Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Τρέχουμε τρέχουμε και όλο στο ίδιο σημείο είμαστε (σαν τα χαμστεράκια στον τροχό ένα πράγμα!).

Εσύ σε τι φάση είσαι τώρα; Πριν τις γόνιμες, μετα;

Πριν πριν το σκ υπολογιζω τις περιμενω σαν τον καρχαρια αλλα ελπιζω και ο συνεταιρος να ειναι καλα ...

Ευχομαι ο νεος γιατρος να ειναι κ τυχερος!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Δεν αποκλείεται... πρέπει να κάνεις έναν υπέρηχο όμως

Καλή δουλειά Δημητρούλα!!!

@ada32 αναμένουμε με αγωνία!!!

Γίνεται ενώ είμαι στα τελειώματα περιόδου να κάνω υπέρηχο; για τεσπ παπ θα το αφήσω από βδομάδα

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

Ωραία τότε! ! Μια χαρά! ! Εχθές έπρεπε να σου δώσει οδηγίες για το φαγητό, το σεξ κλπ . Δεν σου είπε τίποτα? 

Φανταζομαι οτι υπεθεσε οτι τα ξερω.ισως επειδη ειχα μετρησει β9 πριν καν ξεκινησω προσπαθειες κι επαιρνα συμπληρωμα felicine μπορει να σκεφτηκε οτι τα ψαχνω.αλλα εγω οτι μαθαινω απο σας που διαβαζω και με αλλες που μιλαω..η αληθεια ειναι πως δεν εχω ορεξη για επαφες..δεν καναμε κατι..καιροοο τωρα..

Just now, zina7777 είπε:

Φανταζομαι οτι υπεθεσε οτι τα ξερω.ισως επειδη ειχα μετρησει β9 πριν καν ξεκινησω προσπαθειες κι επαιρνα συμπληρωμα felicine μπορει να σκεφτηκε οτι τα ψαχνω.αλλα εγω οτι μαθαινω απο σας που διαβαζω και με αλλες που μιλαω..η αληθεια ειναι πως δεν εχω ορεξη για επαφες..δεν καναμε κατι..καιροοο τωρα..

Ε καλά. ..πόσο καιρό. .3 βδομάδες. .να δεις πόσο καιρό θα κάνεις μετά.  Πάντως κανένας γιατρός δεν βασίζεται στο ότι νομίζει ότι μπορεί να ξέρουμε.  Είναι υποχρέωση του να σε ενημερώσει 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

Να ξέρεις θα το κανω αφού μαθω το φύλο του παιδιού ώστε να τα βαλω δωματιο. Θα ρωτησω τον γιατρό για μπογιές γιατί θέλω να τα κανω σε καμβα. 

3 και σήμερα!!! 

Καλα!!! Το ξέρω ειμαι 24ωρη user!!! Καλα είσαι συ; 

Είχε γραψει νομίζω πώς πήγε και είχε πιαστεί κέντρο της μήτρας 

Ναι παμε παρακατω.... 

Καλα μαγειρευω για να ταισω τον πασακα! Μοσχαρακι τελικα! Μια γνωστη που πιανει το χερι της κ ζωγραφιζει οταν ηταν εγκυος στο πρωτο της παιδι ζωγραφισε στον τοιχο του παιδικου του δωματιου που ετοιμαζε τον χαρτη της γης ηταν υπεροχο πραγματικα!

tpnxp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

@BettySt σε έχουμε χασει.... 

@ada32 το δες? 

Αιντεεεεε Χαχαχα Χαχαχα 

18/02 έχω ακομη!! 

Εδώ είμαι γλυκουλα, σας παρακολουθώ αλλά δεν έχω κάτι νέο να πω. Συμμετέχω όμως με λαικς όσο έχω χαχαχα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Πριν πριν το σκ υπολογιζω τις περιμενω σαν τον καρχαρια αλλα ελπιζω και ο συνεταιρος να ειναι καλα ...

Ευχομαι ο νεος γιατρος να ειναι κ τυχερος!

Να τον βοηθήσουμε να είναι καλά ο συνέταιρος. 

Just now, alina80 είπε:

Να τον βοηθήσουμε να είναι καλά ο συνέταιρος. 

Προσπαθουμε φιλη μ τωρα που καθομαι ειμαι δουλα κ κυρα αλλα λογω επαγγελματος τσικνοπεμπτη θα δουλευει ολη μερα οπως κ το σκ κατι 12ωρα! Αλλα το εχει στο νου του και κανουμε και μια μικρη αποχη χαχαχαχ βιτσια 

Εσυ εισαι μετα γονιμων ημερων?

tpnxp3.png

πρίν από 16 λεπτά , alina80 είπε:

Πάτησα like, αλλά φυσικά δεν έχω (πού τα ξόδεψα πάλι;).

Νομίζω μας τρώνε like εγώ το πρωί δεν ειχα να κάνω ενώ είχα να μπω πολλές ώρες! μυστήριο...

@Smile89 α ναι ρώτησε αν κάνει και εγώ έφτιαξα κάτι για το δωμάτιο του μικρού και τώρα δουλεύω κάτι αλλο.παλια έκανα όλο με μολύβι πλέον έβαλα και χρώμα στην ζωή μου......

@marillia που είσαι καλό μου????Πίνεις καφεδάκι με την @Δήμητρα1988???

