Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια! τις εκανα τις εξετασεις μου εκτος απο την βιταμινη D , που θα την κανω αυριο γτ δεν την καλυπτε  ο εοππυ κ θα την κανω σε ικα . 

σημερα μαζι με τα ουρα που εδωσα , εκανα κ ενα τεστ εγκυμοσυνης κ φανηκε η δευτερη γραμμη παλι αχνη αλλα ξεκαθαρη! 

Να πω τους ενδοιασμους μου, επειδη ειχα κ την βιοχημικη , πρωτον δεν ειδα καθολου αιμα που λενε εμφυτευσης.. δευτερον με ποναει το στηθος λιγο .. απλα οταν γελαω η φτερνιζομαι νιωθω κατι πονακια στιγμιαια.. μονο αυτα κ σαν να φοβαμαι οτι θα καταληξει αλλιως μου φαινεται ... 

κ παλι οπως κ στην αλλη , εκοψα τα γλυκα , δεν τα θελω ενω στα φυσιολογικα μου , τρωω καθε μερα σοκολατα.

Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι μπορουσα το εκανα, εκανα τις εξετασεις , θα παρω σιδηρο κ φυλλικο , κ βλεπουμε .. δεν μπορω να κανω κατι αλλο

Μην ξεχνάς ότι σήμερα είναι η μέρα που περιμενες περίοδο  δεν έχεις καθυστέρηση ακόμα οπότε λογικό να μην βγαίνει και πολύ έντονο.πιστευω όλα θα είναι μια χαρά!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Μάντη μου τσέκαρε την αντιιωση που πέρνεις στο e lactancia.  Ειναι σαιτ για τα φαρμακα που ειναι συμβατά με θηλασμο.  Εχω 4 μερες που ειμαιχαλια κρυωμενη πινω και αντιβίωση και ντεπόν και αντιβηχικο

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

28/12 τελευταια περιοδο και εβδομαδα με εβγαλε 5 + 

Δεν καταλαβα αυτο το μετρημα αλλα οκ...

@Τονι@

Ποιος στο έβγαλε? ? Τι δεν κατάλαβες? ? Πες μου να σε βοηθήσω. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 hour ago, Nati85 είπε:

Πόσες σελιδες γράψατε πάλι μωρέ μουρλα? Καλά επειδή σας ξέρω για φαγητά θα έχετε γράψει σιγουρα να μας πέσουν τα σαγόνια και περί ανέμων και υδάτων! Πάω να διαβασωωωωωωωω!!

Ουφ τα διάβασα!! Ευτυχώς θα κάνω μπεφτεκια σήμερα ήμουν σίγουρη ότι θα λέγατε για φαγητά!!

@ada32 πότε θα βγει η χοριακη?

@Μαρθα Κ πολύ καλό σύμπτωμα που έχεις γεμίσεις φλέβες!!περιμένουμε το τεστακι σου!

@andrianni δεν αρχισαν καν οι γόνιμες σε μένα!αργούν ακόμα!έχω μια καλή διαίσθηση για σένα αυτό τον μήνα!!

@MelinaFo δεν υπαρχεις είσαι θεαααα!

@Smile89 όλα καλά σημερα?να πεις στον άντρα σου να σου πάρει μαρκαδορακια και μάνταλα να ζωγραφίζεις!!

@Alekagala τι όμορφη ιστορια!και τι παρατηρητικότητα ο άντρας σου!!! Περαστικά σας κοριτσάκι μου.

Καλημέρα, οχι τίποτα αλλο το χω με την  ζωγραφική 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Ποιος στο έβγαλε? ? Τι δεν κατάλαβες? ? Πες μου να σε βοηθήσω. 

Ο γιατρος.μετρανε απ την τελευταια περιοδο.ενω του ειπα οτι ειχα επαφες τις γονιμες και ξερω μερες.με το δικο μου μυαλο και σημειωσεις ειμαι λιγοτερο..

πρίν από 6 λεπτά , Alekagala είπε:

@Μάντη μου τσέκαρε την αντιιωση που πέρνεις στο e lactancia.  Ειναι σαιτ για τα φαρμακα που ειναι συμβατά με θηλασμο.  Εχω 4 μερες που ειμαιχαλια κρυωμενη πινω και αντιβίωση και ντεπόν και αντιβηχικο

Χαμηλος κίνδυνος βγαίνει.... Vibramycin παιρνω ανα 12 ωρες..

