Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Angie trgνα μπεις να μας πεις πως πηγε :wub: εγω οχι δεν εχω κανει ακομα εξετασεις αρχες του αλλου θα κανω που θα ανοιξει η μικροβιολογος που παω :D 

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι για το πινακακι για να μην εχουμε θεματα, εσεις συμφωνειτε να μην βγαζω κοπελες που δεν μπαινουν πλεον και εχουμε να μαθουμε νεα τους κανα διμηνο? το λεω για να μην μαζευτουμε και 30 ατομα στην λιστα της αναμονης και στην ουσια να ειμαστε οι 10 που μπαινουμε, δεν ξερω το θεωρω λιγο κουραστικο το κατεβατο, ποια η γνωμη σας? εννοειται οτι μολις ξαναμπουν και μας πουν ημερομηνια τις ξαναβαζουμε

πρίν από 4 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ηθελα να πω οτι ειχαμε επαφεσ ...13 του μηνα ..οχι μονο γονιμεσ ειχα ωορηξια...ε και εγινε ο,τι εγινε...

απο τριτη τεταρτη ..ενιωθα οπως και τωρα ..οτι εχω υγρα...δεν ξερω αν ειναι συμπτωμα....και νιωθω λιγο σαν πονακια περιοδου...

δεν θα πω τπτ αλλο..εξαλλου δεν ειχα ποτε ανακατεματα ..κπλ...ουτε στην πρωτη ..την περασα ετσι την εγκυμοσυνη...

δωστε μου λιγες ελπιδες ρε κοριτσια....

ειναι συμπτωμα και τα υγρα γλυκια μου οποτε πολλες πιθανοτητες υπαρχουν .... μακαρι το απογευμα να μας πεις τα ευχαριστα :wub:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@caramel_83 εγω προτεινω αφου περναει ενας μηνας και δεν έχουν μπει να μην της βαζεις!αν ξαναμπουν εννοειται οτι θα πουν ημερομηνια και θα μπουν!

πρίν από 10 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ηθελα να πω οτι ειχαμε επαφεσ ...13 του μηνα ..οχι μονο γονιμεσ ειχα ωορηξια...ε και εγινε ο,τι εγινε...

απο τριτη τεταρτη ..ενιωθα οπως και τωρα ..οτι εχω υγρα...δεν ξερω αν ειναι συμπτωμα....και νιωθω λιγο σαν πονακια περιοδου...

δεν θα πω τπτ αλλο..εξαλλου δεν ειχα ποτε ανακατεματα ..κπλ...ουτε στην πρωτη ..την περασα ετσι την εγκυμοσυνη...

δωστε μου λιγες ελπιδες ρε κοριτσια....

φυσικα κ σου δινουμε!!!απο την στιγμή που καποια κοπελα εχει ελεύθερες επαφες εχει πιθανοτητες οποτε εχετε!!!!!

τωρα οσο αφορα την κοπελα που προσπαθει να μεινει εγκυος χωρις να θελει ο φιλος της δεν την απαντησα γτ διαφωνω μαζι της αλλα εδω δεν ειμαστε να κρινουμε η μια την αλλη απλα θα της προτεινα να το ξανασκεφτει...με το να μεινει εγκυος με καποιον που δεν θελει θα πρέπει να ειναι ετοιμη για το ενδεχομενο να την αφησει στην πορεια με ενα παιδι...να μην λεει μερα ομως με αφησε εγκυο και με αφησε,γιατι διαβαζω πολλες περιπτώσεις...αν οντως νιώθει ετοιμη για να κανει παιδι τοτε το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να χωρισει και να βρει καποιον με τον οποιον θα θελουν το ιδιο πραγμα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@elenakii22 αγαπη τελικα τι εξετασεις θα κανεις εσυ? δεν ξερω μου απαντησες χθες που σε ρωτησα γιατι μαζευτηκαν πολλα ποστ και μπορει να μου ξεφυγε, σημερα πως εισαι?

πρίν από 31 λεπτά , caramel_83 είπε:

αφου ξεκινησες τα inofert εμεινες εγκυος??

Οχι γλυκιά μου!!Το μήνα που θα τα αγόραζα έμεινα έγκυος.Βέβαια ξέρω ότι κάνουν τα ωάρια καλύτερης ποιότητας.Μια άλλη γιατρός μου είπε αν τρως ξηρούς καρπούς,φρούτα ,λαχανικά είναι το ίδιο σαν να πέρνεις inofert.Αλλά προσωπικά δεν συμφωνώ γιατί δεν ξέρω κατά πόσο με την διατροφή στρώνει ο κύκλος.Πιστεύω αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα γονιμότητας τ άγχος μπλοκάρει.Εκείνο τον μήνα τα κατάφερα να δούμε τώραααα.

