Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 ενα δικιο το εχεις!!αυτο το υπέροχο κοκτέιλ στο δινουν εκεί !!

η γιατρος μου ειπε οτι μπορω να στιψω ενα λεμονι μεσα για να σπασει λιγο και οτι δεμ επηρρεαζει τις μετρησεις, ειμαι γλυκατζου αλλα λες να μου ερθει εμετος? ειναι πολυ ποσοτητα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

η γιατρος μου ειπε οτι μπορω να στιψω ενα λεμονι μεσα για να σπασει λιγο και οτι δεμ επηρρεαζει τις μετρησεις, ειμαι γλυκατζου αλλα λες να μου ερθει εμετος? ειναι πολυ ποσοτητα?

ναι ειναι πολυ...θα σου προτεινα να εχεις ενα λεμονι μαζι σου...δεν ειναο οτι δεν θα το αντέξεις αλλα μπορει να σε ζαλισει και λιγο...νομιζω αν θυμαμαι καλα ειναι 5 κουταλιες ζαχαρη...αν θυμάμαι καλα...παντως ηταν αρκετες..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 10 λεπτά , caramel_83 είπε:

εμενα στην βιοιατρική μου δώσανε ενα υγρό με γεύση λεμόνι και ηταν μια χαρα ουτε αναγουλιασα ούτε τπτ 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 18 λεπτά , caramel_83 είπε:

δεν εκανες και μια χοριακη μαζι βρε συ τοτε αφου εχεις τετοιο κληρονομικο

εκανα τη 12η μερα μαλλον ετσι οπως τα υπολογιζω και την ιδια μερα πηγα γυναικολογο. μετα απο δυο μερες αδιαθετησα με λιγο πονο, συνηθως παιρνω παυσιπονο.αυτη τη φορα δεν πηρα και η περιοδος σαν υγρα βλεννωδη ροζ. τωρα ειναι ροζ κοραλι.μιση σερβιετα τη μερα περιπου.δεν ξερω τι να πω. μου ειπε αν δεν εχω ροη και τις επομενες μερες να ξανα κανω.απλα δε πιστευω να συμβαινει κατι τετοιο γτ δεν εχω αλλα συμπτωματα.πριν τη περιοδο ειχα πολλα αλλα τωρα οχι.

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Papaki@ είπε:

εμενα στην βιοιατρική μου δώσανε ενα υγρό με γεύση λεμόνι και ηταν μια χαρα ουτε αναγουλιασα ούτε τπτ 

τυχερη!!!!εγω μονο εμετο που δεν εκανα με το νερο κ τη ζαχαρη!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον αδιαθετισα!!αντι δευτερα τριτη σημερα..δλδ πααααλι αλλαξε ο κυκλος?απο 28..29 μερες στις 26??

οποτε...απλα περιμενω αρνητικη χοριακη..

σημερα επρεπεεεε???ειπαμε αυριο για μπανιο ρε γαμωτο με την ζεστη...

ευχομαι στην αλλη κοπελα θετικη χοριακη..εγω....φολα σημερα

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

μαλλον αδιαθετισα!!αντι δευτερα τριτη σημερα..δλδ πααααλι αλλαξε ο κυκλος?απο 28..29 μερες στις 26??

μηπως ειναι εμφυτευση??

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. aggeliki_l 29/5/2017!!!

2. KarMar84 10-11/6/2017!!!

3. Nati85 16/6/2017!!!

4. λουπιτα 20/6/2017!!!

5. caramel_83  20-24/6/2017!!!

6. Vila 21/6/2017!!!

7. Papaki@ 26/6/2017!!!

8. ath_gal1  27/6/2017!!!

9. Olivia3 28/6/2017!!!

10. marillia 30/6/2017!!!

11. andrianni 30/6/2017!!!

12. elenaki22 7/7/2017!!!

13. linaa  8/7/2017!!!

14. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

15. giota@ 10/7/2017!!!

16. Ani ani 13/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , ath_gal1 είπε:

δεν πειράζει κορίτσι μου,  κάνε και την σαλπιγγογραφία δεν είναι τιποτα... και ξαναπροσπαθειτε! 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

δεν αντεξεσ κι εσυ ε? κανονικα ποτε περιμενεις?σε ποια μερα εκανες το τεστ?

εγω θα μαθω 5 εσυ 8 ...ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

αχ υπαρχει κιαλλη κορίτσια!!!! Και εσύ περιμένεις χοριακη Ε?άντε γίναμε 4!!!! Στην πρώτη μέρα καθυστέρησης.Αλλά εγώ Αργώ Ν κανω οωρηξια.άρα μπορεί δικαιολογημένα το αχνο.Είναι όμως τόσο άχνη που λες....μπα τα μάτια μου το κάνουν.

πρίν από 11 λεπτά , Papaki@ είπε:

δεν πειράζει κορίτσι μου,  κάνε και την σαλπιγγογραφία δεν είναι τιποτα... και ξαναπροσπαθειτε! 

αδιαθετησες????? αν θυμάμαι καλά Τετάρτη ηταν να πας για χοριακη?

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

@Papaki@ @marillia ελπιζω να μην ααδιαθετησατε Ε? Εγώ κορίτσια πήγα έδωσα αιμα πριν δεν άντε να μεχρι την Δευτέρα.ούτος ή αλλως θα δείξει! Έχω 2 ελπίδες .Την καθυστέρηση και ένα πολύ πολύ αχνό τεστ από χθες!Μου είπε στις 8 το απόγευμα θα ξέρουμε!στείλτε θετική ενέργεια Γιατί δεν θα το αντέξω!!!!!!

Λουπιτα στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια για μια θετικη χοριακηηηηη!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , ath_gal1 είπε:

οχι @Papaki@....με μπερδεψες ισως με αλλη κοπελα

Όχι εγώ σε μπέρδεψα .χαχαχα εγω εγραψα για τέταρτη.σε μπέρδεψα με το παπάκι.χαχαχ .για πες ήρθε κανονικά περίοδος η τιποτα καφετιά!

πρίν από 10 λεπτά , λουπιτα είπε:

αχ υπαρχει κιαλλη κορίτσια!!!! Και εσύ περιμένεις χοριακη Ε?άντε γίναμε 4!!!! Στην πρώτη μέρα καθυστέρησης.Αλλά εγώ Αργώ Ν κανω οωρηξια.άρα μπορεί δικαιολογημένα το αχνο.Είναι όμως τόσο άχνη που λες....μπα τα μάτια μου το κάνουν.

αδιαθετησες????? αν θυμάμαι καλά Τετάρτη ηταν να πας για χοριακη?

λουπιτα ευχομαι μια μεγαλη χοριακη,ακομα και το αχνο σημαινει θετικο,να μας  ενημερωσεις...αναμενουμε και σενα και τις αλλες κοπελες...μακαρι ολες να ειστε εγκυουλεςςςς

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...