Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Πώς μπαίνει το τικερακι;;;; 

Γτ τελευταία;;; Ένα παιδάκι θέλεις;;

Αν πατήσεις πανω στο δικό μου θα σε οδηγήσει στο να φτιαξεις δικό σου. Η πας μέσω του Google πατας το site κλπ αν θες πες να σου πω

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Εγω 12η ειχα θετικό αλλα ισως και 11η... Γτ δεν ηθελα να κανω τεστ και τα ξεκίνησα 12η... Το πρωι ηταν σχεδον ιδια με την ελεγχου και το απογευμα ηταν τελείως αχνή.... Οποτε ισως το θετικο να ηταν και 11η μερα.. Και χθες 19η μερα ειχα πολλα τσιμπήματα αριστερα και στο κεντρο και πονο στη μέση αλλα μονο το πρωι... Ναι Σάββατο σκεφτομαι να κανω γτ αν μια στο εκατομμύριο ειμαι θελω να σταματήσω την αντιβιωση το συντομότερο...

αα  σαν κ εμενα εισαι !!  πολυ θετικο αυτο που λες με τον πονο ! κ εγω ειχα 11η κ 12η θετικο . δηλαδη 21-22/01 και το πολυ πολυ αχνο που εξαφανιστικε μετα ηταν την 31/01 ενω 03/01 φαινοταν η αχνη γραμμη (12 μερες μετα ) . κανε κ ενα την ΠΑρασκευη αν θες αλλα οχι πιο νωρις .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Εμένα φαίνεται το τικερακιμου ρε κορίτσια κάποια στιγμή είχα βάλει αλλά από το κινητό δεν μου εμφανίζει τίποτα!

@Μάντη για το δεύτερο προσπαθούμε!

@Smile89 λοιπον παραγγελία θέλω κάτι με αυτοκίνητα και μωρά γιατί τα λατρεύει δεν μπορούμε να το ξεκολλήσουμε από τα μωράκια και πλέον θέλει λέει ένα στο σπίτι να το ταιζει να του αλλάζει πάνα και να το παίρνει αγκαλίτσα και να παίζουν με τα αυτοκίνητα.εμπνευσου και ζωγράφισε χαχχαχαχα

Χαχαχα Χαχαχα εύκολα πραγματα!!!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα ! σημερα εδωσα κ ουρα με τις εξετασεις κ εκανα κ ενα τεστ εγκυμοσυνης . σημερα βγηκε η δευτερη γραμμη αλλα παλι δεν ειναι τοσο εντονη οσο η ελεγχου .. :( :confused:  εσυ ποτε το ειχες κανει το πρωτο τεστ κ σου ειχε βγει ετσι αχνο ?

το εκανα μια μερα πριν κ την ημερα που περιμενα...φαντασου χοριακη ειχα 137 νομιζω...το clearblue ηταν πιο εντονο..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια επειδή είμαστε αρκετές στην αναμονή 15! 

Ποιες κοπέλες πάνε για 2 - 3 ;;;;

Ποιες πάνε για το 1 ( δεν έχουν μείνει ποτέ έγκυος);;;;

Και ποιες ειχαν βιοχημικές;;;;;

Εγω παω για το πρωτο με μια παλινδρομη να με συνοδευει...

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Καλά κανεις! Κοντευουμε λίγες μείναμε.συνέχισε την αντιβίωση δεν θα εχεις θεμα! Καλύτερα μη σου πω γιατί κ πάλι πρεπει να φυγει το μικροβιο αν εισαι

Μακάρι να πάνε όλα καλά! Για όλες μας!!!

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Εμένα φαίνεται το τικερακιμου ρε κορίτσια κάποια στιγμή είχα βάλει αλλά από το κινητό δεν μου εμφανίζει τίποτα!

@Μάντη για το δεύτερο προσπαθούμε!

@Smile89 λοιπον παραγγελία θέλω κάτι με αυτοκίνητα και μωρά γιατί τα λατρεύει δεν μπορούμε να το ξεκολλήσουμε από τα μωράκια και πλέον θέλει λέει ένα στο σπίτι να το ταιζει να του αλλάζει πάνα και να το παίρνει αγκαλίτσα και να παίζουν με τα αυτοκίνητα.εμπνευσου και ζωγράφισε χαχχαχαχα

Το θυμάμαι το δικό σ!!!!!

πρίν από 5 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλημέρα σε όλους και εγώ για το πρώτο αν και σήμερα ξύπνησα πολύ απογοητευμένη :-(

Μην απογοητεύσε!!!! Τα σπιτάκια είναι κοντά!!!!

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Δύο θέλω αλλά δεν προλαβαίνω!

Λόγο ηλικίας το λες;;; Πότε δεν ξέρεις! Ίσως κάνεις και διδυμακια!!!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

@Μάντη εγω για το πρώτο και δεν εχω καταφερει συλληψη ποτε!!!

Κοριτσάκια τι κανετε? Εγω ΠΗΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! ειστε το ευχαριστω διαλειμμα μου!

Ναι ναι το θυμάμαι για σένα! Μαζί πάμε!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Θα περάσουν γρήγορα οι μέρες. Κάτι η τσικνοπέμπτη, λίγο του αγίου βαλεντίνου, τσουπ! έφτασε και το ραντεβού και η μέρα του ταραμά!

Κόρες αύριο πάω στον καινούργιο γιατρόι και ελπίζω να μου κάτι που θα μου αρέσει καλύτερα!

ΚΑλη επιτυχια αλινακι! να  γραψεις οτι αποριες εχεις κ να τον ρωτησεις. ν αμην ξεχασεις καμια...

1 hour ago, M@ri@ είπε:

Γίνεται ενώ είμαι στα τελειώματα περιόδου να κάνω υπέρηχο; για τεσπ παπ θα το αφήσω από βδομάδα

ναι φυσικα μπορεις . φαινονται τα ωοθυλακια

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Η αλήθεια είναι αναθάρρησα με την Άντα και λέω άντε έρχεται και η σειρά μου αλλα θα δούμε

ναι να παιρνεται θαρρος οτι τουλαχιστον μεχρι στιγμης πετυχα την συλληψη!!! εσυ που διορθωσες τις ορμονες , τωρα πσιτευω οτι κανεις σωστη προσπαθεια!! κ συντομα θα μεινεις!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Καλά δεν πειράζει όταν μείνω έγκυος θα τα βάλω και τα δύο!χαχαχουχα τα γράφω μπας και γίνουν πραγματικότητα!

Εεεεε μα τι εχετε παθει! Ομαδικη απογοητευση! Αλλα ξερω ετσι κανετε γκρινιαζετε και μετα τσουπ! Οπως η @ada32! Λεει χθες εκανα ενα τεστακι κ ειναι θετικο! Ετσι απλα! 

tpnxp3.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 μιας κ παω για καισαρικη λες να με βαλεις 10/3 που μ εχει πει?λογικα η 9 η 12 θα γεννήσω γτ σκ δεν βαζει προγραμματισμένες καισαρικες!

Ααααχ αντέ με το καλο!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...