Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα! Δυστυχώς σήμερα ήρθε κανονικότατα στην ώρα της.. 

@caramel_83 βάλε με για 8 Μαρτίου και ας ελπίζω πως δε χαπακωνομαι τζάμπα και ο επόμενος κύκλος θα είναι πιό μικρός.. άντε να δούμε! 

Φιλιά

• Λυπημένη/-ος 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

16 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

τελεια η φωτο σου!!εντονο το τεστακι σου!εφω στο πρωτο πηγαινα κατω απο το φως για να το δω!

Καλημερα ! σημερα εδωσα κ ουρα με τις εξετασεις κ εκανα κ ενα τεστ εγκυμοσυνης . σημερα βγηκε η δευτερη γραμμη αλλα παλι δεν ειναι τοσο εντονη οσο η ελεγχου .. :( :confused:  εσυ ποτε το ειχες κανει το πρωτο τεστ κ σου ειχε βγει ετσι αχνο ?

1 hour ago, zina7777 είπε:

Καλημερα στις ηδη και μελλοντικες γκαστρούλες.

Πολυ κρυο σημερα τα Γιαννενα.Τουρτουριζω..

Δεν εχω ανακατοσουρες κι αναρωτιεμαι αν εχουν ολες ..μηπως και τη γλυτωσω...

@elenakii22 σ ευχαριστω για την απαντηση σου.Δεν ηξερα οτι κανει κακο το μανικιουρ η αληθεια ειναι πως εχω συνηθισει με βαμμενα νυχια.Αλλα αν ειναι για το μωρο..

Εγω γυρισα μεσα σε μιση ωρα απ το καταξανθο στο καστανο σκουρο το φυσικο μου οταν αποφασισαμε για παιδι για να μη χρειαζεται να βαψω που μου βγαινει η ρυζα συχνα..εκει να δεις σοκκκ!!αφου δε με χωρισε τοτε..δε θα με χωρισει ποτε ο συζυγος.

@ada32 folidex μου εδωσε.τωρα μολις το ειδα.των 400 και να πινω ενα καθε μερα.και μανγησιο αναβραζον orbimag κοκκινη συσκευασια

καλημερα ! το ελενακι σου ειπε οτι δεν κανει κακο το μανικιουρ κ δεν της το απαγορευσε ο γιατρος ! κ εγω ημιμονιμο θα τα κανω παλι σημερα! 

ναι το folidex εχει μικροτερη περιεκτικοτητα απο το filicine !  εσυ εχεις συμπτωματα?

πρίν από 10 λεπτά , Vila είπε:

Καλημέρα! Δυστυχώς σήμερα ήρθε κανονικότατα στην ώρα της.. 

@caramel_83 βάλε με για 8 Μαρτίου και ας ελπίζω πως δε χαπακωνομαι τζάμπα και ο επόμενος κύκλος θα είναι πιό μικρός.. άντε να δούμε! 

Φιλιά

καλημερα ! δεν πειραζει βιλα μου , τον αλλον μηνα θα προσπαθησετε ξανα! θα ερθει καποια στιγμη! δες εμενα που ειχα αγανακτησει κ ειχα αποφασισει για σπερματεγχυση ..  τι παιρνεις απο χαπια?

2 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Καλημερα και απο εμας!  Αυτό δεν ειναι σπιτι το λοιμωδών ειμαστε!!!!  Ολοι χαλι μαυρο και το μωρο επισης.... 

Σημερα 6/2 εχει γενεθλια ο συζυγος αλλα Πέρσυ τετοια μερα εμαθα οτι ημουν εγκυος..... 

