Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ το βραδυ της εμφυτευσης ειμαι σίγουρη για εκεινο το βραδυ!!! Μη γέλασε. Εν τω μεταξύ ξημερωναν χριστούγεννα, για μένα αυτό ήταν σημαδιακό γιατί αν είναι αγόρι θα το πούμε Χρήστο μη γελασετε παλι...!! 

Μα συμβαινει σε πολλες γυναικες ειτε διασθητικα ειτε με την μορφη ονειρου! Πριν το κοροιδευα αλλα οταν το εζησα πιστεψα!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Στην δικη μου την περίπτωση Παντως κορίτσια ο σύζυγος είχε το προαίσθημα.... 1-2 βραδια πριν την ωορηξια δεν θυμαμαι ακριβώς μου είπε:απόψε στην εκανα την δουλειά. Του λέω:μην μ λες τέτοια κ το πιστέψω και μου λέει: σεξ θα συνεχίσουμε να κανουμε φυσικα αλλα εγώ στην εκανα την δουλειά. 

Χαχαχα Χαχαχα το αγόρι μου. Πρώτη φόρα μου το λέγε..  

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Στην δικη μου την περίπτωση Παντως κορίτσια ο σύζυγος είχε το προαίσθημα.... 1-2 βραδια πριν την ωορηξια δεν θυμαμαι ακριβώς μου είπε:απόψε στην εκανα την δουλειά. Του λέω:μην μ λες τέτοια κ το πιστέψω και μου λέει: σεξ θα συνεχίσουμε να κανουμε φυσικα αλλα εγώ στην εκανα την δουλειά. 

Χαχαχα Χαχαχα το αγόρι μου. Πρώτη φόρα μου το λέγε..  

Χαχα καλό!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μα συμβαινει σε πολλες γυναικες ειτε διασθητικα ειτε με την μορφη ονειρου! Πριν το κοροιδευα αλλα οταν το εζησα πιστεψα!

24-25/12 το βραδύ ειχα εξαψεις. 24/12 απογευμα δυνατό πονο αριστερα και το πρωί 25/12 με πέθανε αριστερά θυμαμαι είχαμε παει για καφέ το πρωί και με πήρε αρον αρον ήθελα να παω εκκλησία και όταν καταλαβα τη μέρα ήταν δεν μπόρεσα να συγκρατηθω απο το κλαμα. Το βραδυ 25/12 δεν μπορούσα να σκυψω απο τον πονο στην μέση. Ήμουν σίγουρη. Εεεε 27/12 ήμουν εντελώς σιχαθηκα το τσιγαρο....!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Χαχα καλό!!!

Ο αντρας να ξέρετε εχει γερό προαίσθημα μαλλον ξέρει που πώς και με τη δύναμη τα σκόρπισε Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 9 λεπτά , MelinaFo είπε:

Φυσικά και ισχύει... Εγω το επιβεβαίωσα και στην εγκυμοσυνη και οταν παλινδρομησε... Και στις 2 περιπτώσεις ειχα πολυ εντονο προαισθημα μερες πριν... 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

@MelinaFo το σπερμοδιαγραμμα του μίστερ περιμένουμε!!το Σάββατο με νευριασε γιατί έμαθε για δεύτερη εγκυμοσύνη σε κάποιους ψιλογνωστους όχι φιλους  και στεναχωρήθηκε και ήταν όλο το σ.κ χαλια και του λέω δεν κάνεις τίποτα όμως για αυτό μόνο κάθεσαι και μιζεριαζεις εγώ κάνω ένα σωρό εξετάσεις τώρα είναι η σειρά σου.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

@MelinaFo το σπερμοδιαγραμμα του μίστερ περιμένουμε!!το Σάββατο με νευριασε γιατί έμαθε για δεύτερη εγκυμοσύνη σε κάποιους ψιλογνωστους όχι φιλους  και στεναχωρήθηκε και ήταν όλο το σ.κ χαλια και του λέω δεν κάνεις τίποτα όμως για αυτό μόνο κάθεσαι και μιζεριαζεις εγώ κάνω ένα σωρό εξετάσεις τώρα είναι η σειρά σου.

Και τι σου απαντησε!? Το δέχθηκε?? 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ελα θα παει να το κανει ετσι να σας φυγει η ιδεα και να γινει η δουλεια!

@Smile89 και μενα το ιδιο ειπε χαχαχαχαχα μην μασας μ ελεγε την εχω κανει την δουλεια!

Ρε σεις οι αντρες ειναι οντως σαν παιδια χαιρονται απογοητευονται κ αρκετες φορες πρεπει να τους πιεσεις για καποια πραγματα! Σε μας βεβαια αυτη την εποχη αφου τα ξαναειπαμε εκεινος με παρακινησε να κανουμε ενα τσεκ στο παπαγεωργιου εγω ειχα αρνηση γενικα με τους γιατρους!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

tpnxp3.png

Just now, Smile89 είπε:

Και τι σου απαντησε!? Το δέχθηκε?? 

