Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Μην το λες αυτό alina μου πολλές φορές οι δεύτερες εγκυμοσύνες έρχονται πιο εύκολα από τις πρώτες 

Παντως επιστημονικα αυτο δεν αποδεικνυεται! Καθε εγκυμοσυνη ειναι ανεξαρτητη αυτο που παιζει σημαντικο ρολο ειναι το αγχος που συνηθως δεν υπαρχει γτ εχει επιτευχθει η πρωτη!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

ποια μερα εισαι ? νωρις δεν το εκανες? μην κανετε νωρις τεστ .. επειδεη ετυχε να δειξει σε μενα , δεν σημαινει οτι φαινεται σε ολες τις περιπτωσεις..

Ναι αρκετά νωρίς 20η μέρα από θετικό τεστακια.Καθε φορά λέω θα περιμένω και κάθε φορά την Πατάω μεγαλοπρεπώς 

Just now, kouzouni15 είπε:

Ναι αρκετά νωρίς 20η μέρα από θετικό τεστακια.Καθε φορά λέω θα περιμένω και κάθε φορά την Πατάω μεγαλοπρεπώς 

Έγραψε λάθος 20η είναι 10η 

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

Πολύ νωρίς. Τζαμπα το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, δεν είναι καν αξιόπιστο τόσο νωρίς και άρα άδικα το λαμβάνεις υπόψη σου και στεναχωριέσαι. Μετά τη 12η μέρα κάνε καλυτερα! Όσο κι αν ανυπομονείς! 

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Μήπως γράφει σε άλλο θέμα; Γιατί και η Αντιγόνη έφυγε αλλά νομίζω κάπου είδα το username της στην αρχική σε άλλο θέμα με κορίτσια που θα γίνουν μαζί μανούλες το καλοκαίρι, κάτι τέτοιο. 

Καλα κ εριξε μαυρη πετρα πισω της...να μην μας πει κ μας τα νεα της???

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Μήπως γράφει σε άλλο θέμα; Γιατί και η Αντιγόνη έφυγε αλλά νομίζω κάπου είδα το username της στην αρχική σε άλλο θέμα με κορίτσια που θα γίνουν μαζί μανούλες το καλοκαίρι, κάτι τέτοιο. 

οχι πουθενα αλλου !! ελπιζω να ειναι καλα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Και συ σαν και μενα ανυπομονη!!! Εκανα και γω χθες γτ με επιασε μια φρικη και φυσικα ηταν αρνητικοτατο!!!! Τι άλλο θα ηταν αλλωστε  21η μερα του κυκλου? Οεο???

@Μάντη και εγω για πρωτο παιδακι προσπαθω, ειχα μια παλλίνδρομη το Νοεμβρη στην 9η εβδομάδα!

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , kouzouni15 είπε:

πολυ νωρις ειναι ! εσυ περμενεις παρασκευη λογικα 14 μερες μετα απο θετικο τεστ ωορ. οποτε δεν θα δειξει κατι .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Δεν γραφει πουθενα αλλού και μαλιστα ειδα σ προφιλ της τις προαλλες ότι εχει να μπει από τοτε που ανακοινωσε τα ευχαριστα!!! Ελπίζω μονο να ναι καλα γτ την τελευταια φορα που ειχε εξαφανιστεί ήταν πολύ ασχημα τα νεα της...

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Πολύ νωρίς. Τζαμπα το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, δεν είναι καν αξιόπιστο τόσο νωρίς και άρα άδικα το λαμβάνεις υπόψη σου και στεναχωριέσαι. Μετά τη 12η μέρα κάνε καλυτερα! Όσο κι αν ανυπομονείς! 

Έχεις δίκιο το ξέρω αλλά .... Πάντα την πατάω. Σαν τα βρέφη που τους λες μη μη μη και αυτά εκεί ....

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Πάντως έχει να μπει πριν πάει στον γιατρό νομίζω.ελπιζω και εγώ να είναι όλα καλά και απλά να μην μπορεί να μπει.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Δεν γραφει πουθενα αλλού και μαλιστα ειδα σ προφιλ της τις προαλλες ότι εχει να μπει από τοτε που ανακοινωσε τα ευχαριστα!!! Ελπίζω μονο να ναι καλα γτ την τελευταια φορα που ειχε εξαφανιστεί ήταν πολύ ασχημα τα νεα της...

Γιατί είχε ατυχία παλιότερα; Δεν το ήξερα. Μακάρι να είναι όλα καλά πράγματι. Κι εσύ με το τεστάκι τόσο νωρίς, τι το ήθελες;; Αχ κορίτσια θα σας μαλώσω! Αυτοσυγκράτηση!! Όλες το θέλουμε και θα γίνει!

Β

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Και συ σαν και μενα ανυπομονη!!! Εκανα και γω χθες γτ με επιασε μια φρικη και φυσικα ηταν αρνητικοτατο!!!! Τι άλλο θα ηταν αλλωστε  21η μερα του κυκλου? Οεο???

@Μάντη και εγω για πρωτο παιδακι προσπαθω, ειχα μια παλλίνδρομη το Νοεμβρη στην 9η εβδομάδα!

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

πολυ νωρις ειναι ! εσυ περμενεις παρασκευη λογικα 14 μερες μετα απο θετικο τεστ ωορ. οποτε δεν θα δειξει κατι .. 

Ναι θα περιμένω τώρα αν και δεν έχω ελπίδες ... Τα σπυράκια περιόδου αυξάνονται ... Το καλό είναι πως με είδε έτσι χαλιά ο αντρουλης μου και αφού με παρηγόρησε (τέρας ψυχραιμίας και ζεν είναι) θα με βγάλει έξω για shopping therapy να μου φτιάξει το κέφι 

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Πάντως έχει να μπει πριν πάει στον γιατρό νομίζω.ελπιζω και εγώ να είναι όλα καλά και απλά να μην μπορεί να μπει.

Μας αφησε την βομβα με το τεραστιο νουμετο χοριακης κ την χασαμε...εσυ νατι μου τι κανεις?σε τι φαση εισαι?

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Γιατί είχε ατυχία παλιότερα; Δεν το ήξερα. Μακάρι να είναι όλα καλά πράγματι. Κι εσύ με το τεστάκι τόσο νωρίς, τι το ήθελες;; Αχ κορίτσια θα σας μαλώσω! Αυτοσυγκράτηση!! Όλες το θέλουμε και θα γίνει!

:-(:-(:-( Μην μας μαλώνεις ... Είναι μεγάλος ο πειρασμός ...

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

αχαχαχαχαχχαχχαχαχαχα ασε λυγισα!!! Ξερω, μακακια ηταν αλλα τι να κανουμε??? Εχω πει, δε θα μενω με απωθημένα!!!!! Τωρα πια, όμως, είμαι ησυχη και ψυχραιμη και το 2ο από το 2πλο θα το κανω Κυριακη λέω (αν δεν ερθει νωριτερα), μιας και εχω την εντυπωση ότι εκανα σχετικα νωρις ωορρηξια (βασει συμπτωμάτων και όχι τεστ)!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...