Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Έναν 29ρη και έναν 25ρη έκανα, ενώ πριν την παλλινδρομη ειχα 28ρη... Αντε βρες ακρη τωρα... Εχω όμως εντυπωση ότι ωορρηξία εκανα την 11η ή 12η το πολύ ημερα λόγω πολύ εντονων συμπτωμάτων... Επαφες είχα μονο μεσα στις γονιμες λόγω υποχρεώσεων, δουλειας κλπ, αλλα δεν ξέρω... Μαλλον τζαμπα ελπιζω

Κοντευεις εσύ. Όμως μην απογοητευσαι, αν θυμάμαι καλά είναι ο πρώτος μήνας μετά την παλλινδρομη που προσπαθείτε...

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Μια χαρά τότε, πολύ πιθανόν να είσαι αν είχες επαφές μέσα στις γόνιμες, δηλαδή μεταξύ 11-15; Πάντα θα ελπίζουμε και κάποια φορά θα επαληθευτούμε. Δεν είναι πολύ ως το ΣΚ. Υπομονή!

Σωστα 3μερουλες κ εφτασε το σκ...τιποτα δλδ...

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Μια χαρά τότε, πολύ πιθανόν να είσαι αν είχες επαφές μέσα στις γόνιμες, δηλαδή μεταξύ 11-15; Πάντα θα ελπίζουμε και κάποια φορά θα επαληθευτούμε. Δεν είναι πολύ ως το ΣΚ. Υπομονή!

Τότε ήταν οι επαφες μας, γιατι συνεπεσε το ραντεβού με το γιατρό, οποτε το εκμεταλλευτηκαμε.. Αλλά δεν ξερω!!!! Εχω και κατι κουλα συμπτώματα, αλλα μαλλον είναι της φαντασιας μου... Το σ/κ όπως λες είναι κοντα!!! Όλα θα φανουν!!!!! :)

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Koριτσάρες μου σας καλησπερίζω!!!Πήγα το πρωί και με ρούφηξαν πάλι και το απόγευμα θα τα έχω!!!

@Smile89Φοβερή η μαμά σου!!!!Και ταιριάζω πολύ με Διδύμους!!!

@Nati85Γλυκιά μου ναι ήπια καφεδάκι  με την Δημητρούλα αχχαχχ!!!!Το έγραψε ή το κατάλαβες χαχχα?

@ada32Αντα μου περιμένω την χοριακούλαααα!!!!!

Χαχαχα εεε τα λέει λιγο χυμα. Τι είσαι κρυος και ταιριαζεις? Τοξότης η Υδροχόος? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα εεε τα λέει λιγο χυμα. Τι είσαι κρυος και ταιριαζεις? Τοξότης η Υδροχόος? 

Υδροχοος!!!!Ετσί είναι και η μαμά μου!!!!Λεει κάτι πετυχημένα και όλοι οι φίλοι μας την κάνουν κέφι χαχχα!!!!Αλλά η μαμά μου Σκορπίνα με Κριό και δεν ταιριάζουμε πολύ!!!!

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Κοντευεις εσύ. Όμως μην απογοητευσαι, αν θυμάμαι καλά είναι ο πρώτος μήνας μετά την παλλινδρομη που προσπαθείτε...

Ναι ο πρωτος είναι!!! Για αυτό δεν απογοητεύομαι... Αλλωστε τι πιθανότητες υπαρχουν να το πιασαμε με την πρωτη παλι? Περισσότερο αγχος εχω για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα αν τα καταφέρουμε νομιζω...  Τι ν πω?

Εσυ αυριο εχεις ραντεβού με τον καινουριο γιατρο ε??? Αντε ν δουμε τι θα σου πει!!!! Σε εχω εννοια!!!!! Τι ωρα είναι??

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Ναι ο πρωτος είναι!!! Για αυτό δεν απογοητεύομαι... Αλλωστε τι πιθανότητες υπαρχουν να το πιασαμε με την πρωτη παλι? Περισσότερο αγχος εχω για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα αν τα καταφέρουμε νομιζω...  Τι ν πω?

Εσυ αυριο εχεις ραντεβού με τον καινουριο γιατρο ε??? Αντε ν δουμε τι θα σου πει!!!! Σε εχω εννοια!!!!! Τι ωρα είναι??

Σε ευχαριστώ. Στις 6.00. Δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα μου πει κάτι τελείως διαφορετικό. Προσωπικά όμως θα με βοηθήσει να πάρω τις αποφάσεις μου και να δω το επόμενο βήμα μου. Περισσότερο τον καλό μου έχω έννοια, ο οποίος ελπίζει ότι θα μας δωσει μια εύκολη λύση και ότι δεν θα χρειαστεί να περάσω χειρουργείο και εξωσωματική. 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Σε ευχαριστώ. Στις 6.00. Δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα μου πει κάτι τελείως διαφορετικό. Προσωπικά όμως θα με βοηθήσει να πάρω τις αποφάσεις μου και να δω το επόμενο βήμα μου. Περισσότερο τον καλό μου έχω έννοια, ο οποίος ελπίζει ότι θα μας δωσει μια εύκολη λύση και ότι δεν θα χρειαστεί να περάσω χειρουργείο και εξωσωματική. 

Μακάρι να σας δώσει ελπίδα και να είναι αυτό που θέλετε και να έχετε συντομα αποτέλεσμα. Γράψε μας αν θες τι θα σας πει!

Διαφημίσεις

Just now, kido είπε:

Μακάρι να σας δώσει ελπίδα και να είναι αυτό που θέλετε και να έχετε συντομα αποτέλεσμα. Γράψε μας αν θες τι θα σας πει!

Εννοείται θα σας ενημερώσω. 

Κόρες έβαλα και το φαι μου στο φούρνο! Νωρίς νωρίς χαχαχα. Η γιαγιά μου αν το ήξερε θα με μαλώνε. 

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Πολύ γλυκος που σε νοιαζεται!!! Δεν χρειαζετει απαραίτητα ν σ δωσει μια ευκολη λύση... Μπορει απλα να σε ξεσηκωσει για τις επομενες ενεργειες! Μου εχεις δωσει την εντυπωση ενός πολύ δυναμικου ατομου, οποτε πιστευω θα τα καταφερεις!!! :)

cO4Yp3.png

@alina80  θα περιμένουμε τα νέα σου....!!! 

Just now, alina80 είπε:

Εννοείται θα σας ενημερώσω. 

Κόρες έβαλα και το φαι μου στο φούρνο! Νωρίς νωρίς χαχαχα. Η γιαγιά μου αν το ήξερε θα με μαλώνε. 

Χαχαχα Χαχαχα Καλα κι εγώ κατι τέτοιες ώρες το βαζω!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 36 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μας αφησε την βομβα με το τεραστιο νουμετο χοριακης κ την χασαμε...εσυ νατι μου τι κανεις?σε τι φαση εισαι?

Ναι όντως μακάρι να είναι όλα καλά!είμαι σε φάση άστα να πάνε! Δεν είμαι καν σε γόνιμες δεν έχω ασχοληθεί ακόμα παρήγγειλα ομως τεστακια ήρθαν σήμερα θα κάνω κανένα από βδομάδα και η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι σε ποια μέρα είμαι τώρα θα το κοιτάξω στο ημερολόγιο.

Εσύ πάνε καλά οι προσπάθειες?πόσες μέρες ακόμα θα είσαι στις γόνιμες?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...