Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Vila είπε:

Εγώ αγάπη πάω για τον επόμενο μήνα! Είδα καφέ σήμερα οπότε αύριο στην ώρα της η κυρία! 

Σίγουρα;;; κρίμα Αλλά τον επόμενο ξανά προσπάθειες!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 ώρες πρίν, M@ri@ είπε:

Γίνεται με περίοδο να έχω εγκυμοσύνη;;;; καλά που γράφτηκα όλο και κάτι καινούριο μαθαίνω χαχχαχα 

Δεν αποκλείεται... πρέπει να κάνεις έναν υπέρηχο όμως

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια...παλι το ξενυχτισατε ειδα...παω για δουλιτσα @ada32 περιμενουμε το αποτελεσμα της χοριακης σου...σας φιλω...τα λεμε οταν σχολασω...χεχε

Καλή δουλειά Δημητρούλα!!!

@ada32 αναμένουμε με αγωνία!!!

EvgLp2.png

17 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Μια χαρά τότε όλα βαίνουν καλώς!με το καλό να ακούσεις καρδούλα

@andrianni ποτέ περιμένεις τώρα?είσαι σε γόνιμες?

Καλημέρα!!! Πέρασαν οι γόνιμες. Στις 15 θα δείξει! Εσύ είσαι πιο πριν νομίζω; πάω να διαβάσω τι έγινε χθες κ εχω 20 σελίδες να διαβάσω!!!

καλημερα στα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα??? 

@ada32 συγχαρητηρια!!!!!  ευχομαι μια πολυ καλη χοριακη και με μια τελιομνη εγκυμοσυνη!!!! 

εγω μπαινω σιγα σιγα στισ γονιμες οποτε αρχιζουμε δουλεια ... :oops: 

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!  Αυτό δεν ειναι σπιτι το λοιμωδών ειμαστε!!!!  Ολοι χαλι μαυρο και το μωρο επισης.... 

Σημερα 6/2 εχει γενεθλια ο συζυγος αλλα Πέρσυ τετοια μερα εμαθα οτι ημουν εγκυος..... 

6/2/2017 ημερα δευτερα ξυπναω το πρωι ετοιμάζω τα παιδια για το σχολειο ετοιμαζομαι και εγω για το γυμναστήριο αλλα δυστυχώς δεν ένοιωθα και πολυ καλα μαλλον ο μικρος με ειχε κολλήσει. Για εγκυμοσύνη ουτε συζήτηση μιας και ειχα κανεi χοριακη 4μερες πριν και ηταν αρνητική.  Παω γυμναστήριο και στο πρωτο τέταρτο δε μπορουσα να ακολουθήσω αλλου πηγαινει το δεξι αλλου το αριστερό....  Πριν τελειώσω το μαθημα βγαίνω και παω και κανω ενα ντουζ.  Ακολούθησε ο καθιερωμένος μου καφες στη κουμπαρα οτι οι κομαρες και οι ναυτιες επέστρεψαν δυναμικά.  Η κουμπαρα μου επέμενε παρε και κανε τεστ αλλα εγω κάθετη αφου ενιωθα άρρωστη και οχι έγκυος.  Παω σουπερμαρκετ και επιστρέφοντας σπιτι σταματάω με το αυτοκινητο και κανω εμετο. Απογοητευμένη και τρελα κουρασμένη αγοράζω και ενα clear blue για να το κανω στο σπιτι με τη λογικη με το που δειξει αρνητικό κατευθείαν να χαπακωθω γιατι αν αρρωστήσω κρεβατονομαι για μηνα!  11:30 κανω πρωτα το τεστ ο Σταύρος ειναι στο προφιλ μου και απο τη χαρα μου κανω παλι εμετό.  Κατευθειαν τηλεφωνο στο σύζυγό ο οποιος με το που το λεω απαντάει το ηξερα οτι εισαι έγκυος και του λεω απο που και η απαντηση του ηταν εισαι πρησμενη απο κατω στα γεννητικά οργανα πολύ παρατηριτικοτητα. Κατευθείαν αρπάζω κλειδια και παω σε μικροβιολογικό για χοριακη.  Στις 1:30 που βγήκαν τα αποτελεσματα αειχα 33 μονάδες και ετσι ξεκινησε το ταξιδι με πολυ αγχος, κούραση,  εμετους και αλλα δυο απαιτητικ: παιδια!  Τελος καλο ολα καλα.  Αν και ηταν η τελευτςι: μου εγκυμοσύνη δεν την χαρηκα καθολου αλλα τουλαχιστον βγηκε γαλανοματης ο τζιτζης!!!! 

