Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , elenakii22 είπε:

συγχαρητηρια!!!!!ολα καλα θα πανε θα το δειτε!!

@ada32 τι τελεια που ξεκινησε η εβδομαδα για σενα...σου ευχομαι να πανε ολα καλα...ποτε θα παε για χοριακη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Συγχαρητήρια!όλα θα πάνε καλά!τελικά δεν σου είπε κάτι για δίδυμα.

εμενα η χλωρίνη πάντως με βγάζει έγκυο κοριτσια όσες φορές την έχω κάνει.

Μου ειπε οτι δεν δειχνει η χοριακη.ο υπερηχος ειναι ανωτερος ελεγχος.

Και ειπε οτι την επομενη φορα θα δουμε σακο αν ειναι ενα η μπορει να γινει δυο..κατι τετοιο..

Οσο για τα διδυμα μου ειπε οτι πρπερχονται απ τα γονιδια της μανας.Αλλα του συμβαινει συχνα και με του πατερα...τι να πω τωρα..θα δειξει..παντωσ ειναι εμφυτευμενο ακριβως στο κεντρο.μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο αυτο.

Τωρα οσο για τη χλωρινη..δεν ξερω τι να σου πω.εγω δοκιμασα και εγκυος και μη και μονο στην περιπτωση την πρωτη εδειξε.ισως εχει να κανει με ορμονες...στα ουρα.

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Μου ειπε οτι δεν δειχνει η χοριακη.ο υπερηχος ειναι ανωτερος ελεγχος.

Και ειπε οτι την επομενη φορα θα δουμε σακο αν ειναι ενα η μπορει να γινει δυο..κατι τετοιο..

Οσο για τα διδυμα μου ειπε οτι πρπερχονται απ τα γονιδια της μανας.Αλλα του συμβαινει συχνα και με του πατερα...τι να πω τωρα..θα δειξει..παντωσ ειναι εμφυτευμενο ακριβως στο κεντρο.μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο αυτο.

Τωρα οσο για τη χλωρινη..δεν ξερω τι να σου πω.εγω δοκιμασα και εγκυος και μη και μονο στην περιπτωση την πρωτη εδειξε.ισως εχει να κανει με ορμονες...στα ουρα.

Μια χαρά τότε όλα βαίνουν καλώς!με το καλό να ακούσεις καρδούλα

@andrianni ποτέ περιμένεις τώρα?είσαι σε γόνιμες?

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

6 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!έχω προαίσθημα ότι το 2018 θα μάθετε όλες οτι περιμένετε το σποράκι σας!!!! Αισιοδοξία και πίστη!!! Εγώ αρχές Ιανουαρίου πήρα ένα ρόδι και το έβαλα δίπλα από την Παναγίτσα! Και μετα από λίγες μέρες έμαθα οτι ήμουν έγκυος! Σήμερα μπήκα και στον 2ο μήνα!!!!!  Διανύω την 5η εβδομάδα!!!

Καλημερα ! εμεις θα ειμαστε μαλλον μαζι !! πως εισαι εσυ ? πως τα πας ? σταματησαν τα καφε? 

πρίν από 17 λεπτά , zina7777 είπε:

Επερνα felicine 3 μηνες τωρα.μου εγραψε ενα αλλο..δεν το χω μπροστα μου τωρα παντωσ ειναι 400mg. Το μαγνησιο για να μη νιωθω κομμαρα ειπε.τελευταια περιοδο 27/12.

Για τα κιλα ειμαι κοντουλα γμτ και ειμαι ηδη παραπανω απ το κανονικο.Ειχα κραμπες μια δυο μερες πριν "αδιαθετησω" απο κει κι επειτα..καπου καπου κατι τσιμπηματα..και μονο κουραση.Δεν εχω συμπτωματα ιδιαιτερα.Και μπορω να πω οτι σταματησαν και αποτομα.

Θα παω να βγαλω το ωριαοτατο τζελ που εχω. Κλαψε μεε..

εσυ ειχες αρκετα συμπτωματα πριν το μαθεις παντως απο οσο θυμαμαι ! γτ ελεγες για διαφορα αν θυμαμαι καλα . μια χαρα που δεν εχεις τιποτα . μαλλον σου εδςσε folidex με μικροτερη περιεκτικοτητα.

πρίν από 17 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@ada32 τι τελεια που ξεκινησε η εβδομαδα για σενα...σου ευχομαι να πανε ολα καλα...ποτε θα παε για χοριακη?

ευχαριστω πολυ Δημητρουλα! περιμενω κ απο σενα τα ευχαριστα πολυ συντομα πιστευω. αυριο θα παω για χοριακη . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

εσυ ειχες αρκετα συμπτωματα πριν το μαθεις παντως απο οσο θυμαμαι ! γτ ελεγες για διαφορα αν θυμαμαι καλα . μια χαρα που δεν εχεις τιποτα . μαλλον σου εδςσε folidex με μικροτερη περιεκτικοτητα.

