Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχ ναι ναι 5 βραστα κροκο μονο απο το 1

3 το πρωι και 2 το απογευμα, περιπου 30  αυγα την βδομαδα δηλαδη! Το σκ τα μειωνει γτ δεν κανει προπονηση! Και αυτα τα φιλετα στηθος κοτοπουλο εχουν γεμισει την καταψυξη! Ο καφες μπορει να τελειωσει αλλα τα αυγα κ τα φιλετα ποτε!

Πες τα!!!! Και φυσικα σκουπ μετα την προπόνηση ε? 

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Θεϊκό!!

Τι εξετάσεις έκανες;

Είχες επαφή χτες; μήπως έκανες χτες ωορρηξία;

Βρε δε στα παιδιά εγώ! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!Κι άλλη στην παρέα!!!!Πολύ χαίρομαι!!

Αίματος και ούρων 

πρίν από 55 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαψαχαψχαχαχαχα ο μελινος ειναι fit! Xaxaxaxa κοκκινιστα τρωμε απλα βαζουμε ελαχιστο λαδι και οτι θελουμε σε λαχανικα

Α για να ειμαι δικαιη μια φορα την εβδομαδα τρωμε γουρουνια ειτε εξω ειτε σπιτι 

Συνδυαζει καλε αλλα μονο μεσημερι

Το βραδυ δεν τρωει υδατανθρακα

Εννοείται το βραδυ γιαούρτι και ξινομηλο!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

koritsia mou xathika to ksero oti peite exete dikio...loipon eimai  polles meres se kathisterisei  simera kleino 10 meres alla prin diastite  na mou peite giati den exo kanei test sas leo giati exo polu anomalo kuklo  kai thelo na exo kleisei 14 meres kathisterisi....tin tsiknopempti tha kano test....

• Μου αρέσει 3

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ε ναι πρωτεινη γαλακτος whey!

Χαχαχα εμένα με γεύση βανίλια πήρε Τωρα και πριν την προπόνηση αμινοξέα!!! Βατόμουρο αυτα. Έπαιρνα κι εγώ μετα το γυμναστήριο μπανανα σοκολατα isolade κόλαση πολυ ωραία!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

koritsia mou xathika to ksero oti peite exete dikio...loipon eimai  polles meres se kathisterisei  simera kleino 10 meres alla prin diastite  na mou peite giati den exo kanei test sas leo giati exo polu anomalo kuklo  kai thelo na exo kleisei 14 meres kathisterisi....tin tsiknopempti tha kano test....

Καλησπερα!

Οπως νομιζεις κανε εμεις κραταμε οτι εχεις καθυστερηση αυτο ειναι το τελειο συμπτωμα! Καλα εγω δεν θα κρατιομουν χαρα στο κουραγιο σου! Ευχομαι θετικο τεστακι!

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Χαχαχα εμένα με γεύση βανίλια πήρε Τωρα και πριν την προπόνηση αμινοξέα!!! Βατόμουρο αυτα. Έπαιρνα κι εγώ μετα το γυμναστήριο μπανανα σοκολατα isolade κόλαση πολυ ωραία!!! 

Σοκολατα πρωτεινη 

Πορτοκαλι αμινοξεα

Δεν εχουμε τον ιδιο αντρα τρομαξα χαχαχα

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Απορώ πως κρατιέσαι.... εσύ ξέρεις όμως... εμείς θα περιμένουμε να σου. 

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα!

Οπως νομιζεις κανε εμεις κραταμε οτι εχεις καθυστερηση αυτο ειναι το τελειο συμπτωμα! Καλα εγω δεν θα κρατιομουν χαρα στο κουραγιο σου! Ευχομαι θετικο τεστακι!

Σοκολατα πρωτεινη 

Πορτοκαλι αμινοξεα

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα κλαιωωωωω

Εμένα ειναι Κριός.... 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Εμένα ειναι Κριός.... 

Αιγοκερως 

tpnxp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Και οτι κοιτουσα το πινακακι της καραμελ κ ειδα το ονομα σου κ λεω τι κανει αυτη η μαρθα αραγε?και εγραψες απιστευτο..λιγες μερες ειναι ακομα κρατησου αφου θελεις κ εμεις εδω ειμαστε να σε στηριξουμε...

πρίν από 31 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΑΛΗΘΕΙΑΑΑ?????  @ada32  οριστε το εκανε το θαυμα του ο δικος σου που ολο τον κατηγορουσαμε :P μπραβο ρε κοριτσακι ποτε θα πας για χοριακη??

