι να είναι όλα καλά!είμαι σε φάση άστα να πάνε! Δεν είμαι καν σε γόνιμες δεν έχω ασχοληθεί ακόμα παρήγγειλα ομως τεστακια ήρθαν σήμερα θα κάνω κανένα από βδομάδα και η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι σε ποια μέρα είμαι τώρα θα το κοιτάξω στο ημερολόγιο.

Εσύ πάνε καλά οι προσπάθειες?πόσες μέρες ακόμα θα είσαι στις γόνιμες?

Σημερα ειμαι 14η μερα...ε καλα πανε εχουμε αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα...κατα τις 22περιμενω εγω εχω ακομα...κ εγω ειπα οτι αν δεν γινει τπτ κ αυτον τον μηνα π εχω ξεκινησει απο την 5η μερα του κυκλου θα παρω τεστακια...μονο κατι σουβλιες εχω στην κοιλια μια στο κεντρο μια αριστερα μια δεξια κ δεν ξερω εκανα ωορηξια δεν εκανα ακομα...παω στα τυφλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Δεν μου είπε και εγώ από την χαρά μου δεν τον ρώτησα... Αύριο η θα μάθουμε η θα το αφήσουμε για αργότερα.. Θα τον ρωτήσω και για τους χτύπους σε περίπτωση που δεν φανεί κάτι. 

Πάω για δουλειά... :-( θα τα πούμε το βράδυ...♡♡♡

Λένε οτι αν χτυπαει πολύ γρήγορα Ειναι κοριτσακι!!! 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Smile89 είπε:

Πωπω θα δεις τα παντα αύριο μέχρι κ το αίμα που κυλαει στις φλέβες του πωπω. Θα είναι τρομερή εμπειρία!!! Μια χαρα θα είναι ολα!! 

Ουαου ακουγεται φοβερη εμπειρια..

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σημερα ειμαι 14η μερα...ε καλα πανε εχουμε αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα...κατα τις 22περιμενω εγω εχω ακομα...κ εγω ειπα οτι αν δεν γινει τπτ κ αυτον τον μηνα π εχω ξεκινησει απο την 5η μερα του κυκλου θα παρω τεστακια...μονο κατι σουβλιες εχω στην κοιλια μια στο κεντρο μια αριστερα μια δεξια κ δεν ξερω εκανα ωορηξια δεν εκανα ακομα...παω στα τυφλα...

Τουλάχιστον έχεις επαφές από νωρίς και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο!μπορεί να μην χρειαστεις τα τεστακια άλλωστε η γιαγιά μίλησε!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Λίγο μετά τον πόνο οωρρηξία υπολόγιζε. Δηλαδή την επομενη μέρα από όταν πονάς. Αυτά βάσει δικής μου εμπειρίας, αλλά από γυναίκαι σε γυναίκα μπορεί να αλλάζει, με τα υγρά δεν βλέπεις διαφορά;

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Τουλάχιστον έχεις επαφές από νωρίς και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο!μπορεί να μην χρειαστεις τα τεστακια άλλωστε η γιαγιά μίλησε!!!

Ναι ναι αρχες του μηνα μου ειπε οτι τελος του μηνα θα ειμαι εγκυος κ τιε λεω εχει μπει ο μηνας ποτε θα προλαβω?ειναι κ.κουτσοφλερος...χεχε

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

αα  σαν κ εμενα εισαι !!  πολυ θετικο αυτο που λες με τον πονο ! κ εγω ειχα 11η κ 12η θετικο . δηλαδη 21-22/01 και το πολυ πολυ αχνο που εξαφανιστικε μετα ηταν την 31/01 ενω 03/01 φαινοταν η αχνη γραμμη (12 μερες μετα ) . κανε κ ενα την ΠΑρασκευη αν θες αλλα οχι πιο νωρις .. 

Αχ μακάρι να έγινε..  και να πάνε όλα καλά με την αντιβίωση.... Παρασκευή πρωί ή απόγευμα λες;

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Εγω παω για το πρωτο με μια παλινδρομη να με συνοδευει...

Σε θυμάμαι Δημητρούλα σύντομα θα έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!!!

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Νομιζα οτι εσυ ειχες μια βιοχημικη στο παρελθον!

Όχι όχι... 

