Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα φίλες μου!!!!ΕγώΧτες πονούσα πάρα πολύ στη μήτρα και ωοθήκες!!!Πήρα ντεπόν!!!Αλλά με πονάει και το έντερο άρα μάλλον από αυτό είναι!!!Εκτός αν κρύωσα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα φίλες μου!!!!ΕγώΧτες πονούσα πάρα πολύ στη μήτρα και ωοθήκες!!!Πήρα ντεπόν!!!Αλλά με πονάει και το έντερο άρα μάλλον από αυτό είναι!!!Εκτός αν κρύωσα!!!!

Μήπως έφαγες κάτι που ερέθισε το αντεράκι σου; 

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?τι ξενυχτατε βλεπω... @MelinaFo μην σκεφτεσαι τα παλια ολες ειχαμε η οιπερισσοτερες τουλαχιστοβ μια παλινδρομη κ εγω ειχα τον περασμενο οκτωβριο...κοιταμε μπροστα κ θετικα..

Καλημερα κοριτσακια!!

@Dimitr@17 δεν τα θυμαμαι αλλα μπερδεψα την @Smile89 και της εξηγησα! 

@Ungry girl καταλαβαινω ρε κοριτσι και γω σκεφτομαι ετσι ακριβως! Μετα την ατυχια μας η γιατρος ειπε ενα εξαμηνο και γω λειτουργω κατω απο αυτη την πιεση! Ολες μας νιωθουμε αυτη την ρημαδα την πιεση! 

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μήπως έφαγες κάτι που ερέθισε το αντεράκι σου; 

Ναι αυτό πρέπει να είναι!!!Πήγαμε για τσίπουτρα και ο άντρας μου είχε αναγούλα!!Λέω από τα τσίπουρα!!Χτες έκανα μαλακια κένωση 1 φορά!!!Και με πέρνει τηλ η φίλη μου και μου είπε έπαθε το ίδιο ο άντρας της!!!Ελπίζω να είναι από αυτό γιατί αν είναι κρύωμα την πάτησα!!!Πόλυ πόνο όμως!!!

Σε λίγο θα πάω να γράψω εξετάσεις στην παθολόγο!!!!!Vitamin d,χοληστερίνη κτλπ!!!!

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσια.μου.το οτι σταματαει η προσπαθειαδεν λεει τίποτα εδω θα τα λεμε ουτος η αλλος!! Ουανρ πηγα στον τελευταίο γιατρο μου λεει ποσο καιρο προσπαθείς λεω 2 χρονια μου λεει ωραια προσπαθησε ενα 6μηνο εντατικα!! Εντατικα δε συμενει 1 επαφη η 3 4 ακομα και αν ειναι μεσα στις γόνιμες απλα θεωρώ πως αυτο δεν ειναι προσπαθεια μελινακι καταλαβαίνω πως αγχώνονται αλλα και εμενα μου εχουν σπάσει τα νευρα πια δεν ξέρω πως μα το διαχειριστώ ειναι μερες που ουτε εγω εχω ωραιξη για σεξ αλλα αν θες κατι το πολεμας τεσπα δεν εχει σημασια δεν εχω να συζητήσω μαζι του κατι εδω απο το να παει σε ουρολογο οταν λέγαμε προτιμουσε να παμε για εξωσωματική τι να λεμε τωρα!!!

Καλημερα ! ποσο σε καταλαβαινω!! να δεις ποσες φορες εχω μαλωσει εγω με τον αντρα μου.. γτ οτ καναμε ολες τις υπολοιπες μερες απο 2 φορες κ στις γονιμες ελαχιστες...κ εγω ελεγα τα παραταω και σταματησα για 1 μηνα να βλεπω τον κυκλο μου κ τις μερες αλλα απο τον επομενο επανηλθα!!! χαχαχαχ 

εχω πατησει κατι τσιριδες απο την αλλη γτ το καναμε κ τελειωνε στο 2λεπτο  κ μου ελεγε κιολας τι  ωραια που ηταν (ενω εγω τι να καταλαβω????). οταν εχεις χρονια σχεση , ετσι ειναι να ξερεις... 

Συμβουλη μου ειναι για να μην βαριεται κ ο αντρας , να ξεκινατε επαφες απο 7-8η μερα , μερα παρα μερα! νωριτερα αστον να θελει .. γι αν αμην σου πει οχι εκεινες τις μερες.. 

και εννοιεται δεν τα παρατας ! βαλτου κ λιγο τις φωνες οτι δεν κανετε σωστη προσπαθεια ενω εσυ κανεις τεστακια ωορηξιας για να βρεις την ωορηξια κ πανε χαμενα.. και πιστευω θα "συνελθει"...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα τρελοκοριτσα!

Καλημέρα @marillia δεν πλησιάζουν ακόμα οι γόνιμες για να είναι απ' αυτό?έχεις μέρες ακομα. 

