Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Εγω παντως ειχα κανει 30η μερα ειχαμ αλλαξει χρωμα ειχαν αφρισει αλλα το τεστ βγηκε αρνητικο κ αδιαθετησα

ευτυχως που εχω θετικο τεστακι δηλδη !!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και οτι θα σεχρωτουσα για τα αποτεσματα...μπραβο...ειδες π ανησυχεις χωρις λογο?τωρα ποτε εχεις παλι ραντεβου?

Στις 18 αλλα λέω να το  τηλ μήπως πρέπει να του τα στείλω νωρίτερα 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

τι κυκλο εχεις?  εγω 24η μερα εριξα αρκετη χλωρινη κ εγιναν καφε κ αφρισαν πολυ . σαν μαυρη μπυρα με αφρο!!! 

Α! δεν εριξα πολύ μπύρα....ισως ένα καπάκι ή και λιγότερο!!!! :P

Παλαιότερα ειχα 28ρη με 30ρη κύκλο, αλλά μετα την παλλίνδρομη άλλαξε...την πρώτη ήταν 29ρης και ο δεύτερος 25ρης... Αυτή τη φορά, αν καταλαβα σωστα ωορρρηξία, θα είναι μάλλον 25ρης ή 26ρης... Βέβαια δεν κραταω μεγάλο καλάθι, γτ οι επαφες μου ήταν πολύ λίγες και τις γόνιμες τις έπιασα μόνο αν έκανα πολύ νωρίς ωορρηξία.. Επειδή, όμως, πάντα είχα απορία για τα diy tests, είπα να κάνω πειραματικά κάθε μέρα μέχρι να αδιαθετήσω (ή όχι) :P

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ποτε θα μπορεσεις ν σηκωθεις κ να κανεις κ αλλα πραγματακια,ξερεις?

5 μέρες χωρίς αίμα για να σηκωθω να φαω 7 μέρες χωρις αίμα για να παω μια ωριτσα για καφέ!!! Θα δούμε.... 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Καλε αυτο ειναι π μετραει

οποτε ακυρη η χλωρινη κοριτσια..!! τεστ εγκυμοσυνης κ  στην χειροτερη ωορηξιας που δειχνει θετικο  κ αυτο

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Παλαιότερα ειχα 28ρη με 30ρη κύκλο, αλλά μετα την παλλίνδρομη άλλαξε...την πρώτη ήταν 29ρης και ο δεύτερος 25ρης... Αυτή τη φορά, αν καταλαβα σωστα ωορρρηξία, θα είναι μάλλον 25ρης ή 26ρης... Βέβαια δεν κραταω μεγάλο καλάθι, γτ οι επαφες μου ήταν πολύ λίγες και τις γόνιμες τις έπιασα μόνο αν έκανα πολύ νωρίς ωορρηξία.. Επειδή, όμως, πάντα είχα απορία για τα diy tests, είπα να κάνω πειραματικά κάθε μέρα μέχρι να αδιαθετήσω (ή όχι) :P

Ναι να κανεις κ να μας λες τα αποτελεσματα...οποτε εσυ περιμενεις το πολυ σε 3μερουλες...τελειαααα

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

χαχαχα. σε 4 μερες περιμενεισ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

5 μέρες χωρίς αίμα για να σηκωθω να φαω 7 μέρες χωρις αίμα για να παω μια ωριτσα για καφέ!!! Θα δούμε.... 

Ελα υπομπνη...ειδαι ηδη 2μερες καθαρη..την βλεπω ερχεται η βολτιτσα...

Just now, Smile89 είπε:

Αιώνας φαίνονται 

Με μας εδω παρεα θα περασει γρηγορα ο καιρος

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι να κανεις κ να μας λες τα αποτελεσματα...οποτε εσυ περιμενεις το πολυ σε 3μερουλες...τελειαααα

Βασικά, ξεκινάω αναμονή σε 4 μερες και πάνω! Και ελπίζω....(ευελπιστώ όχι ματαια)

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

οποτε ακυρη η χλωρινη κοριτσια..!! τεστ εγκυμοσυνης κ  στην χειροτερη ωορηξιας που δειχνει θετικο  κ αυτο

Και χοριακη ακομα καλυτερα...τι ωρα πιστευεις να εχεις αυριο τ αποτελεσματα?

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Ναι ρε. Έχω την εντύπωση οτι πλην της χοριακης οι ορμόνες που αυξανονται πριν την περίοδο και πριν την καθυστέρηση ειναι ίδιες. Οποτε κατι παίζει με αυτές κ την χλωρίνη. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...