Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια @MelinaFo @ada32 και @Nati85 το ξερω πως όλες εχουμε περάσει τέτοια φαση αλλα δεν αντέχω δεν μπορω οπως ειπα και εχθές να καταλαβω γιατι κατι τοσο απλο και φυσικο να γίνετε τοσο περίπλοκο!! Τερμα τα τεστ θα παω στο γιατρο να δω αν με τα αντισυλληπτικά γίνεται να κανω κάποια θεραποια για να το αφησψ το θεμα για λιγο περασαν 2 χρόνια και δεν αντέχω αλλο τοσο τρέξιμο ειχα 4 επαφες ολες όλες και η τελευταία μια μερα πριν απο το θετικο ωορρηξίας και παλι θα εχψ ελπιδες ενω ξερω πως σίγουρα δεν μπορει να εχει γίνει σύλληψη θα τρελαθω αν το συνεχίσω ετσι

το σπερμα ζει τουλαχιστον 3-5 μερες , ποτε δν ξερεις...

Καλημερα κοριτσια!! να σας πω και τα νεα μου ! Εκανα ενα τεστακι χθες κ βγηκε θετικοοοοοοοο!!!!!

• Μου αρέσει 7

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια!! να σας πω και τα νεα μου ! Εκανα ενα τεστακι χθες κ βγηκε θετικοοοοοοοο!!!!!

!!!! Τι τεστακι καλε!!!!???!!!??!!:huh:

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Just now, MelinaFo είπε:

Άααααααααα ελα ρε κοριτσι!!!!! Μιλα βρε παιδιμ !!!!! Τελεια νεα!!!! 

ειχα θετικο τεστ ωορηξιας στις 21/01 (11η μερα ) κ το Σαββατο 24η μερα) που εκανα τεστ βγει πολυ αχνο θετικο το εγκυμοσυνης και θετικο της ωορηξιας!!!

επισης το πειραμα με την χλωρινη ισχυει !!!! εριξα παχυρευστη χλωρινη κ τα ουρα μου απο κιτρινο πορτοκαλι , εγιναν καφε σκουρο κ αφρισαν !! :P:P 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@MelinaFo  @kouzouni75 ευχαριστω πολυ !! ακομα ειναι πολυ νωρις , εγω δνε το εχω πιστεψει ακομα ..κανονικα περιμενω αυριο περιοδο , οποτε δεν ξερω ακομα ... αυριο λεω για χοριακη ..

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εκανες κ σημερα? Εχεις συμπτωματα? Με το καλο κοριτσι μ μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!

εκανα χθες κ βγηκε κατεθειαν η δευτερη γραμμη αλλα αχνη απλα φαινεται χωρις φως κ τετοια ..

πρίν από 4 λεπτά , kouzouni15 είπε:

ΜΠΡΑΒΟ @ada32 !!+!!+!! Αμέσως για χοριακη !!!! Πολύ χάρηκα!!! :) Με το καλό και οι υπόλοιπες 

αντε περιμενω κ τα δικα σου νεα ! μακαρι να ειναι ενα μεγαλο +++++

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , ada32 είπε:

Τι τεστ? ??????!!!!!!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, ada32 είπε:

@MelinaFo  @kouzouni75 ευχαριστω πολυ !! ακομα ειναι πολυ νωρις , εγω δνε το εχω πιστεψει ακομα ..κανονικα περιμενω αυριο περιοδο , οποτε δεν ξερω ακομα ... αυριο λεω για χοριακη ..

Ποια περιοδο καλε πας καλα!!!! Θα το πιστεψεις σιγα σιγα! Επιασε τοπο η μανουρα με το αγορι σου χαχαχαχα! Τον στριμωξε και τσουπ!!!!

Αλλα συμπτωματα εχεις!??!!!?? 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

4 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσια.μου.το οτι σταματαει η προσπαθειαδεν λεει τίποτα εδω θα τα λεμε ουτος η αλλος!! Ουανρ πηγα στον τελευταίο γιατρο μου λεει ποσο καιρο προσπαθείς λεω 2 χρονια μου λεει ωραια προσπαθησε ενα 6μηνο εντατικα!! Εντατικα δε συμενει 1 επαφη η 3 4 ακομα και αν ειναι μεσα στις γόνιμες απλα θεωρώ πως αυτο δεν ειναι προσπαθεια μελινακι καταλαβαίνω πως αγχώνονται αλλα και εμενα μου εχουν σπάσει τα νευρα πια δεν ξέρω πως μα το διαχειριστώ ειναι μερες που ουτε εγω εχω ωραιξη για σεξ αλλα αν θες κατι το πολεμας τεσπα δεν εχει σημασια δεν εχω να συζητήσω μαζι του κατι εδω απο το να παει σε ουρολογο οταν λέγαμε προτιμουσε να παμε για εξωσωματική τι να λεμε τωρα!!!

Δίκιο εχεις κούκλα μου τι να πω. Εσυ ξέρεις πως πρέπει να το διαχειριστείς. Τωρα αν καταλαβαίνω η σταση του είναι λαθος. Εγω θα του έλεγα πως μπορει να επηρεασει την μεταξύ μας σχέση. Βασικά με τον χαρακτήρα που χω γω σίγουρα. Εύχομαι όμως τα πραγματα να πανε αλλιώς και Ν ερθει το νινακι. 

Καλημέρα σας κουκλεςςςςς!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

εγκυμοσυνης!!!!

Καλε που πηγατε ολες σας??? θελω συμβουλες τωρα!

Αγάπη μου! !!!!!! Συγχαρητήρια! !!!!!!!!!!! Τι χαρά ξαφνική είναι αυτή? !?!!!!'!♡♡♡♡♡♡♡♡

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 14 λεπτά , ada32 είπε:

Και έτσι απλά μας το λες???!!!μπράβο ρε κοριτσάκι!!!τα κατάφερατε!!πήρες τον γιατρό?θα κάνεις χοριακη σήμερα η αύριο?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...