@Ungry girl  καταλαβαίνω πως νιωθεις ρε κοριτσάκι τι να πω είναι άδικο αυτό που συμβαίνει αλλά η ζωή είναι άδικη πολλές φορές και εμείς παλεύουμε να την φέρουμε σε μια ισορροπία μην εγκαταλείψεις το όνειρο σου μετά θα σου στοιχίσει!είσαι νέα άλλες κοπέλες ούτε καν σκέφτονται σε αυτή την ηλικία να κάνουν παιδί έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου είναι μεγάλο ατού αυτό!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Καλημερα ! ποσο σε καταλαβαινω!! να δεις ποσες φορες εχω μαλωσει εγω με τον αντρα μου.. γτ οτ καναμε ολες τις υπολοιπες μερες απο 2 φορες κ στις γονιμες ελαχιστες...κ εγω ελεγα τα παραταω και σταματησα για 1 μηνα να βλεπω τον κυκλο μου κ τις μερες αλλα απο τον επομενο επανηλθα!!! χαχαχαχ 

εχω πατησει κατι τσιριδες απο την αλλη γτ το καναμε κ τελειωνε στο 2λεπτο  κ μου ελεγε κιολας τι  ωραια που ηταν (ενω εγω τι να καταλαβω????). οταν εχεις χρονια σχεση , ετσι ειναι να ξερεις... 

Συμβουλη μου ειναι για να μην βαριεται κ ο αντρας , να ξεκινατε επαφες απο 7-8η μερα , μερα παρα μερα! νωριτερα αστον να θελει .. γι αν αμην σου πει οχι εκεινες τις μερες.. 

και εννοιεται δεν τα παρατας ! βαλτου κ λιγο τις φωνες οτι δεν κανετε σωστη προσπαθεια ενω εσυ κανεις τεστακια ωορηξιας για να βρεις την ωορηξια κ πανε χαμενα.. και πιστευω θα "συνελθει"...

Ετσι τον μαλώνω και γω!!!Θέλει επαφές κάθε μέρα και όταν φτάνουμε στην ωορρηξία ή κοντά η ποσότητα είναι λιγότερη!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , marillia είπε:

σε ποια μερα εισαι ????

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα τρελοκοριτσα!

Καλημέρα @marillia δεν πλησιάζουν ακόμα οι γόνιμες για να είναι απ' αυτό?έχεις μέρες ακομα. 

@Ungry girl  καταλαβαίνω πως νιωθεις ρε κοριτσάκι τι να πω είναι άδικο αυτό που συμβαίνει αλλά η ζωή είναι άδικη πολλές φορές και εμείς παλεύουμε να την φέρουμε σε μια ισορροπία μην εγκαταλείψεις το όνειρο σου μετά θα σου στοιχίσει!είσαι νέα άλλες κοπέλες ούτε καν σκέφτονται σε αυτή την ηλικία να κάνουν παιδί έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου είναι μεγάλο ατού αυτό!

Καλημέρα κουκλίτσα!!!Σε 'εβλεπα στον ύπνο μου χτες αλλά δεν θυμάμαι τι λέγαμε χαχχααχ!!!Μπα είμαι 6 μέρα!!!!

Just now, ada32 είπε:

σε ποια μερα εισαι ????

6 μέρα!!!!Πάνττως ένας πόνοςςςς!!Φοβήθηκα!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα κουκλίτσα!!!Σε 'εβλεπα στον ύπνο μου χτες αλλά δεν θυμάμαι τι λέγαμε χαχχααχ!!!Μπα είμαι 6 μέρα!!!!

Μήπως με έβλεπες έγκυο?λέω εγώ τώρα!χαχαχαχχαχα! Μια πολύ καλή μου φίλη με είχε δει έγκυο στο όνειρο της και μετά από ένα μήνα έμεινα έγκυος!!περιμένω όνειρα κορίτσια!

Μήπως έφαγες κάτι και σε πείραξε η κρυωσε η κοιλίτσα σου!να προσεχεις

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Μήπως με έβλεπες έγκυο?λέω εγώ τώρα!χαχαχαχχαχα! Μια πολύ καλή μου φίλη με είχε δει έγκυο στο όνειρο της και μετά από ένα μήνα έμεινα έγκυος!!περιμένω όνειρα κορίτσια!

Μήπως έφαγες κάτι και σε πείραξε η κρυωσε η κοιλίτσα σου!να προσεχεις

Και καμια προβλεψη εχουμε καιρο να ακουσουμε μανταμ @Nati85 χιχιχι 

tpnxp3.png

Κοριτσια @MelinaFo @ada32 και @Nati85 το ξερω πως όλες εχουμε περάσει τέτοια φαση αλλα δεν αντέχω δεν μπορω οπως ειπα και εχθές να καταλαβω γιατι κατι τοσο απλο και φυσικο να γίνετε τοσο περίπλοκο!! Τερμα τα τεστ θα παω στο γιατρο να δω αν με τα αντισυλληπτικά γίνεται να κανω κάποια θεραποια για να το αφησψ το θεμα για λιγο περασαν 2 χρόνια και δεν αντέχω αλλο τοσο τρέξιμο ειχα 4 επαφες ολες όλες και η τελευταία μια μερα πριν απο το θετικο ωορρηξίας και παλι θα εχψ ελπιδες ενω ξερω πως σίγουρα δεν μπορει να εχει γίνει σύλληψη θα τρελαθω αν το συνεχίσω ετσι

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

εγω οταν εχω διαροια ποναω ετσι .. μηπως πλησιαζεις σε ωορηξια ?? μηπως κανεις νωρις σε αυτον τον κυκλο??? εχεις  υγρα?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...