6/2/2017 ημερα δευτερα ξυπναω το πρωι ετοιμάζω τα παιδια για το σχολειο ετοιμαζομαι και εγω για το γυμναστήριο αλλα δυστυχώς δεν ένοιωθα και πολυ καλα μαλλον ο μικρος με ειχε κολλήσει. Για εγκυμοσύνη ουτε συζήτηση μιας και ειχα κανεi χοριακη 4μερες πριν και ηταν αρνητική.  Παω γυμναστήριο και στο πρωτο τέταρτο δε μπορουσα να ακολουθήσω αλλου πηγαινει το δεξι αλλου το αριστερό....  Πριν τελειώσω το μαθημα βγαίνω και παω και κανω ενα ντουζ.  Ακολούθησε ο καθιερωμένος μου καφες στη κουμπαρα οτι οι κομαρες και οι ναυτιες επέστρεψαν δυναμικά.  Η κουμπαρα μου επέμενε παρε και κανε τεστ αλλα εγω κάθετη αφου ενιωθα άρρωστη και οχι έγκυος.  Παω σουπερμαρκετ και επιστρέφοντας σπιτι σταματάω με το αυτοκινητο και κανω εμετο. Απογοητευμένη και τρελα κουρασμένη αγοράζω και ενα clear blue για να το κανω στο σπιτι με τη λογικη με το που δειξει αρνητικό κατευθείαν να χαπακωθω γιατι αν αρρωστήσω κρεβατονομαι για μηνα!  11:30 κανω πρωτα το τεστ ο Σταύρος ειναι στο προφιλ μου και απο τη χαρα μου κανω παλι εμετό.  Κατευθειαν τηλεφωνο στο σύζυγό ο οποιος με το που το λεω απαντάει το ηξερα οτι εισαι έγκυος και του λεω απο που και η απαντηση του ηταν εισαι πρησμενη απο κατω στα γεννητικά οργανα πολύ παρατηριτικοτητα. Κατευθείαν αρπάζω κλειδια και παω σε μικροβιολογικό για χοριακη.  Στις 1:30 που βγήκαν τα αποτελεσματα αειχα 33 μονάδες και ετσι ξεκινησε το ταξιδι με πολυ αγχος, κούραση,  εμετους και αλλα δυο απαιτητικ: παιδια!  Τελος καλο ολα καλα.  Αν και ηταν η τελευτςι: μου εγκυμοσύνη δεν την χαρηκα καθολου αλλα τουλαχιστον βγηκε γαλανοματης ο τζιτζης!!!! 

Κοριτσια σας ευχομαι ολόψυχα να μεινετε εγκυουλες ! Πιστέψτε στον εαυτο σας και ολα θα γινουν αργα η γρήγορα ολες θα γινουμε μανουλες

τι ομορφη ιστορια !!!! να τα εκατοστησει ο αντρας !! να σε ρωτησω , γυμναστηριο συνεχισες οταν εμαθες οτι ησουν εγκυος? 

πρίν από 23 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλα αποτελεσματα!!!! 

ευχαριστω!!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Από χθες θέλω να σας γράψω για συμπτώματα αλλά το απέφυγα γτ πιστεύω ότι είναι φυσιολογικα όπως σε κάθε κύκλο μου.. αλλά λόγο επειδή αγχώνομαι θέλω τη συμβουλή σας... Ας ξεκινήσω με το ότι είχα  καλές επαφουλες... χθες λοιπόν 19 ημέρα απ' το πρωί μέχρι και το βράδυ που ήμουν ξαπλωμένη ένιωθα χαμηλά τσιμπήματα ποτέ αριστερά ποτέ στο κέντρο... Άλλα ήταν πολύ έντονα και αλλά όχι.. τώρα αυτό που με φοβίζει είναι ότι παίρνω αντιβίωση και δεν ενδείκνυται σε περίπτωση εγκυμοσύνης αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι ότι τόσο καιρό δεν έγινε τίποτα... Τι να κάνω;;;;;

jgJqp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

4. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

5. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

9. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

10. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

11. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

12. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

13. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

14. Smile89   ΠΗΤ  14/9/2018!!!

15. ΓΙΩΤΑ78  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. ntemiiiiii   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   248!!!!

18. zina7777   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   1100!!!!

19. melina92   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   311!!!!

20. ada32  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ !!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Ασία  22/1/2018!!!

2. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

3. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

4. WannaBeMother  27/1/2018!!!

5. ritaki13  29/1/2018!!!

6. kouzouni15 9/2/2018!!!

7. Μάντη  13/2/2018!!!

8. alina80 13-16/2/2018!!!

9. andrianni  14/2/2018!!!

10. ellilaw 14/2/2018!!!

11. Ungry girl 17/2/2018!!!

12. Elma86  20-22/2/2018!!!

13. Dimitr@17  22/2/2018!!!

14. kido  1/3/2018!!!

15. Vila  8/3/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Από χθες θέλω να σας γράψω για συμπτώματα αλλά το απέφυγα γτ πιστεύω ότι είναι φυσιολογικα όπως σε κάθε κύκλο μου.. αλλά λόγο επειδή αγχώνομαι θέλω τη συμβουλή σας... Ας ξεκινήσω με το ότι είχα  καλές επαφουλες... χθες λοιπόν 19 ημέρα απ' το πρωί μέχρι και το βράδυ που ήμουν ξαπλωμένη ένιωθα χαμηλά τσιμπήματα ποτέ αριστερά ποτέ στο κέντρο... Άλλα ήταν πολύ έντονα και αλλά όχι.. τώρα αυτό που με φοβίζει είναι ότι παίρνω αντιβίωση και δεν ενδείκνυται σε περίπτωση εγκυμοσύνης αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι ότι τόσο καιρό δεν έγινε τίποτα... Τι να κάνω;;;;;

Μπορεί να αναβληθεί η αντιβίωση? ?

