Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 47 λεπτά , ada32 είπε:

τι καλα !! ποσο μου αρσουν τα κοριτσακια!!  εγω να δω πως θα ειμαι .. γτ εχω απο μονη μου θεμα με μυρωδιες!! 

ε λογικα θα περασεις κ εσυ απο αυτο το σταδιο...ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησει πολυ!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Αχ μ αρεσει η ροζ κ η πρασινη παντα μεγαλες συσκευασιες μονο που δεν λουζομαι με χλωρινη 

ε καλα κ εγω με την χλωρινη εχω ιδιαιτερη αγαπη ... ειδικα για την τουαλετα !!1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Σημερα αυτο κανω ολη μερα χαχαχ κ σας μιλαω βεβαια 

Πλυντηρια σκουπα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα καθαρισα φουρνο τζαμια και τωρα λεω να φαω ..... Α εγω στην χλωρινη ριχνω και κανενα απο αυτα τα αρωματικα τυπου αζαξ για το πατωμα για να μην μυριζει χλωριο! Αλλα την αγαπω και εχω χαλασει απειρα ρουχα 

tpnxp3.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

παντως εμενα δεν ειχαν κανια τεραστια διαφορα...περιμενα εγω να δω σκουρο τεστ κ ειχαν ελαχιστη διαφορα!

θα βαλω φωτο προφιλ το χθεσινο μου τεστακι να δειτε . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, MelinaFo είπε:

Φαινεται!!!! Παρε και ενα κλασσικο τεστακι για να το κρατησεις!

α οχι , μου  αρκει η χοριακη  κ θ ακανω κ ενα αλλο αυριο η μεθαυριο να δω ποσο θα σκουρηνει..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

@Nati85 αποκλείεται να εισαι γκαστρουλα?/? Εγω βεβαια δεν τα πολυπιστευω αυτά... Νομίζω μας κοπέλας ο αντρας ειχε βγει εγκυος το καλοκαιρι με αυτό τον τροπο....χμμμμμ

Όχι δεν είμαι ούτε καν έχω μπέι στις γόνιμες ακόμα.εχω κάνει δύο φορές λίγες μέρες πριν την περίοδο και γινόταν ετσι αλλά ερχόταν η άτιμη!!ναι είχε βγει ήταν της οριαννας ο άντρας! Χαχαχχα

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...