Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν είναι λογικό να πηγαίνουν αναλογα τον γιατρό εν τω μεταξύ, υπαρχουν και καποια στανταρ... 

Το αλκοόλ και το τσιγάρο είναι τα στάνταρ. Έχει γιατρούς που απαγορεύουν το βάψιμο των νυχιών και άλλους που λένε ότι δεν τρέχει τίποτα. Επίσης και οι απαγορεύσεις σχετικές είναι. Ακόμα και για τα μεγάλα ψάρια που μπορεί να έχουν βαρέα μέταλλα, το πρόβλημα είναι στην συχνή καταναλωση. Και όχι αν φας δύο τρεις φορές. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι παίζει ρόλο και η ψυχολογία της εγκύου. Κάποιες νιώθουν καλύτερα να προσέχουν περισσότερο, άλλες νιώθουν καλύτερα να είναι πιο χαλαρές. Όπως έλεγε ο γιατρός μου σε μια φίλη όταν ήταν έγκυος "το πιο σημαντικό από όλα είναι να είναι καλά ή μέλλουσα μαμά". 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια καλησπερα και απο μενα. Ελπιζω να ειμαι σε σωστό topic.. 

Ειχα τελευταία περίοδο 14 Ιανουαρίου και με τον αντρα μου είχαμε μια ελεύθερη επαφη στις 27/1. Μετα απο δυο μερες και μέχρι χτες πονουσα αρκετά στην χαμηλά αριστερα και σημερα ένοιωσα έναν εντονο πονο στο κεντρο και γενικά με ενοχλει που και που ,εχω κάτι και σα τσιμπιες. Η θερμοκρασια μου είναι 36.9-37...Και επισης σημερα ειχα απιστευτη συχνοουρια .! Τι πιστεύεται λετε να ειναι συμπτώματα? Και ποτε μπορω να κανω ενα τεστακι? 

πρίν από 9 λεπτά , soth_26 είπε:

Κορίτσια καλησπερα και απο μενα. Ελπιζω να ειμαι σε σωστό topic.. 

Ειχα τελευταία περίοδο 14 Ιανουαρίου και με τον αντρα μου είχαμε μια ελεύθερη επαφη στις 27/1. Μετα απο δυο μερες και μέχρι χτες πονουσα αρκετά στην χαμηλά αριστερα και σημερα ένοιωσα έναν εντονο πονο στο κεντρο και γενικά με ενοχλει που και που ,εχω κάτι και σα τσιμπιες. Η θερμοκρασια μου είναι 36.9-37...Και επισης σημερα ειχα απιστευτη συχνοουρια .! Τι πιστεύεται λετε να ειναι συμπτώματα? Και ποτε μπορω να κανω ενα τεστακι? 

Καλησπέρα. .Πες μας τι κύκλο έχεις και πότε δεν περιμένεις. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

@alina80 & @Τονι@ το ξέρω για το τσιγαρο και το αλκοόλ. Τελικα Ολα σχετικα ειναι. Εγώ όταν τον ρώτησα για τα φαγητα δεν μου απαγόρευσε κατι. Παντως βασικό αυτο πρέπει Να Ειναι Καλα η μέλλουσα μαμα για να είναι και το μπεμπέ. Ο δικός μου κανει υποδείξεις ως προς την σωστή διατροφή. Απο οτι έμαθα σε κοπέλες που έχουν θεματακι με το βαρος βγαζει κ διατροφουλες.... χεχε 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Τονι@ είπε:

Καλησπέρα. .Πες μας τι κύκλο έχεις και πότε δεν περιμένεις. .

