Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ετσι μετρανε απο την τελευταια περιοδο μεχρι να συμπληρωσεις 40 εβδομαδες !!! κοντα ειμαστε , εγω ειχα 11/01 τελευταια περιοδο. οποτε την αλλη βδομαδα θα ακουσεις καρδουλα!

Αχ μακαριιι..ο αντρας μου δεν παταει στη γη.. @Τονι@ οχι δε μου εξηγησε για την ηλικια εμβρυου που λες.

Δε μου ειπε κι αλλα βασικα μου ειπε να τον καλω κι οτι θα με δει συντομα.ας πουμε εμαθα οτι δεν κανει να τρωω μαρουλι απο αλλες γυναικειες συμβουλες.επιπλεον δε μου ειπε για το σεξ που εμαθα οτι απαγορευεται το πρωτο τριμηνο 

Ισχυουν ολα αυτα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

ετσι μετρανε απο την τελευταια περιοδο μεχρι να συμπληρωσεις 40 εβδομαδες !!! κοντα ειμαστε , εγω ειχα 11/01 τελευταια περιοδο. οποτε την αλλη βδομαδα θα ακουσεις καρδουλα!

και εγω ετσι ηξερα ! οποτε μακαρι ..

αληθεια ???ε τους κλεφτες στην βιοιατρικη!! 30 ευρω ζητησαν!!! 

Σιγουρα γτ κανω πολυ συχνα και βαριεμαι να πηγαινω να μου τη γραφουν καποιες φορες...

jgJqp3.png

@Τονι@ εμενα καθολου... Ισα ισα μουελεγε μην καταπιεζομαι λογου άγχος που περναει και στο έμβρυο.  Χαρούμενη μαμα χαρούμενο έμβρυο!!!! 

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Αχ μακαριιι..ο αντρας μου δεν παταει στη γη.. @Τονι@ οχι δε μου εξηγησε για την ηλικια εμβρυου που λες.

Δε μου ειπε κι αλλα βασικα μου ειπε να τον καλω κι οτι θα με δει συντομα.ας πουμε εμαθα οτι δεν κανει να τρωω μαρουλι απο αλλες γυναικειες συμβουλες.επιπλεον δε μου ειπε για το σεξ που εμαθα οτι απαγορευεται το πρωτο τριμηνο 

Ισχυουν ολα αυτα?

Απογορευεται το σεξ στο πρωτο τρίμηνο!  Οσο για το μαρούλι επιτρέπεται απλως πρέπει ναπλενεις καλά τα λαχανικα σου... 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Αχ απ τη μια το ευχομαι αλλα φοβαμαιιιιι... Αμα κανω τεστ δεν πρόκειται να δείξει ακομα... Αλλα αν δεν ειμαι που είναι το ποιο πιθανο αυτο θα σταματήσω αδικα την αντιβίωση...

εγω ειχα 11η μερα θετικο τεστ ωορηξιας, κ εκανα τεστ 21η μερα το απογευμα , κ ισα ισα που φαινοταν , αφου το πεταξα γτ λεω επειδη το θελω το βλεπω.. οποτε αν ειναι να κανεις κανε την 24 μερα που θα φανει ισα ισα ..στο λεω για να μην δεις κανενα αρνητικο κ απογοητευεις κ εισαι οντως ομως!! απο προσ, εμπερια στο λεω..  για εμενα ισχυει κ το αλλο , οτι με πρωινα ουρα  , δεν δειχνει τοσο εντονο το τεστ  οσο με απογευματινα!!! οσο περιεργο κ να ειναι 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Ισχυουν ολα αυτα?