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Μην σκέφτεσαι αρνητικά!  Ολα θα πανε καλα!!! Βιταμινη d εγω κανω ανα 3 μηνες και μου τη γραφουν κανονικα μεσο εοπυ... Εσενα γτ οχι;;

μου εγραψε παρα πολλα χθες η παθολογος , απο γενικη αιματος , βιταμινη Β12, φερριτινη , σιδηρο , τοξοπλασμα,αντισωματα ηπατιτιδας , αυστριαλιανο αντιγονο,  και για να μην περιμενω τον ενδοκρινολογο κ γυναικολογο , μου εγραψε προγεστρονη, χοριακη, κ για θυρεοειδη , αντισωταματα , ft3  , ft4 κ για στιγμα μεσογειακης  κ κατι αλλα .. κ συμπληρωθηκε το πλαφοον που μπορουσε να μου γραψει για 1 μερα !!! κ ενω μου εγραψε την D , δν ειδαμε που εγραφε οτι μονο στα δημοσια γινεται δωρεαν! κ θα παω σε καποιο ικα να την κανω , γτ στην βιοιατρικη ηθελε 30 ευρω ενω ετσι ειναι 1,50!!! πανακριβα ειναι χωρις παραπεμπτικα.. 

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Μην ξεχνάς ότι σήμερα είναι η μέρα που περιμενες περίοδο  δεν έχεις καθυστέρηση ακόμα οπότε λογικό να μην βγαίνει και πολύ έντονο.πιστευω όλα θα είναι μια χαρά!

φανταζεσαι μετα να τα εχω ολα μαζι  ....!!! ναι σημερα περιμενα περιοδο αλλα ουτε ιχνος αιματος .

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

μου εγραψε παρα πολλα χθες η παθολογος , απο γενικη αιματος , βιταμινη Β12, φερριτινη , σιδηρο , τοξοπλασμα,αντισωματα ηπατιτιδας , αυστριαλιανο αντιγονο,  και για να μην περιμενω τον ενδοκρινολογο κ γυναικολογο , μου εγραψε προγεστρονη, χοριακη, κ για θυρεοειδη , αντισωταματα , ft3  , ft4 κ για στιγμα μεσογειακης  κ κατι αλλα .. κ συμπληρωθηκε το πλαφοον που μπορουσε να μου γραψει για 1 μερα !!! κ ενω μου εγραψε την D , δν ειδαμε που εγραφε οτι μονο στα δημοσια γινεται δωρεαν! κ θα παω σε καποιο ικα να την κανω , γτ στην βιοιατρικη ηθελε 30 ευρω ενω ετσι ειναι 1,50!!! πανακριβα ειναι χωρις παραπεμπτικα.. 

φανταζεσαι μετα να τα εχω ολα μαζι  ....!!! ναι σημερα περιμενα περιοδο αλλα ουτε ιχνος αιματος .

Ada μου εγω την κανω σε μικροβιολογικο και οταν δεν εχω συνταγη μου παίρνει 5 ευρο... Σε ιδιωτικό μικροβιολογικο...

jgJqp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Μάντη είπε:

Και εγω ρωτησα το γυναικολογο και μου ειπε οτι σπάνια μπορει να δημιουργήσει αποβολη... Αλλα ανησυχώ! !! Ναι αυτη παίρνω!  Θετικο τεστ ειχα την 12η μερα... Σημερα ειναι 20η

αααα κ εγω μετα απο 6 μερες απο το θετικο τεστ ωορ. ενιωσα εκεινο τον πονο!! λες να ηταν το ιδιο με μενα??????

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Alekagala είπε:

@ada32 ναι συνέχισα κανονικότατα το γυμναστήριο αν και ο γιατρός μου τοαπαγορευεσαι για το πρωτο τρίμηνο. Σα πιο μεγαλη και έμπειρη θα σε συμβούλευα να πας γυμναστήριο μετα το τριτο μηνα. Να πιαστει καλα και μετά.  Ετσι και αλλιως στο 4ο ανεβαίνει η ψυχολογία μας! 