1 hour ago, zina7777 είπε:

Καλημερα στις ηδη και μελλοντικες γκαστρούλες.

Πολυ κρυο σημερα τα Γιαννενα.Τουρτουριζω..

Δεν εχω ανακατοσουρες κι αναρωτιεμαι αν εχουν ολες ..μηπως και τη γλυτωσω...

@elenakii22 σ ευχαριστω για την απαντηση σου.Δεν ηξερα οτι κανει κακο το μανικιουρ η αληθεια ειναι πως εχω συνηθισει με βαμμενα νυχια.Αλλα αν ειναι για το μωρο..

Εγω γυρισα μεσα σε μιση ωρα απ το καταξανθο στο καστανο σκουρο το φυσικο μου οταν αποφασισαμε για παιδι για να μη χρειαζεται να βαψω που μου βγαινει η ρυζα συχνα..εκει να δεις σοκκκ!!αφου δε με χωρισε τοτε..δε θα με χωρισει ποτε ο συζυγος.

@ada32 folidex μου εδωσε.τωρα μολις το ειδα.των 400 και να πινω ενα καθε μερα.και μανγησιο αναβραζον orbimag κοκκινη συσκευασια

Γειά σου κούκλα μου.  Δεν είναι απαραίτητο να έχεις συνέχεια συμπτώματα.  Υπάρχουν και εύκολες εγκυμοσύνες.  Έκλεισες τελικα ραντεβού??

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! τις εκανα τις εξετασεις μου εκτος απο την βιταμινη D , που θα την κανω αυριο γτ δεν την καλυπτε  ο εοππυ κ θα την κανω σε ικα . 

σημερα μαζι με τα ουρα που εδωσα , εκανα κ ενα τεστ εγκυμοσυνης κ φανηκε η δευτερη γραμμη παλι αχνη αλλα ξεκαθαρη! 

Να πω τους ενδοιασμους μου, επειδη ειχα κ την βιοχημικη , πρωτον δεν ειδα καθολου αιμα που λενε εμφυτευσης.. δευτερον με ποναει το στηθος λιγο .. απλα οταν γελαω η φτερνιζομαι νιωθω κατι πονακια στιγμιαια.. μονο αυτα κ σαν να φοβαμαι οτι θα καταληξει αλλιως μου φαινεται ... 

κ παλι οπως κ στην αλλη , εκοψα τα γλυκα , δεν τα θελω ενω στα φυσιολογικα μου , τρωω καθε μερα σοκολατα.

Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι μπορουσα το εκανα, εκανα τις εξετασεις , θα παρω σιδηρο κ φυλλικο , κ βλεπουμε .. δεν μπορω να κανω κατι αλλο

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Μπορεί να αναβληθεί η αντιβίωση? ?

Γειά σου κούκλα μου.  Δεν είναι απαραίτητο να έχεις συνέχεια συμπτώματα.  Υπάρχουν και εύκολες εγκυμοσύνες.  Έκλεισες τελικα ραντεβού??

Κανω θεραπεια μαζι με τον αντρα μ για το ουρεοπλασμα και αν τη σταματήσω τωρα θα χασω ποσο καιρο και τις επομενες γονιμες μερες... Γτ απαγορεύετε και η επαφη... :wacko:

jgJqp3.png

@ada32 ο γιατρος μου ειπε πως δεν κανει.καταλαβα τι ειπε το @elenakii22.απλα λεω οτι δεν περιμενα να μου πει να μη τα βαφω.

@Τονι@ καλημερα σου.ραντεβου δεν εκλεισα ακομα περιμενω να μαθω ποτε δουλευει ο αντρα; μου για να κανονισω.παντως μου ειπε μετα τις 13-14 ...οσο για συμπτωματα.οχι ενοχλητικα.

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

vibramycin δεν παιρνεις?  ποτε ειχες ωορηξια?  αν παιρνεις αυτη την αντιβιωση,  επειδη την ειχα παρει εγω μετα την σαλπιγγογραφια κ εμεινα εγκυος μετα , δεν μου ειπε κατι ο γιατρος .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια! τις εκανα τις εξετασεις μου εκτος απο την βιταμινη D , που θα την κανω αυριο γτ δεν την καλυπτε  ο εοππυ κ θα την κανω σε ικα . 