@Angie trg καλώς μας ξανάρθες :-) χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!! Καλά αποτελέσματα με τηβ αυχενική!!!!

@caramel_83 αυτό ήθελα να στο προτείνω κι εγώ όσον αφορά το θέμα της αναμενόμενης περιόδου. Γιατί κοιτάζω συνέχεια να δω μήπως έχουμε ευχάριστα από καμιά και είχε περασμένες ημερομηνίες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 εγω προτεινω αφου περναει ενας μηνας και δεν έχουν μπει να μην της βαζεις!αν ξαναμπουν εννοειται οτι θα πουν ημερομηνια και θα μπουν!

φυσικα κ σου δινουμε!!!απο την στιγμή που καποια κοπελα εχει ελεύθερες επαφες εχει πιθανοτητες οποτε εχετε!!!!!

τωρα οσο αφορα την κοπελα που προσπαθει να μεινει εγκυος χωρις να θελει ο φιλος της δεν την απαντησα γτ διαφωνω μαζι της αλλα εδω δεν ειμαστε να κρινουμε η μια την αλλη απλα θα της προτεινα να το ξανασκεφτει...με το να μεινει εγκυος με καποιον που δεν θελει θα πρέπει να ειναι ετοιμη για το ενδεχομενο να την αφησει στην πορεια με ενα παιδι...να μην λεει μερα ομως με αφησε εγκυο και με αφησε,γιατι διαβαζω πολλες περιπτώσεις...αν οντως νιώθει ετοιμη για να κανει παιδι τοτε το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να χωρισει και να βρει καποιον με τον οποιον θα θελουν το ιδιο πραγμα!

@caramel83 κ εγώ συμφωνώ με @elenakii22 για το πινακάκι.δεν έχει νόημα αν κάποιες δε μπαίνουν για πολύ καιρό αν κ μας λείπουν.:mad:

Συμφωνώ κ με την άλλη αποψή σου @elenakii22 την οποία όμως κ εξέφρασα όπως κ άλλες κοπέλες.είμαι λίγο καυστική αλλά πρέπει να λέμε τη γνώμη μας.δε μπορώ να λέω αυτό που θέλει να ακούσει ο άλλος.κ ας μη μου απαντάνε κάποιες φορές.το συνήθισα.προσπαθώ όμως μερικές φορές να κρατιέμαι η αλήθεια είναι...:-D

• Μου αρέσει 1

γνωμη μου ειναι ..οποια δεν μπαινει να βγαινει απο λιστα...τωρα αν παρεξηγηθουνε ...απλα εξηγεις ομορφα κι ωραια οτι χαθηκανε ...και δεν μπορουμε να εχουμε αναμονη πριν 3 μηνεσ κοπελες...

οσο για το απογευμα δεν εινια να ειναι απλα θετικη ..αλλα μονο σε υπερηχο θα δω αν ειναι μεσα...και οχι εξω παλι..

σημειοτεων...θα πρεπε ν ακανω σαλπιγγογραφια μετα απο εξωμητριο αλλα δεν εκανα ποτε...

το καλο ειναι οτι εγινε φαρμακευτικη διακοπη....με μεθοτρεξατη και οχι νυστερι...

οποτε παιζει να χει σωθει και η σαλπιγγα 

αυτα

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

απλα φοβομουν μηπως δεν συμφωνειτε και δεν το εκανα τοσο καιρο:)

@marillia γιατι λογικα κατι θα μου δωσει η γιατρος να παρω και να ξερω περιπου, αν και θα το συζητησω και μαζι της :)

@caramel_83 νομιζω πωσ γνωριζομαστε απο παλια εδω μεσα? ή κανω λαθος?

1 hour ago, λουπιτα είπε:

ελπιζω να μην ααδιαθετησατε Ε? Εγώ κορίτσια πήγα έδωσα αιμα πριν δεν άντε να μεχρι την Δευτέρα.ούτος ή αλλως θα δείξει! Έχω 2 ελπίδες .Την καθυστέρηση και ένα πολύ πολύ αχνό τεστ από χθες!Μου είπε στις 8 το απόγευμα θα ξέρουμε!στείλτε θετική ενέργεια Γιατί δεν θα το αντέξω!!!!!!

