Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι δεν πειραζει ! ειδα οτι ηταν πολυ αχνο οντως! σημερα που περιμενα ηταν αχνο σαν τα τεστ ωορηξιας που βγαινουν ετσι , πριν βγουν θετικα !! οποτε καλα ειμαι!! 

σημερα θα παρω  κ ολα τα αποτελεσματα αιματος εκτος για το στιγμα , κ για θρομβοφιλλια . οποτε θα σας ενημερωσω πληρως!!! 

Ναι θα σε περιμένουμε! Μπορεί να σου έρθει και νωρίτερα το αποτέλεσμα. Νομίζω θα πήγαινε και άλλη μία κοπέλα σήμερα για χοριακή αλλά ποια;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

γτ τι επαθες? στην αναμονη δεν εισαι και εσυ?

Ναι αλλά δεν έχω κανένα σύμπτωμα αντίθετα έχω τα κλασικά νεύρα και σπυράκι  περιόδου και χθες έκανα την μεγάλη βλακεία να κάνω τεστ βγήκε  φυσικά αρνητικό και σήμερα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες .

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

ναι δεν πειραζει ! ειδα οτι ηταν πολυ αχνο οντως! σημερα που περιμενα ηταν αχνο σαν τα τεστ ωορηξιας που βγαινουν ετσι , πριν βγουν θετικα !! οποτε καλα ειμαι!! 

σημερα θα παρω  κ ολα τα αποτελεσματα αιματος εκτος για το στιγμα , κ για θρομβοφιλλια . οποτε θα σας ενημερωσω πληρως!!! 

Αντέ Καλα αποτέλεσμα θα περιμένουμε 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Λοιπόν παντως μια γνωστή μου το δεύτερο στα 40 με πολυλυστηκες σε πληροφορω!!! Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Η μητέρα μου στα 36 της το τρίτο. Στα 40 το τέταρτο αλλα παλλινδρομησε. Τωρα ειναι 50 και ο γυναικολόγος της είπε Να προσέχει γιατί εχει ακόμη λίγα ωαρια παρόλο που μπαίνει στην εμμηνόπαυση σιγαυσιγα. Ήμαρτον της λέω. Ασε μου λέει και Ελεγα θα το ευχαριστηθω.... Χαχαχα Χαχαχα.. 

και εμενα η μαμα μου ειχε παλινδρομη στα 45 νομιζω αλλα δν μας το ειπε ποτε και φυσικα δεν το καταλαβε οτι εμεινε εγκυος μεχρι που πηγε νοσκομειο!!! απλα καταλαθος βρηκα μετα απο χρονια ενα χαρτι που εγραφε παλινδρομη κυηση!!! κ τοτε δεν καταλαβαινα ακριβως τι ειναι ,,,χαχαχα τωρα εχω πληρη επιγνωση 

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Λοιπόν παντως μια γνωστή μου το δεύτερο στα 40 με πολυλυστηκες σε πληροφορω!!! Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Η μητέρα μου στα 36 της το τρίτο. Στα 40 το τέταρτο αλλα παλλινδρομησε. Τωρα ειναι 50 και ο γυναικολόγος της είπε Να προσέχει γιατί εχει ακόμη λίγα ωαρια παρόλο που μπαίνει στην εμμηνόπαυση σιγαυσιγα. Ήμαρτον της λέω. Ασε μου λέει και Ελεγα θα το ευχαριστηθω.... Χαχαχα Χαχαχα.. 

Θεά η μάνα σου!!!! Τι ζώδιο είναι πες μου!

πρίν από 2 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Ναι αλλά δεν έχω κανένα σύμπτωμα αντίθετα έχω τα κλασικά νεύρα και σπυράκι  περιόδου και χθες έκανα την μεγάλη βλακεία να κάνω τεστ βγήκε  φυσικά αρνητικό και σήμερα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες .

Έλεγες χθες οτι θα κάνεις χοριακή; Μήπως μπερδεύτηκα. Μπορεί να είσαι και το τεστ να μην έδειξε. Περίμενε κι άλλο αν δεν έχεις περίοδο...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , kouzouni15 είπε:

ποια μερα εισαι ? νωρις δεν το εκανες? μην κανετε νωρις τεστ .. επειδεη ετυχε να δειξει σε μενα , δεν σημαινει οτι φαινεται σε ολες τις περιπτωσεις..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Γιατί κορίτσι μου κοντεύω τα 38 και δεν είμαι καν έγκυος! Στο πιο ιδανικό σενάριο μέχρι να μείνω έγκυος και να γεννήσω θα είμαι τουλάχιστον 40! Πού να προλάβω το δεύτερο; Εσείς οι νέες να κάνετε πολλά παιδάκια!

Μην το λες αυτό alina μου πολλές φορές οι δεύτερες εγκυμοσύνες έρχονται πιο εύκολα από τις πρώτες 

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Ναι θα σε περιμένουμε! Μπορεί να σου έρθει και νωρίτερα το αποτέλεσμα. Νομίζω θα πήγαινε και άλλη μία κοπέλα σήμερα για χοριακή αλλά ποια;;

οχι με mail θα το εχω κ τα στελνουν μετα τις 7. συνηθως 19:30 με 20:00

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Θεά η μάνα σου!!!! Τι ζώδιο είναι πες μου!

Έλεγες χθες οτι θα κάνεις χοριακή; Μήπως μπερδεύτηκα. Μπορεί να είσαι και το τεστ να μην έδειξε. Περίμενε κι άλλο αν δεν έχεις περίοδο...

Όχι εγώ δεν είχα πει ότι θα κάνω χοριακη απλό τεστ εγκυμοσύνης έκανα  την Παρασκευή κανονικά Δεν περιμένω .Ήταν βλακεία μου να κάνω το ξέρω αλλά δεν έχω και κανένα απολύτως σύμπτωμα

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

απορω παντως η @linaa τι απεγινε? γτ εξαφανιστηκε τοσο αποτομα ? τι της καναμε???? 

Μήπως γράφει σε άλλο θέμα; Γιατί και η Αντιγόνη έφυγε αλλά νομίζω κάπου είδα το username της στην αρχική σε άλλο θέμα με κορίτσια που θα γίνουν μαζί μανούλες το καλοκαίρι, κάτι τέτοιο. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...