Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

@Nati85 αποκλείεται να εισαι γκαστρουλα?/? Εγω βεβαια δεν τα πολυπιστευω αυτά... Νομίζω μας κοπέλας ο αντρας ειχε βγει εγκυος το καλοκαιρι με αυτό τον τροπο....χμμμμμ

εγω κοριτσια σας το λεω γτ το εκανα την τεταρτη κ δεν εγινε τιποτα , το εκανα το ΣΑββατο κ χθες κ αλλαζουν χρωμα πολυ

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

ναι στην αρχη οταν με πιανει ο υπνος , παντα μπρουμυτα  , στην συνεχεια παντα πλαι αριστερα 

οχι τεταρτακι !! ειναι λιγο .. να σκεφτεις οτι θελει 20 λεπτα να ρευστοποιηθει !!

Περναει απο πολλα σταδία ώσπου να φθασει το ωαριο παρα πολλα. Εγώ έτσι ξερω για 90 λεπτα δεν σημαίνει ότι 90 λεπτα πρέπει να μείνει κατω η γυναίκα και να σας πω την αλήθεια ούτε τις στασεις πιστεύω ούτε το να μην πλυθεις μετα ούτε το να μην σηκωθείς αμέσως αλλο που Καποια τα εκανα γιατί αισθανομουν Καλα ψυχολογίκα. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

ναι μαριλια μου , το  καλυτερο ειναι 1 ωρα να εισαι ξαπλα . το ιδανικο το βραδυ .  εγω παντως δεν νιωθω εγκυος  γαμωτο ακομα.. απλα ζεσταινομαι κ με ποναει λιγο το στηθος μου..

Χαχαχαχαχ πεθανα στο γελιο με αυτο π ειπες αντα μου

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

καλα παω εγω!πλησιαζουμε σιγα σιγα!η μπεμπα μεγαλωνει κ παει ολη μερα περα δοθε!της φτιαχνουμε κ το δωματιο σιγα σιγα!ολα καλα!!!αντε ευχομαι μια καλη χοριακη για αυριο!!

εμενα παντως δεν ειχε κανένα θεμα ουτε με τα νυχια ουτε με τα μαλλια..ισα ισα μ προτεινε ο ιδιος ημιμονιμο για να μην τα βαφω συνεχεια!απλα να ξερεις στην αρχη (οι περισσοτερες θα ελεγα)εχεις αρκετες ανακατοσουρες κ ωραια εβαψα τα μαλλια αλλα το βραδυ πηγα να κοιμηθω κ απο την μυρωδια της βαφης εκανα εμετο...3 φορες ξεπλυνα το κεφαλι μου για να μην μ μυριζει!ασε που κ με τα σαμπουαν ειχα θεμα!

τι καλα !! ποσο μου αρσουν τα κοριτσακια!!  εγω να δω πως θα ειμαι .. γτ εχω απο μονη μου θεμα με μυρωδιες!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Περναει απο πολλα σταδία ώσπου να φθασει το ωαριο παρα πολλα. Εγώ έτσι ξερω για 90 λεπτα δεν σημαίνει ότι 90 λεπτα πρέπει να μείνει κατω η γυναίκα και να σας πω την αλήθεια ούτε τις στασεις πιστεύω ούτε το να μην πλυθεις μετα ούτε το να μην σηκωθείς αμέσως αλλο που Καποια τα εκανα γιατί αισθανομουν Καλα ψυχολογίκα. 

Ακριβώς!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Βρεεε διαβασατε πως να μένει το Σπέρμα μεσα? Το περισσότερο δηλαδή!!! 

Love u...  :wub:

Me too

Κορίτσια μην σας αγχώνουν οι "απώλειες". Καταρχήν δεν είναι όλο σπέρμα. Είναι δικά μας υγρά, προσπερματικα υγρά, αλλά αντρικά υγρά. Και έπειτα ένα μόνο σπερματοζωάριο θα κάνει τη δουλίτσα. Και αυτά είναι εκατομμύρια κάθε φορά!

• Μου αρέσει 1

Just now, alina80 είπε:

Me too

Κορίτσια μην σας αγχώνουν οι "απώλειες". Καταρχήν δεν είναι όλο σπέρμα. Είναι δικά μας υγρά, προσπερματικα υγρά, αλλά αντρικά υγρά. Και έπειτα ένα μόνο σπερματοζωάριο θα κάνει τη δουλίτσα. Και αυτά είναι εκατομμύρια κάθε φορά!

Ε μα πες τα βρε αλινα μου...ενα χρειαζεται δεν χρειαζεται να κανουμε ιεροτελεστιες μην χασουμε τα υγρα

• Χαχα 2

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χαχαχαχαχ πεθανα στο γελιο με αυτο π ειπες αντα μου

ε μα δεν νιωθω κατι διαφορετικο !! την αλλη φορα το στηθος δεν αγγιζοταν .. :P 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ε μα πες τα βρε αλινα μου...ενα χρειαζεται δεν χρειαζεται να κανουμε ιεροτελεστιες μην χασουμε τα υγρα

Εννοείται αυτο!!! Απλα αυτό που βοήθα και δίνει και ώθηση στο σπέρμα ειναι τα υγρά μας αφού ερθουμε σε οργασμό!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Εννοείται αυτο!!! Απλα αυτό που βοήθα και δίνει και ώθηση στο σπέρμα ειναι τα υγρά μας αφού ερθουμε σε οργασμό!!! 

Λες αυτό να κάνω λάθος; Γιατί εγώ τελειώνω πάντα αμέσως μετά! 

Αααα να πω κι εγώ κατι δικό μου????? 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Λες αυτό να κάνω λάθος; Γιατί εγώ τελειώνω πάντα αμέσως μετά! 

Εγώ παντα μα παντα πριν επίτηδες να προλαβω να τελειώσω κι αλλες.... Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 14 λεπτά , ada32 είπε:

εγω κοριτσια σας το λεω γτ το εκανα την τεταρτη κ δεν εγινε τιποτα , το εκανα το ΣΑββατο κ χθες κ αλλαζουν χρωμα πολυ

σε πιστευω βρε!!! Εκανα και εγω από περιεργεια, αλλα μαλλον εκανα πατατα γτ είναι 21η μερα η σημερινη και το εκανα μεσημερι...μετα από πολλααααααα νερα και πολλααααααα τσισα.... Εμενα σκουρυναν πολύ λιγο και αφρισαν πολύ! Δηλ από ανοιχτο ανοιχτο κιτρινο, εγιναν πορτοκαλια (μαλλον)! Αμα δεν αδιαθετήσω θα το επαναλάβω ξανα σε λίγες μερες!!! Θα κανουμε συγκριτικη μελετη εδώ!!!! αχαχχαχαχχαχαχαχααχα

cO4Yp3.png

Just now, ada32 είπε:

nai !!!

Πήρα τα αποτελέσματα του προγεννητικου ο μικροβιολόγος είπε ότι είναι μια χαρα οι εξετασεις. 

Εεε και γω ως μεγαλος γιατρός (Χεχεχε) που ειμαι αφού όλα είναι εντός του φυσιολογικού αρα θα ζήσω Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...