Κοριτσια σας ευχομαι ολόψυχα να μεινετε εγκυουλες ! Πιστέψτε στον εαυτο σας και ολα θα γινουν αργα η γρήγορα ολες θα γινουμε μανουλες

• Μου αρέσει 14

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

18 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Τελεια μελινακι μου...και εγω το πιστευω οτι θα μεινω εγκυος φετος...καλα χθες το βραδυ στον υπνο ξυπνησα απο αντποφορο πονο στην κοιλια...αφου τρομαξα λεω τι επαθα νυχτιατικα...στο κεντρο ομως και προς τα αριστερα...τι λετε να ειναι?μαλλον το εντερο μου?

Καλημέρα κορίτσια!!εχω μία απορία! Στις 7 Μαρτίου ειναι να ταξιδέψω αεροπορικώς για Δουβλίνο, και τότε θα ειμαι 9w+2d.. Ξέρει καμία αν επιτρέπεται να ταξιδέψω τότε από δίκη της εμπειρια; Κι αν ναι τότε τι κάνω με τον έλεγχο; Τους λέω οτι ειμαι έγκυος για να μην με περάσουν από ακτινες;

πρίν από 4 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!εχω μία απορία! Στις 7 Μαρτίου ειναι να ταξιδέψω αεροπορικώς για Δουβλίνο, και τότε θα ειμαι 9w+2d.. Ξέρει καμία αν επιτρέπεται να ταξιδέψω τότε από δίκη της εμπειρια; Κι αν ναι τότε τι κάνω με τον έλεγχο; Τους λέω οτι ειμαι έγκυος για να μην με περάσουν από ακτινες;

Απο οσο εχω διαβασει ο κίνδυνος ειναι μηδαμινος,  αλλα επειδη υπάρχουν αντικρουομενες αποψεις,  νομιζω το αναφερεις και σε υποβαλλουν σε απλο σωματικο ελεγχο... 

Καλημερα κιολας!!! :)

cO4Yp3.png

Καλημέρα ομορφες! Τι κάνετε;

Με πλάκωσε το πάπλωμα σήμερα, σε μια κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Με το ζόρι σηκώθηκα!

@ada32 μου πώς είσαι; Πήγες για χοριακή;

@Alekagala τι ωραία ιστορία. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τον άντρα σου!

Διαφημίσεις

Καλημερα στις ηδη και μελλοντικες γκαστρούλες.

Πολυ κρυο σημερα τα Γιαννενα.Τουρτουριζω..

Δεν εχω ανακατοσουρες κι αναρωτιεμαι αν εχουν ολες ..μηπως και τη γλυτωσω...

@elenakii22 σ ευχαριστω για την απαντηση σου.Δεν ηξερα οτι κανει κακο το μανικιουρ η αληθεια ειναι πως εχω συνηθισει με βαμμενα νυχια.Αλλα αν ειναι για το μωρο..

Εγω γυρισα μεσα σε μιση ωρα απ το καταξανθο στο καστανο σκουρο το φυσικο μου οταν αποφασισαμε για παιδι για να μη χρειαζεται να βαψω που μου βγαινει η ρυζα συχνα..εκει να δεις σοκκκ!!αφου δε με χωρισε τοτε..δε θα με χωρισει ποτε ο συζυγος.