Προφανώς και μπορείς να τρως μαρούλι και όλα τα λαχανικά αρκεί να τα πλένεις πολυ προσεκτικά.  Νομίζω ότι έχεις άγνοια πολλών βασικών πραγμάτων.  Μήπως να άλλαζες γιατρό να έβρισκες έναν πιο υπεύθυνο? ? Έχεις κάνει χοριακη εδώ και 2 βδομάδες και εκτός του ότι δεν σε έχει ζητήσει να σε  δει,  σε έχει αφήσει σε μαύρα σκοτάδια. Που λόγω του ιστορικού σου θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Ούτε μία χοριακη δεν σε έστειλε να ξανακάνεις.   Εσύ δεν έχεις αγωνία πια να δεις πως πάει αυτή η εγκυμοσύνη? ?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου πολλές οι σελίδες αλλα τις διαβασα οοοολες. @ada32 κορίτσι μου γιατί σε προβληματίζει που είναι αχνό? Θες να βαλω προφίλ το δικό μου να δεις ποοοοσο αχνό ηταν? 

nlmNp2.png

εγω ειχα 11η μερα θετικο τεστ ωορηξιας, κ εκανα τεστ 21η μερα το απογευμα , κ ισα ισα που φαινοταν , αφου το πεταξα γτ λεω επειδη το θελω το βλεπω.. οποτε αν ειναι να κανεις κανε την 24 μερα που θα φανει ισα ισα ..στο λεω για να μην δεις κανενα αρνητικο κ απογοητευεις κ εισαι οντως ομως!! απο προσ, εμπερια στο λεω..  για εμενα ισχυει κ το αλλο , οτι με πρωινα ουρα  , δεν δειχνει τοσο εντονο το τεστ  οσο με απογευματινα!!! οσο περιεργο κ να ειναι 

Αντα μου το πόσο σκουραίνει η γραμμή έχει να κάνει με τη συγκέντρωση της ορμόνης στα ούρα (η οποία για κάποιο λόγο μπορεί να είναι χαμηλή, χωρίς να σημαίνει τίποτα). Για αυτό και η αιματολογική είναι πιο αξιόπιστη. Το απόγευμα θα ξέρεις.

Όσο για το πότε μπορεί να δείξει ένα τεστ, εξαρτάται από το πότε έγινε η εμφύτευση. Πιθανότατα εσένα η εμφύτευση έγινε νωρίς -μάλλον 6η-7η μέρα μετά την ωορρηξία, για αυτό και σου έδειξε το τεστ αχνή γραμμή την 9η-10η. Σε μία άλλη κοπέλα όμως η εμφύτευση μπορεί να γίνει τη 10η μέρα μετά την ωορρηξία, και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να δείξει το τεστ πριν από τη 12η μερα μετά την ωορρηξία.

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου πολλές οι σελίδες αλλα τις διαβασα οοοολες. @ada32 κορίτσι μου γιατί σε προβληματίζει που είναι αχνό? Θες να βαλω προφίλ το δικό μου να δεις ποοοοσο αχνό ηταν? 

καλημερα! ναι μπορεις σε παρακαλω? και να μου πεις ποτε το εκανες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, alina80 είπε:

Αντα μου το πόσο σκουραίνει η γραμμή έχει να κάνει με τη συγκέντρωση της ορμόνης στα ούρα (η οποία για κάποιο λόγο μπορεί να είναι χαμηλή, χωρίς να σημαίνει τίποτα). Για αυτό και η αιματολογική είναι πιο αξιόπιστη. Το απόγευμα θα ξέρεις.

Όσο για το πότε μπορεί να δείξει ένα τεστ, εξαρτάται από το πότε έγινε η εμφύτευση. Πιθανότατα εσένα η εμφύτευση έγινε νωρίς -μάλλον 6η-7η μέρα μετά την ωορρηξία, για αυτό και σου έδειξε το τεστ αχνή γραμμή την 9η-10η. Σε μία άλλη κοπέλα όμως η εμφύτευση μπορεί να γίνει τη 10η μέρα μετά την ωορρηξία, και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να δείξει το τεστ πριν από τη 12η μερα μετά την ωορρηξία.

Γεια σου αλιιιιναα μου!!! Σωστα ολοσωστα!!! 

καλημερα! ναι μπορεις σε παρακαλω? και να μου πεις ποτε το εκανες?

