Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Τέλεια! !! Πες μας αντίδραση ο αντρουλης σου???

ο αντρας μου? περιμενε μου λεει γτ την τριτη περιμενεις!!!  μην ενθουσιαζεσαι τοσο πολυ γτ την προηγουμενη φορα την πατησαμε .. αφου μου λεει  , πως το ξερεις αφου μεχρι την προηγουμενη βδομαδα προσπαθουσαμε .. χαχαχα οτι να ναι ειναι . κ απλα μου την ειπε για τις βιταμινες που παλι δεν πηρε!!!! :P 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Θα περιμένουμε και τα υπόλοιπα κυρια!!! Κι εγώ να ξέρεις αυτό το φούντωμα το χα για ένα βραδυ όμως!! 

εγω το εχω ακομα , ειδικα το πρωι αλλα κοιμαμαι τρομαρα μου κ με βελουτε πιτζαμες που ειναι ηδη χοντρες .. τωρα εβγαλα να βαλω λεπτες!! το ειχα κ στην βιοχημικη αυτο , καιγονται τα μαγουλα μου !!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Κάτσε σου στέλνω τον λογαριασμό μου σε μήνυμα!χαχαχχαχα νομίζω ξαναβρήκα το ταλέντο μου!

Κατσε δεν πληρωσα ψαχαχαχαχαχαχα

tpnxp3.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

χαχαχαχα , να σου πω δεν ειμαι σε καθυστερηση ακομα κ δεν ηξερα αν επρεπε να το πω γτ ποτε δεν ξερεις πως θ απαει .... ειχα κ μια βιοχημικη , οποτε κραταω μικρο καλαθι !  θα παω το απογευμα να μου γραψει χοριακη κ προγεστερονη  κ θα τα κανω αυριο το πρωι καλυτερα που περιμενα περιοδο.. 

@MelinaFo δεν ειχα συμπτωματα διαφορετικα εκτος απο 1 ονειρο που ειδα !!!χαχαχαχαχα κ προχθες ζεσταινομουν πολυ , καιγομουν απο μεσα , ειδικα το πρωι 7-8 !! αστα..

επειδη ειμαι στη δουλεια κ θελω να κλεισω τον μηνα , θα μπω να σας πω κ αλλα μετα ! 

Ευχαριστω πολυ γλυκιες μου για τα καλα σας λογια !! μακαρι να συνεχιστει το ονερο μου γτ το καταλαβα πολυ νωρις , απο την 21η μερα ( τηνπροηγουμενη τεταρτη ) φανηκε μια αχνη γραμμουλα για λιγο αλλα δεν εδωσα σημασια!! 

Παντως με τεστ ωορηξιας τα καταφεραμε κ εγω πηρα χαπι για την προλακτινη κ μου μικρυνε τον κυκλο .

φιλακιααααααααα

Ναι κάνε αύριο που περίμενες καλύτερα!μια φορά έγινε η βιοχημική δεν θα γίνεται συνέχεια!!!όλα τέλεια θα πάνε και θα μας τα λες εδώ!!φιλακια

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

ο αντρας μου? περιμενε μου λεει γτ την τριτη περιμενεις!!!  μην ενθουσιαζεσαι τοσο πολυ γτ την προηγουμενη φορα την πατησαμε .. αφου μου λεει  , πως το ξερεις αφου μεχρι την προηγουμενη βδομαδα προσπαθουσαμε .. χαχαχα οτι να ναι ειναι . κ απλα μου την ειπε για τις βιταμινες που παλι δεν πηρε!!!! :P 

