Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα, οχι τίποτα αλλο το χω με την  ζωγραφική 

Α ωραία να ξεκινήσεις τότε να ζωγραφίζεις να σου πάρει και μολύβια μπλοκ σχεδίου και να γραφτείς στο Pinterest έχει ωραίες ιδέες για ζωγραφική!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 18 λεπτά , Smile89 είπε:

Γεια σου αλιιιιναα μου!!! Σωστα ολοσωστα!!! 

Χαμογελάκι μου γλυκό! Στη θεωρία σκίζω, στην πράξη χολαίνω λίγο χαχαχα.

Πώς είσαι εσύ; Πόσες μέρες μετράμε χωρίς αιματάκι;

Bonjour κοριτσακια!

Βλεπω συνεχιζεται το ομορφο κλιμα!

@Alekagala ωραια αναμνηση!

@Nati85 σατανα!

@alina80 τρεχουμε?!! Χαχαχαχα

@Smile89 μεταμεσονυκτια φιλη πως εισαι?

@Ungry girl φανερωσου λεμε!

@ada32 καλα αποτελεσματα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

@Smile89 με το καλο το μωρακι σου.χαιρομαι που μου γραφεις γιατι ενιωσα ασχημα οταν ειπες οτι σε αντιπαθησα.ενω εγω δε νιωθω ετσι για κανεναν ανθρωπο γενικα.εκανα δυο χοριακες μια 40.5 και μια 1100 μια βδομαδα μετα.δε ζητησε αλλη αλλα μου ειπε οτι αν θελω να πληρωνω χαμενα λεφτα και για δικο μου αγχος να παω.Προσπαθω να ειμαι χαλαρη ν αφησω τη φυση να δουλεψει.

Εχω ασφαλεια και σκεφτομαι να βρω πανεπιστημιακο γιατρο κανω ερευνα για το ποιον μετα τον υπερηχο καρδιας που ειναι την αλλη βδομαδα θα παω σε αλλον.

Καταρχήν μου είχες επιτεθεί χωρις λογο μονο και μονο επειδή ειχα αλλη αποψη για το ζεστό νερό το οποίο δε σχολιαζα με αλλη κοπέλα δεν θυμαμαι ποια και μου είχες πει πως είμαι κακοπροαιρετη και να μην τολμησω μα συνεχίσω την κουβέντα. Φυσικα μετα απο αυτα αναψα κι εγώ γιατί δεν σου εχω δώσει κανένα δικαιωμα. Εδώ αλλες κοπέλες σου έλεγαν οτι λες ψέματα για την εγκυμοσύνη και δεν αντεδρασες και αντέδρασες μονο μαζί μου. Αγνωστος ο λόγος, μαλλον επειδή ήμουν η πρώτη που διαφώνησε με κατι που είπες και μαλιστα δεν μιλούσα μαζί σου, δεν σου κρύβω βέβαια πώς ειχα αγανακτησει μαζί σου όπως πολλές αλλες κατι το οποίο φανηκε. Απο κει και πέρα και επειδή κακοπροαίρετος ανθρωπος όπως μεχαρακτηρησες δεν ειμαι σου έγραψα γιατί σε βλέπω πολύ προβληματισμςνη και εδώ βοηθαμε η μια την αλλη. Αν δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη ο γιατρός σου και δεν αισθανεσαι Καλα μαζί του εννοείται και ναι αλλαξεις. Όχι όμως επειδή δεν σου είπε για τις σαλατες και το σεξ πχ. Ο καθε γιατρός ακολουθεί το πρόγραμμα του σε αυτα όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο. Είσαι σε μικρή ηλικία κύησης και ίσως στα πει πιο μετα. Όσον αφορα δε το σεξ καποιοι το επιτρέπουν και το πρώτο τρίμηνο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και ανταποδίδω. Στις ειχα δώσει και τότε και στις δίνω και τώρα τις ευχές και θα συνεχίσω. Εδώ θα μαστε θα τα λεμε. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αα πότε? ? Μας είχες αφήσει στο ότι το ακυρωσες 

Μεγαλη ιστορια με το ραντεβου.αλλαξε ο αντρας τη δουλεια τελικα.χτες ειδαμε κι εγραψα αμεσως αλλα ισως προχωρησαν οι σελιδες και δεν ειδες.it s ok..απο βδομαδα για καρδια 

@Smile89 ο γραπτος λογος ειναι περιεργος.φαινονται ολα με υφος ενω δεν εχουν.το σιγουρο ειναι οτι δεν τρεφω κακα αισθηματα για κανεναν ουτε στην εξω ζωη ποσο μαλλον εδω μεσα που δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε.ισως παρεξηγησα κι εγω τη σταση οσων προσπαθησαν να βοηθησουν.παμε παρακατω ..