Επισης διαβασα για τα νύχια επιτρέπεται κανονικα να τα βαφουμε απλώς να αερίζεται ο χωρος για να μη μας ενοχλούν οι μυρωδιες

Επίσης ο ταραμας επιτρέπεται....  Απαγορεύονται τα βαριά ψαρια και τα οστρακοειδή αμφιβόλου ποιότητας λογω κινδύνου δηλητηριασης

Ειδα για καποιο ταξιδι . Ταξίδεψα 6 μηνών και 8 μηνών δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με τις ακτίνες αφου δεν επιρεαζειτην εγκυμοσύνη 

Εγώ είπα για τον ταραμά.  Και είπα ότι κάθε γιατρός έχει τη γραμμή του.  Εμένα η δικιά μου με πήγαινε συντηρητικά 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Alekagala είπε:

@ada32 ναι συνέχισα κανονικότατα το γυμναστήριο αν και ο γιατρός μου τοαπαγορευεσαι για το πρωτο τρίμηνο. Σα πιο μεγαλη και έμπειρη θα σε συμβούλευα να πας γυμναστήριο μετα το τριτο μηνα. Να πιαστει καλα και μετά.  Ετσι και αλλιως στο 4ο ανεβαίνει η ψυχολογία μας! 

Επισης διαβασα για τα νύχια επιτρέπεται κανονικα να τα βαφουμε απλώς να αερίζεται ο χωρος για να μη μας ενοχλούν οι μυρωδιες

Επίσης ο ταραμας επιτρέπεται....  Απαγορεύονται τα βαριά ψαρια και τα οστρακοειδή αμφιβόλου ποιότητας λογω κινδύνου δηλητηριασης

Ειδα για καποιο ταξιδι . Ταξίδεψα 6 μηνών και 8 μηνών δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με τις ακτίνες αφου δεν επιρεαζειτην εγκυμοσύνη 

οκ , ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

αααα κ εγω μετα απο 6 μερες απο το θετικο τεστ ωορ. ενιωσα εκεινο τον πονο!! λες να ηταν το ιδιο με μενα??????

Αχ απ τη μια το ευχομαι αλλα φοβαμαιιιιι... Αμα κανω τεστ δεν πρόκειται να δείξει ακομα... Αλλα αν δεν ειμαι που είναι το ποιο πιθανο αυτο θα σταματήσω αδικα την αντιβίωση...

jgJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

Ο γιατρος.μετρανε απ την τελευταια περιοδο.ενω του ειπα οτι ειχα επαφες τις γονιμες και ξερω μερες.με το δικο μου μυαλο και σημειωσεις ειμαι λιγοτερο..

Δεν πάει έτσι.  Από την τελευταία περίοδο μετράνε.  Άσχετα αν μπορεί να ξέρεις πότε έγινε η σύλληψη.  Γι αυτό λέμε ότι η πραγματική ηλικία του εμβρύου είναι συνήθως 2 βδομάδες μικρότερη από την ηλικία κύησης.  Δεν σου το εξήγησε? 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 13 λεπτά , zina7777 είπε:

28/12 τελευταια περιοδο και εβδομαδα με εβγαλε 5 + 

Δεν καταλαβα αυτο το μετρημα αλλα οκ...

@Τονι@

ετσι μετρανε απο την τελευταια περιοδο μεχρι να συμπληρωσεις 40 εβδομαδες !!! κοντα ειμαστε , εγω ειχα 11/01 τελευταια περιοδο. οποτε την αλλη βδομαδα θα ακουσεις καρδουλα!

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Χαμηλος κίνδυνος βγαίνει.... Vibramycin παιρνω ανα 12 ωρες..

και εγω ετσι ηξερα ! οποτε μακαρι ..

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Ada μου εγω την κανω σε μικροβιολογικο και οταν δεν εχω συνταγη μου παίρνει 5 ευρο... Σε ιδιωτικό μικροβιολογικο...

αληθεια ???ε τους κλεφτες στην βιοιατρικη!! 30 ευρω ζητησαν!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...