Μας υποχρέωσε! !!!! Χα χα χα χα! !! Όλα καλά θα πάνε μην φοβάσαι! !!!!♡♡♡♡♡

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια @MelinaFo @ada32 και @Nati85 το ξερω πως όλες εχουμε περάσει τέτοια φαση αλλα δεν αντέχω δεν μπορω οπως ειπα και εχθές να καταλαβω γιατι κατι τοσο απλο και φυσικο να γίνετε τοσο περίπλοκο!! Τερμα τα τεστ θα παω στο γιατρο να δω αν με τα αντισυλληπτικά γίνεται να κανω κάποια θεραποια για να το αφησψ το θεμα για λιγο περασαν 2 χρόνια και δεν αντέχω αλλο τοσο τρέξιμο ειχα 4 επαφες ολες όλες και η τελευταία μια μερα πριν απο το θετικο ωορρηξίας και παλι θα εχψ ελπιδες ενω ξερω πως σίγουρα δεν μπορει να εχει γίνει σύλληψη θα τρελαθω αν το συνεχίσω ετσι

Αγάπη μου είσαι σίγουρη ότι τα αντισυλληπτικά βοηθαν στην ενδομήτριωση;;;; Εγώ βρήκα κάτι βιταμίνες που λέει ότι κάνουν καλό στην ενδομήτριωση και σε γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες θα ρωτήσω το γιατρό για να τις πάρω!

πρίν από 30 λεπτά , ada32 είπε:

εγκυμοσυνης!!!!

Καλε που πηγατε ολες σας??? θελω συμβουλες τωρα!

Μπράβοοοοοο κοριτσακι μου ομορφοοο όλα καλά θα πάνε!!! 

jgJqp3.png

εχω λιγο χρονο ακομα οποτε σας γραφω τα δικα μου !!!

τελευταια περιοδο  11/01  με πολυ αιμα ομως σε αυτη την  περιοδο.. επαφες ειχαμε 12/01, 20/01,21/01  πρωι και βραδυ γτ ειδα θετικο τεστ ωορηξιας απογευμα (11η μερα) 22/01,24/01(14ημερα) πρωι ,26/01|(16η μερα) . εγω νομιζα οτι δεν το πιασαμε γτ ειχα θετικο τεστ και 22/01 (12η μερα) κ σκεφτηκα ωορηξια 23/01 (13η μερα ) που δεν καναμε τιποτα .. αρα συμπερασμα μολις δειτε θετικο τεστ ωορηξιας θελει εκεινο το βραδυ επαφη και το επομενο. απο υγρα δν ειχα τοτε , τα ειχα 2 -3 μερες πιο μπροστα.. 

Λοιπον,  τι ενιωσα , στις 27/01(17η μερα ) κοιμηθηκα το απογευμα κ ξυπνησα γτ ενιωθα σαν να με τρυπουσαν στην κοιλια κ πονο δεξια. δεν εδωσα σημασια .. λεω νωρις ειναι . καθε μερα ειχα κατι πονακια δεξια αλλα λεω ειναι τα ιδια με της περιοδου κ δεν τα εχω προσεξει.. στις 01/02 ημουν στην θεια κ εσκυβα να πιασω το γατι της να παιξω κ με πουνουσε η μητρα .. χαζομαρες λεω .. 31/01  ειδα ονειρο οτι ετρεχε γαλα απο το στηθος μου κ ημουν με την αδερφη μου και το πρωι σηκωθηκα αρον αρον , ασυναισθητα κ πηρα να κανω τεστ εγκυμοσυνης!!!! ( χωρις να συνειδητοποιησω τι κανω..) το ειχα ανοιξει κ εφυγα για δουλεια!!!  γυριζω το απογευμα ( την προηγουμενη τεταρτη τωρα) κ το βλεπω ανοιχτο κ εμεινα ! δεν θυμομουν πολλα  αλλα το εκανα με απογευματινα ουρα στις 8 μμ.  αν σου πω οτι εδειξε μια πολυ αχνη γραμμη στο φως  μονο φαινοταν κ φανηκε κατευθειαν !!εντωμεταξυ εριξα κ χλωρινη στα ουρα αλλα δεν αλλαξαν χρωμα κ δεν εδωσα σημασια . χαλασμεν τεστ μαλλον κ το πεταξα! αυτα τωρα τεταρτη βραδυ . εντωμεταξυ αναστατωθηκα κ εκανα την Πεμπτη πρωι παλι κ δεν εδειξε κατι . βιαζομουν να φυγω κ για δουλεια κ το πεταξα . ε λεω φαντασια μου ολα!! γτ το στηθος μου με πονα σε φυσιολογικα πλαισια . το Σαββατο ημουν με την θεια μου για καφε αλλα ζεσταινομουν απιστευτα  και γυρνοντας στο σπιτι εβγαλα το παλτο κ περπατουσα . κατι περιεργο λεω συμβαινει .. (α κ το πρωι ξυπνησα απο την ζεστη , καιγομουν) . κ εκανα το τεστακι πρωτα της ωορηξιας γτ εχω πολλα κ βγηκε θετικο !!!! ε και μετα εκανα πειραματα με χλωρινη κ το τεστ εγκυμοσυνης. ενω το χθεσινο τεστακι βγηκε κατευθειαν η αχνη γραμμη (24η μερα) .

