Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Μόλις τελείωσα από Την γιατρό παθολόγο. Μου έγραψε ένα σωρο εξετάσεις!!!! Μου έγραψε γενική,βιταμίνη δ, σίδηρο ,χοριακη ,προγεστερόνη, τοξόπλασμα κτλ..κ για θυρεοειδή παρακαλώ..tsh ,ft4 ,ft3 kai anti tpo!!!καταπληκτική!!!!

Γτ κόντεψα να βρισω τον Ενδοκρινολογο που έχω,τον πηρα τηλ κ του ζήτησα ραντεβού μέσω εοππυ για εξετάσεις Γτ εχω θετικό τεστ κ μου έλα να σε δω αλλά ιδιωτικά Γτ δεν μπορώ να σε εξετασω αλλιώς. Κ τιυ Λέω ποια εξεταση γιατρε; να μου γράψετε Θέλω  κ μου απαντά το ίδιο είναι κ ήθελε κ 50 ε Γτ δεν εχει όλο τον μήνα ραντεβού διαθέσιμα..Αύριο θα φταίω εγώ  να πάρω την γραμματεα του κ να κλείσω;;; μα μόνο τα λεφτά σκέφτονται πια;;;

Κ η άλλη η γιατρός μου απάντησε σε όλα κ τα έγραψε όλα από μόνη της. Μέσω εοππυ παρακαλώ κ δεν ζήτησε 1 ευρώ

Ευχαριστώ κ περιμενουμε κ εσένα!! Μακαρι

Ναι είναι πολλές οι εξετασεις.... είναι ώρες ώρες οι γιατροί... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

agaph  ego o kuklos mou paei ews 40 meres ara tora eimai 50 meres ...

Οπότε είσαι δέκα μέρες από τον πιο μεγάλο κύκλο. Δεν θα σε πιέσω, όμως σκέψου μήπως πρέπει να κάνεις τεστ ή χοριακή ε; Και μέχρι να το αποφασίσεις, θα προσέχεις καλού κακού ε; Όχι βαρη και τέτοια.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Οπότε είσαι δέκα μέρες από τον πιο μεγάλο κύκλο. Δεν θα σε πιέσω, όμως σκέψου μήπως πρέπει να κάνεις τεστ ή χοριακή ε; Και μέχρι να το αποφασίσεις, θα προσέχεις καλού κακού ε; Όχι βαρη και τέτοια.

nai tha kano test tin pempti pou tha eimai sxedon 14 meres...

9 ώρες πρίν, ada32 είπε:

το σπερμα ζει τουλαχιστον 3-5 μερες , ποτε δν ξερεις...

Καλημερα κοριτσια!! να σας πω και τα νεα μου ! Εκανα ενα τεστακι χθες κ βγηκε θετικοοοοοοοο!!!!!

Μπαίνω να δω τι κάνουν τα κορίτσια μου και περιμένω να διαβάσω 4-5 σελίδες και τσουυυπ βλέπω 25! Ώπα λέω κάτι συνέβη εδώ... @ada32 κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!!!!! Πόσο πολύ χάρηκα! Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!! ❤

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Τώρα συγγνώμη ..... Εσείς μιλάτε για τέλεια φαγητά και εγώ τώρα πρέπει να φάω φασολάκια ... ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ .... και ρωτώ ... Είναι δίκαιο αυτό ?!?!????!

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι..  

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

to stoithos den exei preistei alla exoun petaxtei entones mob fleves  ..trabigmata exo aristera kai deksia mesa stin imera 

Καλα παμε αρα....!!!! 

nlmNp2.png

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Εννοείς ότι έχεις κηλίδες όλο το μήνα; ή όταν είναι να έρθει η περίοδος ή όταν εν τέλει έρχεται;Όπως και ναχει καλό θαναι να ενημερώσεις τι γιατρό σου!

Ναι έχω κηλίδες όλο το μήνα. Είναι η δεύτερη φορά συνεχόμενα.... περιμένω να καθαρίσω και θα κλείσω να πάω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...