Ευχαριστώ καραμελιτσα!!!Αύριο θα πάω

πρίν από 32 λεπτά , alina80 είπε:

Καλώς το κορίτσι! Τον στυλοβάτη του θέματος. Η @ada32 μας είχε θετικό τεστ! Έχουμε βάλει τη σαμπάνια να παγώνει και περιμένουμε αύριο τη χοριακή να την ανοίξουμε!

Είσαι καταπληκτική!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ελα ρε Μαρθα Κ, μακαρι να βγει θετικο!!!! Όπως θες, εμεις εδώ θα ειμαστε να διαβασουμε τα νεα σου!!!!! :-D:-D:-D:-D 

cO4Yp3.png

πρίν από 29 λεπτά , noni90 είπε:

@ada32 θα τρελαθώ ωωω!!! Μια ανέφελη κ τελειομανή εγκυμοσύνη σου εύχομαι, ποσό χάρηκα δε φαντάζεσαι!!!!! Μπράβο ρε κορίτσι τα καταφέρατε!!!! Γιουπιιιιιιι!!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Αντε τωρα θα ακουσουμε  κ απο  ολες σας ενα μεγαλο +++++++

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Αντε τωρα θα ακουσουμε  κ απο  ολες σας ενα μεγαλο +++++++

agapi mou ti wraia nea ...eyxomai mia teleia egkimosini kai na kratiseis ena gero moraki...

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και οτι κοιτουσα το πινακακι της καραμελ κ ειδα το ονομα σου κ λεω τι κανει αυτη η μαρθα αραγε?και εγραψες απιστευτο..λιγες μερες ειναι ακομα κρατησου αφου θελεις κ εμεις εδω ειμαστε να σε στηριξουμε...

alitheia? eides omos emfanistika...

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ελα ρε Μαρθα Κ, μακαρι να βγει θετικο!!!! Όπως θες, εμεις εδώ θα ειμαστε να διαβασουμε τα νεα σου!!!!! :-D:-D:-D:-D 

ax makari koritsaki mou 

πρίν από 18 λεπτά , Smile89 είπε:

Εμένα ειναι Κριός.... 

oxi mono kratieme alla den to exo peise kanenan oti exo toses meres kathisterisei oute ston antra mou ..

πρίν από 25 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα!

Σοκολατα πρωτεινη 

Πορτοκαλι αμινοξεα

upomoni kai thn pempti tha exete nea mou...

Μόλις τελείωσα από Την γιατρό παθολόγο. Μου έγραψε ένα σωρο εξετάσεις!!!! Μου έγραψε γενική,βιταμίνη δ, σίδηρο ,χοριακη ,προγεστερόνη, τοξόπλασμα κτλ..κ για θυρεοειδή παρακαλώ..tsh ,ft4 ,ft3 kai anti tpo!!!καταπληκτική!!!!

Γτ κόντεψα να βρισω τον Ενδοκρινολογο που έχω,τον πηρα τηλ κ του ζήτησα ραντεβού μέσω εοππυ για εξετάσεις Γτ εχω θετικό τεστ κ μου έλα να σε δω αλλά ιδιωτικά Γτ δεν μπορώ να σε εξετασω αλλιώς. Κ τιυ Λέω ποια εξεταση γιατρε; να μου γράψετε Θέλω  κ μου απαντά το ίδιο είναι κ ήθελε κ 50 ε Γτ δεν εχει όλο τον μήνα ραντεβού διαθέσιμα..Αύριο θα φταίω εγώ  να πάρω την γραμματεα του κ να κλείσω;;; μα μόνο τα λεφτά σκέφτονται πια;;;

Κ η άλλη η γιατρός μου απάντησε σε όλα κ τα έγραψε όλα από μόνη της. Μέσω εοππυ παρακαλώ κ δεν ζήτησε 1 ευρώ

πρίν από 6 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

agapi mou ti wraia nea ...eyxomai mia teleia egkimosini kai na kratiseis ena gero moraki...

alitheia? eides omos emfanistika...

ax makari koritsaki mou 

oxi mono kratieme alla den to exo peise kanenan oti exo toses meres kathisterisei oute ston antra mou ..

upomoni kai thn pempti tha exete nea mou...

Ευχαριστώ κ περιμενουμε κ εσένα!! Μακαρι

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...