Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ρε κορίτσια εμένα πάντα τρέχουν όσοι ώρα και να κάτσω ξαπλωμένη... Λέτε να φταίει η στάση;;;;

Οχι δεν φταίει η σταση σε καμία περίπτωση. Εμένα έτρεχαν καο την επόμενη μέρα!!!! Χαχαχα Χαχαχα τραγικό έγκυος Παντως έμεινα....!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 36 λεπτά , Nati85 είπε:

Συγχαρητήρια!όλα θα πάνε καλά!τελικά δεν σου είπε κάτι για δίδυμα.

εμενα η χλωρίνη πάντως με βγάζει έγκυο κοριτσια όσες φορές την έχω κάνει.

αληθεια ε?? εμενα παντως παλιαπου το ειχα δοκιμασει , δεν αλλαζαν χρωμα. τωρα γινονται σκουρο καφε κ αφριζουν !!! ετσι γινονται κ τα δικα σου?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι αυτος ο πονος με επιασε 6 μερες μετα το πρωτοθετικο  τεστ ωορηξιας . 17η μερα σε κυκλο 26 μερων. εσυ σε ποια μερα εισαι , 12η?  εγω να ξερεις δεν ποναω στην ωορηξια καθολου, δεν την καταλαβαινω 

Σημερα ειμαι 13ημερα ...ουτε εγω καταλαβαινω ωορηξια...κ δεν κανω τεστ ωορηξιας...αλλα σου λεω ξυπνησα μεσα στο βραδυ απο τον πονο

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Ρε κορίτσια εμένα πάντα τρέχουν όσοι ώρα και να κάτσω ξαπλωμένη... Λέτε να φταίει η στάση;;;;

αν σηκωθω μετα απο 1 ωρα , τρεχει .. αν σηκωθω την αλλη μερα ,οχι παντα . στα 4 το εχετε δοκιμασει?

Just now, Dimitr@17 είπε:

Σημερα ειμαι 13ημερα ...ουτε εγω καταλαβαινω ωορηξια...κ δεν κανω τεστ ωορηξιας...αλλα σου λεω ξυπνησα μεσα στο βραδυ απο τον πονο

ειναι πολυ νωρις για εμφυτευση ομως ... δεν ξερω .. μηπως απο τις επαφες που ειχατε? το κανατε εντονα ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

@ada32 τι απογοητευση να σηκωνεσαι και να νιωθεις να τρεχουν...

Νομιζω κι εγω στα 4 πρεπει να ηταν η τυχερη.κι εγω καθομουν με τα ποδια επανω.και τουλαχιστον μιση ωρα ξαπλα.

@Dimitr@17 καλησπερα.εσυ τωρα νιωθεις πονο?σε ποια μερα εισαι.γιατι εγω εχω εφαρμογη και καθε μερα σημειωνα συμπτωματα να ανατρεξω να δω??σ ενδιαφερει?

Χθες ενιωσα παρα πολυ εντονο πονο...σημερα ειμαι 13η...ναι πες μου αν θελεις

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

παρε τεστ!  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

αν σηκωθω μετα απο 1 ωρα , τρεχει .. αν σηκωθω την αλλη μερα ,οχι παντα . στα 4 το εχετε δοκιμασει?

ειναι πολυ νωρις για εμφυτευση ομως ... δεν ξερω .. μηπως απο τις επαφες που ειχατε? το κανατε εντονα ?

Καλα οσο εντονα κ να καναμε θα με ποναγε τοσο πολυ μετα απο 5ωρες?

Just now, Dimitr@17 είπε:

Καλα οσο εντονα κ να καναμε θα με ποναγε τοσο πολυ μετα απο 5ωρες?

εχει τυχει σε μενα , να το κανουμε , να μην νιωθω κατι κατα την διαρκεια , μετα απο ενα μισαωρο με επιασε ενας πονος αστα να πανε . στις ωοθηκες κ στην μητρα . δεν μπορουσα να κουνθω. κ κρατησε ολη νυχτα..  μηπως βρε πετυχατε συλληψη κ πονας ? μου ενας γιατρος οτι οταν γινεται ωορηξια , πονας παντου γτ ελευθερονεται ενα υγρο που παει παντου ..κ στην αριστερη ωοθηκη. μηπως να ειχατε κ σημερα επαφη?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χθες ενιωσα παρα πολυ εντονο πονο...σημερα ειμαι 13η...ναι πες μου αν θελεις

Στη 12 εχω σημειωμενο πονο δεξια ωοθηκη μονο.Δεν ξερω αν σε βοηθαει.