το πειραμα χλωρινης ειναι καταπληκτικο , εδειξε απο 24η μερα ετσι , εριξα παχυρεστη χλωρινη κ τα ουρα απο κιτρινο πορτοκαλι εγιναν σκουρο καφε κ αφρισαν ,. :D 

Just now, Τονι@ είπε:

Μας υποχρέωσε! !!!! Χα χα χα χα! !! Όλα καλά θα πάνε μην φοβάσαι! !!!!♡♡♡♡♡

αυτο ακριβως ! !!! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

τελευταια περιοδο  11/01  με πολυ αιμα ομως σε αυτη την  περιοδο.. επαφες ειχαμε 12/01, 20/01,21/01  πρωι και βραδυ γτ ειδα θετικο τεστ ωορηξιας απογευμα (11η μερα) 22/01,24/01(14ημερα) πρωι ,26/01|(16η μερα) . εγω νομιζα οτι δεν το πιασαμε γτ ειχα θετικο τεστ και 22/01 (12η μερα) κ σκεφτηκα ωορηξια 23/01 (13η μερα ) που δεν καναμε τιποτα .. αρα συμπερασμα μολις δειτε θετικο τεστ ωορηξιας θελει εκεινο το βραδυ επαφη και το επομενο. απο υγρα δν ειχα τοτε , τα ειχα 2 -3 μερες πιο μπροστα.. 

Λοιπον,  τι ενιωσα , στις 27/01(17η μερα ) κοιμηθηκα το απογευμα κ ξυπνησα γτ ενιωθα σαν να με τρυπουσαν στην κοιλια κ πονο δεξια. δεν εδωσα σημασια .. λεω νωρις ειναι . καθε μερα ειχα κατι πονακια δεξια αλλα λεω ειναι τα ιδια με της περιοδου κ δεν τα εχω προσεξει.. στις 01/02 ημουν στην θεια κ εσκυβα να πιασω το γατι της να παιξω κ με πουνουσε η μητρα .. χαζομαρες λεω .. 31/01  ειδα ονειρο οτι ετρεχε γαλα απο το στηθος μου κ ημουν με την αδερφη μου και το πρωι σηκωθηκα αρον αρον , ασυναισθητα κ πηρα να κανω τεστ εγκυμοσυνης!!!! ( χωρις να συνειδητοποιησω τι κανω..) το ειχα ανοιξει κ εφυγα για δουλεια!!!  γυριζω το απογευμα ( την προηγουμενη τεταρτη τωρα) κ το βλεπω ανοιχτο κ εμεινα ! δεν θυμομουν πολλα  αλλα το εκανα με απογευματινα ουρα στις 8 μμ.  αν σου πω οτι εδειξε μια πολυ αχνη γραμμη στο φως  μονο φαινοταν κ φανηκε κατευθειαν !!εντωμεταξυ εριξα κ χλωρινη στα ουρα αλλα δεν αλλαξαν χρωμα κ δεν εδωσα σημασια . χαλασμεν τεστ μαλλον κ το πεταξα! αυτα τωρα τεταρτη βραδυ . εντωμεταξυ αναστατωθηκα κ εκανα την Πεμπτη πρωι παλι κ δεν εδειξε κατι . βιαζομουν να φυγω κ για δουλεια κ το πεταξα . ε λεω φαντασια μου ολα!! γτ το στηθος μου με πονα σε φυσιολογικα πλαισια . το Σαββατο ημουν με την θεια μου για καφε αλλα ζεσταινομουν απιστευτα  και γυρνοντας στο σπιτι εβγαλα το παλτο κ περπατουσα . κατι περιεργο λεω συμβαινει .. (α κ το πρωι ξυπνησα απο την ζεστη , καιγομουν) . κ εκανα το τεστακι πρωτα της ωορηξιας γτ εχω πολλα κ βγηκε θετικο !!!! ε και μετα εκανα πειραματα με χλωρινη κ το τεστ εγκυμοσυνης. ενω το χθεσινο τεστακι βγηκε κατευθειαν η αχνη γραμμη (24η μερα) .