Λουπίταααααα μου θα τρελάθώωω!!!Μακάριιιιιιιιιιιι!!!Καλά έκανες που πήγες για χοριακή.Εχώ πολύ αγωνία.Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και θα προσευχηθώ στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντω.Εγώ δεν αδιαθέτησα αλλά έχω διαίσθηση ότι δεν είμαι.

Διαφημίσεις

Just now, ath_gal1 είπε:

γνωμη μου ειναι ..οποια δεν μπαινει να βγαινει απο λιστα...τωρα αν παρεξηγηθουνε ...απλα εξηγεις ομορφα κι ωραια οτι χαθηκανε ...και δεν μπορουμε να εχουμε αναμονη πριν 3 μηνεσ κοπελες...

οσο για το απογευμα δεν εινια να ειναι απλα θετικη ..αλλα μονο σε υπερηχο θα δω αν ειναι μεσα...και οχι εξω παλι..

σημειοτεων...θα πρεπε ν ακανω σαλπιγγογραφια μετα απο εξωμητριο αλλα δεν εκανα ποτε...

το καλο ειναι οτι εγινε φαρμακευτικη διακοπη....με μεθοτρεξατη και οχι νυστερι...

οποτε παιζει να χει σωθει και η σαλπιγγα 

αυτα

για αρχη πρεπει να ειναι η χοριακη θετικη μετα το βλεπουμε και στον υπερηχο, μην σκεφτεσαι αρνητικα οτι ετυχε μια φορα δνε σημαινει οτι ετσι θα γινεται συνεχεια:)

1 hour ago, λουπιτα είπε:

@Papaki@ @marillia ελπιζω να μην ααδιαθετησατε Ε? Εγώ κορίτσια πήγα έδωσα αιμα πριν δεν άντε να μεχρι την Δευτέρα.ούτος ή αλλως θα δείξει! Έχω 2 ελπίδες .Την καθυστέρηση και ένα πολύ πολύ αχνό τεστ από χθες!Μου είπε στις 8 το απόγευμα θα ξέρουμε!στείλτε θετική ενέργεια Γιατί δεν θα το αντέξω!!!!!!

ΑΧΝΟΟΟΟ????? ΑΑΑΑ θετικη να ειναι η ατιμη η χοριακη αντε να γεμισουμε κοιλιτσες :D

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

γιατι λογικα κατι θα μου δωσει η γιατρος να παρω και να ξερω περιπου, αν και θα το συζητησω και μαζι της :)

Εμένα γενικά μου αρέσουν οι βιταμίνες και όλα αυτά τα σκευάσματα.Ψυχολογικά μόνο που ήξερα ότι υπάρχουν και βοηθούν τον κύκλο και τα ωάρια χάρηκα. Είμαι υπέρ να τα πάρεις και ότι απορία έχεις να θυμηθείς να την ρωτήσεις!!Πότε έχεις ραντεβού?

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

για αρχη πρεπει να ειναι η χοριακη θετικη μετα το βλεπουμε και στον υπερηχο, μην σκεφτεσαι αρνητικα οτι ετυχε μια φορα δνε σημαινει οτι ετσι θα γινεται συνεχεια:)

ναι αλλα δεν θελω  παλι τα ιδια...και παιζει ξανα εξωμητριο ..εχω περισσοτερες πιθανοτητες λογω ιστορικου

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Εμένα γενικά μου αρέσουν οι βιταμίνες και όλα αυτά τα σκευάσματα.Ψυχολογικά μόνο που ήξερα ότι υπάρχουν και βοηθούν τον κύκλο και τα ωάρια χάρηκα. Είμαι υπέρ να τα πάρεις και ότι απορία έχεις να θυμηθείς να την ρωτήσεις!!Πότε έχεις ραντεβού?

πρεπει πρωτα να κανω τις εξετασεις και μετα να παω να τις δει και να δουμε πως θα κινηθουμε 

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

ναι αλλα δεν θελω  παλι τα ιδια...και παιζει ξανα εξωμητριο ..εχω περισσοτερες πιθανοτητες λογω ιστορικου

εγω λεω να σκεφτομαστε θετικα για να μην ερθω εκει και φας ξυλιες στον ποπο σου :P  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

πρεπει πρωτα να κανω τις εξετασεις και μετα να παω να τις δει και να δουμε πως θα κινηθουμε 

εξετασεις γιατι καραμελ? θες να μου πεις τι παιζει? ο αντρασ σου εχει κοιταχτει ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...