Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Είχα πει θα βάλω πιπίλες στον ανανά όταν μείνω!και εγώ πήρα ωορρηξίας γι αυτό τον μήνα γιατί κορίτσια δεν μπορώ να έχω τόσο τακτικά επαφές οπότε πρέπει να ξέρω δεν μπορουμε στα τυφλά!το προηγούμενο μήνα δώσαμε πόνο πιο πριν γιατί είχα πολλές μέρες υγρά και στο τέλος με το ζόρι κάναμε! 

Εύχομαι ένα από αυτά τα τεστ εγκυμοσύνης να είναι το θετικό σου!!!

Αντε μακαρι και στα δικα μας!!!

Και μεις ετσι κανουμε ξεκιναμε ορεξατοι λιγο νωριτερα και την μερα που υπολογιζω ωορρηξια με το ζορι σχεδον γινεται ή κατι συμβαινει με δουλειες και τετοια .... Καλα το αλλο σκ ειναι οι γονιμες μ και εχει ενα προγραμμα φουλ δουλευει κατι δεκαωρα! Αλλα με ρωτησε ποτε ειναι οι μερες μας χαχαχαχ 

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

το σπερμα ζει τουλαχιστον 3-5 μερες , ποτε δν ξερεις...

Καλημερα κοριτσια!! να σας πω και τα νεα μου ! Εκανα ενα τεστακι χθες κ βγηκε θετικοοοοοοοο!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!ολα καλα θα πανε θα το δειτε!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

@ada32 συγχαρητήρια κοριτσι μου!!! Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!!! Ολα καλα θα πανε θα το δεις!!! Δε φαντάζεσαι τι χαρα πηρα!!!! Μπράβο!  Μπράβο?! Μπράβο! 

ευχαριστω πολυ!

1 ώρα πρίν, MelinaFo είπε:

Μεντιουμ με διευκολυνσεις χαχαχα

@ada32 εγω δεν ειδα ονειρο αλλα το κουφο ηταν οτι 3 μερες μετα τις γονιμες ξυπνησα το πρωι και ειπα ειμαι εγκυος χαχαχα αλλα που να δειξουν τα τεστ! Με το καλο η χοριακη σου!!!!

@Nati85 τελειωσες με τους γιατρους?

καμια φορα εχεις ενα προαισθημα τελικα... 

1 hour ago, andrianni είπε:

Καλημέρα! Πάντα τέτοια ευχάριστα να έχουμε! Συγχαρητήρια @ada32! Είχαν δίκιο τα κορίτσια που σου είπαν να περιμένεις λίγο ακόμα. Ήσουν αποφασισμένη όμως κ μετράει κ αυτό! Περιμένουμε νέα αύριο! Κ για να πάρουμε κ εμεις θάρρος στις πόσες προσπάθειες μετά την βιοχημική;

ευχαριστω πολυ! την βιοχημικη την ειχα τον Σεπτεμβριο, εχω κυκλο 28-29 μερων . μετα απο 4 μηνες αλλα ηταν ο πρωτος μηνας με τις σωστες προσπαθειες μετα την βιοχημικη ( γτ σε εναν κυκλο ειχα κυστη ,και στους αλλους δεν ειχαμε επαφη πριν την ωορηξια) .γενικα ειχαμε επαφες γυρω στην ωορηξια απο οτι  βλεπω κ πρωι κ βραδυ κ παντα η κοιμονουν μετα η εμενα 1 ωρα στο κρεβατι ξαπλωμενη.να δουμε ομως πως θα παει τωρα γτ ειναι πολυ νωρις ακομα.

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

@ada32 Μπράβο μπράβο μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια! Όλα να σου πάνε τέλεια από  δω και πέρα! Χάρηκα πολύ για σένα 

ευχαριστω πολυ !!!!!!

1 hour ago, Smile89 είπε:

Εγώ το βραδυ της εμφυτευσης ειμαι σίγουρη για εκεινο το βραδυ!!! Μη γέλασε. Εν τω μεταξύ ξημερωναν χριστούγεννα, για μένα αυτό ήταν σημαδιακό γιατί αν είναι αγόρι θα το πούμε Χρήστο μη γελασετε παλι...!! 

