Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , λουπιτα είπε:

Όχι εγώ σε μπέρδεψα .χαχαχα εγω εγραψα για τέταρτη.σε μπέρδεψα με το παπάκι.χαχαχ .για πες ήρθε κανονικά περίοδος η τιποτα καφετιά!

αρχη ειναι ακομα....αλλα κ καφε να ειναι ...γενικοτερα αιμα.δεν ειναι κ το καλυτερο...

ετσι αιμα ειχα στο εξωμητριο

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 30 λεπτά , ath_gal1 είπε:

μαλλον αδιαθετισα!!αντι δευτερα τριτη σημερα..δλδ πααααλι αλλαξε ο κυκλος?απο 28..29 μερες στις 26??

οποτε...απλα περιμενω αρνητικη χοριακη..

σημερα επρεπεεεε???ειπαμε αυριο για μπανιο ρε γαμωτο με την ζεστη...

ευχομαι στην αλλη κοπελα θετικη χοριακη..εγω....φολα σημερ

Την έχω πατήσει και γω έτσι μια φορά.Εκανα πρωί χοριακή και μεσημερί αδιαθετώ.Με πέρνει τηλ ο μικροβιολόγος και μου λέει αρνητική.Εύχομαι να γίνοταν κάτι και να σου έλεγε θετική.Αν πάρεις σαν πρώτη μέρα περιόδου την σημερινή τις πετύχατε τις γόνιμες γι αυτό το μήνα?

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

λουπιτα ευχομαι μια μεγαλη χοριακη,ακομα και το αχνο σημαινει θετικο,να μας  ενημερωσεις...αναμενουμε και σενα και τις αλλες κοπελες...μακαρι ολες να ειστε εγκυουλεςςςς

για να δουμε!!!Εγώ πάντως αισθάνομαι εγκυος.με 3 αρνητικά τεστ και ένα που αχνιζει!

πρίν από 2 λεπτά , ath_gal1 είπε:

αρχη ειναι ακομα....αλλα κ καφε να ειναι ...γενικοτερα αιμα.δεν ειναι κ το καλυτερο...

ετσι αιμα ειχα στο εξωμητριο

σοβαρα? επειδη εχω ακουσει για αιματακι εμφυτευσης γιαυτο σε ρώτησα!!!! αχ τι να πω.καλοκαίρι είναι άλλη διάθεση για ζουζουνιες.βουρ λοιπόν. 

για να δουμε!!!Εγώ πάντως αισθάνομαι εγκυος.με 3 αρνητικά τεστ και ένα που αχνιζει!

Με μια θετική χοριακή εύχομαι!!Πιστεύω δεν θα σε προδώσει η διαισθησή σου:-D!!Από συμπτωματάκια πως πάς?

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Την έχω πατήσει και γω έτσι μια φορά.Εκανα πρωί χοριακή και μεσημερί αδιαθετώ.Με πέρνει τηλ ο μικροβιολόγος και μου λέει αρνητική.Εύχομαι να γίνοταν κάτι και να σου έλεγε θετική.Αν πάρεις σαν πρώτη μέρα περιόδου την σημερινή τις πετύχατε τις γόνιμες γι αυτό το μήνα?

και εγω το επαθα τον γεναρη.... 

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Με μια θετική χοριακή εύχομαι!!Πιστεύω δεν θα σε προδώσει η διαισθησή σου:-D!!Από συμπτωματάκια πως πάς?

μαριλια μου τίποτα.απολύτως τίποτα από συμπτώματα.λίγο πρισμένη κοιλίτσα εχω .εξαφανιστηκαν οι κατω κοιλιακοι μου χαχαχ.και λιγο πρισμενο στηθος.αυτα. εσυ????

• Μου αρέσει 1

μαριλια μου τίποτα.απολύτως τίποτα από συμπτώματα.λίγο πρισμένη κοιλίτσα εχω .εξαφανιστηκαν οι κατω κοιλιακοι μου χαχαχ.και λιγο πρισμενο στηθος.αυτα. εσυ????

προσπαθω κ εγω να πεταξω κατω κοιλιακο αλλα που...λεω αφου παιδι δεν πιανεις πετα κανα κοιλιακο τουλαχιστον!τπτ!το δουλευω ομως!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

αφου μουρθε περιοδος νωριτερα ...σημαινει οτι ειχα και νωριτερα γονιμες....

επι της ουσιας ...οι γονιμεσ καθοριζουν ποτε θα εχουμε περιοδο...