Το έχει δεχθεί θέλει να κάνει αλλά φοβάται μήπως εχεις τίποτα κακό περα από το θέμα κινητικότητας  η οτιδήποτε γιατί ειχαμε μια απώλεια πέρυσι από πολύ κοντινό μας πρόσωπο από καρκίνο και έχει πάθει φοβία.και του λέω τα έχεις κάνει αχταρμα στο μυαλό σου! Δεν θέλει να πηγαίνει σε γιατρό ή οτιδήποτε έχει σχέση με αυτούς!

@ada32και εγώ είχα πολύ αίμα αυτή την φορά!!λες να είναι καλό σημάδι?για να δούμε!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 24 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Φυσικά και ισχύει... Εγω το επιβεβαίωσα και στην εγκυμοσυνη και οταν παλινδρομησε... Και στις 2 περιπτώσεις ειχα πολυ εντονο προαισθημα μερες πριν... 

Εγώ κορίτσια είχε διαίσθηση ότι δεν πάει καλά από τον πρώτο υπέρηχο!!!Και κανένας δεν με πίστευε!!!Στην σύλληψη δεν κατάλαβα τίποτα!!Ηταν ίδια με τις περιόδου!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Το έχει δεχθεί θέλει να κάνει αλλά φοβάται μήπως εχεις τίποτα κακό περα από το θέμα κινητικότητας  η οτιδήποτε γιατί ειχαμε μια απώλεια πέρυσι από πολύ κοντινό μας πρόσωπο από καρκίνο και έχει πάθει φοβία.και του λέω τα έχεις κάνει αχταρμα στο μυαλό σου! Δεν θέλει να πηγαίνει σε γιατρό ή οτιδήποτε έχει σχέση με αυτούς!

@ada32και εγώ είχα πολύ αίμα αυτή την φορά!!λες να είναι καλό σημάδι?για να δούμε!!!

Μακαρι να ειναι σημαδι! Δεν ειμαι μεντιουμ αλλα εσενα παντα οταν βλεπω τον ανανα σου περιμενω να διαβασω το ΝΕΟ! Ηρθαν τα τεστακια μ ωορρηξιας κ εγκυμοσυνης δευτερη παραγγελια κανω ας ελπισουμε οτι δεν θα τα εξαντλησω

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

@ada32 τι τέλεια κορίτσι μου. Περιμένουμε μια τέλεια Χοριακη κορίτσι μου.  Να σου πάνε όλα καλά και να να έχεις μια πολύ καλή και τελειώμηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου. Είχα να μπω από την προηγούμενη εβδομάδα και χάρηκα πολύ που μπήκα και είδα ευχάριστα νέα....

XDAlp3.png

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μακαρι να ειναι σημαδι! Δεν ειμαι μεντιουμ αλλα εσενα παντα οταν βλεπω τον ανανα σου περιμενω να διαβασω το ΝΕΟ! Ηρθαν τα τεστακια μ ωορρηξιας κ εγκυμοσυνης δευτερη παραγγελια κανω ας ελπισουμε οτι δεν θα τα εξαντλησω

Είχα πει θα βάλω πιπίλες στον ανανά όταν μείνω!και εγώ πήρα ωορρηξίας γι αυτό τον μήνα γιατί κορίτσια δεν μπορώ να έχω τόσο τακτικά επαφές οπότε πρέπει να ξέρω δεν μπορουμε στα τυφλά!το προηγούμενο μήνα δώσαμε πόνο πιο πριν γιατί είχα πολλές μέρες υγρά και στο τέλος με το ζόρι κάναμε! 

Εύχομαι ένα από αυτά τα τεστ εγκυμοσύνης να είναι το θετικό σου!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Αυτό με τα όνειρα το έπαθα κι εγώ. .είναι φοβερό.  Τρεις μέρες σερί έβλεπα τη μαμά μου και τη γιαγιά μου με ένα θετικό τεστ.  Και την τέταρτη μέρα είδα ότι ήμουν ξαπλωμένη και το στήθος μου ήταν κατασπρο γεμάτο γάλα 

Ακριβως!!!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Αγάπη μου είσαι σίγουρη ότι τα αντισυλληπτικά βοηθαν στην ενδομήτριωση;;;; Εγώ βρήκα κάτι βιταμίνες που λέει ότι κάνουν καλό στην ενδομήτριωση και σε γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες θα ρωτήσω το γιατρό για να τις πάρω!

Μπράβοοοοοο κοριτσακι μου ομορφοοο όλα καλά θα πάνε!!! 

Μάντη μου ποιές βιταμίνες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...