Δεξία Ειναι ο σπόρος.... 

ναι μαλλον εμφυτευση ηταν γτ πραγματικα με ξυπνησε ο πονος , σαν να τρυπουσαν ηταν στο κεντρο κ δεξια..

1 hour ago, Smile89 είπε:

Και τι σου απαντησε!? Το δέχθηκε?? 

ναι βρε ! απλα δεν δειχνει τον ενθουσιασμο του ευκολα!!!  το κουλο ηταν οτι μετα απο 2 μερες μετα την ωορηξια , μαγειρευα κ ξεχασα το φαγητο !!!! μετα ξεχασα τα κλειδια κ κλειδωθηκα εξω. κ μου λεει ο νατρας μου : εσυ εγκυος εισαι για αυτο κανεις ετσι !!! επειδηνομιζε οτι αυτη την φορα καναμε καλη προσπαθεια!!χαχαχαχα κ εγω τον κοροιδευα!!! κατι ηξερε ο καημενος!  

ασε που τωρα που θα παω σπιτι  , θα με ρωτησει ποτε θ ατο πουμε στους γονεις του!!!! ο δικος μου δεν εκδηλωνει ευκολα τα συναισθηματα του δυστυχως ..

πρίν από 41 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

@ada32 τι τέλεια κορίτσι μου. Περιμένουμε μια τέλεια Χοριακη κορίτσι μου.  Να σου πάνε όλα καλά και να να έχεις μια πολύ καλή και τελειώμηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου. Είχα να μπω από την προηγούμενη εβδομάδα και χάρηκα πολύ που μπήκα και είδα ευχάριστα νέα....

ευχαριστω πολυ γλυκια μου! εσυ πως εισαι ????

πρίν από 50 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μακαρι να ειναι σημαδι! Δεν ειμαι μεντιουμ αλλα εσενα παντα οταν βλεπω τον ανανα σου περιμενω να διαβασω το ΝΕΟ! Ηρθαν τα τεστακια μ ωορρηξιας κ εγκυμοσυνης δευτερη παραγγελια κανω ας ελπισουμε οτι δεν θα τα εξαντλησω

μια χαρα ! κανε τεστακια κ μολις δεις θετικο , επαφη εκεινο το βραδυ .. κ την επομενη . κ καλυτερα βραδυ για να κοιμηθεις κ να μην σηκωθεις καθολου. 

πρίν από 15 λεπτά , Μάντη είπε:

Fertilovit Fendo 

μαντη μου ειδες με σπερμα ουτε καν μετριο πετυχαμε συλληψη! οποτε πρεπει να πηρες τα πανω σου τωρα.  ( με πιθανη κιρσοκοιλη παρακαλω ) καιχωρις βιταμινες.

πρίν από 32 λεπτά , elenakii22 είπε:

συγχαρητηρια!!!!!ολα καλα θα πανε θα το δειτε!!

ευχαριστω πολυ ! εσυ πως τα πας? μεγαλωνει η μπεμπα??

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

ευχαριστω πολυ!

ευχαριστω πολυ! την βιοχημικη την ειχα τον Σεπτεμβριο, εχω κυκλο 28-29 μερων . μετα απο 4 μηνες αλλα ηταν ο πρωτος μηνας με τις σωστες προσπαθειες μετα την βιοχημικη ( γτ σε εναν κυκλο ειχα κυστη ,και στους αλλους δεν ειχαμε επαφη πριν την ωορηξια) .γενικα ειχαμε επαφες γυρω στην ωορηξια απο οτι  βλεπω κ πρωι κ βραδυ κ παντα η κοιμονουν μετα η εμενα 1 ωρα στο κρεβατι ξαπλωμενη.να δουμε ομως πως θα παει τωρα γτ ειναι πολυ νωρις ακομα.

ευχαριστω πολυ !!!!!!

