Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, anemoni1989 είπε:

Παντως το ειχα κανει σε γευμα γνωριμιας πεθερικων με γονεις και τα πεθερικα ειχαν παθει πλακα!!! Με πατατουλες και γίνονται ολα μαζι λουκουμι! 

Εγω δεν θα το ζησω ποτε αυτο γονεις κ πεθερικα χαχαχα! Ειναι ωραια ιδεα εχω κ κρανμπερις και ξερα συκα!.... 

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

θα βαλω φωτο προφιλ το χθεσινο μου τεστακι να δειτε . 

τελεια η φωτο σου!!εντονο το τεστακι σου!εφω στο πρωτο πηγαινα κατω απο το φως για να το δω!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Ελα ρε.κοριτσια τι θα γινει θα λυπω για μια ωρα.και θα γυρνάω να διαβαζω για φαγητά??? Το λιγότερο που μπορω να σας πω ειναι ντροπη σας χαχαχα!!!! Κατι παίχτηκε με το ενα μ νυχι και είχα πάει παλι για φτιαξιμο!!!Χαχαχα!!! Ολες θα γίνετε μανούλες έρχονται μωρουλιααα! Μελινα κανε ενα κοκκινιστό με μακαρόνια χοντρα!!!! Μιαμ μιαμ

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εγω δεν θα το ζησω ποτε αυτο γονεις κ πεθερικα χαχαχα! Ειναι ωραια ιδεα εχω κ κρανμπερις και ξερα συκα!.... 

Θα τα εκτιμήσει τα κρανμπερις..... εννοείται ένα γλυκό την εβδομαδα... 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μμμμμμ τελεια!!! Αν μπορεις μαριναρε το απο σημερα!!! Βγαινει τελειο!!!!!! Να υποθεσω εισαι τυχερη και δεν εχεις πεθερικα????  :P (ok το παραδεχομαι,  κακία)!!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μου μυρίζει κακιά πεθερά;

Επειδή είναι της υγιεινής το αγόρι προτείνω μπιφτέκια κοτόπουλο με μπρόκολο. Μπορείς το μπρόκολο να το σωταρεις σε λίγο λάδι με σκορδο έτσι για την αλήτεία 

Επεξεργάστηκαν by alina80
  • Μου αρέσει 1

Just now, Smile89 είπε:

Θα τα εκτιμήσει τα κρανμπερις..... εννοείται ένα γλυκό την εβδομαδα... 

Ε βεβαια θα τα εκτιμησει αφου αυτος τα αγοραζει ιπποφαες κρανμπερι αμυγδαλα σπορος τσια λιναροσπορο αρονια βρωμη ολικης κινοα χαχαψα αλλαμειναι κορμαρα το γιαβριμ:wub: χαλαλι

tpnxp3.png

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Ασχετο τωρα τελευταια ανακαλυψα το ταχινι με κακαο! Το πηρε ο αντρας μ γτ τρωει μια κουταλια πριν το γυμναστηριο και γω θελω να σκισω το βαζακι! Τρελα? Γερναω κ μ αρεσουν τα ταχινια ρε φιλε τι να πω

Θεϊκό!!

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Πήρα τα αποτελέσματα του προγεννητικου ο μικροβιολόγος είπε ότι είναι μια χαρα οι εξετασεις. 

Εεε και γω ως μεγαλος γιατρός (Χεχεχε) που ειμαι αφού όλα είναι εντός του φυσιολογικού αρα θα ζήσω Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Τι εξετάσεις έκανες;

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Χθες ενιωσα παρα πολυ εντονο πονο...σημερα ειμαι 13η...ναι πες μου αν θελεις

Είχες επαφή χτες; μήπως έκανες χτες ωορρηξία;

7 ώρες πρίν, ada32 είπε:

το σπερμα ζει τουλαχιστον 3-5 μερες , ποτε δν ξερεις...

Καλημερα κοριτσια!! να σας πω και τα νεα μου ! Εκανα ενα τεστακι χθες κ βγηκε θετικοοοοοοοο!!!!!

Βρε δε στα παιδιά εγώ! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!Κι άλλη στην παρέα!!!!Πολύ χαίρομαι!!

EvgLp2.png

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Μου μυρίζει κακιά πεθερά;

Επειδή είναι της υγιεινής το αγόρι προτείνω μπιφτέκια κοτόπουλο με μπρόκολο. Μπορείς το μπρόκολο να το σωταρεις σε λίγο λάδι με σκορδο έτσι για την αλήτεία 

Το αναποδο! Η πεθερα ειναι μαλαμα η μανα μ ειναι απαραδεκτη! Πολυ καλη ιδεα κ αυτη!

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μμμμμμ τελεια!!! Αν μπορεις μαριναρε το απο σημερα!!! Βγαινει τελειο!!!!!! Να υποθεσω εισαι τυχερη και δεν εχεις πεθερικα????  :P (ok το παραδεχομαι,  κακία)!!!! 

Ευχαριστω για την ιδεα! Απο ολα εχω αλλα δεν νομιζω οτι θα τα εχω μαζι! Και δεν φταινε τα πεθερικα ....

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ελα ρε.κοριτσια τι θα γινει θα λυπω για μια ωρα.και θα γυρνάω να διαβαζω για φαγητά??? Το λιγότερο που μπορω να σας πω ειναι ντροπη σας χαχαχα!!!! Κατι παίχτηκε με το ενα μ νυχι και είχα πάει παλι για φτιαξιμο!!!Χαχαχα!!! Ολες θα γίνετε μανούλες έρχονται μωρουλιααα! Μελινα κανε ενα κοκκινιστό με μακαρόνια χοντρα!!!! Μιαμ μιαμ

Τι επαθε το νυχι μαρη???αμα σε πιασω απο το μαλλι που ολες θα γινεται μανουλες.... Αιντε....

Πωπωωω μοσχαρακι κοκκινιστο με τριμμενο πεκορινο και χοντρα μακαρονια κολαση!

• Χαχα 1

tpnxp3.png

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

Το αναποδο! Η πεθερα ειναι μαλαμα η μανα μ ειναι απαραδεκτη! Πολυ καλη ιδεα κ αυτη!

Ευχαριστω για την ιδεα! Απο ολα εχω αλλα δεν νομιζω οτι θα τα εχω μαζι! Και δεν φταινε τα πεθερικα ....

Τι επαθε το νυχι μαρη???αμα σε πιασω απο το μαλλι που ολες θα γινεται μανουλες.... Αιντε....

Χαχαχαχα μαλλον ηταν λυπαρο και κεφλουδισε λιγο αλλα μιας κ πηγα κοτσαρα και ενα σχεδιακι ακομα χαχαχαχα εεε τι να πωωωω αφου είμαι εκτός συναγωνισμού καλε!! Αστα και εγω λεω να κανω μια πριν ξεκινησω τη διαιτα χαχαχχα τα σπαει!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλέ θα στο γυρίσει πίσω. Και κοκκινιστό, και μακαρόνια και τυρί... Τστστσ ντροπή!

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλέ θα στο γυρίσει πίσω. Και κοκκινιστό, και μακαρόνια και τυρί... Τστστσ ντροπή!

Τι δεν σου ερεσε καλε το κοκκινιστο το τυρο η τα μακαρονια χαχαχαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Δεν θα το φτιαξω καλε  το ονειρευομαι μονο! Χαχαχαχαχα

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...