Συμπτωματα..ενα σωρο.Γι αυτο αλλωστε ειχα μπει και στο forum εδω.Για να μαθω απο εμπειρες.ή συμπασχουσες..αν ειμαι καταφαντασιαν εγκυος.

Δυο μερες αν θυμαμαι καλα πριν αδιαθετησω αρχισαν να υποχωρουν.

Σταδιακα επανερχονται καποια οπως πρηξιμο στο στηθος αλλα ειναι για τοσο λιγο που δεν το δινω σημασια.

Θυμαμαι ομως εντονα τα τσιμπηματα και τα νιωθω και τωρα καπου καπου.

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα ! εμεις θα ειμαστε μαλλον μαζι !! πως εισαι εσυ ? πως τα πας ? σταματησαν τα καφε? 

ευχαριστω πολυ Δημητρουλα! περιμενω κ απο σενα τα ευχαριστα πολυ συντομα πιστευω. αυριο θα παω για χοριακη . 

Τελεια..ειχες καθυστερηση οταν εκανες το τεστακι?σου ευχομαι ενα πολυ ωραιο κ μεγαλο νουμερο..

1 hour ago, ada32 είπε:

ευχαριστω πολυ!

καμια φορα εχεις ενα προαισθημα τελικα... 

ευχαριστω πολυ! την βιοχημικη την ειχα τον Σεπτεμβριο, εχω κυκλο 28-29 μερων . μετα απο 4 μηνες αλλα ηταν ο πρωτος μηνας με τις σωστες προσπαθειες μετα την βιοχημικη ( γτ σε εναν κυκλο ειχα κυστη ,και στους αλλους δεν ειχαμε επαφη πριν την ωορηξια) .γενικα ειχαμε επαφες γυρω στην ωορηξια απο οτι  βλεπω κ πρωι κ βραδυ κ παντα η κοιμονουν μετα η εμενα 1 ωρα στο κρεβατι ξαπλωμενη.να δουμε ομως πως θα παει τωρα γτ ειναι πολυ νωρις ακομα.

ευχαριστω πολυ !!!!!!

ναι μαλλον εμφυτευση ηταν γτ πραγματικα με ξυπνησε ο πονος , σαν να τρυπουσαν ηταν στο κεντρο κ δεξια..

ναι βρε ! απλα δεν δειχνει τον ενθουσιασμο του ευκολα!!!  το κουλο ηταν οτι μετα απο 2 μερες μετα την ωορηξια , μαγειρευα κ ξεχασα το φαγητο !!!! μετα ξεχασα τα κλειδια κ κλειδωθηκα εξω. κ μου λεει ο νατρας μου : εσυ εγκυος εισαι για αυτο κανεις ετσι !!! επειδηνομιζε οτι αυτη την φορα καναμε καλη προσπαθεια!!χαχαχαχα κ εγω τον κοροιδευα!!! κατι ηξερε ο καημενος!  

ασε που τωρα που θα παω σπιτι  , θα με ρωτησει ποτε θ ατο πουμε στους γονεις του!!!! ο δικος μου δεν εκδηλωνει ευκολα τα συναισθηματα του δυστυχως ..

ευχαριστω πολυ γλυκια μου! εσυ πως εισαι ????

μια χαρα ! κανε τεστακια κ μολις δεις θετικο , επαφη εκεινο το βραδυ .. κ την επομενη . κ καλυτερα βραδυ για να κοιμηθεις κ να μην σηκωθεις καθολου. 

μαντη μου ειδες με σπερμα ουτε καν μετριο πετυχαμε συλληψη! οποτε πρεπει να πηρες τα πανω σου τωρα.  ( με πιθανη κιρσοκοιλη παρακαλω ) καιχωρις βιταμινες.

ευχαριστω πολυ ! εσυ πως τα πας? μεγαλωνει η μπεμπα??

Βρεεεε στην @Nati85 το λεγα.... Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ada32 είπε:

Τελεια..ειχες καθυστερηση οταν εκανες το τεστακι?σου ευχομαι ενα πολυ ωραιο κ μεγαλο νουμερο..

@ada32 αυτος ο πονος που λες οτι σε επιασε στο κεντρο κ δεξια ποτε ηταν θυμασαι?

πρίν από 41 λεπτά , kido είπε:

Τελειαααααα!!!!! Τι χαρά!!!! Κορίτσι μου να σου πανε όλα κατ ευχη αυτή τη φορά! Εσυ δεν έλεγες ότι θα κάνατε σπερμοδιαγραμμα και προκληση ή δεν ξέρω γω τι άλλο σπερματεγχυση? Η σε μπερδευω? Είδες ομως που τελικά με σωστο σεξακι ήρθε η σύλληψη?! Αρα η συνταγη σου @ada32ειναι σεξ πάνω στο θετικό τεστ δηλαδή 11η μέρα στον κύκλο σου και την επόμενη και ξάπλα μετα? Στάση δεν μας είπες!!! Χαχα! Χάρηκα πολύ!!!!