ναι μαλλον εμφυτευση ηταν γτ πραγματικα με ξυπνησε ο πονος , σαν να τρυπουσαν ηταν στο κεντρο κ δεξια..

ναι βρε ! απλα δεν δειχνει τον ενθουσιασμο του ευκολα!!!  το κουλο ηταν οτι μετα απο 2 μερες μετα την ωορηξια , μαγειρευα κ ξεχασα το φαγητο !!!! μετα ξεχασα τα κλειδια κ κλειδωθηκα εξω. κ μου λεει ο νατρας μου : εσυ εγκυος εισαι για αυτο κανεις ετσι !!! επειδηνομιζε οτι αυτη την φορα καναμε καλη προσπαθεια!!χαχαχαχα κ εγω τον κοροιδευα!!! κατι ηξερε ο καημενος!  

ασε που τωρα που θα παω σπιτι  , θα με ρωτησει ποτε θ ατο πουμε στους γονεις του!!!! ο δικος μου δεν εκδηλωνει ευκολα τα συναισθηματα του δυστυχως ..

Τελειαααααα!!!!! Τι χαρά!!!! Κορίτσι μου να σου πανε όλα κατ ευχη αυτή τη φορά! Εσυ δεν έλεγες ότι θα κάνατε σπερμοδιαγραμμα και προκληση ή δεν ξέρω γω τι άλλο σπερματεγχυση? Η σε μπερδευω? Είδες ομως που τελικά με σωστο σεξακι ήρθε η σύλληψη?! Αρα η συνταγη σου @ada32ειναι σεξ πάνω στο θετικό τεστ δηλαδή 11η μέρα στον κύκλο σου και την επόμενη και ξάπλα μετα? Στάση δεν μας είπες!!! Χαχα! Χάρηκα πολύ!!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

ευχαριστω πολυ!

ευχαριστω πολυ !!!!!!

Τέλεια θα πάει αυτή τη φορά! Θα κάνεις κ την εξέταση αυριο κ θα στα πει όλα ο γιατρός! Ωραία! Αρα το συμπερασμα ειναι τεστ ωορηξίας για να ξέρουμε τι κανουμε! Όπως εχουν πει κ όλα τα κορίτσια! Κ εγώ πθστευω οτι αν στους 6 στοχευμενους μήνες δε δεις αποτελεσμα κάτι θέλει να ρυθμιστεί!

Στελνω φιλια σε όλες! Να ξέρετε οτι κ εγω σας διαβαζω κ σας σκέφτομαι αλλά είτε λόγω χρόνου είτε λόγω διαθεσης είτε λόγω του οτι δεν είμαι κ λαλίστατη δε γράφω...byeeeeee! Κ μονο θετικά  ++++++××!!!!!!!

Θα μπω το βραδυ για εξελίξεις!!!

• Μου αρέσει 1

@ada32 συγχαρητήρια κοριτσακι μου!!!! Καλα βρε αυτα τα.λενε πιο νωρίς!!!!! Σου εύχομαι μια τελειωμηνη εγκυμοσύνη με ενα υγιέστατο παιδακι!! @Μάντη τα αντισυλληπτικά δεν βοηθανε την ενδομητρίωση απλα εχω ακούσει πως κρατάνε στάσιμη την κατάσταση και αφού εγω σταματάω εδω για ποσο δε ξερω τουλάχιστον να μη χειροτερεύει το πράγμα θα παω στο υιατρο τελος του μηνα να το συζητήσω

Καλησπερα σας.

@ada32 που μπηκες στο κλαμπ των εγκύων.Με το καλο και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι κοριτσι.Χαρηκα που δε με διεψευσε το τεστακι της χλωρινης..χα χα.Εγω εκανα υπερηχο ενδοκολπικα.Ειδα το μικρο σπορακι μου.5 εβδομαδων με βγαλε ο γιατρος..δεν καταλαβα αυτο το μετρημα πως βγαινει..αντι να μετρανε απο γονιμες μετρανε απ την εναρξη της περιοδου.Οκ ως εκει.Εκεινοι ξερουν..θα παω παλι σε καμια βδομαδα ν ακουσω καρδουλα(Πρωτα ο Θεος).Μου εκανε εντυπωση που μου ειπε να ξεβαψω τα νυχια και να μη τα ξαναβαψω καθ ολη τη διαρκεια.Μου εγραψε αλλου ειδους φυλλικο και μαγνησιο για να μη νιωθω κοπωση.αχχχχ και μου πε να μη παρω βαρος ειμαι ηδη 70 ..7 το ανωτερο ακομα..τι θα κανωωω...

