Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Vila είπε:

Μπαίνω να δω τι κάνουν τα κορίτσια μου και περιμένω να διαβάσω 4-5 σελίδες και τσουυυπ βλέπω 25! Ώπα λέω κάτι συνέβη εδώ... @ada32 κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!!!!! Πόσο πολύ χάρηκα! Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!! ❤

Εύψαριστω πολύ κορίτσι μου!!Εσύ τι κάνεις;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 51 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Οπωσδήποτε ναι μην το αμελήσεις...

Υπομονή κοριτσάκι,σε λίγο καιρό θα είσαι απόλυτα λειτουργική και χρηστική!Απόλαυσε το! Το αξίζει!

Οι θυσίες της μάνας...

Γίνεται με περίοδο να έχω εγκυμοσύνη;;;; καλά που γράφτηκα όλο και κάτι καινούριο μαθαίνω χαχχαχα 

πρίν από 28 λεπτά , M@ri@ είπε:

Γίνεται με περίοδο να έχω εγκυμοσύνη;;;; καλά που γράφτηκα όλο και κάτι καινούριο μαθαίνω χαχχαχα 

Δεν είναι περίοδος ουσιαστικα. Ναι γίνεται να εχεις μικρή αιμοραγία και να είσαι μπορεί να είναι λόγω της ευξησης των ορμονών. Εγω απο την ημέρα καθυστέρησης έως και Τωρα Εχω αιματακι και είμαι έγκυος. Λόγω του οτι δεν έχει προσκολληθεί ακόμη ο πλακούντας. 

nlmNp2.png

Αυτος ο τιτλος θεματος δεν ειναι λιγο τρομακτικος? 

"το 2018 ας γινουμε ολες μανες" 

Κανω μια γελιοτητα ειδα το πρωι μια μασκα προσωπου απο λιναροσποροκαι εχω γεμισει σπορια το μπανιο 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

tpnxp3.png

4 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχ ναι ναι 5 βραστα κροκο μονο απο το 1

3 το πρωι και 2 το απογευμα, περιπου 30  αυγα την βδομαδα δηλαδη! Το σκ τα μειωνει γτ δεν κανει προπονηση! Και αυτα τα φιλετα στηθος κοτοπουλο εχουν γεμισει την καταψυξη! Ο καφες μπορει να τελειωσει αλλα τα αυγα κ τα φιλετα ποτε!

κ εμεις σε αυτήν την μοιρα ειμαστε!!!τωρα αντι για βραστά φτιαχνουμε ομελετα σε αντικολλητικο τηγανι...5 βαζουμε κ εμεις 1 ολοκληρο 4 ασπραδια!!καλα φτιαχναμε κ ενα κεικ με αυγα(καμια 20αρια οχι κροκους φυσικα)κουακερ,σκονη πρωτεινης,κανελα κ αλλα δε θυμαμαι τωρα απεξω... 

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

κ εμεις σε αυτήν την μοιρα ειμαστε!!!τωρα αντι για βραστά φτιαχνουμε ομελετα σε αντικολλητικο τηγανι...5 βαζουμε κ εμεις 1 ολοκληρο 4 ασπραδια!!καλα φτιαχναμε κ ενα κεικ με αυγα(καμια 20αρια οχι κροκους φυσικα)κουακερ,σκονη πρωτεινης,κανελα κ αλλα δε θυμαμαι τωρα απεξω... 

Καταλαβα! Εμεις εχουμε παρει αυγοβραστηρα χαχαχα κι ομως υπαρχει! Ετσι να εχει ο μπαμπας καλη φυσικη κατασταση να τρεχει πισω απο την μπεμπα!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , soth_26 είπε:

@ada32 Συγχαρητήρια και με το καλο το μωρακι. Επίσης τη ειναι ρε κοριτσια το κόλπο με τη χλωρίνη που πηρε κάπου το ματι μου? 

Ενα σπιτικο τεστ εγκυμοσυνης! 

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , soth_26 είπε:

Και πως ακριβώς γινεται? 

Σε εναν ποτηρι/συλλεκτη πρωινα ουρα και ριχνεις λιγο χλωρινη αν τα ουρα σκουρηνουν ειναι θετικο! Με καθε επιφυλαξη βεβαια

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Σε εναν ποτηρι/συλλεκτη πρωινα ουρα και ριχνεις λιγο χλωρινη αν τα ουρα σκουρηνουν ειναι θετικο! Με καθε επιφυλαξη βεβαια

Καλα ναι εννοειται... Σε ευχαριστώ πολυ!!!! 

πρίν από 32 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καταλαβα! Εμεις εχουμε παρει αυγοβραστηρα χαχαχα κι ομως υπαρχει! Ετσι να εχει ο μπαμπας καλη φυσικη κατασταση να τρεχει πισω απο την μπεμπα!

Χαχαχα κι απο αυτο κι ακόμη κ τα σνίτσελ φούρνο τίποτα τηγανι 

nlmNp2.png

πρίν από 16 λεπτά , soth_26 είπε:

Εγω το έκανα με απογευματινά κ μεσημέρι!!#

πρίν από 17 λεπτά , soth_26 είπε:

Αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο... Θα σας αυριο με την χοριακη.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, Smile89 είπε:

Δεν είναι περίοδος ουσιαστικα. Ναι γίνεται να εχεις μικρή αιμοραγία και να είσαι μπορεί να είναι λόγω της ευξησης των ορμονών. Εγω απο την ημέρα καθυστέρησης έως και Τωρα Εχω αιματακι και είμαι έγκυος. Λόγω του οτι δεν έχει προσκολληθεί ακόμη ο πλακούντας. 

Α οχι εγω έχω πολύ ροή οπότε δεν νομίζω... πέρα από το αίμα εσύ έχεις πονακια; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...