Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

@MelinaFo  @kouzouni75 ευχαριστω πολυ !! ακομα ειναι πολυ νωρις , εγω δνε το εχω πιστεψει ακομα ..κανονικα περιμενω αυριο περιοδο , οποτε δεν ξερω ακομα ... αυριο λεω για χοριακη ..

εκανα χθες κ βγηκε κατεθειαν η δευτερη γραμμη αλλα αχνη απλα φαινεται χωρις φως κ τετοια ..

αντε περιμενω κ τα δικα σου νεα ! μακαρι να ειναι ενα μεγαλο +++++

Ευχαριστώ @ada32 μου μακάρι σε όλες μας Να πας για χοριακη αφού φαίνεται και χωρίς φως θα είναι σε καλό νούμερο πιστεύω κατά τηλέφωνο αμέσως το γιατρό !!! Μπράβο!!

Διαφημίσεις

@ada32 ανταααααααααα κουκλιιιιιι τι διαβαζω? Μπραβο ο κοπέλα μου πολύ το χαρηκα!!!! Όντως @MelinaFo καθε πρωί να ξυπναμε με ευχαριστα νεα!!!! Ποτέ πας για χοριακη @ada32??? Μήπως είσαι καθοδόν? Χαχαχα Χαχαχα :P

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Και έτσι απλά μας το λες???!!!μπράβο ρε κοριτσάκι!!!τα κατάφερατε!!πήρες τον γιατρό?θα κάνεις χοριακη σήμερα η αύριο?

χαχαχαχα , να σου πω δεν ειμαι σε καθυστερηση ακομα κ δεν ηξερα αν επρεπε να το πω γτ ποτε δεν ξερεις πως θ απαει .... ειχα κ μια βιοχημικη , οποτε κραταω μικρο καλαθι !  θα παω το απογευμα να μου γραψει χοριακη κ προγεστερονη  κ θα τα κανω αυριο το πρωι καλυτερα που περιμενα περιοδο.. 

@MelinaFo δεν ειχα συμπτωματα διαφορετικα εκτος απο 1 ονειρο που ειδα !!!χαχαχαχαχα κ προχθες ζεσταινομουν πολυ , καιγομουν απο μεσα , ειδικα το πρωι 7-8 !! αστα..

επειδη ειμαι στη δουλεια κ θελω να κλεισω τον μηνα , θα μπω να σας πω κ αλλα μετα ! 

Ευχαριστω πολυ γλυκιες μου για τα καλα σας λογια !! μακαρι να συνεχιστει το ονερο μου γτ το καταλαβα πολυ νωρις , απο την 21η μερα ( τηνπροηγουμενη τεταρτη ) φανηκε μια αχνη γραμμουλα για λιγο αλλα δεν εδωσα σημασια!! 

Παντως με τεστ ωορηξιας τα καταφεραμε κ εγω πηρα χαπι για την προλακτινη κ μου μικρυνε τον κυκλο .

φιλακιααααααααα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

@ada32 ανταααααααααα κουκλιιιιιι τι διαβαζω? Μπραβο ο κοπέλα μου πολύ το χαρηκα!!!! Όντως @MelinaFo καθε πρωί να ξυπναμε με ευχαριστα νεα!!!! Ποτέ πας για χοριακη @ada32??? Μήπως είσαι καθοδόν? Χαχαχα Χαχαχα :P

ευχαριστω κοριτσι μου!!! ειμαι στην δουλεια . το απογευμα θα παω να μου γρψει την χοριακη να την κανω αυριο λεω . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

χαχαχαχα , να σου πω δεν ειμαι σε καθυστερηση ακομα κ δεν ηξερα αν επρεπε να το πω γτ ποτε δεν ξερεις πως θ απαει .... ειχα κ μια βιοχημικη , οποτε κραταω μικρο καλαθι !  θα παω το απογευμα να μου γραψει χοριακη κ προγεστερονη  κ θα τα κανω αυριο το πρωι καλυτερα που περιμενα περιοδο.. 

@MelinaFo δεν ειχα συμπτωματα διαφορετικα εκτος απο 1 ονειρο που ειδα !!!χαχαχαχαχα κ προχθες ζεσταινομουν πολυ , καιγομουν απο μεσα , ειδικα το πρωι 7-8 !! αστα..

επειδη ειμαι στη δουλεια κ θελω να κλεισω τον μηνα , θα μπω να σας πω κ αλλα μετα ! 

Ευχαριστω πολυ γλυκιες μου για τα καλα σας λογια !! μακαρι να συνεχιστει το ονερο μου γτ το καταλαβα πολυ νωρις , απο την 21η μερα ( τηνπροηγουμενη τεταρτη ) φανηκε μια αχνη γραμμουλα για λιγο αλλα δεν εδωσα σημασια!! 

Παντως με τεστ ωορηξιας τα καταφεραμε κ εγω πηρα χαπι για την προλακτινη κ μου μικρυνε τον κυκλο .

φιλακιααααααααα

Θα περιμένουμε και τα υπόλοιπα κυρια!!! Κι εγώ να ξέρεις αυτό το φούντωμα το χα για ένα βραδυ όμως!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...