Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

τελειαααα!!!!θα ερχομουν για μαθήματα αλλα θα το εχετε πιασει το σπορακι οποτε αναβαλλονται!!!!

χαχαχα τι λες καλε!!!!Η zumba και το sex δεν κόβονται!!!!χαχαχ απλα δεν θα χτυπιέται σαν την τρελή.θα κάνω σπίτι μόνη μου.έλα για personal.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , λουπιτα είπε:

χαχαχα τι λες καλε!!!!Η zumba και το sex δεν κόβονται!!!!χαχαχ απλα δεν θα χτυπιέται σαν την τρελή.θα κάνω σπίτι μόνη μου.έλα για personal.

σε κοβω να μενεις σε μεγαλη πολη!αλλιως θα ερχομουν μη νομιζεις!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

σε κοβω να μενεις σε μεγαλη πολη!αλλιως θα ερχομουν μη νομιζεις!

απο που το εκοψες καλε.χαχαχα εχω 6 μηνες μετακομισα απο αθηνα θεσσαλονικη!!!!!

πρίν από 2 λεπτά , λουπιτα είπε:

απο που το εκοψες καλε.χαχαχα εχω 6 μηνες μετακομισα απο αθηνα θεσσαλονικη!!!!!

χαχα ειδες!!!κ εγω εμεινα αθηνα αλλα ειπαμε να μετακομισουμε σε νησι!!!!!

ααααα σε ποιο??????εχω γυρίσει σε αρκετά και εμένα ένα διάστημα στην Λέρο 4 Χρόνια

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , λουπιτα είπε:

ααααα σε ποιο??????εχω γυρίσει σε αρκετά και εμένα ένα διάστημα στην Λέρο 4 Χρόνια

κεφαλονια!!!ωραια η Θεσσαλονίκη....μας εχουν καλεσει φιλοι μας!να δω ποτε θα τα καταφερουμε!

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

κεφαλονια!!!ωραια η Θεσσαλονίκη....μας εχουν καλεσει φιλοι μας!να δω ποτε θα τα καταφερουμε!

αααα ωραία η Κεφαλονιά .είχαμε πάει εκδρομή με ένα καραβάκι από Λευκάδα.πολυ ακριβή όμως!!!! βαράνε στις τιμές.λοιπόν....πάω για τα αποτελέσματα.ουφφφ

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, ath_gal1 είπε:

οχι @Papaki@....με μπερδεψες ισως με αλλη κοπελα

Μάλλον συγγνώμη κοπέλα μου!

1 ώρα πρίν, λουπιτα είπε:

αχ υπαρχει κιαλλη κορίτσια!!!! Και εσύ περιμένεις χοριακη Ε?άντε γίναμε 4!!!! Στην πρώτη μέρα καθυστέρησης.Αλλά εγώ Αργώ Ν κανω οωρηξια.άρα μπορεί δικαιολογημένα το αχνο.Είναι όμως τόσο άχνη που λες....μπα τα μάτια μου το κάνουν.

αδιαθετησες????? αν θυμάμαι καλά Τετάρτη ηταν να πας για χοριακη?

Θα πάω την Δευτέρα εγώ για χοριακη

πρίν από 11 λεπτά , λουπιτα είπε:

αααα ωραία η Κεφαλονιά .είχαμε πάει εκδρομή με ένα καραβάκι από Λευκάδα.πολυ ακριβή όμως!!!! βαράνε στις τιμές.λοιπόν....πάω για τα αποτελέσματα.ουφφφ

Μπες να μας πεις @λουπιτα μακάρι να είναι καλή η χοριακη σου

2rxqp3.png

πρίν από 22 λεπτά , λουπιτα είπε:

αχ βρε κοριτσι γυρνα και πες μας ενα θετικο νουμερο!!!!!!

πρίν από 45 λεπτά , elenakii22 είπε:

κορίτσια αρνητικη χοριακη. αυτο που αισθανομαι λεει ο γιατρος εκει κατω ειναι μαλλον κυστη.γιαυτο και η καθυστερηση!!!!! αχχχ τι να πω.αγονη γραμμη εγινα χαχαχαχ.

Διαφημίσεις

1 hour ago, λουπιτα είπε:

κορίτσια αρνητικη χοριακη. αυτο που αισθανομαι λεει ο γιατρος εκει κατω ειναι μαλλον κυστη.γιαυτο και η καθυστερηση!!!!! αχχχ τι να πω.αγονη γραμμη εγινα χαχαχαχ.

αχ βρε κοριτσι ποσο σε καταλαβαίνω...ομως δεν τα βαζουμε κατω(και ας μας παιρνει μερικες φορες)παμε για τον επομενο μηνα!!!

πρίν από 23 λεπτά , elenakii22 είπε:

αχ βρε κοριτσι ποσο σε καταλαβαίνω...ομως δεν τα βαζουμε κατω(και ας μας παιρνει μερικες φορες)παμε για τον επομενο μηνα!!!

μου είπε ο γιατρός αν δεν αδιαθετησω μέχρι την Δευτέρα να πάω για υπέρηχο να δουμε τι γίνεται!!!!!! Και ήμουν τόσο σίγουρη.καθυστερηση εγω????Πότε στην ζωη μου.να λοιπόν που ποτέ μην λες πότε!!!!

πρίν από 29 λεπτά , λουπιτα είπε:

μου είπε ο γιατρός αν δεν αδιαθετησω μέχρι την Δευτέρα να πάω για υπέρηχο να δουμε τι γίνεται!!!!!! Και ήμουν τόσο σίγουρη.καθυστερηση εγω????Πότε στην ζωη μου.να λοιπόν που ποτέ μην λες πότε!!!!

Μπορεί να ειναι κάποια κυστη η καποια ανωμαλια λογω καλοκαιριου....θυμισε μου λιγο εχετε αλλο παιδακι?προσπαθειτε καιρο?

1 ώρα πρίν, λουπιτα είπε:

Κρίμα λουπιτα... κάθε εμπόδιο για καλό, 

να ξέρεις έπαθα ακριβώς το ίδιο πριν 1,5 μήνα 10 ημέρες καθυστέρηση και είχα κύστη στη δεξιά ωοθηκη, έκανα μια ένεση και μετά από 15 ημέρες αδιαθετισα τελικά, σε μια εβδομάδα μάζεψε και η κύστη και ξεκίνησα τα φάρμακα για την εξωσωματική, τόσα χρόνια ούτε μια κολπίτιδα και τώρα όλα μαζί!

2rxqp3.png

@λουπιτα μη στεναχωριεσαι. Βουρ για τον αλλον μηνα!!! Ολες γυμναστριες ειστε βρε κοριτσια? Εγω δεν εχω κανει ζουμπα ποτε! Γυμναστηριο ναι!!! Εχω και εγω ενα κολλημα με τα κιλα μου και προσεχω γτ ετσι αισθανομαι καλυτερα ! Οποτε σε καταλαβαινω @elenakii22!!!! 

Εγω σημερα κοριτσια εχω δεκατα ...εχετε καμια ιδεα εσεις που ξερετε απο θερμοκρασιες? Ειναι η 23η μερα μου σημερα ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...