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

@ada32 που μπηκες στο κλαμπ των εγκύων.Με το καλο και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι κοριτσι.Χαρηκα που δε με διεψευσε το τεστακι της χλωρινης..χα χα.Εγω εκανα υπερηχο ενδοκολπικα.Ειδα το μικρο σπορακι μου.5 εβδομαδων με βγαλε ο γιατρος..δεν καταλαβα αυτο το μετρημα πως βγαινει..αντι να μετρανε απο γονιμες μετρανε απ την εναρξη της περιοδου.Οκ ως εκει.Εκεινοι ξερουν..θα παω παλι σε καμια βδομαδα ν ακουσω καρδουλα(Πρωτα ο Θεος).Μου εκανε εντυπωση που μου ειπε να ξεβαψω τα νυχια και να μη τα ξαναβαψω καθ ολη τη διαρκεια.Μου εγραψε αλλου ειδους φυλλικο και μαγνησιο για να μη νιωθω κοπωση.αχχχχ και μου πε να μη παρω βαρος ειμαι ηδη 70 ..7 το ανωτερο ακομα..τι θα κανωωω...

μπραβο ! συγχαρητηρια , να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ! ναι μετρανε απο την τελευταια περιοδο  ποτε ειχες τελευταια περιοδο εσυ?  αυτο με τα νυχια τοεχω  ακουσει  κ εγω. κ εχω κλεισει ρταντεβου να παω να τα κανω αυριο ημιμονιμο . κ μου φωναζε ο αντρας μου να μην τα βαψω κ γενικα να μην βαφομαι .. 

ναι σιγα που δνε θα βαφομαι !!! οσο για τα κιλα . ειναι καλο για το σωμα σου να παρεις λιγα , αλλα 7 ειναι παρα πολυ λιγα!!!!  δεν σε εγραψε το filicine ? μαγνησιο γτ σου εδωσε? εχεις κραμπες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αντε μακαρι και στα δικα μας!!!

Και μεις ετσι κανουμε ξεκιναμε ορεξατοι λιγο νωριτερα και την μερα που υπολογιζω ωορρηξια με το ζορι σχεδον γινεται ή κατι συμβαινει με δουλειες και τετοια .... Καλα το αλλο σκ ειναι οι γονιμες μ και εχει ενα προγραμμα φουλ δουλευει κατι δεκαωρα! Αλλα με ρωτησε ποτε ειναι οι μερες μας χαχαχαχ 

Το έχει στο μυαλό του πάντως και καραδοκεί!χαχα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

5 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!έχω προαίσθημα ότι το 2018 θα μάθετε όλες οτι περιμένετε το σποράκι σας!!!! Αισιοδοξία και πίστη!!! Εγώ αρχές Ιανουαρίου πήρα ένα ρόδι και το έβαλα δίπλα από την Παναγίτσα! Και μετα από λίγες μέρες έμαθα οτι ήμουν έγκυος! Σήμερα μπήκα και στον 2ο μήνα!!!!!  Διανύω την 5η εβδομάδα!!!

Τελεια μελινακι μου...και εγω το πιστευω οτι θα μεινω εγκυος φετος...καλα χθες το βραδυ στον υπνο ξυπνησα απο αντποφορο πονο στην κοιλια...αφου τρομαξα λεω τι επαθα νυχτιατικα...στο κεντρο ομως και προς τα αριστερα...τι λετε να ειναι?μαλλον το εντερο μου?

