Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Πάντως κορίτσια πόσες φορές από φτάρνισμα ή βήξιμο μου τρέχουν!!!Και πολλές φορές με κάνει ο άντρας μου να γελάω και του λέω σταμάτα γιατί τρέχουν!!!Μπορεί ότι παίζει ρόλο πιστεύω αλλά είναι σπαστικό!!!!Ο γιατρός που μου έκανε σαλπιγγογραφία επέμενε σε αυτ'ο!!!Μου είπε το λέω σε όλες τις γυναίκες να μην σηκώνεστε αμέσως!!!Εχει κάποιο ταξίδι να κάνει το σπέρμα!!Μου είπε ξάπλα μετά για μισή ώρα!!!!

ναι μαριλια μου , το  καλυτερο ειναι 1 ωρα να εισαι ξαπλα . το ιδανικο το βραδυ .  εγω παντως δεν νιωθω εγκυος  γαμωτο ακομα.. απλα ζεσταινομαι κ με ποναει λιγο το στηθος μου..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Να ξέρεις ταξιδεύει για 90 λεπτα. 

Οοοοο πολλή ώρα!!!!Εγώ δεν έχω υπομονή να κάτσω!!!Μόνο αν είναι για ύπνο!!!!Αλλιώς κανένα τεταρτάκι και σηκώνομαι!!!

Just now, Dimitr@17 είπε:

Νομιζω οτι οι περισσοτερες εχουμε οπισθια κλιση...τωρα οσο αφορα την σταση π μενεις εγκυος εγω πιστευω οτι ειναι η στιγμη...γτ ενα απο τα τοσα σπερματοζωαρια χρειαζεται

δεν ξερω δεν εβγαλα ακρη με την κλιση ! απλα πιστευω οτι στην ιεραποστολικη κ στα 4 , γινεται πιο βαθια διείσδυση 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

ναι μαριλια μου , το  καλυτερο ειναι 1 ωρα να εισαι ξαπλα . το ιδανικο το βραδυ .  εγω παντως δεν νιωθω εγκυος  γαμωτο ακομα.. απλα ζεσταινομαι κ με ποναει λιγο το στηθος μου..

Αυτό είναι το πιο περίεργο!!!!!Και γω θυμάμαι δεν το πίστευα!!!!Και πάλι με το καλό όταν θα έρθει πάλι απίστευτο θα μου φαίνεται!!!!Πόσο χαίρομαι για σενα δεν φαντάζεσαιιιιιιι!!!!!Πριν που είπες δηλαδή κοιμάσαι μπρούμητα?Εγώ πάντα πλάι και στα δεξιά χαχαχχ ας έχω αριστερή κλιση!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Οοοοο πολλή ώρα!!!!Εγώ δεν έχω υπομονή να κάτσω!!!Μόνο αν είναι για ύπνο!!!!Αλλιώς κανένα τεταρτάκι και σηκώνομαι!!!

Ούτε Εγω ειχα τελειώσαμε και για να Ειμαι χαλαρή πρώτη φόρα αφησα τσιγαρο στην κρεβατοκάμαρα. Καναμε κανα 2 τσιγαρακια και μετα νανι. 

Ο πιο σωστός τρόπος για Να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο σπέρμα μεσα ειναι ΈΝΑΣ!!!! O οργασμός μας.... οταν τελειώνει η γυναίκα τα υγρα που εκρινει το κρατανε μεσα το περισσότερο. Εεεεε αρκεί να μην τελειώσει ώρα Μετα ο αντρΑς

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Ούτε Εγω ειχα τελειώσαμε και για να Ειμαι χαλαρή πρώτη φόρα αφησα τσιγαρο στην κρεβατοκάμαρα. Καναμε κανα 2 τσιγαρακια και μετα νανι. 

Αυτά είναι χαχαχχαχα!!!!Τέλειαααα!!!

@ada32 μου συγχαρητήρια! Τι ευχάριστα νέα μας φυλαγες δευτεριατικα. Και ένα μεγάλο νούμερο χοριακής αύριο - να προλάβει να παγώσει και η σαμπάνια να την ανοίξουμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Αυτό είναι το πιο περίεργο!!!!!Και γω θυμάμαι δεν το πίστευα!!!!Και πάλι με το καλό όταν θα έρθει πάλι απίστευτο θα μου φαίνεται!!!!Πόσο χαίρομαι για σενα δεν φαντάζεσαιιιιιιι!!!!!Πριν που είπες δηλαδή κοιμάσαι μπρούμητα?Εγώ πάντα πλάι και στα δεξιά χαχαχχ ας έχω αριστερή κλιση!!!!

