Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , alina80 είπε:

Θα περάσουν γρήγορα οι μέρες. Κάτι η τσικνοπέμπτη, λίγο του αγίου βαλεντίνου, τσουπ! έφτασε και το ραντεβού και η μέρα του ταραμά!

Κόρες αύριο πάω στον καινούργιο γιατρόι και ελπίζω να μου κάτι που θα μου αρέσει καλύτερα!

Μακαρι ρε!!! 

Θέλω να βουτήξω μια ολόκληρη λαγανα σε ταραμοσαλάτα!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Smile89 είπε:

Μακαρι ρε!!! 

Θέλω να βουτήξω μια ολόκληρη λαγανα σε ταραμοσαλάτα!!! 

Ωραίο το τεστάκι σου @Smile89! Κι εγώ όταν μείνω έτσι θα βάλω φώτο! Ετοιμάζομαι το ΣΚ να ξεκινήσω τεστ οωρρηξίας. Θα το πάω από 11η με επαφές και βλέπουμε πότε θα βρω το θετικό τεστάκι.

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

μου εγραψε παρα πολλα χθες η παθολογος , απο γενικη αιματος , βιταμινη Β12, φερριτινη , σιδηρο , τοξοπλασμα,αντισωματα ηπατιτιδας , αυστριαλιανο αντιγονο,  και για να μην περιμενω τον ενδοκρινολογο κ γυναικολογο , μου εγραψε προγεστρονη, χοριακη, κ για θυρεοειδη , αντισωταματα , ft3  , ft4 κ για στιγμα μεσογειακης  κ κατι αλλα .. κ συμπληρωθηκε το πλαφοον που μπορουσε να μου γραψει για 1 μερα !!! κ ενω μου εγραψε την D , δν ειδαμε που εγραφε οτι μονο στα δημοσια γινεται δωρεαν! κ θα παω σε καποιο ικα να την κανω , γτ στην βιοιατρικη ηθελε 30 ευρω ενω ετσι ειναι 1,50!!! πανακριβα ειναι χωρις παραπεμπτικα.. 

φανταζεσαι μετα να τα εχω ολα μαζι  ....!!! ναι σημερα περιμενα περιοδο αλλα ουτε ιχνος αιματος .

@ada32 καλά αποτελέσματα στη χοριακή σου!! Αναμένουμε το νούμερο!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , alina80 είπε:

Ax ναι, είμαι 5η-6η μέρα μετά τις γόνιμες!

Όχι μεγάλη αποχή όμως πριν την ωορρηξία -να ανανεώνεται το υλικό!

Πολλές οι καλλιτεχνικές φύσεις εδώ! Μπράβο κορίτσια. Εγώ ούτε ευθεία γραμμή -ένας καλλιτέχνης στο σπίτι (ο άντρας μου) φτάνει και περισσεύει! Τα έχουμε χωρίσει από τώρα. Όταν έρθει το παιδί εκείνος θα του ζωγραφίζει εγώ θα του διαβάζω.

Νάτι νομίζω ότι τα μετράνε βάση 24ωρου και όχι ημερολογιακής ημέρας.

Ναι έχεις δίκιο αλλά νομιζω ότι δεν τα είχα ξεπεράσει!μπορεί να κάνω και λάθος όμως!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 37 λεπτά , M@ri@ είπε:

Καλημέρα εμένα το περίεργο είναι ότι ολο και πιο συχνά δεν πονάω... κλη τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις :)

Ευχαριστώ κορίτσι μου και Εσυ οτι επιθυμείς αντε να σε δει π γιατρός. 

πρίν από 35 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλα μαγειρευω για να ταισω τον πασακα! Μοσχαρακι τελικα! Μια γνωστη που πιανει το χερι της κ ζωγραφιζει οταν ηταν εγκυος στο πρωτο της παιδι ζωγραφισε στον τοιχο του παιδικου του δωματιου που ετοιμαζε τον χαρτη της γης ηταν υπεροχο πραγματικα!

Κι εγώ σκέφτηκα τοίχο ρε αλλα δεν ξέρω τι παίζει με τις μπογιες. 

πρίν από 33 λεπτά , BettySt είπε:

Εδώ είμαι γλυκουλα, σας παρακολουθώ αλλά δεν έχω κάτι νέο να πω. Συμμετέχω όμως με λαικς όσο έχω χαχαχα 

Χαχαχα Χαχαχα δεν Πειραζει να μιλας πόσα Ασχετα λέμε δω!!! Εγώ θα σε αναζητώ!!! 

πρίν από 29 λεπτά , Nati85 είπε:

Νομίζω μας τρώνε like εγώ το πρωί δεν ειχα να κάνω ενώ είχα να μπω πολλές ώρες! μυστήριο...

@Smile89 α ναι ρώτησε αν κάνει και εγώ έφτιαξα κάτι για το δωμάτιο του μικρού και τώρα δουλεύω κάτι αλλο.παλια έκανα όλο με μολύβι πλέον έβαλα και χρώμα στην ζωή μου......