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Προσπαθουμε φιλη μ τωρα που καθομαι ειμαι δουλα κ κυρα αλλα λογω επαγγελματος τσικνοπεμπτη θα δουλευει ολη μερα οπως κ το σκ κατι 12ωρα! Αλλα το εχει στο νου του και κανουμε και μια μικρη αποχη χαχαχαχ βιτσια 

Εσυ εισαι μετα γονιμων ημερων?

Ax ναι, είμαι 5η-6η μέρα μετά τις γόνιμες!

Όχι μεγάλη αποχή όμως πριν την ωορρηξία -να ανανεώνεται το υλικό!

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Νομίζω μας τρώνε like εγώ το πρωί δεν ειχα να κάνω ενώ είχα να μπω πολλές ώρες! μυστήριο...

@Smile89 α ναι ρώτησε αν κάνει και εγώ έφτιαξα κάτι για το δωμάτιο του μικρού και τώρα δουλεύω κάτι αλλο.παλια έκανα όλο με μολύβι πλέον έβαλα και χρώμα στην ζωή μου......

@marillia που είσαι καλό μου????Πίνεις καφεδάκι με την @Δήμητρα1988???

Πολλές οι καλλιτεχνικές φύσεις εδώ! Μπράβο κορίτσια. Εγώ ούτε ευθεία γραμμή -ένας καλλιτέχνης στο σπίτι (ο άντρας μου) φτάνει και περισσεύει! Τα έχουμε χωρίσει από τώρα. Όταν έρθει το παιδί εκείνος θα του ζωγραφίζει εγώ θα του διαβάζω.

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

@Smile89@marillia@Δήμητρα1988

Νάτι νομίζω ότι τα μετράνε βάση 24ωρου και όχι ημερολογιακής ημέρας.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ax ναι, είμαι 5η-6η μέρα μετά τις γόνιμες!

Όχι μεγάλη αποχή όμως πριν την ωορρηξία -να ανανεώνεται το υλικό!

Ναι ναι ξερεις εσυ!:rolleyes: τοσο οσο!

Μην πεφτεις ψυχολογικα κ καλα κανεις που αναζητας επιπλεον ενημερωση απο τον νεο γιατρο! Και που ξερεις μπορει κ να μην χρειαστει!

tpnxp3.png

πρίν από 23 λεπτά , M@ri@ είπε:

Γίνεται ενώ είμαι στα τελειώματα περιόδου να κάνω υπέρηχο; για τεσπ παπ θα το αφήσω από βδομάδα

Γίνεται, εγώ έχω κάνει - σε μερικές περιπτώσεις ενδείκνυται κιόλας. Για το ΠΑΠ πρέπει να είσαι καθαρή. Γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου ωστόσο;

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

vibramycin δεν παιρνεις?  ποτε ειχες ωορηξια?  αν παιρνεις αυτη την αντιβιωση,  επειδη την ειχα παρει εγω μετα την σαλπιγγογραφια κ εμεινα εγκυος μετα , δεν μου ειπε κατι ο γιατρος .. 

@ada32 μου εγω οταν ημουν εγκυος δεν ενιωθα τιποτα ...μονο το στηθος ηταν πρησμενο κατα τα αλλα ημουν σαν να μην ειχα τιποτα...οσο για το αιμα εμφυτευσης δεν το βλεπεις παντα...

@Alekagala μου χρονια πολλα στον συζηγο υγεια κ ευτυχια σας ευχομαι εμενα εχεθ αυριο ο καλος μου...αντε να δουμε αυτον τον μηνα που ειναι κ του ερωτα μηπως γινει τιποτα..χαχα

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Πόσες σελιδες γράψατε πάλι μωρέ μουρλα? Καλά επειδή σας ξέρω για φαγητά θα έχετε γράψει σιγουρα να μας πέσουν τα σαγόνια και περί ανέμων και υδάτων! Πάω να διαβασωωωωωωωω!!

Ουφ τα διάβασα!! Ευτυχώς θα κάνω μπεφτεκια σήμερα ήμουν σίγουρη ότι θα λέγατε για φαγητά!!

@ada32 πότε θα βγει η χοριακη?

@Μαρθα Κ πολύ καλό σύμπτωμα που έχεις γεμίσεις φλέβες!!περιμένουμε το τεστακι σου!

@andrianni δεν αρχισαν καν οι γόνιμες σε μένα!αργούν ακόμα!έχω μια καλή διαίσθηση για σένα αυτό τον μήνα!!

@MelinaFo δεν υπαρχεις είσαι θεαααα!

@Smile89 όλα καλά σημερα?να πεις στον άντρα σου να σου πάρει μαρκαδορακια και μάνταλα να ζωγραφίζεις!!

@Alekagala τι όμορφη ιστορια!και τι παρατηρητικότητα ο άντρας σου!!! Περαστικά σας κοριτσάκι μου.

Μακάρι να είναι αυτή η φορά! Λες να επέστρεψε το ταλέντο σου; αχ μακάρι για όλες γιατί μας βλέπω να τρελαινόμαστε. Κοίτα να τις αξιοποιήσεις τις γόνιμες κ καλά αποτελέσματα! Κ εσύ κοντευεις! Τόσα φάρμακα παίρνεις. Όλα καλά θα είναι τωρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...