ευχαριστω πολυ!!!! ναι ημουν αποφασισμενη !!! ναι κοριτσι μου σεξ με το πρωτο θετικο τεστ ωορηξιας.. 

στασεις ?? να θυμηθω !!ειχε αναλαβει δραση ο σύζυγος αυτη την φορα κ εκανε οτι θεωρουσε σωστο 

Την κλασικη ιεραποστολικη 2 φορες,και 2 φορες   απο πανω αυτος αλλα μου ειχε σηκωσει τα ποδια ( δεν ξερω πως να το περιγραψω!!!ακροβατικα!!!) και μια φορα στα 4!! ( αγαπημενη μου χιχιιχι)  11η κ 12η ειχα βραδυ κ μετα λιγο λυγισμενα τα γονατα οσο εκατσα ανασκελα κ μετα κοιμηθηκα μπρουμυτα ( ετσι κοιμαμαι) κ θυμαμαι 14η μερα που το καναμε . εκατσα ενα 20λεπτο με τα ποδια ψηλα στον τοιχο 9 γτ βιαζομουν να φυγω για δουλεια κ αν σηκωνομουν κατευθειαν ,θα εβγαινε ολο.. αυτα .. 

βεβαια εγω καθομουν ξαπλα γτ εχουμε κ θεματακι με το σπερμα , οποτε να βοηθησω την κατασταση !!!

2 φορες παντως θυμαμαι οτι δεν βγηκε τιποτα απολυτως εξω οταν σηκωθηκα αφου απορουσα! αλλα υγρα ωορηξιας δεν ειχα 

πρίν από 50 λεπτά , andrianni είπε:

Τέλεια θα πάει αυτή τη φορά! Θα κάνεις κ την εξέταση αυριο κ θα στα πει όλα ο γιατρός! Ωραία! Αρα το συμπερασμα ειναι τεστ ωορηξίας για να ξέρουμε τι κανουμε! Όπως εχουν πει κ όλα τα κορίτσια! Κ εγώ πθστευω οτι αν στους 6 στοχευμενους μήνες δε δεις αποτελεσμα κάτι θέλει να ρυθμιστεί!

Στελνω φιλια σε όλες! Να ξέρετε οτι κ εγω σας διαβαζω κ σας σκέφτομαι αλλά είτε λόγω χρόνου είτε λόγω διαθεσης είτε λόγω του οτι δεν είμαι κ λαλίστατη δε γράφω...byeeeeee! Κ μονο θετικά  ++++++××!!!!!!!

Θα μπω το βραδυ για εξελίξεις!!!

ναι με τεστακια κοριτσια!  τα προτεινω ! και σεξ μετα το θετικο οσο μπορειτε !!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

@ada32 τι απογοητευση να σηκωνεσαι και να νιωθεις να τρεχουν...

Νομιζω κι εγω στα 4 πρεπει να ηταν η τυχερη.κι εγω καθομουν με τα ποδια επανω.και τουλαχιστον μιση ωρα ξαπλα.

@Dimitr@17 καλησπερα.εσυ τωρα νιωθεις πονο?σε ποια μερα εισαι.γιατι εγω εχω εφαρμογη και καθε μερα σημειωνα συμπτωματα να ανατρεξω να δω??σ ενδιαφερει?

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@ada32 αυτος ο πονος που λες οτι σε επιασε στο κεντρο κ δεξια ποτε ηταν θυμασαι?

οχι κοριτσι μου  δεν ειχα !!! αυριο ειναι να μου ερθει , ετσι λεει το flo συμφωνα με το τεστ ωορηξιας. το εκανα 3 μερες νωριτερα το τεστ εγκυμοσυνης .

α καλα δεν σας ειπα οτι πρωτα εκανα ωορηξιας το ΣΑββατο  γτ εχω πολλα κ τσιγκουνευτηκα τα εγκυμοσυνης!!!!! κ εφοσον το ειδα θετικο αυτο  , μετα εκανα εγκυμοσυνης 

καιμετα εβαλα χλωρινη στα ουρα!! οτι να ναι , ειμαι !!χαχαχα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

ναι αυτος ο πονος με επιασε 6 μερες μετα το πρωτοθετικο  τεστ ωορηξιας . 17η μερα σε κυκλο 26 μερων. εσυ σε ποια μερα εισαι , 12η?  εγω να ξερεις δεν ποναω στην ωορηξια καθολου, δεν την καταλαβαινω 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Μάντη είπε:

Ρε κορίτσια εμένα πάντα τρέχουν όσοι ώρα και να κάτσω ξαπλωμένη... Λέτε να φταίει η στάση;;;;

Εγω λιγο να βηξω τα χανω..ωρες ωρες σα να ειναι επιφανειακα.με μαξιλαρι δοκιμασες την ωρα του ιεραποστολικου να εχεις στη μεση σου?/να εισαι σε κατηφορο δηλαδη προς το κεφαλι.σε μπερδεψα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...