Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια επειδή είμαστε αρκετές στην αναμονή 15! 

Ποιες κοπέλες πάνε για 2 - 3 ;;;;

Ποιες πάνε για το 1 ( δεν έχουν μείνει ποτέ έγκυος);;;;

Και ποιες ειχαν βιοχημικές;;;;;

Για το 1ο!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Το έχω καταλάβει ότι έχεις απογοητευτεί πολυ.ερχεται η σειρα σου ομως το πιστευω!!!

ετσιτα ίδια και εγώ παθαίνω την μια είμαι καλά και την άλλη πέφτω πολύ.ειλικρινα εύχομαι μην προλάβουμε να τα πούμε αναλυτικά και να είναι το τυχερό σου τώρα και μετά να είναι και η δική μου σειρά!!

Σ ευχαριστώ! Μακάρι μακάρι! Με συγκίνησες! Θα τα πούμε το βραδυ ή αυριο γιατι ετοιμάζομαι να φύγω. Καλή συνέχεια!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Βαλτε όλες τικερακια!! 

Εμένα εδώ κ 1 μήνα δε μουεμφανίζει τα τικεράκια καμιάς! Το έχει παθει καμία άλλη; εγώ κάαααποια στιγμή θα κάτσω να το φτιαξω. Δεν το εχω κ ευκολο

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Βαλτε όλες τικερακια!! 

Πώς μπαίνει το τικερακι;;;; 

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Πάω για το πρώτο (και το τελευταίο). 

Δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος (αν και τον Οκτώβρη είχα ένα αχνό θετικό τεστ και την επόμενη μέρα περίοδο, δεν ξέρω αν το μετράμε). 

Γτ τελευταία;;; Ένα παιδάκι θέλεις;;

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Έτσι ρωτάω από ενδιαφέρον! Εγω για το 1

Καλά κανεις! Κοντευουμε λίγες μείναμε.συνέχισε την αντιβίωση δεν θα εχεις θεμα! Καλύτερα μη σου πω γιατί κ πάλι πρεπει να φυγει το μικροβιο αν εισαι

Εμένα φαίνεται το τικερακιμου ρε κορίτσια κάποια στιγμή είχα βάλει αλλά από το κινητό δεν μου εμφανίζει τίποτα!

@Μάντη για το δεύτερο προσπαθούμε!

@Smile89 λοιπον παραγγελία θέλω κάτι με αυτοκίνητα και μωρά γιατί τα λατρεύει δεν μπορούμε να το ξεκολλήσουμε από τα μωράκια και πλέον θέλει λέει ένα στο σπίτι να το ταιζει να του αλλάζει πάνα και να το παίρνει αγκαλίτσα και να παίζουν με τα αυτοκίνητα.εμπνευσου και ζωγράφισε χαχχαχαχα

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

@ada32 αν καταλαβα Καλα το δες το τεστ στην φωτο οποτε το Βγαζω. 

το ειδα !! εμενα ετσι ηταν  πριν 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο ! ευχαριστω κοριτσακι μου!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Εμένα εδώ κ 1 μήνα δε μουεμφανίζει τα τικεράκια καμιάς! Το έχει παθει καμία άλλη; εγώ κάαααποια στιγμή θα κάτσω να το φτιαξω. Δεν το εχω κ ευκολο

Οχι εμένα Κομπλε 

nlmNp2.png

πρίν από 16 λεπτά , kido είπε:

Πάρε παράδειγμα την Άντα που όντας απογοητευμένη τα κατάφερε! Πολύ ελπίδα έδωσε σε όλες! Που θα πάει, θέλω να πιστεύω θα έρθει!

Η αλήθεια είναι αναθάρρησα με την Άντα και λέω άντε έρχεται και η σειρά μου αλλα θα δούμε

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...