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Α ωραία να ξεκινήσεις τότε να ζωγραφίζεις να σου πάρει και μολύβια μπλοκ σχεδίου και να γραφτείς στο Pinterest έχει ωραίες ιδέες για ζωγραφική!!

Να ξέρεις θα το κανω αφού μαθω το φύλο του παιδιού ώστε να τα βαλω δωματιο. Θα ρωτησω τον γιατρό για μπογιές γιατί θέλω να τα κανω σε καμβα. 

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Χαμογελάκι μου γλυκό! Στη θεωρία σκίζω, στην πράξη χολαίνω λίγο χαχαχα.

Πώς είσαι εσύ; Πόσες μέρες μετράμε χωρίς αιματάκι;

3 και σήμερα!!! 

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Bonjour κοριτσακια!

Βλεπω συνεχιζεται το ομορφο κλιμα!

@Alekagala ωραια αναμνηση!

@Nati85 σατανα!

Καλα!!! Το ξέρω ειμαι 24ωρη user!!! Καλα είσαι συ; 

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αα πότε? ? Μας είχες αφήσει στο ότι το ακυρωσες 

Είχε γραψει νομίζω πώς πήγε και είχε πιαστεί κέντρο της μήτρας 

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Μεγαλη ιστορια με το ραντεβου.αλλαξε ο αντρας τη δουλεια τελικα.χτες ειδαμε κι εγραψα αμεσως αλλα ισως προχωρησαν οι σελιδες και δεν ειδες.it s ok..απο βδομαδα για καρδια 

@Smile89 ο γραπτος λογος ειναι περιεργος.φαινονται ολα με υφος ενω δεν εχουν.το σιγουρο ειναι οτι δεν τρεφω κακα αισθηματα για κανεναν ουτε στην εξω ζωη ποσο μαλλον εδω μεσα που δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε.ισως παρεξηγησα κι εγω τη σταση οσων προσπαθησαν να βοηθησουν.παμε παρακατω ..

Ναι παμε παρακατω.... 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Να ξέρεις θα το κανω αφού μαθω το φύλο του παιδιού ώστε να τα βαλω δωματιο. Θα ρωτησω τον γιατρό για μπογιές γιατί θέλω να τα κανω σε καμβα. 

3 και σήμερα!!! 

Πάτησα like, αλλά φυσικά δεν έχω (πού τα ξόδεψα πάλι;).

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!εχω μία απορία! Στις 7 Μαρτίου ειναι να ταξιδέψω αεροπορικώς για Δουβλίνο, και τότε θα ειμαι 9w+2d.. Ξέρει καμία αν επιτρέπεται να ταξιδέψω τότε από δίκη της εμπειρια; Κι αν ναι τότε τι κάνω με τον έλεγχο; Τους λέω οτι ειμαι έγκυος για να μην με περάσουν από ακτινες;

Ναι το λες. Απλα θα σ κάνουν σωματικό έλεγχο. Για διακοπές θα πας;

@BettySt σε έχουμε χασει.... 

@ada32 το δες? 

Just now, alina80 είπε:

Πάτησα like, αλλά φυσικά δεν έχω (πού τα ξόδεψα πάλι;).

Αιντεεεεε Χαχαχα Χαχαχα 

Just now, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου. Πότε θα ξανα πας στον γιατρό?

18/02 έχω ακομη!! 

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Bonjour κοριτσακια!

@Alekagala

@Nati85 σατανα!

Τρέχουμε τρέχουμε και όλο στο ίδιο σημείο είμαστε (σαν τα χαμστεράκια στον τροχό ένα πράγμα!).

Εσύ σε τι φάση είσαι τώρα; Πριν τις γόνιμες, μετα;

• Χαχα 2

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Ωραία τότε! ! Μια χαρά! ! Εχθές έπρεπε να σου δώσει οδηγίες για το φαγητό, το σεξ κλπ . Δεν σου είπε τίποτα? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

@BettySt σε έχουμε χασει.... 

@ada32 το δες? 

Αιντεεεεε Χαχαχα Χαχαχα 

18/02 έχω ακομη!! 

Θα περάσουν γρήγορα οι μέρες. Κάτι η τσικνοπέμπτη, λίγο του αγίου βαλεντίνου, τσουπ! έφτασε και το ραντεβού και η μέρα του ταραμά!

Κόρες αύριο πάω στον καινούργιο γιατρόι και ελπίζω να μου κάτι που θα μου αρέσει καλύτερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...