Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Βασικά, ξεκινάω αναμονή σε 4 μερες και πάνω! Και ελπίζω....(ευελπιστώ όχι ματαια)

Μεχρι τελος της βδομαδας θα ξερεις δλδ εσυ..εγω αργω ακομα...κατα τις 22πιστευω ειναι να ερθει..τωρα ειμαι στις γονιμες εγω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Dimitr@17 είπε:

Και χοριακη ακομα καλυτερα...τι ωρα πιστευεις να εχεις αυριο τ αποτελεσματα?

αν παω το πρωι  βιοιατρικη , κατα τις 7.30 θα τα εχω στο μειλ πιστευω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

χαχαχα. σε 4 μερες περιμενεισ?

Ναι ναι!

Πάντως ρε κορίτσια εγω για τη χοριακή ντρεπομαι να πάω χωρίς καθυστερηση... Μάλλον φταίει και που δεν μπορω να λέω ψεμματα... Προτιμώ το τεστ που είναι "ανωνυμο" :P

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ναι ρε. Έχω την εντύπωση οτι πλην της χοριακης οι ορμόνες που αυξανονται πριν την περίοδο και πριν την καθυστέρηση ειναι ίδιες. Οποτε κατι παίζει με αυτές κ την χλωρίνη. 

mallon!!! εχω αλλα 3 τεστ εγκυμοσηνης . θελω να κανω αυριο ενα να  δω αν θα βγει σκουρη η γραμμη . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ελα υπομπνη...ειδαι ηδη 2μερες καθαρη..την βλεπω ερχεται η βολτιτσα...

Με μας εδω παρεα θα περασει γρηγορα ο καιρος

Και να μην έρθει δεν παω πουθενά μέχρι να με δει ο γιαυρος. 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι ναι!

Πάντως ρε κορίτσια εγω για τη χοριακή ντρεπομαι να πάω χωρίς καθυστερηση... Μάλλον φταίει και που δεν μπορω να λέω ψεμματα... Προτιμώ το τεστ που είναι "ανωνυμο" :P

ε καλα χοριακη θα κανω γτ εχω θετικο τεστ αλλιως θα τηνεκανα με καθυστερηση ..οχι οτι θα ντρεπομουν .!!

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Τοσο νωρις???τελεια...

εννοω 19.30!!  εγω θα παω στις 9 το πρωι πριν την δουλεια!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

ε καλα χοριακη θα κανω γτ εχω θετικο τεστ αλλιως θα τηνεκανα με καθυστερηση ..οχι οτι θα ντρεπομουν .!!

εννοω 19.30!!  εγω θα παω στις 9 το πρωι πριν την δουλεια!!

Δεν λέω για σενα που εχεις θετικο τεστ  καλέ!!! Εννοώ σαν τσεκ για εγκυμοσύνη...

Btw εμενα (όταν ημουν εγκυος) στη Βιοιατρικη μου είχαν πει ότι αν παω πρωι, μεχρι τις 12.30 θα είχαν τα αποτελέσματα...

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Σεξ κ χλωρινη 

Η ιστορια της ζωης μ αυτο το διαστημα .....

xaxaxaxaxa ναι !!! 

Just now, anemoni1989 είπε:

Δεν λέω για σενα που εχεις θετικο τεστ  καλέ!!! Εννοώ σαν τσεκ για εγκυμοσύνη...

ε βρε παντα κανεις ενα τεστ κ αν ειναι αρνητικο κ εχεις καθυστερηση , πας για χοριακη .  δεν πας για χοριακη πριν την καθυστερηση εκτος αν εχεις κανει σπερματεγχ. η εξωσωματικη..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Btw εμενα (όταν ημουν εγκυος) στη Βιοιατρικη μου είχαν πει ότι αν παω πρωι, μεχρι τις 12.30 θα είχαν τα αποτελέσματα...

εδω παντα απογευμα αποτελεσματα. μετα τις 7 με μειλ , εκτος αν παω 6 κ τα παρω μονη μου..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

mallon!!! εχω αλλα 3 τεστ εγκυμοσηνης . θελω να κανω αυριο ενα να  δω αν θα βγει σκουρη η γραμμη . 

παντως εμενα δεν ειχαν κανια τεραστια διαφορα...περιμενα εγω να δω σκουρο τεστ κ ειχαν ελαχιστη διαφορα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...