σημερα μαζι με τα ουρα που εδωσα , εκανα κ ενα τεστ εγκυμοσυνης κ φανηκε η δευτερη γραμμη παλι αχνη αλλα ξεκαθαρη! 

Να πω τους ενδοιασμους μου, επειδη ειχα κ την βιοχημικη , πρωτον δεν ειδα καθολου αιμα που λενε εμφυτευσης.. δευτερον με ποναει το στηθος λιγο .. απλα οταν γελαω η φτερνιζομαι νιωθω κατι πονακια στιγμιαια.. μονο αυτα κ σαν να φοβαμαι οτι θα καταληξει αλλιως μου φαινεται ... 

κ παλι οπως κ στην αλλη , εκοψα τα γλυκα , δεν τα θελω ενω στα φυσιολογικα μου , τρωω καθε μερα σοκολατα.

Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι μπορουσα το εκανα, εκανα τις εξετασεις , θα παρω σιδηρο κ φυλλικο , κ βλεπουμε .. δεν μπορω να κανω κατι αλλο

Μην σκέφτεσαι αρνητικά!  Ολα θα πανε καλα!!! Βιταμινη d εγω κανω ανα 3 μηνες και μου τη γραφουν κανονικα μεσο εοπυ... Εσενα γτ οχι;;

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

@ada32 ο γιατρος μου ειπε πως δεν κανει.καταλαβα τι ειπε το @elenakii22.απλα λεω οτι δεν περιμενα να μου πει να μη τα βαφω.

@Τονι@ καλημερα σου.ραντεβου δεν εκλεισα ακομα περιμενω να μαθω ποτε δουλευει ο αντρα; μου για να κανονισω.παντως μου ειπε μετα τις 13-14 ...οσο για συμπτωματα.οχι ενοχλητικα.

εισαι απο τις τυχερες εσυ !!! το λεω γτ στο ημιμονιμο τα βαφεις 1 φορα τον μηνα , ενω με τα απλα , πρεπει καθε 2-3 μερες , οποτε  ειναι λιγοτερο το χημικο :P ..  

θυμησε μου ποσο εβδομαδων εισαι ?  τελευταια περιοδο?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

vibramycin δεν παιρνεις?  ποτε ειχες ωορηξια?  αν παιρνεις αυτη την αντιβιωση,  επειδη την ειχα παρει εγω μετα την σαλπιγγογραφια κ εμεινα εγκυος μετα , δεν μου ειπε κατι ο γιατρος .. 

Και εγω ρωτησα το γυναικολογο και μου ειπε οτι σπάνια μπορει να δημιουργήσει αποβολη... Αλλα ανησυχώ! !! Ναι αυτη παίρνω!  Θετικο τεστ ειχα την 12η μερα... Σημερα ειναι 20η

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Πόσων εβδομάδων έχεις φτάσει? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

@ada32 ναι συνέχισα κανονικότατα το γυμναστήριο αν και ο γιατρός μου τοαπαγορευεσαι για το πρωτο τρίμηνο. Σα πιο μεγαλη και έμπειρη θα σε συμβούλευα να πας γυμναστήριο μετα το τριτο μηνα. Να πιαστει καλα και μετά.  Ετσι και αλλιως στο 4ο ανεβαίνει η ψυχολογία μας! 

Επισης διαβασα για τα νύχια επιτρέπεται κανονικα να τα βαφουμε απλώς να αερίζεται ο χωρος για να μη μας ενοχλούν οι μυρωδιες

Επίσης ο ταραμας επιτρέπεται....  Απαγορεύονται τα βαριά ψαρια και τα οστρακοειδή αμφιβόλου ποιότητας λογω κινδύνου δηλητηριασης

Ειδα για καποιο ταξιδι . Ταξίδεψα 6 μηνών και 8 μηνών δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με τις ακτίνες αφου δεν επιρεαζειτην εγκυμοσύνη 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

εισαι απο τις τυχερες εσυ !!! το λεω γτ στο ημιμονιμο τα βαφεις 1 φορα τον μηνα , ενω με τα απλα , πρεπει καθε 2-3 μερες , οποτε  ειναι λιγοτερο το χημικο :P ..  

θυμησε μου ποσο εβδομαδων εισαι ?  τελευταια περιοδο?

28/12 τελευταια περιοδο και εβδομαδα με εβγαλε 5 + 

Δεν καταλαβα αυτο το μετρημα αλλα οκ...

@Τονι@

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...