Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, caramel_83 είπε:

πρεπει πρωτα να κανω τις εξετασεις και μετα να παω να τις δει και να δουμε πως θα κινηθουμε 

Δεν ξέρω αν είδες το μύνημα που σου είχα στείλει.Αν κάνεις ορμονολογικές τύπου FSH,LSH κτλ θέλει 3 μέρα του κύκλου και προγεστερόνη 21 μέρα του κύκλου.Με το καλό να γίνουν όλα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

πρεπει πρωτα να κανω τις εξετασεις και μετα να παω να τις δει και να δουμε πως θα κινηθουμε 

εγω λεω να σκεφτομαστε θετικα για να μην ερθω εκει και φας ξυλιες στον ποπο σου :P  

αχ και μ αρεεεσει το ξυλο....????:):)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 21 λεπτά , caramel_83 είπε:

@elenakii22 αγαπη τελικα τι εξετασεις θα κανεις εσυ? δεν ξερω μου απαντησες χθες που σε ρωτησα γιατι μαζευτηκαν πολλα ποστ και μπορει να μου ξεφυγε, σημερα πως εισαι?

καλυτερα ειμαι σημερα!!!μου εγραψε να κανω tsh-παραθορμονη PTH-βιταμινη d-προσδιορισμος ουριας στο αιμα καο στο αιμα ασβεστιου-ALP-P-ALB-CREAT...εχω κανει πολλες!!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 15 λεπτά , ath_gal1 είπε:

εξετασεις γιατι καραμελ? θες να μου πεις τι παιζει? ο αντρασ σου εχει κοιταχτει ?

εγω παντα ειχα σταθερο κυκλο και εδω και 1,5 χρονο ξεκινησε τα νουμερα με παρατεταμενη περιοδο μπορει και 20-24 μερες αλλα με πολυ μικρη ροη και ο γυναικολογος μου βρηκε πολυκυστικες, στην τελευταια επισκεψη μου ειπε οτι καλο ειναι να με δει ενδοκρινολογηος, πηγα την Τριτη και μου εδωσε εξετασεις να κανω, τις περσινες που ειδε ειπε οτι εχω μια μικρη εικονα πολυκυστικων, οποτε τωρα θα τις κανω αυτες που μου εδωσε και θα ξαναπαω να τις δει και να δουμε πως θα κινηθουμε 

πρίν από 14 λεπτά , marillia είπε:

Δεν ξέρω αν είδες το μύνημα που σου είχα στείλει.Αν κάνεις ορμονολογικές τύπου FSH,LSH κτλ θέλει 3 μέρα του κύκλου και προγεστερόνη 21 μέρα του κύκλου.Με το καλό να γίνουν όλα!!!

το ειδα αγαπη και ο γυναικολογος περυσι το ιδιο μου ειχε πει τωρα η ενδοκρινολογος ειπε οτι δεν την πειραζει ποια μερα θα τις κανω, μαλλον θα θελει να τις δει σε συναρτηση με καποιες αλλες και οχι καθεαυτου τις τιμες τους, γιατι περυσι ηταν αυξημενη η tsh μου στο 3,1  εγω ειχα σκοπο να σου πω την αληθεια να τις κανω για σιγουρια την 3 μερα αλλα τωρα περιμενω περιοδο και ειναι κλειστο το μικροβιολογικο που παω

Κοριτσια στην καμπυλη ζαχαρου το σιροπι το αγοραζετε απο το φαρμακειο ή το εχει ο μικροβιολογος και σας το δινει επιτοπου στο γιατρειο του?

πρίν από 13 λεπτά , ath_gal1 είπε:

αχ και μ αρεεεσει το ξυλο....????:):)

εισαι και βιτσιοζικο μωρο χαχαχαχαχα :lol:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

το ειδα αγαπη και ο γυναικολογος περυσι το ιδιο μου ειχε πει τωρα η ενδοκρινολογος ειπε οτι δεν την πειραζει ποια μερα θα τις κανω, μαλλον θα θελει να τις δει σε συναρτηση με καποιες αλλες και οχι καθεαυτου τις τιμες τους, γιατι περυσι ηταν αυξημενη η tsh μου στο 3,1  εγω ειχα σκοπο να σου πω την αληθεια να τις κανω για σιγουρια την 3 μερα αλλα τωρα περιμενω περιοδο και ειναι κλειστο το μικροβιολογικο που παω

Σίγουρα ο γιατρός κάτι ξέρει.Να σου πω τον Ιανουάριο 16 είχα 2,97(πήγα τώρα και το κοίταξα για να μην σου λέω βλακείες).Πρώτη φορά όμως είχα τόσο.Μια φίλη μου μαία μου είπε ότι ο θυροειδής είναι η μοναδική τιμή που μεταβάλλεται πολύ συχνά και ότι επηρεάζεται από το άγχος.Και όντως όταν ξαναέκανα μετά από 6 μήνες ήταν στο 1,5.Αν δεν έχεις ιστορικό και θέμα γενικά με τον θυροειδή μπορεί να ήταν τυχαίο.