αρα δεν τις πετυχαμε....εγω υπολογισα ωορηξια βασει 29 ημ. κυκλου....και οχι 26! \καλα κρασια δλδ ...

αντε στα δικα σας τωρα..! νεξτ ταιμ εγω ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Just now, λουπιτα είπε:

Και γω πρησμένο στήθος που πονάει και μια ενοχλησούλα ωοθήκες.Θα κάνω υπομονή μέχρι Πέμπτη έχω μέρες ακόμα.Το περίεργο είναι ότι το στήθος με πονάει από την 23 μέρα του κύκλου.Αλλά όπως έχω καταλάβει όλα μπορούν να συμβούν.Αντε να περάσουν οι ωρίτσες να μας πείς τα ευχάρισταααα!!!

Just now, ath_gal1 είπε:

αρα δεν τις πετυχαμε....εγω υπολογισα ωορηξια βασει 29 ημ. κυκλου....και οχι 26! \καλα κρασια δλδ ...

παρε τεστακια οωρηξιας καλεεεεε

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

προσπαθω κ εγω να πεταξω κατω κοιλιακο αλλα που...λεω αφου παιδι δεν πιανεις πετα κανα κοιλιακο τουλαχιστον!τπτ!το δουλευω ομως!

χαχαχαχαχα καλά κάνεις!!!!! Και στην εγκυμοσύνη καλο είναι να ασκούμαστε.δεν κανουμε τοση κατακρατηση υγρων.

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Και γω πρησμένο στήθος που πονάει και μια ενοχλησούλα ωοθήκες.Θα κάνω υπομονή μέχρι Πέμπτη έχω μέρες ακόμα.Το περίεργο είναι ότι το στήθος με πονάει από την 23 μέρα του κύκλου.Αλλά όπως έχω καταλάβει όλα μπορούν να συμβούν.Αντε να περάσουν οι ωρίτσες να μας πείς τα ευχάρισταααα!!!

αντε να περασουνε ναι!!!!! παω να μαγειρεψω να περάσει η ωρα παιδιά χαχαχα.θα με δείτε με τα αποτελέσματα τα απόγευμα.φιλιά σε ολεςςςςς

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

Mωρέ όπως το μυρίζομαι μαζί θα πηγαίνουμε.Τον επόμενο μήνα πιο εντατικές προσπάθειες!!!!

• Μου αρέσει 1

παρε τεστακια οωρηξιας καλεεεεε

χαχαχαχαχα καλά κάνεις!!!!! Και στην εγκυμοσύνη καλο είναι να ασκούμαστε.δεν κανουμε τοση κατακρατηση υγρων.

καλα εννοείται αυτο...αν παρω κιλα μπορει να παθω κ καταθλιψη...κυριολεκτικά το λεω οχι για πλακα...ειχα περασει παλι μια φαση οχι βεβαια με κιλα για αλλο λογο οποτε με φοβαμαι λιγο...και εννοείται οτι εχω σκοπο αν ολα πηγαινουν καλα να συνεχίσω την γυμναστικη οχι μονο για τα κιλα αλλα γιατί μου αρέσει...νιωθω καλα...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Angelina01 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Andrianni!! Εύχομαι να έχεις σύντομα ένα θετικό αποτέλεσμα :-) αν μπορώ να βοηθήσω, να μην διστάσεις καθόλου ! 

Σ' ευχαριστώ!!! Παραμένεις άπαιχτη! Περιμένω τα καλά σου νέα κ αν χρειαστώ κάτι θα σου πω...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα εννοείται αυτο...αν παρω κιλα μπορει να παθω κ καταθλιψη...κυριολεκτικά το λεω οχι για πλακα...ειχα περασει παλι μια φαση οχι βεβαια με κιλα για αλλο λογο οποτε με φοβαμαι λιγο...και εννοείται οτι εχω σκοπο αν ολα πηγαινουν καλα να συνεχίσω την γυμναστικη οχι μονο για τα κιλα αλλα γιατί μου αρέσει...νιωθω καλα...

έλα σε μένα να σε τακτοποιήσω.zumba instructor ειμαι.δώρο τα μαθήματα μέχρι να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσυνης.!!!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 15 λεπτά , λουπιτα είπε:

έλα σε μένα να σε τακτοποιήσω.zumba instructor ειμαι.δώρο τα μαθήματα μέχρι να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσυνης.!!!!!

τελειαααα!!!!θα ερχομουν για μαθήματα αλλα θα το εχετε πιασει το σπορακι οποτε αναβαλλονται!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...