Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Me too

Κορίτσια μην σας αγχώνουν οι "απώλειες". Καταρχήν δεν είναι όλο σπέρμα. Είναι δικά μας υγρά, προσπερματικα υγρά, αλλά αντρικά υγρά. Και έπειτα ένα μόνο σπερματοζωάριο θα κάνει τη δουλίτσα. Και αυτά είναι εκατομμύρια κάθε φορά!

ενα θελει αλλα απο τα εκκατομυρια που βγαινουν μονο λιγα κ μιλαμε κατω απο 100 καταφερνουν να φτασουν στις σαλπιγγες . εχω δει ενα πολυ ωραιο ξενο  βιντεακι που το δειχνει στο youtube . σαν ταινια μικρου μηκους με ανθρωπους να αναπαραστουν σπερματοζωαρια.  κ δειχνει οτι κανουν πολυ κοπο για να φτασουν ! :D 

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Εννοείται αυτο!!! Απλα αυτό που βοήθα και δίνει και ώθηση στο σπέρμα ειναι τα υγρά μας αφού ερθουμε σε οργασμό!!! 

Καλα αυτο γινεται παντα βρε κοριτσια

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Πήρα τα αποτελέσματα του προγεννητικου ο μικροβιολόγος είπε ότι είναι μια χαρα οι εξετασεις. 

Εεε και γω ως μεγαλος γιατρός (Χεχεχε) που ειμαι αφού όλα είναι εντός του φυσιολογικού αρα θα ζήσω Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

τι καλα νεα!!!! ωραια , εσυ πως εισαι , σηκωνεσαι καθολου? εχεις ακομα καφε?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααα να πω κι εγώ κατι δικό μου????? 

Εγώ παντα μα παντα πριν επίτηδες να προλαβω να τελειώσω κι αλλες.... Χαχαχα Χαχαχα 

Ααα εμενα περιμενει να τελειωσω πρωτα εγω κ μετα αυτος..χεχε

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααα να πω κι εγώ κατι δικό μου????? 

Εγώ παντα μα παντα πριν επίτηδες να προλαβω να τελειώσω κι αλλες.... Χαχαχα Χαχαχα 

Χαχα. Αν τελειώσω πρώτη δεν θα κάνουμε παιδί. Γιατί πέντε λεπτά μετά δεν μπορώ ούτε άγγιγμα στο χέρι να ανεχτώ, όχι...

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Πήρα τα αποτελέσματα του προγεννητικου ο μικροβιολόγος είπε ότι είναι μια χαρα οι εξετασεις. 

Εεε και γω ως μεγαλος γιατρός (Χεχεχε) που ειμαι αφού όλα είναι εντός του φυσιολογικού αρα θα ζήσω Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Άντε πάει και αυτό. Όχι μόνο θα ζήσεις αλλά θα πολλαπλασιαστεις κιόλας!

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Και οτι θα σεχρωτουσα για τα αποτεσματα...μπραβο...ειδες π ανησυχεις χωρις λογο?τωρα ποτε εχεις παλι ραντεβου?

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

σε πιστευω βρε!!! Εκανα και εγω από περιεργεια, αλλα μαλλον εκανα πατατα γτ είναι 21η μερα η σημερινη και το εκανα μεσημερι...μετα από πολλααααααα νερα και πολλααααααα τσισα.... Εμενα σκουρυναν πολύ λιγο και αφρισαν πολύ! Δηλ από ανοιχτο ανοιχτο κιτρινο, εγιναν πορτοκαλια (μαλλον)! Αμα δεν αδιαθετήσω θα το επαναλάβω ξανα σε λίγες μερες!!! Θα κανουμε συγκριτικη μελετη εδώ!!!! αχαχχαχαχχαχαχαχααχα

τι κυκλο εχεις?  εγω 24η μερα εριξα αρκετη χλωρινη κ εγιναν καφε κ αφρισαν πολυ . σαν μαυρη μπυρα με αφρο!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

τι καλα νεα!!!! ωραια , εσυ πως εισαι , σηκωνεσαι καθολου? εχεις ακομα καφε?

Σηκωνομαι για τουαλέτα. Προχθές και χθες δεν είχΑ τίποτα κ ως Τωρα τίποτα 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

τι κυκλο εχεις?  εγω 24η μερα εριξα αρκετη χλωρινη κ εγιναν καφε κ αφρισαν πολυ . σαν μαυρη μπυρα με αφρο!!! 

Εγω παντως ειχα κανει 30η μερα ειχαμ αλλαξει χρωμα ειχαν αφρισει αλλα το τεστ βγηκε αρνητικο κ αδιαθετησα

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Χαχα. Αν τελειώσω πρώτη δεν θα κάνουμε παιδί. Γιατί πέντε λεπτά μετά δεν μπορώ ούτε άγγιγμα στο χέρι να ανεχτώ, όχι...

Άντε πάει και αυτό. Όχι μόνο θα ζήσεις αλλά θα πολλαπλασιαστεις κιόλας!

Χαχαχα πολλά χαμογελακια!! 

Οχι ρε αμα δεν τελειώσω 2 φορές συνεχόμενα δεν παει πουθενά Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 2

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Σηκωνομαι για τουαλέτα. Προχθές και χθες δεν είχΑ τίποτα κ ως Τωρα τίποτα 

Ποτε θα μπορεσεις ν σηκωθεις κ να κανεις κ αλλα πραγματακια,ξερεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...