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

μπραβο ! συγχαρητηρια , να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ! ναι μετρανε απο την τελευταια περιοδο  ποτε ειχες τελευταια περιοδο εσυ?  αυτο με τα νυχια τοεχω  ακουσει  κ εγω. κ εχω κλεισει ρταντεβου να παω να τα κανω αυριο ημιμονιμο . κ μου φωναζε ο αντρας μου να μην τα βαψω κ γενικα να μην βαφομαι .. 

ναι σιγα που δνε θα βαφομαι !!! οσο για τα κιλα . ειναι καλο για το σωμα σου να παρεις λιγα , αλλα 7 ειναι παρα πολυ λιγα!!!!  δεν σε εγραψε το filicine ? μαγνησιο γτ σου εδωσε? εχεις κραμπες?

Επερνα felicine 3 μηνες τωρα.μου εγραψε ενα αλλο..δεν το χω μπροστα μου τωρα παντωσ ειναι 400mg. Το μαγνησιο για να μη νιωθω κομμαρα ειπε.τελευταια περιοδο 27/12.

Για τα κιλα ειμαι κοντουλα γμτ και ειμαι ηδη παραπανω απ το κανονικο.Ειχα κραμπες μια δυο μερες πριν "αδιαθετησω" απο κει κι επειτα..καπου καπου κατι τσιμπηματα..και μονο κουραση.Δεν εχω συμπτωματα ιδιαιτερα.Και μπορω να πω οτι σταματησαν και αποτομα.

Θα παω να βγαλω το ωριαοτατο τζελ που εχω. Κλαψε μεε..

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

Συγχαρητήρια!όλα θα πάνε καλά!τελικά δεν σου είπε κάτι για δίδυμα.

εμενα η χλωρίνη πάντως με βγάζει έγκυο κοριτσια όσες φορές την έχω κάνει.

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 31 λεπτά , ada32 είπε:

ευχαριστω πολυ!

ευχαριστω πολυ !!!!!!

μια χαρα ! κανε τεστακια κ μολις δεις θετικο , επαφη εκεινο το βραδυ .. κ την επομενη . κ καλυτερα βραδυ για να κοιμηθεις κ να μην σηκωθεις καθολου. 

μαντη μου ειδες με σπερμα ουτε καν μετριο πετυχαμε συλληψη! οποτε πρεπει να πηρες τα πανω σου τωρα.  ( με πιθανη κιρσοκοιλη παρακαλω ) καιχωρις βιταμινες.

ευχαριστω πολυ ! εσυ πως τα πας? μεγαλωνει η μπεμπα??

Αχ ada μου πραγματικά μου δίνεις κουράγιο απ' τη μια εσύ με μέτριο σπέρμα τα κατάφερες και απ' την άλλη η @Ungry girl που έμεινε με ενδομήτριωση θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι θα έρθει και το δικό μου σπορακι!!!!

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

@ada32 συγχαρητήρια κοριτσακι μου!!!! Καλα βρε αυτα τα.λενε πιο νωρίς!!!!! Σου εύχομαι μια τελειωμηνη εγκυμοσύνη με ενα υγιέστατο παιδακι!! @Μάντη τα αντισυλληπτικά δεν βοηθανε την ενδομητρίωση απλα εχω ακούσει πως κρατάνε στάσιμη την κατάσταση και αφού εγω σταματάω εδω για ποσο δε ξερω τουλάχιστον να μη χειροτερεύει το πράγμα θα παω στο υιατρο τελος του μηνα να το συζητήσω

Πριν μέρες με ρώτησες γτ θέλω να σταματήσω την περίοδο Μ και σου είπα γτ μειώνετε η ενδομήτριωση... Γτ δεν ρωτάς το γιατρό σου για αυτή τη θεραπεία να την κάνεις για κανένα 6μηνο... Εκτός και αν την έχεις κάνει και δεν είδες αποτελέσματα... Με τα αντισυλληπτικά δεν κερδίζεις κάτι αφού δεν μειώνεται το πρόβλημα.... Εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις μικρότερη κύστη από εμένα...

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...