Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kouzouni15 είπε:

:-(:-(:-( Μην μας μαλώνεις ... Είναι μεγάλος ο πειρασμός ...

Με τέτοιον άντρα τι τυχερή που είσαι!!!!! Καλό shopping! Να του τα λες να σε καλμάρει!!!

Just now, anemoni1989 είπε:

αχαχαχαχαχχαχχαχαχαχα ασε λυγισα!!! Ξερω, μακακια ηταν αλλα τι να κανουμε??? Εχω πει, δε θα μενω με απωθημένα!!!!! Τωρα πια, όμως, είμαι ησυχη και ψυχραιμη και το 2ο από το 2πλο θα το κανω Κυριακη λέω (αν δεν ερθει νωριτερα), μιας και εχω την εντυπωση ότι εκανα σχετικα νωρις ωορρηξια (βασει συμπτωμάτων και όχι τεστ)!!

Κυριακή πόσες μέρες θα είσαι 27; Αυτό μάλιστα. Να το κάνεις και να δεις ένα καθαρό ++++ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Πάντως έχει να μπει πριν πάει στον γιατρό νομίζω.ελπιζω και εγώ να είναι όλα καλά και απλά να μην μπορεί να μπει.

Μας αφησε την βομβα με το τεραστιο νουμετο χοριακης κ την χασαμε...εσυ νατι μου τι κανεις?σε τι φαση εισαι?

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Με τέτοιον άντρα τι τυχερή που είσαι!!!!! Καλό shopping! Να του τα λες να σε καλμάρει!!!

Κυριακή πόσες μέρες θα είσαι 27; Αυτό μάλιστα. Να το κάνεις και να δεις ένα καθαρό ++++ 

Ναι 27... Λογικα θα πρεπει να δειξει!!! Ειδικα αμα λειπουν ακομα συμπτώματα περιοδου και, το κυριοτερο, η περιοδος!!!

cO4Yp3.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Μας αφησε την βομβα με το τεραστιο νουμετο χοριακης κ την χασαμε...εσυ νατι μου τι κανεις?σε τι φαση εισαι?

Ναι θυμάμαι κι εγώ ότι ήταν ξεκάθαρα έγκυος ήδη από το τεστ της και μετά μεγάλη χοριακή, τι να πω ελπίζω να μην πήγε κάτι στραβα.

Αααχ οταν πλησιαζουν οι μερες κ περιμενεις με αγωνια ειναι τελειο...εγω εχω ακομα...πρεπει να.περασει η καθαρα δευτερα για να δουμε τι καναμε αυτον τον μηνα...παντως ετσι οπως εχουν κατσει οι καταστασεις το κανουμε μερα παρα μερα απο την 5η μερα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ναι είναι πολύ καλός με ηρεμεί απίστευτα ... Πάω για το shopping μου και επιστρέφω δριμύτερη !!! Φιλάκια σε όλες 

• Μου αρέσει 1

Just now, kido είπε:

Ναι θυμάμαι κι εγώ ότι ήταν ξεκάθαρα έγκυος ήδη από το τεστ της και μετά μεγάλη χοριακή, τι να πω ελπίζω να μην πήγε κάτι στραβα.

Μακαρι και να μπει καποια στιγμη να μας πει πως ειναι...

Just now, anemoni1989 είπε:

Ναι 27... Λογικα θα πρεπει να δειξει!!! Ειδικα αμα λειπουν ακομα συμπτώματα περιοδου και, το κυριοτερο, η περιοδος!!!

Ε ναι αυτό είναι το πλέον σίγουρο. Τι κύκλο κάνεις μετά την παλλίνδρομη; Θα είσαι σε καθυστέρηση την 27η; Έχεις άλλες ενδείξεις; Από επαφές πήγατε καλα; Στο εύχομαι ολοψυχα να εχεις δίκιο και να είσαι!

πρίν από 5 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Ναι είναι πολύ καλός με ηρεμεί απίστευτα ... Πάω για το shopping μου και επιστρέφω δριμύτερη !!! Φιλάκια σε όλες 

Παντως εγώ όταν Τελικα έμεινα έγκυος αντι για ένα σπυρακι που εβγαζα πριν την περίοδο Εβγαλα τρια εσωτερικα πριν την καθυστέρηση!! 

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Ε ναι αυτό είναι το πλέον σίγουρο. Τι κύκλο κάνεις μετά την παλλίνδρομη; Θα είσαι σε καθυστέρηση την 27η; Έχεις άλλες ενδείξεις; Από επαφές πήγατε καλα; Στο εύχομαι ολοψυχα να εχεις δίκιο και να είσαι!

Έναν 29ρη και έναν 25ρη έκανα, ενώ πριν την παλλινδρομη ειχα 28ρη... Αντε βρες ακρη τωρα... Εχω όμως εντυπωση ότι ωορρηξία εκανα την 11η ή 12η το πολύ ημερα λόγω πολύ εντονων συμπτωμάτων... Επαφες είχα μονο μεσα στις γονιμες λόγω υποχρεώσεων, δουλειας κλπ, αλλα δεν ξέρω... Μαλλον τζαμπα ελπιζω

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Παντως εγώ όταν Τελικα έμεινα έγκυος αντι για ένα σπυρακι που εβγαζα πριν την περίοδο Εβγαλα τρια εσωτερικα πριν την καθυστέρηση!! 

Και γω ειχα τρια εντονα σπυρακια σε προσωπο κ λαιμο και μετα απλα εξαφανιστηκαν! Η αλλαγη των ορμονων προφανως!

tpnxp3.png

Koριτσάρες μου σας καλησπερίζω!!!Πήγα το πρωί και με ρούφηξαν πάλι και το απόγευμα θα τα έχω!!!

@Smile89Φοβερή η μαμά σου!!!!Και ταιριάζω πολύ με Διδύμους!!!

@Nati85Γλυκιά μου ναι ήπια καφεδάκι  με την Δημητρούλα αχχαχχ!!!!Το έγραψε ή το κατάλαβες χαχχα?

@ada32Αντα μου περιμένω την χοριακούλαααα!!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Και γω ειχα τρια εντονα σπυρακια σε προσωπο κ λαιμο και μετα απλα εξαφανιστηκαν! Η αλλαγη των ορμονων προφανως!

Ναι αυτό ειναι. Η επιδερμίδα μου τώρα εχει γίνει πιο λιπαρή... 

nlmNp2.png

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

@BettySt σε έχουμε χασει.... 

@ada32 το δες? 

Αιντεεεεε Χαχαχα Χαχαχα 

18/02 έχω ακομη!! 

Θα περάσουν οι μέρες θα δεις. Εγώ έχω αύριο... Αγωνίαααααααα

XDAlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Έναν 29ρη και έναν 25ρη έκανα, ενώ πριν την παλλινδρομη ειχα 28ρη... Αντε βρες ακρη τωρα... Εχω όμως εντυπωση ότι ωορρηξία εκανα την 11η ή 12η το πολύ ημερα λόγω πολύ εντονων συμπτωμάτων... Επαφες είχα μονο μεσα στις γονιμες λόγω υποχρεώσεων, δουλειας κλπ, αλλα δεν ξέρω... Μαλλον τζαμπα ελπιζω

Μια χαρά τότε, πολύ πιθανόν να είσαι αν είχες επαφές μέσα στις γόνιμες, δηλαδή μεταξύ 11-15; Πάντα θα ελπίζουμε και κάποια φορά θα επαληθευτούμε. Δεν είναι πολύ ως το ΣΚ. Υπομονή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...