Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κανε υπομονη λιγο ακομα! Απολαυσε το καθισιο και την περιποιηση γτ μετα θα τρεχεις! Εξαλλου εχεις εδω παρεα μιλαμε ολη μερα 

Δεν ειχα παρακολουθησει το θεμα σου ο γιατρος σου προτεινε ακινησια μεχρι την 12 η βδομαδα?

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Κανε υπομονη λιγο ακομα! Απολαυσε το καθισιο και την περιποιηση γτ μετα θα τρεχεις! Εξαλλου εχεις εδω παρεα μιλαμε ολη μερα 

Δεν ειχα παρακολουθησει το θεμα σου ο γιατρος σου προτεινε ακινησια μεχρι την 12 η βδομαδα?

Σιγουρα έως τις 18/02 όπου έχουμε ραντεβού. Τότε θα είμαι 10+2.. θα δούμε τι θα μου πει. Ο πλακούντας σχηματίζεται εως την 10η εβδομάδα οποτε ελπίζω να έχει δέσει. Θέλω απλα να μπορώ να παω για έναν καφέ ξ να βαλω ενα φαγητό. Η αλήθεια είναι πως και να μου πει να βγω απο το σπίτι θα μου παρει χρόνο Εχω φόβο μεσα μου είτε μόνη μου είτε με τον αντρα μου. Κυρίως μόνη μου και να οδηγήσω. Θα δούμε. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ναι ειναι λογικο! Θα περασουν οι μερες γρηγιρα μωρε! Πρεπει λιγο να κλωσσησεις οπως διαβασα σε ενα διπλανο θεμα κ μ αρεσε σαν εκφραση!

Χαχαχα Χαχαχα σωστα 

nlmNp2.png

πρίν από 56 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Τώρα συγγνώμη ..... Εσείς μιλάτε για τέλεια φαγητά και εγώ τώρα πρέπει να φάω φασολάκια ... ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ .... και ρωτώ ... Είναι δίκαιο αυτό ?!?!????!

Καλά...στη φαντασία μας είναι. Δεν τα μαγειρεψαμε. 

@Μαρθα Κ οι φλέβες είναι καλό σύμπτωμα 

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Καλά...στη φαντασία μας είναι. Δεν τα μαγειρεψαμε. 

@Μαρθα Κ οι φλέβες είναι καλό σύμπτωμα 

Και το σημαντικοτερο δεν τα φαγαμε! 

tpnxp3.png

πρίν από 56 λεπτά , M@ri@ είπε:

Ναι έχω κηλίδες όλο το μήνα. Είναι η δεύτερη φορά συνεχόμενα.... περιμένω να καθαρίσω και θα κλείσω να πάω.

Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Οπωσδήποτε ναι μην το αμελήσεις...

πρίν από 26 λεπτά , Smile89 είπε:

Θέλω τόσο πολύ κορίτσια  να σηκωθω να κανω πραγματα έστω ένα φαγητό!! 

Υπομονή κοριτσάκι,σε λίγο καιρό θα είσαι απόλυτα λειτουργική και χρηστική!Απόλαυσε το! Το αξίζει!

Οι θυσίες της μάνας...

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

@Ungry girl σημερα περιμενα να κανουμε κατι που ειναι γονιμες κ μου ηρθε και καλα αρρωστος ο κυριος...τπν ποναει π λαιμος και ειναι του θανατα..κοιμηθηκε κιολας..

πρίν από 14 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ναι ειναι λογικο! Θα περασουν οι μερες γρηγιρα μωρε! Πρεπει λιγο να κλωσσησεις οπως διαβασα σε ενα διπλανο θεμα κ μ αρεσε σαν εκφραση!

Και μενα η καναρινα μουδεκα μερες δεν εχει σημωθει καθολου τωρα κλωσσαει τα μωρακια της

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

@Ungry girl σημερα περιμενα να κανουμε κατι που ειναι γονιμες κ μου ηρθε και καλα αρρωστος ο κυριος...τπν ποναει π λαιμος και ειναι του θανατα..κοιμηθηκε κιολας..

Έλα βρε είχατε διπλό χθες... άστο απόψε, είσαι καλυμμένη και κάντε αύριο!

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Έλα βρε είχατε διπλό χθες... άστο απόψε, είσαι καλυμμένη και κάντε αύριο!

Λες ειμαι καλυμενη ε?κ ειχα στο μυαλο μου να κανουμε καθε μερα μεχρι την.20η μερα..τωρα εχει παει μερα παρα μερα...

πρίν από 11 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Οπωσδήποτε ναι μην το αμελήσεις...

Υπομονή κοριτσάκι,σε λίγο καιρό θα είσαι απόλυτα λειτουργική και χρηστική!Απόλαυσε το! Το αξίζει!

Οι θυσίες της μάνας...

Ναι ρε δεν το συζηταμε!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Λες ειμαι καλυμενη ε?κ ειχα στο μυαλο μου να κανουμε καθε μερα μεχρι την.20η μερα..τωρα εχει παει μερα παρα μερα...

Και μέρα παρά μέρα είναι μια χαρά σύμφωνα με τον γυναικολόγο μου μην αγχώνεσαι καθόλου 

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι εννοείται. Απλά προσπάθησε για αύριο αν πει όχι εσυ να τον αποπλανήσεις :-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...