@ada32 folidex μου εδωσε.τωρα μολις το ειδα.των 400 και να πινω ενα καθε μερα.και μανγησιο αναβραζον orbimag κοκκινη συσκευασια

Πόσες σελιδες γράψατε πάλι μωρέ μουρλα? Καλά επειδή σας ξέρω για φαγητά θα έχετε γράψει σιγουρα να μας πέσουν τα σαγόνια και περί ανέμων και υδάτων! Πάω να διαβασωωωωωωωω!!

Ουφ τα διάβασα!! Ευτυχώς θα κάνω μπεφτεκια σήμερα ήμουν σίγουρη ότι θα λέγατε για φαγητά!!

@ada32 πότε θα βγει η χοριακη?

@Μαρθα Κ πολύ καλό σύμπτωμα που έχεις γεμίσεις φλέβες!!περιμένουμε το τεστακι σου!

@andrianni δεν αρχισαν καν οι γόνιμες σε μένα!αργούν ακόμα!έχω μια καλή διαίσθηση για σένα αυτό τον μήνα!!

@MelinaFo δεν υπαρχεις είσαι θεαααα!

@Smile89 όλα καλά σημερα?να πεις στον άντρα σου να σου πάρει μαρκαδορακια και μάνταλα να ζωγραφίζεις!!

@Alekagala τι όμορφη ιστορια!και τι παρατηρητικότητα ο άντρας σου!!! Περαστικά σας κοριτσάκι μου.

• Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια...παλι το ξενυχτισατε ειδα...παω για δουλιτσα @ada32 περιμενουμε το αποτελεσμα της χοριακης σου...σας φιλω...τα λεμε οταν σχολασω...χεχε

Καλημερα ! εδωσα πριν απο λιγο αιμα  και θα τα εχω 19,30 περιπου , εννοειται θα σας ενημερωσω ! καλη δουλιτσα ! φιλακια

2 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα στα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα??? 

@ada32 συγχαρητηρια!!!!!  ευχομαι μια πολυ καλη χοριακη και με μια τελιομνη εγκυμοσυνη!!!! 

εγω μπαινω σιγα σιγα στισ γονιμες οποτε αρχιζουμε δουλεια ... :oops: 

καλημερα ! ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μου!  αντε να πιασετε δουλεια!!!!!!! να ιδρωσουν τα κορμια!!! κανεις τεστ ωορηξιας?

2 ώρες πρίν, soth_26 είπε:

Καλα αποτελέσματα!!! 

ευχαριστω πολυ

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Καλημερα ! εδωσα πριν απο λιγο αιμα  και θα τα εχω 19,30 περιπου , εννοειται θα σας ενημερωσω ! καλη δουλιτσα ! φιλακια

Καλα αποτελεσματα!!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Nati85 είπε:

Πόσες σελιδες γράψατε πάλι μωρέ μουρλα? Καλά επειδή σας ξέρω για φαγητά θα έχετε γράψει σιγουρα να μας πέσουν τα σαγόνια και περί ανέμων και υδάτων! Πάω να διαβασωωωωωωωω!!

Ουφ τα διάβασα!! Ευτυχώς θα κάνω μπεφτεκια σήμερα ήμουν σίγουρη ότι θα λέγατε για φαγητά!!

@ada32 πότε θα βγει η χοριακη?

@Μαρθα Κ πολύ καλό σύμπτωμα που έχεις γεμίσεις φλέβες!!περιμένουμε το τεστακι σου!

@andrianni δεν αρχισαν καν οι γόνιμες σε μένα!αργούν ακόμα!έχω μια καλή διαίσθηση για σένα αυτό τον μήνα!!

@MelinaFo δεν υπαρχεις είσαι θεαααα!

@Smile89 όλα καλά σημερα?να πεις στον άντρα σου να σου πάρει μαρκαδορακια και μάνταλα να ζωγραφίζεις!!

@Alekagala τι όμορφη ιστορια!και τι παρατηρητικότητα ο άντρας σου!!! Περαστικά σας κοριτσάκι μου.

το απογευμα νατι μου ! στις 19,30 περιπου  !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...