Κυμαινόμε μετα ξυ 28-30. Απο τη προτελευταία φορα που αδιαθετησα μεχρι τη τελευταία ηταν 30. Μια εφαρμογη που έχω στο κινητο λεει επομενη περίοδος 12

πρίν από 5 λεπτά , soth_26 είπε:

Κυμαινόμε μετα ξυ 28-30. Απο τη προτελευταία φορα που αδιαθετησα μεχρι τη τελευταία ηταν 30. Μια εφαρμογη που έχω στο κινητο λεει επομενη περίοδος 12

Άρα χοντρικά είσαι μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο και η επαφή ήταν μέσα στις γόνιμες. Δεν αποκλείεται λοιπόν όντως η συχνοουρια να είναι σύμπτωμα.  Κι εμένα είχε ξεκινήσει μια βδομάδα πριν την καθυστέρηση.  Μακάρι κορίτσι μου  να είσαι έγκυος! !

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

Άρα χοντρικά είσαι μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο και η επαφή ήταν μέσα στις γόνιμες. Δεν αποκλείεται λοιπόν όντως η συχνοουρια να είναι σύμπτωμα.  Κι εμένα είχε ξεκινήσει μια βδομάδα πριν την καθυστέρηση.  Μακάρι κορίτσι μου  να είσαι έγκυος! !

Κι εμένα ξεκίνησε η συχνοουρια πολύ νωρίς. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Αχ μακάρι σας ευχαριστώ παρα πολυ..!! Ενας γνωστός μου γυναικολόγος μου ειπε οτι καλυτερη μερα επαφής δε θα μπορουσα να πετυχω!!Γενικα εχω ενα προαίσθημα οτι θα είμαι αλλα υπομονή μια εβδομαδα ακομα 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 14 λεπτά , soth_26 είπε:

Αχ μακάρι σας ευχαριστώ παρα πολυ..!! Ενας γνωστός μου γυναικολόγος μου ειπε οτι καλυτερη μερα επαφής δε θα μπορουσα να πετυχω!!Γενικα εχω ενα προαίσθημα οτι θα είμαι αλλα υπομονή μια εβδομαδα ακομα 

Κανείς ωορηξια την 13η-14η μερα ε? Μακαρι κορίτσι μου. Τεστακι μπορείς Να κανεις έως και 4 μέρες πριν την καθυστέρηση με τα ευαίσθητα τεστ η και χοριαλη. Για μένα όμως καλύτερα να εχεις καθυστέρηση έστω δυο μερουλες. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Κανείς ωορηξια την 13η-14η μερα ε? Μακαρι κορίτσι μου. Τεστακι μπορείς Να κανεις έως και 4 μέρες πριν την καθυστέρηση με τα ευαίσθητα τεστ η και χοριαλη. Για μένα όμως καλύτερα να εχεις καθυστέρηση έστω δυο μερουλες. 

Ναι συνηθως. Θα προσπαθήσω να κανω υπομονή παντως αν και δύσκολα ... Γενικά παρατηρώ καποια πραγματα πχ μπορει να φαω τωρα και σε μια ωρα να πω θελω παλι ή πχ σήμερα και χτες ειχα ταχυκαρδία και πονοκέφαλο αλλα δε θελω να περνουν τα μυαλα μου αέρα γιατι μπορει να ναι και ιδεα μου

πρίν από 12 λεπτά , soth_26 είπε:

Ναι συνηθως. Θα προσπαθήσω να κανω υπομονή παντως αν και δύσκολα ... Γενικά παρατηρώ καποια πραγματα πχ μπορει να φαω τωρα και σε μια ωρα να πω θελω παλι ή πχ σήμερα και χτες ειχα ταχυκαρδία και πονοκέφαλο αλλα δε θελω να περνουν τα μυαλα μου αέρα γιατι μπορει να ναι και ιδεα μου

Το μυαλό κανει πολλα το ατιμο... είναι νωρίς για συμπτώματα.. οποτε ψυχραιμία και υπομονή. Πόσο χρονών είσαι? Πόσο καιρό προσπαθείτε? 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Το μυαλό κανει πολλα το ατιμο... είναι νωρίς για συμπτώματα.. οποτε ψυχραιμία και υπομονή. Πόσο χρονών είσαι? Πόσο καιρό προσπαθείτε? 

Ειμαι 27 , ειχαμε προσπαθήσει 2-3 φορες το καλοκαιρι και μετα το αφήσαμε και τωρα ειπαμε ξανα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...