μια ημέρα πριν την περίοδο και την επόμενη χοριακη 49, 81. Το clear blue ειχα κανει. Μισό να το φτιαξω. 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

για μενα εχεις δικιο ! στην Μαντη αυτο ειπα κ εγω να κανει καλυτερα 24η μερα  για να μην απογοητευτει ... γτ εγω εκανα 21 αλλα τον  πονο που περιεγραφα τον ενιωσα 17η μερα .. κ μαλλον αν εγινε η εμφυτευση , εγινε νωρις ..

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Γεια σου αλιιιιναα μου!!! Σωστα ολοσωστα!!! 

μια ημέρα πριν την περίοδο και την επόμενη χοριακη 49, 81. Το clear blue ειχα κανει. Μισό να το φτιαξω. 

οκ , περιμενω ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

Προφανώς και μπορείς να τρως μαρούλι και όλα τα λαχανικά αρκεί να τα πλένεις πολυ προσεκτικά.  Νομίζω ότι έχεις άγνοια πολλών βασικών πραγμάτων.  Μήπως να άλλαζες γιατρό να έβρισκες έναν πιο υπεύθυνο? ? Έχεις κάνει χοριακη εδώ και 2 βδομάδες και εκτός του ότι δεν σε έχει ζητήσει να σε  δει,  σε έχει αφήσει σε μαύρα σκοτάδια. Που λόγω του ιστορικού σου θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Ούτε μία χοριακη δεν σε έστειλε να ξανακάνεις.   Εσύ δεν έχεις αγωνία πια να δεις πως πάει αυτή η εγκυμοσύνη? ?

Κι εγω σκεφτομουν ν αλλαξω γιατρο.Αυτος ειναι αυτος που εχω εξω.Βεβαια εχει πολυ καλη φημη.Χοριακη δε μου ζητησε αλλη θεωρει υερβολη να κανω εφοσον υπερηχογραφικα ειναι ολα καλα.μου ειπε να μην αγχωνομαι.Και προσπαθω να το τηρισω.

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Κι εγω σκεφτομουν ν αλλαξω γιατρο.Αυτος ειναι αυτος που εχω εξω.Βεβαια εχει πολυ καλη φημη.Χοριακη δε μου ζητησε αλλη θεωρει υερβολη να κανω εφοσον υπερηχογραφικα ειναι ολα καλα.μου ειπε να μην αγχωνομαι.Και προσπαθω να το τηρισω.

Ποσες χοριακες έχεις κανει εμένα μονοδυο είχε ζητήσει και μετα είχαμε τον υπερηχο. Να τα πλένεις και με ξύδι. Απολυμενονται καλύτερα τα λαχανικα. 

@ada32 το βαλα

nlmNp2.png

@Smile89 με το καλο το μωρακι σου.χαιρομαι που μου γραφεις γιατι ενιωσα ασχημα οταν ειπες οτι σε αντιπαθησα.ενω εγω δε νιωθω ετσι για κανεναν ανθρωπο γενικα.εκανα δυο χοριακες μια 40.5 και μια 1100 μια βδομαδα μετα.δε ζητησε αλλη αλλα μου ειπε οτι αν θελω να πληρωνω χαμενα λεφτα και για δικο μου αγχος να παω.Προσπαθω να ειμαι χαλαρη ν αφησω τη φυση να δουλεψει.

Εχω ασφαλεια και σκεφτομαι να βρω πανεπιστημιακο γιατρο κανω ερευνα για το ποιον μετα τον υπερηχο καρδιας που ειναι την αλλη βδομαδα θα παω σε αλλον.

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

Εγω 12η ειχα θετικό αλλα ισως και 11η... Γτ δεν ηθελα να κανω τεστ και τα ξεκίνησα 12η... Το πρωι ηταν σχεδον ιδια με την ελεγχου και το απογευμα ηταν τελείως αχνή.... Οποτε ισως το θετικο να ηταν και 11η μερα.. Και χθες 19η μερα ειχα πολλα τσιμπήματα αριστερα και στο κεντρο και πονο στη μέση αλλα μονο το πρωι... Ναι Σάββατο σκεφτομαι να κανω γτ αν μια στο εκατομμύριο ειμαι θελω να σταματήσω την αντιβιωση το συντομότερο...

jgJqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , zina7777 είπε:

Έκανες υπερηχογραφημα?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...