το πειραμα χλωρινης ειναι καταπληκτικο , εδειξε απο 24η μερα ετσι , εριξα παχυρεστη χλωρινη κ τα ουρα απο κιτρινο πορτοκαλι εγιναν σκουρο καφε κ αφρισαν ,. :D 

αυτο ακριβως ! !!! 

Αυτό με τα όνειρα το έπαθα κι εγώ. .είναι φοβερό.  Τρεις μέρες σερί έβλεπα τη μαμά μου και τη γιαγιά μου με ένα θετικό τεστ.  Και την τέταρτη μέρα είδα ότι ήμουν ξαπλωμένη και το στήθος μου ήταν κατασπρο γεμάτο γάλα 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Εντάξει δεν πειράζει θα σου πω τα μισά τώρα για να με πληρώσεις μετα

Μεντιουμ με διευκολυνσεις χαχαχα

@ada32 εγω δεν ειδα ονειρο αλλα το κουφο ηταν οτι 3 μερες μετα τις γονιμες ξυπνησα το πρωι και ειπα ειμαι εγκυος χαχαχα αλλα που να δειξουν τα τεστ! Με το καλο η χοριακη σου!!!!

@Nati85 τελειωσες με τους γιατρους?

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Καλημέρα! Πάντα τέτοια ευχάριστα να έχουμε! Συγχαρητήρια @ada32! Είχαν δίκιο τα κορίτσια που σου είπαν να περιμένεις λίγο ακόμα. Ήσουν αποφασισμένη όμως κ μετράει κ αυτό! Περιμένουμε νέα αύριο! Κ για να πάρουμε κ εμεις θάρρος στις πόσες προσπάθειες μετά την βιοχημική;

πρίν από 20 λεπτά , ada32 είπε:

εγω το εχω ακομα , ειδικα το πρωι αλλα κοιμαμαι τρομαρα μου κ με βελουτε πιτζαμες που ειναι ηδη χοντρες .. τωρα εβγαλα να βαλω λεπτες!! το ειχα κ στην βιοχημικη αυτο , καιγονται τα μαγουλα μου !!

Εγώ το βραδυ της εμφυτευσης ειμαι σίγουρη για εκεινο το βραδυ!!! Μη γέλασε. Εν τω μεταξύ ξημερωναν χριστούγεννα, για μένα αυτό ήταν σημαδιακό γιατί αν είναι αγόρι θα το πούμε Χρήστο μη γελασετε παλι...!! 

πρίν από 23 λεπτά , ada32 είπε:

αυτο ακριβως ! !!! 

Δεξία Ειναι ο σπόρος.... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...