ναι στην αρχη οταν με πιανει ο υπνος , παντα μπρουμυτα  , στην συνεχεια παντα πλαι αριστερα 

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

οχι τεταρτακι !! ειναι λιγο .. να σκεφτεις οτι θελει 20 λεπτα να ρευστοποιηθει !!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι στην αρχη οταν με πιανει ο υπνος , παντα μπρουμυτα  , στην συνεχεια παντα πλαι αριστερα 

Και εγω ετσι ακριβως κοιμαμαι...τωρα οσο για την επαφη οταν γινεται οταν παμε να ξαπλωσουμε δεν σηκωνομαι...

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

ναι κοριτσι το ξερω!!! ευχαριστω πολυ γτ την στηριξη γτ σε εχω πρηξει κ εσενα!! οπως κ ολα τα κοριτσια εδω!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

@ada32 μου συγχαρητήρια! Τι ευχάριστα νέα μας φυλαγες δευτεριατικα. Και ένα μεγάλο νούμερο χοριακής αύριο - να προλάβει να παγώσει και η σαμπάνια να την ανοίξουμε. 

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι αφριζουν και γίνονται σκούρα δεν βαριέσαι ελπίζω το τεστ να δείξει θετικο! Εγώ κρατάω ότι είχες αρκετό αίμα στην περίοδο αυτή την φορά γιατί είχα και εγώ!!χαχαχα ότι ταίριαζει στην καθεμια μας!

@Nati85 αποκλείεται να εισαι γκαστρουλα?/? Εγω βεβαια δεν τα πολυπιστευω αυτά... Νομίζω μας κοπέλας ο αντρας ειχε βγει εγκυος το καλοκαιρι με αυτό τον τροπο....χμμμμμ

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

ευχαριστω πολυ αλινακι , ναι ετσι δειχνουν τα τεστ!!! μακαρι να ειναι καλη η χοριακη ! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

ευχαριστω πολυ ! εσυ πως τα πας? μεγαλωνει η μπεμπα??

καλα παω εγω!πλησιαζουμε σιγα σιγα!η μπεμπα μεγαλωνει κ παει ολη μερα περα δοθε!της φτιαχνουμε κ το δωματιο σιγα σιγα!ολα καλα!!!αντε ευχομαι μια καλη χοριακη για αυριο!!

1 hour ago, zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

@ada32 που μπηκες στο κλαμπ των εγκύων.Με το καλο και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι κοριτσι.Χαρηκα που δε με διεψευσε το τεστακι της χλωρινης..χα χα.Εγω εκανα υπερηχο ενδοκολπικα.Ειδα το μικρο σπορακι μου.5 εβδομαδων με βγαλε ο γιατρος..δεν καταλαβα αυτο το μετρημα πως βγαινει..αντι να μετρανε απο γονιμες μετρανε απ την εναρξη της περιοδου.Οκ ως εκει.Εκεινοι ξερουν..θα παω παλι σε καμια βδομαδα ν ακουσω καρδουλα(Πρωτα ο Θεος).Μου εκανε εντυπωση που μου ειπε να ξεβαψω τα νυχια και να μη τα ξαναβαψω καθ ολη τη διαρκεια.Μου εγραψε αλλου ειδους φυλλικο και μαγνησιο για να μη νιωθω κοπωση.αχχχχ και μου πε να μη παρω βαρος ειμαι ηδη 70 ..7 το ανωτερο ακομα..τι θα κανωωω...

εμενα παντως δεν ειχε κανένα θεμα ουτε με τα νυχια ουτε με τα μαλλια..ισα ισα μ προτεινε ο ιδιος ημιμονιμο για να μην τα βαφω συνεχεια!απλα να ξερεις στην αρχη (οι περισσοτερες θα ελεγα)εχεις αρκετες ανακατοσουρες κ ωραια εβαψα τα μαλλια αλλα το βραδυ πηγα να κοιμηθω κ απο την μυρωδια της βαφης εκανα εμετο...3 φορες ξεπλυνα το κεφαλι μου για να μην μ μυριζει!ασε που κ με τα σαμπουαν ειχα θεμα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι κοριτσι το ξερω!!! ευχαριστω πολυ γτ την στηριξη γτ σε εχω πρηξει κ εσενα!! οπως κ ολα τα κοριτσια εδω!

Καθόλου πρήξιμοοοοο!!!!Ολές μας έχουμε προληματισμούς!!!!Και πόσο ωραίο που μοιραζόμαστε τα πάντα και στο τέλος τα καταφέρνουμεεε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...