13 εχω σημειωμενο υπολευκο και κολλωδες υγρο κολπικο κραμπες και πονος οωρηξιας ομως.

Ελπιζω να σσ βοηθησα

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Εγω λιγο να βηξω τα χανω..ωρες ωρες σα να ειναι επιφανειακα.με μαξιλαρι δοκιμασες την ωρα του ιεραποστολικου να εχεις στη μεση σου?/να εισαι σε κατηφορο δηλαδη προς το κεφαλι.σε μπερδεψα?

Κατάλαβα όχι έτσι δεν έχω δοκιμάσει γτ σπάνια κάνουμε το ιεραποστολικό δεν μας πολύ αρέσει!

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Οχι δεν φταίει η σταση σε καμία περίπτωση. Εμένα έτρεχαν καο την επόμενη μέρα!!!! Χαχαχα Χαχαχα τραγικό έγκυος Παντως έμεινα....!!! 

Δεν ξέρω πάντως θα δοκιμάσω και καμιά άλλη στάση γτ μόνο μια κάνουμε! Δηλαδή μόνο σε μια καταλήγουμε!

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Πάντα στα 4 τελειώνει αλλά εγώ είμαι ξαπλωμένη με ένα μαξιλαράκι στην κοιλιά κάποιες φορές.... Λέτε να φταίει που έχω ανάποδη κλίση μήτρας;;;

jgJqp3.png

κοριτσια μου ρωτηστε οτι θελετε τωρα που τα εχω φρεσκα γτ θα τα ξεχασω!!! επισης επαιρνα φυλλικο οξυ , βιταμινη Ε με σεληνιο οποτε θυμομουν και βιταμινη c οποτε το θυμομουν ..  kai dostinex για μειωση προλακτινης

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

εχει τυχει σε μενα , να το κανουμε , να μην νιωθω κατι κατα την διαρκεια , μετα απο ενα μισαωρο με επιασε ενας πονος αστα να πανε . στις ωοθηκες κ στην μητρα . δεν μπορουσα να κουνθω. κ κρατησε ολη νυχτα..  μηπως βρε πετυχατε συλληψη κ πονας ? μου ενας γιατρος οτι οταν γινεται ωορηξια , πονας παντου γτ ελευθερονεται ενα υγρο που παει παντου ..κ στην αριστερη ωοθηκη. μηπως να ειχατε κ σημερα επαφη?

Το βραδυ σκφτηκα μηπως ειναι το εντερο μου αλλα ειχα φαει μονο ενα γιαουρτακι για βραδυ..χθες ειχαμε 2φορες επαφη..και ακομα νιωθω ελαχιατο πονο κεντρο κ αριστερα 

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Μηπως ειναι απο την ωορηξια ο πονος??τι να τα παρω τωρα?θα προλαβω δεν ξερω...

τωρα οχι δεν θα προλαβεις  αλλα αν δεν μεινεις τωρα , να τα παραγειλεις την επομενη φορα.  

αυτο σου εγραψα κ εγω , για ωορηξια..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Κατάλαβα όχι έτσι δεν έχω δοκιμάσει γτ σπάνια κάνουμε το ιεραποστολικό δεν μας πολύ αρέσει!

Δεν ξέρω πάντως θα δοκιμάσω και καμιά άλλη στάση γτ μόνο μια κάνουμε! Δηλαδή μόνο σε μια καταλήγουμε!

Πάντα στα 4 τελειώνει αλλά εγώ είμαι ξαπλωμένη με ένα μαξιλαράκι στην κοιλιά κάποιες φορές.... Λέτε να φταίει που έχω ανάποδη κλίση μήτρας;;;

Αυτο το τελειωμα οντως ειναι κλασικο...αλλιως ξεκιναει το θεμα κ αλλιως καταληγει

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...