@marillia που είσαι καλό μου????Πίνεις καφεδάκι με την @Δήμητρα1988???

Εννοείται οταν ειναι η ώρα θα ρωτησω!!! 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου και Εσυ οτι επιθυμείς αντε να σε δει π γιατρός. 

Κι εγώ σκέφτηκα τοίχο ρε αλλα δεν ξέρω τι παίζει με τις μπογιες. 

Μπορει να εχεις επιλογη οπως βαφες κιμωλιας βεβαια δεν ξερω αν κανει βεβαια για τοιχο! Θα βρεις τον τροπο:D

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , andrianni είπε:

Μακάρι να είναι αυτή η φορά! Λες να επέστρεψε το ταλέντο σου; αχ μακάρι για όλες γιατί μας βλέπω να τρελαινόμαστε. Κοίτα να τις αξιοποιήσεις τις γόνιμες κ καλά αποτελέσματα! Κ εσύ κοντευεις! Τόσα φάρμακα παίρνεις. Όλα καλά θα είναι τωρα

Μακάρι να είναι σωστή η διαίσθησή μου να ηρεμήσεις  και εσύ βρε παιδί μου!! Όσο για μένα εντάξει οποτε έρθει τι να κάνω με το ζόρι δεν γίνεται δεν κρύβω ότι έχω απογοητευτεί πολύ αλλά εντάξει θα δούμε!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Μακάρι να είναι σωστή η διαίσθησή μου να ηρεμήσεις  και εσύ βρε παιδί μου!! Όσο για μένα εντάξει οποτε έρθει τι να κάνω με το ζόρι δεν γίνεται δεν κρύβω ότι έχω απογοητευτεί πολύ αλλά εντάξει θα δούμε!

Πάρε παράδειγμα την Άντα που όντας απογοητευμένη τα κατάφερε! Πολύ ελπίδα έδωσε σε όλες! Που θα πάει, θέλω να πιστεύω θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Just now, Nati85 είπε:

Εγώ εχω απογοητευτεί λίγο πιο πολύ από σενα ή άντε το ίδιο!όποτε έρθει αλλά θα το παλέψουμε να έρθει γρηγορα! Ούτως ή αλλως οτι είναι να κανουμε το κάνουμε ! Δεν το αφηνουμε στην τυχη του.Ουτε εγώ είμαι πολύ καλά! Είναι μερες που πεφτω πάρα πολύ! Θα τα πούμε αναλυτικά κάποια στιγμή! Ελπιζω να μην χρειαστεί! Να μας προλάβουν τα ευχάριστα!

@Smile89 ,τώρα διάβασα στο ιντερνέτ ότι καλύτερα οι έγκυες να χρησιμοποιούν ακουαρέλα και ακρυλικό και όχι λαδομπογια αλλά εντάξει σίγουρα θα ρωτήσεις και τον γιατρό.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@Smile89 ,τώρα διάβασα στο ιντερνέτ ότι καλύτερα οι έγκυες να χρησιμοποιούν ακουαρέλα και ακρυλικό και όχι λαδομπογια αλλά εντάξει σίγουρα θα ρωτήσεις και τον γιατρό.

Θα κανω ζωγραφιές για τα παιδακια όλων σας!!!! Γιαυτό που έχουν έρθει, για αυτα που είναι καθοδόν και για όσα θα ξεκινήσουν να έρχονται. Χαμοοοοος!!!! Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Κορίτσια επειδή είμαστε αρκετές στην αναμονή 15! 

Ποιες κοπέλες πάνε για 2 - 3 ;;;;

Ποιες πάνε για το 1 ( δεν έχουν μείνει ποτέ έγκυος);;;;

Και ποιες ειχαν βιοχημικές;;;;;

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Εγώ εχω απογοητευτεί λίγο πιο πολύ από σενα ή άντε το ίδιο!όποτε έρθει αλλά θα το παλέψουμε να έρθει γρηγορα! Ούτως ή αλλως οτι είναι να κανουμε το κάνουμε ! Δεν το αφηνουμε στην τυχη του.Ουτε εγώ είμαι πολύ καλά! Είναι μερες που πεφτω πάρα πολύ! Θα τα πούμε αναλυτικά κάποια στιγμή! Ελπιζω να μην χρειαστεί! Να μας προλάβουν τα ευχάριστα!

Το έχω καταλάβει ότι έχεις απογοητευτεί πολυ.ερχεται η σειρα σου ομως το πιστευω!!!

ετσιτα ίδια και εγώ παθαίνω την μια είμαι καλά και την άλλη πέφτω πολύ.ειλικρινα εύχομαι μην προλάβουμε να τα πούμε αναλυτικά και να είναι το τυχερό σου τώρα και μετά να είναι και η δική μου σειρά!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Γιατί ρωτάς; για τα στατιστικά; εγώ πάω για το 2ο!

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Πάω για το πρώτο (και το τελευταίο). 

Δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος (αν και τον Οκτώβρη είχα ένα αχνό θετικό τεστ και την επόμενη μέρα περίοδο, δεν ξέρω αν το μετράμε). 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...