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Και συ σαν και μενα ανυπομονη!!! Εκανα και γω χθες γτ με επιασε μια φρικη και φυσικα ηταν αρνητικοτατο!!!! Τι άλλο θα ηταν αλλωστε  21η με

@Μάντη και εγω για πρωτο παιδακι προσπαθω, ειχα μια παλλίνδρομη το Νοεμβρη στην 9η εβδομάδα!

jgJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Λίγο μετά τον πόνο οωρρηξία υπολόγιζε. Δηλαδή την επομενη μέρα από όταν πονάς. Αυτά βάσει δικής μου εμπειρίας, αλλά από γυναίκαι σε γυναίκα μπορεί να αλλάζει, με τα υγρά δεν βλέπεις διαφορά;

Κοιταξε...μια μερα που ενω περπατουσα με επιασαν κατι σουβλιες γυρισα σπιτι κ ειδα στο σκουπισμα ασπρα υγρα παχυρευστα αλλα απο τοτε που νομιζω ηταν προχθες δεν εχω δει...ναι κανονικα γυαλιστερα..τι να πω ...παντως την κυριακη ξημερωμοντας για δευτερα ξυπνησα απο τους πονους...κ σημερα νιωθω κατι πονακια μικρα 

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Αχ μακάρι να έγινε..  και να πάνε όλα καλά με την αντιβίωση.... Παρασκευή πρωί ή απόγευμα λες;

Σε θυμάμαι Δημητρούλα σύντομα θα έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!!!

Όχι όχι... 

Αντε να δουμε μαντη μου γτ καθε μηνα κανουμε κανουμε κ απο σπορακι τιποτα...ομως πιστευω οτι ειμαι πολυ κοντα...

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

@anemona1981 εύχομαι σύντομα μια καλή εγκυμοσύνη κούκλα μου!

Μαλλον εμενα εννοεις!!! αχαχααχχαχαχα ταγκαρες λαθος κοριτσι!!!!!

Σε ευχαριστω πολύ παντως και ευχομαι το ιδιο και για εσενα!!!! Μακαρι να δεις θετικο τεστακι το σ/κ!!!

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοιταξε...μια μερα που ενω περπατουσα με επιασαν κατι σουβλιες γυρισα σπιτι κ ειδα στο σκουπισμα ασπρα υγρα παχυρευστα αλλα απο τοτε που νομιζω ηταν προχθες δεν εχω δει...ναι κανονικα γυαλιστερα..τι να πω ...παντως την κυριακη ξημερωμοντας για δευτερα ξυπνησα απο τους πονους...κ σημερα νιωθω κατι πονακια μικρα 

Αν ειναι γυαλιστερά τα υγρά τώρα είσαι σε οωρρηξία. Εμένα είναι πηκτά πριν και μετά. Οι πόνοι μπορεί να είναι και τίποτα άλλο, εχω κι εγώ που είμαι αμέσως μετά την περίοδο δεξιά χαμηλά. Δεν μπορεί να εχω οωρρηξία από τώρα. Εμένα διαρκούν όταν είμαι στις γόνιμες δηλαδή μπορεί να πονάω για ώρες, όχι μεμονωμένες σουβλιές. Αν είπε η γιαγιά ως το τέλος του μήνα τέλειααα!!!

Μόλις διάβασα για μια οικογενεια (όχι στην Ελλάδα) που έχει 13 παιδιά -ολα αγορια- και περιμένουν το 14ο! Και εμείς εδώ ένα και δεν έρχεται!

@MelinaFo που είσαι; Απολαμβάνετε το ρεπό ε;

• Χαχα 2

πρίν από 16 λεπτά , kido είπε:

Αν ειναι γυαλιστερά τα υγρά τώρα είσαι σε οωρρηξία. Εμένα είναι πηκτά πριν και μετά. Οι πόνοι μπορεί να είναι και τίποτα άλλο, εχω κι εγώ που είμαι αμέσως μετά την περίοδο δεξιά χαμηλά. Δεν μπορεί να εχω οωρρηξία από τώρα. Εμένα διαρκούν όταν είμαι στις γόνιμες δηλαδή μπορεί να πονάω για ώρες, όχι μεμονωμένες σουβλιές. Αν είπε η γιαγιά ως το τέλος του μήνα τέλειααα!!!

Το φανταζεστε να πεσει μεσα???χαχα ναι τωρα ειμαι στις γονιμες αυτην την βδομαδα πουεχουμε..αλλα ποτε θα εχω ωορηξια δεν ξερω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...