Διαφημίσεις

Just now, marillia είπε:

Σίγουρα ο γιατρός κάτι ξέρει.Να σου πω τον Ιανουάριο 16 είχα 2,97(πήγα τώρα και το κοίταξα για να μην σου λέω βλακείες).Πρώτη φορά όμως είχα τόσο.Μια φίλη μου μαία μου είπε ότι ο θυροειδής είναι η μοναδική τιμή που μεταβάλλεται πολύ συχνά και ότι επηρεάζεται από το άγχος.Και όντως όταν ξαναέκανα μετά από 6 μήνες ήταν στο 1,5.Αν δεν έχεις ιστορικό και θέμα γενικά με τον θυροειδή μπορεί να ήταν τυχαίο.

και η γιατρος μου ειπε οτι μπορει να ηταν τυχαιο, αλλα λογω οτι εχω κληρονομικο με τον θυρεοειδη και κοιταω καθε χρονο απο μονη μου την tsh περυσι ηταν η πρωτη φορα που ηταν τοσο, για να γινει συλληψη πρεπει να ειναι στο 2,5 νομιζω μου ειπε, οποτε περιμενω να περασουν οι μερες να δουμε

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

και η γιατρος μου ειπε οτι μπορει να ηταν τυχαιο, αλλα λογω οτι εχω κληρονομικο με τον θυρεοειδη και κοιταω καθε χρονο απο μονη μου την tsh περυσι ηταν η πρωτη φορα που ηταν τοσο, για να γινει συλληψη πρεπει να ειναι στο 2,5 νομιζω μου ειπε, οποτε περιμενω να περασουν οι μερες να δουμε

εγω εχω αφαιρεσει τον ενα λοβο καραμελ ...αλλα δεν ειχα ορμονικο προβλημα...το αφαιρεσα πολυ μικρη ..23....και γω κληρονομικο απο μανα μου ...βεβαια εκεινη ειχε και κακοηθεια...τραβηγμενες καταστασεις...

εγω απλα κυστη ...και εκανα 2 φορεσ παρακεντηση...και επειδη ξαναγεμιζε τελικα το αφαιρεσα...αλλα ορμονικα ειμαι καλα ..

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Just now, caramel_83 είπε:

Kαλά κάνεις.Και γω στο ετήσιο τσεκ απ πάντα βάζω και θυροειδή.Πρέπει να είναι όπως λες κάτω από 2,5.Γιατί και έγκυος να είναι μια κοπέλα με αρρύθμιστο θυροειδή το έμβρυο κάνει ταχυπαλμίες.Σου εύχομαι να βγουν τέλειες οι εξετάσειςς.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@caramel_83 χαχαχ δε σου δινουν σιροπι!!!νερο με ζαχαρη ειναι!!!!εγω μολις το είδα σοκ...που να πιω τόση ζαχαρη!!

ε με τοση ζαχαρη σιροπι ειναι :P:P :lol:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε?εγω χτες εκανα ορμονικες 2η μερα κυκλου. 

fsh 7.06

lh  3.55

e2   28

πως σας φαινονται? επισης μου κανει εντυπωση οτι πρωτη φορα εχω τοσο λιγο αιμα.τριτη μερα σημερα και ουτε μιση σερβιετα.με 11 χιλιοστα ενδομητριο δεν θα επρεπε να εχω την κανονικη ροη μου?τελικα μιλησα με την αδερφη μου που ειναι πολυ μεγαλυτερη μου και μου πε οτι η μαμα μας ειχε περιοδο μεχρι να γεννησει οχι μονο μεχρι τον 4ο.. απλα στον 4ο καταλαβε οτι ηταν εγκυος σε μενα.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε?εγω χτες εκανα ορμονικες 2η μερα κυκλου. 

fsh 7.06

lh  3.55

e2   28

πως σας φαινονται? επισης μου κανει εντυπωση οτι πρωτη φορα εχω τοσο λιγο αιμα.τριτη μερα σημερα και ουτε μιση σερβιετα.με 11 χιλιοστα ενδομητριο δεν θα επρεπε να εχω την κανονικη ροη μου?τελικα μιλησα με την αδερφη μου που ειναι πολυ μεγαλυτερη μου και μου πε οτι η μαμα μας ειχε περιοδο μεχρι να γεννησει οχι μονο μεχρι τον 4ο.. απλα στον 4ο καταλαβε οτι ηταν εγκυος σε μενα.

δεν εκανες και μια χοριακη μαζι βρε συ τοτε αφου εχεις τετοιο κληρονομικο

14 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Γειά κ από μένα!άπαιχτες οι συμβουλές σου για θερμομέτρηση κ γενικά! Πρώτα απ όλα να πάνε όλα καλά κ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά! Κοντεύεις να κλείσεις τον τρίτο για να ηρεμήσεις όοοσο γίνεται. Θα ξεκινήσω θερμομέτρηση γιατί όντως δεν πάει άλλο με τα τέστ ωορηξίας κ εγκυμοσύνης.δεν έχω απλά άστατο κύκλο, μάλλον άγνωστο θα έλεγα.κ συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να το κοιτάζουμε νωρίς αν υπάρχει υποψία για κάτι γιατί παιρνάει ο καιρός...

Σε ευχαριστώ πολύ Andrianni!! Εύχομαι να έχεις σύντομα ένα θετικό αποτέλεσμα :-) αν μπορώ να βοηθήσω, να μην διστάσεις καθόλου ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...